סימרוטיץ כתב:
לא טהור, אבל מסתבר שהיו הרבה יותר מושחתים ממנו
אני לא אומר שאין מושחתים אחרים, וגם לא מחלק עכשיו ציון מי מושחת יותר או פחות
המשתמש פוגי נוטה לטהר את טביב מכל אשמה בזמן שהוא מאשים אחרים, אמממה הוא מאשים אחרים על אותם הדברים שהוא נוטה לפטור את טביב מהם
לדוגמה החוב לדוסנטוס ואבדג'י
אני אתוודה ואומר שאף פעם לא החזקתי ממך אדם יותר מידי אינטיליגנט (אולי אפילו אמרתי לך את זה פעם) אבל משום מה מרגיש צורך ללמד אותך קצת.
קודם כל, כשאתה מנהל עם מישהו דיון, תשים לב שאתה לא סוטה מהנושא. אני לא השתמשתי לרגע בשורש ש.ח.ט על תצורותיו השונות. מי מושחט יותר ומי פחות זה לא מעניין אותי. אתה סבור שמישהו גנב מליונים מהקופה? לך למשטרה. אני בתור אוהד לא מתעסק בזה ואין לי את הכלים להתעסק בזה.
דבר שני, אלי טביב הוא לא בעלים שאני רוצה בקבוצה שלי, ולמען האמת עצם העובדה שאחד כזה מחזיק בקבוצת כדורגל זו בושה וחרפה. באותו קיץ שהוא עזב שמחתי כמו הרוב וגם היום אני שמח שאחד כזה לא נמצא בקבוצה שלי.
אבל מה הבעיה? טביב כבר לא פה 5 שנים...והוא עזב כשאנחנו סגנית אלופה ומחזיקת גביע (אולי למרות שהוא פה ולא בזכות שהוא פה אבל זה באמת לא מעניין, זו עובדה).
מאז היו פה חיים רמון ואמיר כבירי.
כל אחד בתורו יכול היה, בשנייה שהוא הגיע לכאן, לתבוע את טביב על כל התחייבויות שלא קיים לפי מה שאומרים כאן, להעמיד קבוצה בתקציב שהם יכולים להרשות לעצמם ולעשות מאמצים כדי למצוא קונה כשהמועדון במצב נורמלי, מקצועית וכלכלית.
מה קרה בפועל?
בשנה הראשונה רמון החתים פה עשרות שחקנים, החליף מאמנים ומכר חלקיקי אחוזים עבור גרושים
בשנה השנייה- אותו דבר
בשנה השלישית- לא נשאר כסף
בשנה הרביעית- כבירי מגיע ומחתים 40 שחקנים ומחליף מאמנים כמו גרביים.
בשנה החמישית- כבירי ממשיך להחתים שחקנים ישראלים וזרים ומאפשר לגוטמן לעשות מה שבא לו עד שיום בהיר אחד מתברר שאין כסף.
במשך כל העונות האלו נלקחות הלוואות, מצטברות התחייבויות ומתקבלות החלטות מקצועיות הזויות.
במשך כל העונות הללו התווכחתי כאן עם אנשים מסונוורים שלא הבינו איך אני מעז להפריע להם לשפשף בזמן שהם צופים בהתרגשות בשחקנים שרמון מביא לפה בכמויות מסחריות וקוראים בגאווה את הראיונות המרגשים עם כבירי שאומר להם בדיוק את מה שהם רוצים לשמוע.
עכשיו, כשאנחנו בתהליך פירוק, על סף ירידת ליגה ואוספים שחקנים בשקל שלושים, מגיעים חבר׳ה כמוך וכמו המשתמש המבדר גבעתיים, ומספרים לי שהבלגן רובו ככולו הוא בצעם בגלל אלי טביב שכבר
5 שנים לא נמצא פה.
(גבעתיים גם מגדיל וטוען שמייד אחרי טביב מגיעים האשמים הבאים - חוסר המזל ועדי קריספין.
ורמון וכבירי? הם ״אשמים משניים״ אין להם כל נגיעה לזה שבחמש השנים האחרונות הגענו לשפל כלכלי ומקצועי חסר תקדים, הם סך הכל היו כאן הבעלים ואלו שניהלו את העניינים לא משהו שמקנה להם אחריות מיוחדת על המצב.
אתה מבין סימרוטיץ׳? אני לא נכנס פה לעניין של מושחתים, נוכלים וגנבים. לזה יש משטרה ובתי משפט, אני מסתכל על מה שקורה פה בפן הכלכלי ובפן המקצועי ובהחלט מוצא שעם כל הכבוד לטביב, אפילו הוא לא היה מסוגל להביא אותנו למצב שהגענו אליו בזכות צילי וגילי.