תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר - דיונים
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 19:57 
לא מבין את ההיסטריה הזאת של אורנשטיין, יש סעיף כתוב שחור על לבן, מה הלחץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אורנשטיין מגיב כמו שצריך לטמטום של רועי רוזן - הוא נותן לשחקנים לפתור את העניין לבד מול הניסנובים ואם זה לא יעזור אז הוא יתערב ויבהיר סופית את אותו סעיף 4א מדובר בהסכם. להביא כבעלים עד סוף החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 20:40 
"דרמת ענק" איזה אתר פח אלוהים ישמור

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 21:17 
כתבה על המיליארדר הקנדי עכשיו בערוץ 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 21:19 
איך מגיעים אליו :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 21:21 
בסוף יקנה את בית״ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 21:21 
שמישהו ידבר איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
את כל מה שהיה פה מלפני אמצע שנות התשעים אני מכיר רק מסיפורים אבל אני אסתכן ואומר שאורנשטיין הוא הבנאדם הכי רציני שהתעסק בענייני הפועל אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 22:38 
רועי כתב:
את כל מה שהיה פה מלפני אמצע שנות התשעים אני מכיר רק מסיפורים אבל אני אסתכן ואומר שאורנשטיין הוא הבנאדם הכי רציני שהתעסק בענייני הפועל אי פעם

נשיא בית המשפט המחוזי בת"א והמומחה מס' 1 בארץ לפירוקים.
נראה לי שהוא נותן פייט רציני לאליעזר טביב לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
RedFox כתב:
Idandosh כתב:
RedFox כתב:
דודו ביטון - החלטה מבורכת.
גל שיש - החלטה מקוללת.

אם שיימן עוזב (וגם אם לא), אתה מבין שאין ברירה כן? את מי תביא במקום?

אמרתי בהלצה (אבל בכל צחוק יש אמת) לחבר השבוע שאם נעלה עם הנוער עד סוף העונה נתחזק רק בעמדה אחת, עמדת המגן השמאלי.
איציק שולמייסטר זה שחקן שאפשר להריץ אותו בהרכב לטעמי, אנחנו לא רצים לאליפות .

אתה קולט שיש מצב ששנה הבאה אתה פאקינג בליגה לאומית?
ואתה אומר לי שאתה מעדיף להריץ שחקן נוער על חשבון גל שיש? נראה לי שאתה לא מבין באיזה מצב אנחנו נמצאים..

גל שיש הוא לא שחקן כדורגל, מעדיף להריץ שחקן נוער כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
אין מקום בסגל ל3 מגינים שמאליים. אחד צריך לשחק והמחליף שחקן צעיר. ההכרעה היא בין שיש לשיימן ולאחרון יש ביקוש. שיש שחקן בית, לוזון מהתחלה לא החזיק משיימן. אז הפור נפל ששיימן יעזוב ושיש יישאר. זו הבעיה האחרונה שלו כעת.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 23:11 
למה להפועל אין אחד כמו בושינסקי שיישדך לנו את הקנדי הזה...
אין סיכוי שהוא שונא את גודלהאר? שהוא רוצה להתחרות בו קצת?
שמישהו יידבר איתו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
תביאו
את
אדמס
המיליארדר
חובב הספורט
עכשיו
כשהברזל
בבעלי
הקבוצה
עוד חם
אחרת
הנכדים
שלנו
יסבלו
יותר
מאיתנו
יא
בני
זונות

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע בפירוק הזה מה דינו של הסכם אלף השנים עם לאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
מישהו יודע בפירוק הזה מה דינו של הסכם אלף השנים עם לאן?

לדעתי הוא בטל.
ההסכם הוא התחייבות של הראל אחזקות מול החברה שהמפעילה את משרד הכרטיסים הזה. בהסכם בין 2 חברות, אם חברה אחת חדלה מלהתקיים, מטבע הדברים ההסכם בטל. אגב, לאן ידעה שהפועל מופקרת כלכלית ולכן מני נאלץ להיות ערב. ע"פ הפרסומים מני שילם ללאן את החוב. הפועל תתחיל מחדש בקיץ מול לאן או גוף אחר.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2017, 23:56 
הלוואי אחר...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שנהיה בשלים כלכלית להקים מערך כזה בעצמנו.
נקווה להסכם קצר טווח עם מסינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 03:24 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
הלוואי אחר...

יהיה מכרז או מו"מ ומי שהכי נוח לניסנוב יהיה....אין פה ארבעים אפשרויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ה "לא ישקיעו שקל" הזה הוא עובדתית לא נכון ואתה ממשיך להתעקש לכתוב את זה כאילו זאת אמת מוחלטת. קצת גניבת דעת.

וניסנוב אמר בדיוק ההפך בראיון שלו בחמישי. הוא אמר שאם לא הייתה לו מטרה להישאר בליגה ורק לחסוך לעצמו כסף הוא היה שולח את כל השחקנים לנאמן ומעלה שחקני נוער וחיילים עד סוף העונה.

למה עובדתית זה לא נכון? מתי הם השקיעו שקל? אני עוד לא ראיתי כסף שיוצא לאנשים האלו מהכיס.
לדעתי הרצון שלהם הוא לייצר הכנסות מאוד מהירות (מכירת 2-3 שחקנים + דרבי סמי עופר) כדי לא להוציא שקל עד חודש מרץ-אפריל ובזמן הזה הם יחפשו רוכשים.
אני לא קראתי בשום מקום שהם התחייבו לשלם את החובות לפיפא, ואני לא אתפלא אם מישהו לקח על זה ערבות כתנאי לעסקה.
בכל מקרה, למה גניבת דעת? בוא ניתן לזמן להוכיח לי שאני טועה (ושלא תטעה, אני מאוד מקווה שאני טועה בסיפור הזה, פשוט לא אופטימי כמוך).

לגבי הראיון, כן, גם שמעתי את האמירה הזו, שאם לא היה חשוב לו שהפועל תישאר הוא היה משחרר את כולם ועולה עם הנוער.
אבל קבוצת ניסנוב הבינה שהיא לא חייבת לשחרר את כולם, היא יכולה לצמצם עלויות במתכונת המנדט שנתן לה בית המשפט (שזה כל מה שקורה עכשיו) + לייצר הכנסות מהירות (כפי שרשמתי בפיסקה הראשונה) כך שהם לא חייבים לשחרר את כולם, לצערי, לתחושתי, אם הדבר היה דורש מהם להוציא סוכמי כסף מידיים - הם פשוט היו משחררים. מה גם שלא ראיתי שסגרו חוזים עם כולם, ואלו שסגרו איתם, ברובם מיועדים למכירה (שוב, הלוואי ואני טועה).

אם אני רוצה ממש להתייחס לציטוט ששכנע אותי, להיות בגישה שאני נמצא בה, זה הציטוט הזה:
״אצלנו הפועל תל אביב תהיה קבוצה בריאה ומאוזנת גם במחיר של ירידת ליגה"
שלדעתי, הוא יותר חזק מהציטוט הזה, שאתה מדבר עליו:
"היעד שלנו הוא להישאר בליגה. אחרת היינו משחררים את כל הסגל ועולים עם הנוער. אבל לא רצינו לעלות עם הנוער לדרבי. אנחנו כן היינו רוצים שבעתיד הפועל תל אביב תתבסס על שחקני בית, אבל שכרגע אין יותר מדי שחקנים ממחלקת הנוער שיכולים להוות בסיס לקבוצה הבוגרת. זה תהליך שייקח זמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:01 
האדס נכתב איפשהו שהאחים ניסנוב שילמו עכשיו מיליון ש"ח כ"א וגרינברג ותושב 400 אלף כ"א. לאורך השנתיים האחרונות ניסנוב ותושב דה-פקטו תרמו כסף למועדון מספר פעמים.
לגבי יתר הדברים שכתבת מסכים - עד סוף החלון כל מי שיש לו ערך יימכר, פשוט כי נגמרו ההכנסות של המועדון העונה (אלא אם ההסכם עם לאן באמת בטל) ויש לך עוד 4-5 חודשים של הוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:15 
גביזון כתב:
תביאו
את
אדמס
המיליארדר
חובב הספורט
עכשיו
כשהברזל
בבעלי
הקבוצה
עוד חם
אחרת
הנכדים
שלנו
יסבלו
יותר
מאיתנו
יא
בני
זונות

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

הבעיה עם הלו"ז של הפירוק הוא שאין זמן להביא בעלים רציני.
בלו"ז אחר אפשר היה למצוא מעקף עם יוחננוף ולהביא גם רציני ממנו.

אחרי שנתיצב (גם בלאומית, חו"ח) השאלה הגדולה תישאר אותה שאלה שתמיד מרחפת עלינו מתקופת אברמוביץ' -
האם אוהבי הפועל לא חונקים אותה (ממשקיעים רצינים) ? מעריך שגם ניסנוב מאותו החומר וזה רע, רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
האדס נכתב איפשהו שהאחים ניסנוב שילמו עכשיו מיליון ש"ח כ"א וגרינברג ותושב 400 אלף כ"א. לאורך השנתיים האחרונות ניסנוב ותושב דה-פקטו תרמו כסף למועדון מספר פעמים.
לגבי יתר הדברים שכתבת מסכים - עד סוף החלון כל מי שיש לו ערך יימכר, פשוט כי נגמרו ההכנסות של המועדון העונה (אלא אם ההסכם עם לאן באמת בטל) ויש לך עוד 4-5 חודשים של הוצאות.

מני ויצמן שילם את החוב ללאן שבוע לפני. ההכנסות מכרטיסים הולכות לקבוצה לא למפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:30 
פישונט כתב:

זה יותר מנכתב, זה חלק מההסכם. הקבוצה לא יכלה להמשי ללא הזרמה מיידית.

ואני בכלל לא אופטימי כמו שאתה מצייר אותי, רק לא אוהב את האנטי שהם מקבלים יומיים אחרי שהצילו אוותנו.
עוד ציטוט שאתה יכול להתייחס אליו:

שאלו אותו: נניח שנה הבאה אין רוכש. סך ההכנסות הוא 10 מיליון נגיד. האם התקציב יהיה 10?
ניסנוב : לא. הוא יהיה מעל 10, אבל לעולם לא מעבר למה שאנחנו מוכנים להשקיע מראש.
אז אתה מתכוון כל שנה להביא גם כסף מהבית?
ניסנוב: כן בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
NARKOTIKA כתב:
ה "לא ישקיעו שקל" הזה הוא עובדתית לא נכון ואתה ממשיך להתעקש לכתוב את זה כאילו זאת אמת מוחלטת. קצת גניבת דעת.

וניסנוב אמר בדיוק ההפך בראיון שלו בחמישי. הוא אמר שאם לא הייתה לו מטרה להישאר בליגה ורק לחסוך לעצמו כסף הוא היה שולח את כל השחקנים לנאמן ומעלה שחקני נוער וחיילים עד סוף העונה.

למה עובדתית זה לא נכון? מתי הם השקיעו שקל? אני עוד לא ראיתי כסף שיוצא לאנשים האלו מהכיס.
לדעתי הרצון שלהם הוא לייצר הכנסות מאוד מהירות (מכירת 2-3 שחקנים + דרבי סמי עופר) כדי לא להוציא שקל עד חודש מרץ-אפריל ובזמן הזה הם יחפשו רוכשים.
אני לא קראתי בשום מקום שהם התחייבו לשלם את החובות לפיפא, ואני לא אתפלא אם מישהו לקח על זה ערבות כתנאי לעסקה.
בכל מקרה, למה גניבת דעת? בוא ניתן לזמן להוכיח לי שאני טועה (ושלא תטעה, אני מאוד מקווה שאני טועה בסיפור הזה, פשוט לא אופטימי כמוך).

לגבי הראיון, כן, גם שמעתי את האמירה הזו, שאם לא היה חשוב לו שהפועל תישאר הוא היה משחרר את כולם ועולה עם הנוער.
אבל קבוצת ניסנוב הבינה שהיא לא חייבת לשחרר את כולם, היא יכולה לצמצם עלויות במתכונת המנדט שנתן לה בית המשפט (שזה כל מה שקורה עכשיו) + לייצר הכנסות מהירות (כפי שרשמתי בפיסקה הראשונה) כך שהם לא חייבים לשחרר את כולם, לצערי, לתחושתי, אם הדבר היה דורש מהם להוציא סוכמי כסף מידיים - הם פשוט היו משחררים. מה גם שלא ראיתי שסגרו חוזים עם כולם, ואלו שסגרו איתם, ברובם מיועדים למכירה (שוב, הלוואי ואני טועה).

אם אני רוצה ממש להתייחס לציטוט ששכנע אותי, להיות בגישה שאני נמצא בה, זה הציטוט הזה:
״אצלנו הפועל תל אביב תהיה קבוצה בריאה ומאוזנת גם במחיר של ירידת ליגה"
שלדעתי, הוא יותר חזק מהציטוט הזה, שאתה מדבר עליו:
"היעד שלנו הוא להישאר בליגה. אחרת היינו משחררים את כל הסגל ועולים עם הנוער. אבל לא רצינו לעלות עם הנוער לדרבי. אנחנו כן היינו רוצים שבעתיד הפועל תל אביב תתבסס על שחקני בית, אבל שכרגע אין יותר מדי שחקנים ממחלקת הנוער שיכולים להוות בסיס לקבוצה הבוגרת. זה תהליך שייקח זמן".

הם הכניסו מליון שח מזומן לפני הדיון. יצטרכו להביא ערבויות לבקרה (אני יודע שזה מצחיק..) אבל יביאו ערבויות להמשך העונה.
הם קבלו עצמם את החובות לאופ"א. בדיון (הייתי) העו"ד של מונדיאנו ביקש גם כן ערבויות. אורנשטיין שלח אותו לכל הרוחות כי האלטרנטיבה היא כלום.
אבל יש סיבה הרבה יותר עמוקה. החובות לאירופה נמחקו ברגע שהוכרז פירוק. הבעיה שאת פיפא זה לא מעניין. הסנקציות של פיפא (האורדת נקודות ופירוק) אינן מענינות אף אחד חוץ מאשר את הקבוצה. אם ניסנוב רוצים להפעיל את הקבוצה? הם חייבים להסתדר עם אופ"א. אין צורך בערבויות. אגב מונדיאנו נמצא במצב מיוחד כי הוא תבע את הפועל בבוררות ולא בכאס שזה המוסד של פיפא ועל כן את החובות שלו? הוא לא יכול לגבות. אבל זה סרט קטן ואחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:41 
בני יעקבי כתב:
פישונט כתב:

יש לך אסמכתאות לתשלום של מני ויצמן חוץ מהדיווח בוואן? מהניסיון איתו הוא שוב סיכם על הסדר פריסת/דחיית תשלומים.
ולגבי כרטיסים - נניח ובאמת כל שקל נכנס לקופה של הרוכשים, כל משחקי הבית של הפועל בערך מאוזנים: משחקים מלאים במושבה מתאזנים מול משחקים מול הפועל חיפה לדוג' שבו אתה מפסיד. רק אם תעביר משחק לסמי עופר יש לך פוטנציאל הכנסה (שגם אותו יחרבנו עם מחירים גבוהים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 10:55 
מעניין מה כל הסאגה הזאת תעשה לחשק של השחקנים
אלא אם כן הולכים להחליף חצי הרכב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
בני יעקבי כתב:
פישונט כתב:

יש לך אסמכתאות לתשלום של מני ויצמן חוץ מהדיווח בוואן? מהניסיון איתו הוא שוב סיכם על הסדר פריסת/דחיית תשלומים.
ולגבי כרטיסים - נניח ובאמת כל שקל נכנס לקופה של הרוכשים, כל משחקי הבית של הפועל בערך מאוזנים: משחקים מלאים במושבה מתאזנים מול משחקים מול הפועל חיפה לדוג' שבו אתה מפסיד. רק אם תעביר משחק לסמי עופר יש לך פוטנציאל הכנסה (שגם אותו יחרבנו עם מחירים גבוהים).

לא אבל זה לא משנה כי התאגיד החדש לא חייב את הכסף ללאן. זה בכלל לא אפשרי. זה מעצבן אולי אבל ככה זה. הראל אחזקות היה חייב את הכסף ללאן. התאגיד החדש לא חייב כלום. אבל השמועות הן שהוא גם סגר את בנק דיסקונט בסכום הרבה יותר גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אם לעמותה יש ביצים, אז שתנסה להשיג פגישה עם המיליארדר הקנדי הזה שעוד נמצא בגיל שרוצים לצאת להרפתקאות.
קדימה עמותה. יש לכם את האפשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 12:20 
פישונט כתב:

בראיון איתו, קוטלר אמר שממקורות חיצוניים מגיע השנה להפועל עוד 2 מיליון ש"ח וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2017, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים עושים את הדברים הנכונים. קצת בעיה בסגנון. עוד ילמדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: