NARKOTIKA כתב:
ה "לא ישקיעו שקל" הזה הוא עובדתית לא נכון ואתה ממשיך להתעקש לכתוב את זה כאילו זאת אמת מוחלטת. קצת גניבת דעת.
וניסנוב אמר בדיוק ההפך בראיון שלו בחמישי. הוא אמר שאם לא הייתה לו מטרה להישאר בליגה ורק לחסוך לעצמו כסף הוא היה שולח את כל השחקנים לנאמן ומעלה שחקני נוער וחיילים עד סוף העונה.
למה עובדתית זה לא נכון? מתי הם השקיעו שקל? אני עוד לא ראיתי כסף שיוצא לאנשים האלו מהכיס.
לדעתי הרצון שלהם הוא לייצר הכנסות מאוד מהירות (מכירת 2-3 שחקנים + דרבי סמי עופר) כדי לא להוציא שקל עד חודש מרץ-אפריל ובזמן הזה הם יחפשו רוכשים.
אני לא קראתי בשום מקום שהם התחייבו לשלם את החובות לפיפא, ואני לא אתפלא אם מישהו לקח על זה ערבות כתנאי לעסקה.
בכל מקרה, למה גניבת דעת? בוא ניתן לזמן להוכיח לי שאני טועה (ושלא תטעה, אני מאוד מקווה שאני טועה בסיפור הזה, פשוט לא אופטימי כמוך).
לגבי הראיון, כן, גם שמעתי את האמירה הזו, שאם לא היה חשוב לו שהפועל תישאר הוא היה משחרר את כולם ועולה עם הנוער.
אבל קבוצת ניסנוב הבינה שהיא לא חייבת לשחרר את כולם, היא יכולה לצמצם עלויות במתכונת המנדט שנתן לה בית המשפט (שזה כל מה שקורה עכשיו) + לייצר הכנסות מהירות (כפי שרשמתי בפיסקה הראשונה) כך שהם לא חייבים לשחרר את כולם, לצערי, לתחושתי, אם הדבר היה דורש מהם להוציא סוכמי כסף מידיים - הם פשוט היו משחררים. מה גם שלא ראיתי שסגרו חוזים עם כולם, ואלו שסגרו איתם, ברובם מיועדים למכירה (שוב, הלוואי ואני טועה).
אם אני רוצה ממש להתייחס לציטוט ששכנע אותי, להיות בגישה שאני נמצא בה, זה הציטוט הזה:
״אצלנו הפועל תל אביב תהיה קבוצה בריאה ומאוזנת גם במחיר של ירידת ליגה"
שלדעתי, הוא יותר חזק מהציטוט הזה, שאתה מדבר עליו:
"היעד שלנו הוא להישאר בליגה. אחרת היינו משחררים את כל הסגל ועולים עם הנוער. אבל לא רצינו לעלות עם הנוער לדרבי. אנחנו כן היינו רוצים שבעתיד הפועל תל אביב תתבסס על שחקני בית, אבל שכרגע אין יותר מדי שחקנים ממחלקת הנוער שיכולים להוות בסיס לקבוצה הבוגרת. זה תהליך שייקח זמן".