נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
זה לא רק שאלפקה צודק, ב6.1 אני אעשה לו סמיילי משתחווה כשאתם תפרקו את התסכול על הכסף שהלך לבנק דיסקונט ומס הכנסה במקום לשחקנים שמשחקים במכבי...
אבל שטויות, אנחנו רק אמרנו לכם.
לנאמן יש חובה ראשונה כלפי הנושים
חובה שנייה כלפי הראל אחזקות.
אנחנו נישפט בעוד פחות מחודש, אני ברצינות מאחל לכולם שאנחנו הפאתטיים הפסיכים.
לנאמן יש קודם כל חובה להוצאות שהתחייב בהן במסגרת הקפאת ההליכים. לפני כל נשה ולפני הראל החזקות. הוצאות הפירוק בקדימות לפני כל חוב אחר.
להפעיל את המועדון עולה גם כרגע לפחות 1.5 מליון ש"ח לחודש. הנאמן חייב לממן אותן או שיהיה חשוף לתביעה אישית בגינם ולחילוט ערבות של רבע מליון ש"ח שהפקיד בקופת בית המשפט.
לכן, נדמה לי שאפשר להיות די רגועים בקשר לגורל ה-400,000 ש"ח שנאספו ולגבי השימוש שיעשה בהם.
עכשיו תמשיכו לריב מי חכם יותר ומי ראה הכל לפני כולם, זה מאד עוזר ומאד רלוונטי.
לפי ההודעה שלך, בנתונים שאתה מביא,
איך הפועל תל אביב לא הולכת לפירוק?
הרי אין איך להביא 1.5 מיליון שקל כל חודש (למיטב הבנתי זה יותר מהסכום הזה), לכן גורל ה400 אלף זה לשמש סתימה על שן שצריך לבצע בה עקירת שורש.
פרוספר אזגי עלה ליציע העיתונות ואמר מה שאמר, לא הייתי מציע לזלזל בו, בעיקר בחלק שהוא העריך את הסכום שהנושים יקבלו וזה הפחד מהאינטרסים שהפועל לא תלך לפירוק.
סימני אזהרה מעל הראש , זה שיש נאמן לא ביטל את אחיזת החנק של כל השאולים והעגיבים והם ימצצו את הדם כל עוד יבינו שיש בשביל מה להישאר, רק פירוק יוציא אותנו לדרך חדשה אמיתית עם כל הצער שכרוך בכך, אין אף אדם פרטי או תאגיד שיקח את הקבוצה הזאת על נושיה במצב הנוכחי.