תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיוס המונים
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה,
איך להתנגד לתרום בלי להבין זאת לא דיעה?
איך להתנגד לטביב זאת לא דיעה?
איך להתנגד לרמון (לבד, מול המוני פאנטים) זאת לא דיעה?

טיפ, דיעה זה לא רק מה שאתה חושב.

אתה שם לב למוטיב החוזר.
להתנגד להתנגד להתנגד... יש לך דעה שהיא לא מתנגדת?

ואני גם הייתי ממתנגדי רמון והיו עוד כמה אבל זה לא העניין. העיניין הוא כמו שטתה אמרת שאתה מתנגד בלי להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
1. באמת מוזר שאני מתנגד, הכל היה כל כך טוב ונפלא.
והנה, הגענו לגן עדן.
2. גם התנגדות היא דיעה (בד"כ יותר חשובה).
3. הרי אתה יודע שזה טיעון שנע בין סמנטיקה טיפשית(אני בעד לגרש את טביב) לבין דמגוגיה (כי אני הרי מביע מאות דיעות פה, ברור שחלקן הן "בעד").
4. לא נכון, לא זכור לי שהתנגדת בהתחלה. אפילו לא אח"כ.
5. נכון, התנגדתי (וטעיתי) לרמון בגלל העיניים הכחולות שלו, התנגדתי (וטעיתי) להראל בגלל הקרחת שלו וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:34 
יאללה שיגעתם תעברו לפרטי
מי שלא רוצה לתרום זה בסדר אף אחד לא סופר לכם את זה
אבל רדו מאלה שתורמים זה לא צריך להפריע לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
1. הבעיה שהדעה שלך היא תמיד התנגדות ובדרך כלל תוך כדי תגובה צינית של שני מילים לאדם האחר.
2. התנגדות היא דעה כאשר היא מנומקת ולא נראת כחלק מחולל תגובות אוטומטי (וזה המצב אצלך).
3. תן לי תגובה אחת של תעשה ולא של אל תעשה.
4.התנגדתי לכל המהלך של העמותה וקניית אחוזים מראש ציינתי שהמודל הזה לא יכול להתקיים בכדןרגל והבאתי את הדוגמא של הקושי התקציבי שיש בעקבותיו בכדורסל. טענתי שזאת בעיה שיש גוף של 20 אחוז שלא מסוגל להכניס כסף לקופת המועדון וזה יצור חוסר איזון ומערכת לא בריאה אבל לא משנה.
5. זה בסדר שהתנגדת אבל הבעת הדעה שלך היא התנגדות להראל והתנגדות לטביב כאשר אלו האופציות שיש זאת לא באמת הבעת דעה. אני גם לא מחובבי טביב ועדין במבמי אמרתי בצורה הפשוטה ביותר שאני רוצה את טביב כי זאת הדרך היחידה שלנו לצאת מהידים של חבורת תאומים... רק שלצערי נחזרנו אותה עם רמון בדלת הקידמית.

אבל בכל מקרה זה לא הענין. נחזןר לנושא כמו שאתה הצהרת כאן לפני כמה הודעות אתה מתנגד לגיוס ההמונים מבלי להבין ומבלי לדעת מה המצב באמת. זה לבד מצדיק את טענתי שאתה מביע התנגדות על אוטומט.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
1. "תמיד". מי קלישאה עכשיו?
ונראה לי שכתבתי לך פה יותר משתי מילים, לא?
או שאתה לא יודע לספור?
2. הן מאוד מנומקות (לפחות בהתחלה, בפעם ה100 זה קצת נמאס) למי שיכול או רוצה לקרוא.
3. א. ללמוד כמה שאפשר על המצב של הפועל, על המצב המשפטי, על האופציות והאלטרנטיבות.
ב. להבהיר לנאמן או מי שזה לא יהיה שלא נותנים שקל עד שיש שקיפות והסברים ויחס אלינו כשותפים ולא כארנקים מהלכים עם נזק מוחי.
4. אחלה, לא על זה דיברנו.
5. ההתנגדות שלי להראל הייתה מנומקת מאוד לפי ההיסטוריה שלו, לפי האמירות שלו ולפי ההון המוערך שלו.
הבמבי היה שטביב כבר היה בפנים, אני התנגדתי אליו עוד הרבה לפני (שוב, עם קפלן ואיתי).
ומה זה לעזאזל להתנגד למישהו שהוא האופציה זו לא דיעה?! מקסימום תגיד דיעה טיפשית, אבל זו אחושרמוטה דיעה (שוב, דיעה זה לא מה שאתה חושב).
דבר שני, זאת דיעה סופר חשובה, בטח ובטח שהיא במיעוט מוחלט, בטח ובטח שהצד השני כל כך פנאטי ובמאניה.
בדיוק כמו שלהתנגד לביבי זאת דיעה, בדיוק כמו שלהתנגד לטראמפ זאת דיעה.

בכל מקרה,
הדיון הזה כבר ממזמן לא קשור ל"גיוס המונים",
הוא טרחני, טיפשי ולגופו של אדם,
תחשוב מה שאתה רוצה, אני סיימתי עם זה לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:50 
bruno conti כתב:
יאללה שיגעתם תעברו לפרטי

מי שרוצה לתרום זה בסדר אף אחד לא סופר לכם את זה
אבל רדו מאלה שלא תורמים זה לא צריך להפריע לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:51 
בני12 כתב:
bruno conti כתב:
יאללה שיגעתם תעברו לפרטי

מי שרוצה לתרום זה בסדר אף אחד לא סופר לכם את זה
אבל רדו מאלה שלא תורמים זה לא צריך להפריע לכם

דפדף באשכול הכל מאד ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 11:52 
KingAlpaca כתב:
1. "תמיד". מי קלישאה עכשיו?
ונראה לי שכתבתי לך פה יותר משתי מילים, לא?
או שאתה לא יודע לספור?
2. הן מאוד מנומקות (לפחות בהתחלה, בפעם ה100 זה קצת נמאס) למי שיכול או רוצה לקרוא.
3. א. ללמוד כמה שאפשר על המצב של הפועל, על המצב המשפטי, על האופציות והאלטרנטיבות.
ב. להבהיר לנאמן או מי שזה לא יהיה שלא נותנים שקל עד שיש שקיפות והסברים ויחס אלינו כשותפים ולא כארנקים מהלכים עם נזק מוחי.
4. אחלה, לא על זה דיברנו.
5. ההתנגדות שלי להראל הייתה מנומקת מאוד לפי ההיסטוריה שלו, לפי האמירות שלו ולפי ההון המוערך שלו.
הבמבי היה שטביב כבר היה בפנים, אני התנגדתי אליו עוד הרבה לפני (שוב, עם קפלן ואיתי).
ומה זה לעזאזל להתנגד למישהו שהוא האופציה זו לא דיעה?! מקסימום תגיד דיעה טיפשית, אבל זו אחושרמוטה דיעה (שוב, דיעה זה לא מה שאתה חושב).
דבר שני, זאת דיעה סופר חשובה, בטח ובטח שהיא במיעוט מוחלט, בטח ובטח שהצד השני כל כך פנאטי ובמאניה.
בדיוק כמו שלהתנגד לביבי זאת דיעה, בדיוק כמו שלהתנגד לטראמפ זאת דיעה.

בכל מקרה,
הדיון הזה כבר ממזמן לא קשור ל"גיוס המונים",
הוא טרחני, טיפשי ולגופו של אדם,
תחשוב מה שאתה רוצה, אני סיימתי עם זה לעכשיו.

רק לעכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
יודע צדיק נפש בהמתו.
אני יודע שאני אדם אובססיבי ואני יודע שקל לגרור אותי לתוך הזבל הזה.
אני רק יכול להשתדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה.
א. בהחלט ענית וכתבת יותר מבדרך כלל. חבל שאתה לא כותב ככה תמיד.
ב. אין לי בעיה עם ללמוד כמה שאפשר וכו' אני אישית גם עשיתי את זה ולא הבעתי דעה עד שקראתי חלק מהדוחות והבנתי מה המצב. להגיד שהכסף ילך במקום ערבויות כאשר אין שום ערבות שניתן לחלט כרגכ היא חוסר הבנה. להגיד שאין בעיה של תקציב כאשר הנאמן מציג דוח שבו נכתב שחור על גבי לבן שחסרים 360 אלף שקלים זה חוסר ידע. אין לי בעיה שתגיד שעדיף פרוק ולרדת ליגה בצורה הכי משפילה שיכולה להיות ולנסות להתחיל מ 0 על פני נסיונות הצלת עי החורבות שנקרא הפועל תל אביב.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2016, 12:11 
KingAlpaca כתב:
יודע צדיק נפש בהמתו.
אני יודע שאני אדם אובססיבי ואני יודע שקל לגרור אותי לתוך הזבל הזה.
אני רק יכול להשתדל.

מבין אותך
מודה ועוזב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 12:16 
אבו-דגל כתב:
זה לא רק שאלפקה צודק, ב6.1 אני אעשה לו סמיילי משתחווה כשאתם תפרקו את התסכול על הכסף שהלך לבנק דיסקונט ומס הכנסה במקום לשחקנים שמשחקים במכבי...
אבל שטויות, אנחנו רק אמרנו לכם.
לנאמן יש חובה ראשונה כלפי הנושים
חובה שנייה כלפי הראל אחזקות.

אנחנו נישפט בעוד פחות מחודש, אני ברצינות מאחל לכולם שאנחנו הפאתטיים הפסיכים.

לנאמן יש קודם כל חובה להוצאות שהתחייב בהן במסגרת הקפאת ההליכים. לפני כל נשה ולפני הראל החזקות. הוצאות הפירוק בקדימות לפני כל חוב אחר.

להפעיל את המועדון עולה גם כרגע לפחות 1.5 מליון ש"ח לחודש. הנאמן חייב לממן אותן או שיהיה חשוף לתביעה אישית בגינם ולחילוט ערבות של רבע מליון ש"ח שהפקיד בקופת בית המשפט.

לכן, נדמה לי שאפשר להיות די רגועים בקשר לגורל ה-400,000 ש"ח שנאספו ולגבי השימוש שיעשה בהם.

עכשיו תמשיכו לריב מי חכם יותר ומי ראה הכל לפני כולם, זה מאד עוזר ומאד רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
1500 איש = 410,000 בנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את הויכוח. שכל אחד יעשה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה. אני אישית לא תרמתי וחושב שזה כוסות רוח למת. אבל אני לא אתקוף אוהד אחר שחושב אחרת ממני וחושב שבתרומתו הוא מציל במשהו את הקבוצה.

ואגב, הייתי בעד טביב ואני עדיין חושב שסילוקו ובעיקר אופן סילוקו פגעו מאד במועדון. אבל אני לא אבוא היום ואצטט את עצמי ואגיד "אמרתי לכם". הבמבי זו ארכיאולוגיה, ותשאירו אותה מתחת לאדמה. אנו עוסקים כאן בכדורגל ולא במי תמך במי בהליכי העברת הבעלות לפני 5-6 שנים (לפחות מנסים ורוצים לדבר על כדורגל, וזה קשה על רקע קורס דיני תאגידים שאנחנו נאלצים לעבור בשבועיים האחרונים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 17:19 
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:
זה לא רק שאלפקה צודק, ב6.1 אני אעשה לו סמיילי משתחווה כשאתם תפרקו את התסכול על הכסף שהלך לבנק דיסקונט ומס הכנסה במקום לשחקנים שמשחקים במכבי...

לנאמן יש קודם כל חובה להוצאות שהתחייב בהן במסגרת הקפאת ההליכים. לפני כל נשה ולפני הראל החזקות. הוצאות הפירוק בקדימות לפני כל חוב אחר.

להפעיל את המועדון עולה גם כרגע לפחות 1.5 מליון ש"ח לחודש. הנאמן חייב לממן אותן או שיהיה חשוף לתביעה אישית בגינם ולחילוט ערבות של רבע מליון ש"ח שהפקיד בקופת בית המשפט.

לכן, נדמה לי שאפשר להיות די רגועים בקשר לגורל ה-400,000 ש"ח שנאספו ולגבי השימוש שיעשה בהם.

נכתב כאן שלפי האתר הכסף יגיע רק ב 10/2, אז איך תעזור התרומה עכשיו לתפעול השוטף עד 5.1?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:

לפי ההודעה שלך, בנתונים שאתה מביא,
איך הפועל תל אביב לא הולכת לפירוק?
הרי אין איך להביא 1.5 מיליון שקל כל חודש (למיטב הבנתי זה יותר מהסכום הזה), לכן גורל ה400 אלף זה לשמש סתימה על שן שצריך לבצע בה עקירת שורש.

פרוספר אזגי עלה ליציע העיתונות ואמר מה שאמר, לא הייתי מציע לזלזל בו, בעיקר בחלק שהוא העריך את הסכום שהנושים יקבלו וזה הפחד מהאינטרסים שהפועל לא תלך לפירוק.

סימני אזהרה מעל הראש , זה שיש נאמן לא ביטל את אחיזת החנק של כל השאולים והעגיבים והם ימצצו את הדם כל עוד יבינו שיש בשביל מה להישאר, רק פירוק יוציא אותנו לדרך חדשה אמיתית עם כל הצער שכרוך בכך, אין אף אדם פרטי או תאגיד שיקח את הקבוצה הזאת על נושיה במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 18:30 
בוודאי שהפועל תל אביב הולכת לפירוק, זה בדיוק הענין. השאלה היא רק אם עד אז היא תמצא רוכש או לא.

לנאמן יש כספים להפעיל את הקבוצה בערך לחודש ואז פחות או יותר הם יגמרו. התרומה לנאמן נועדה לאפשר לו להגיע עד לסוף תקופת ההקפאה (יש עוד כספים שהוא קיבל, בין היתר הקדמת תשלום מהמינהלת ועוד כמה סכומים שמאפשרים לו תקציב של 1.5 מליון ש"ח בערך. בחודש הבא הכסף הזה לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:

פרוספר אזגי עלה ליציע העיתונות ואמר מה שאמר, לא הייתי מציע לזלזל בו

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בוודאי שהפועל תל אביב הולכת לפירוק, זה בדיוק הענין. השאלה היא רק אם עד אז היא תמצא רוכש או לא.

לנאמן יש כספים להפעיל את הקבוצה בערך לחודש ואז פחות או יותר הם יגמרו. התרומה לנאמן נועדה לאפשר לו להגיע עד לסוף תקופת ההקפאה (יש עוד כספים שהוא קיבל, בין היתר הקדמת תשלום מהמינהלת ועוד כמה סכומים שמאפשרים לו תקציב של 1.5 מליון ש"ח בערך. בחודש הבא הכסף הזה לא יהיה.

אני רק שאלה, אתה מסכים איתי שלהשתטח על קברי צדיקים ולתרום מאה שקל בגיוס המונים יוביל אותנו כנראה לאותה תוצאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:

אני רק שאלה, אתה מסכים איתי שלהשתטח על קברי צדיקים ולתרום מאה שקל בגיוס המונים יוביל אותנו כנראה לאותה תוצאה?

אולי. אבל זה גם אולי יתן לך פרק זמן של שבועיים נוספים לחפש רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:51 
כפיר אדום כתב:
נועם שחם כתב:
אבו-דגל כתב:

נכתב כאן שלפי האתר הכסף יגיע רק ב 10/2, אז איך תעזור התרומה עכשיו לתפעול השוטף עד 5.1?

לא משנה. זה מבטיח לנאמן כיסוי להתחייבויות שהוא לוקח בתקופת ההקפאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:53 
אבו-דגל כתב:
נועם שחם כתב:

לא. אני חושב שכל סכום שנכנס לקופת הנאמנות נותן לנאמן עוד קצת חמצן להמשיך ולהפעיל אותה בצורה תקינה ועוד קצת אורך נשימה. לצורך הענין, מאפשר לו לא לעלות עם הנוער במשחק הבא, או לדאוג שלמשחק יצטרף פיזיותרפיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
מנהל הקמפיין, דרור פינצ'בסקי (וילדיו), התארח אתמול ב"בוקר ספורט":
https://www.youtube.com/watch?v=-aRhtfmlack

נקודות מרכזיות:
* ישנו הסכם בין הנאמן לאתר המפעיל כך שבכל כמה ימים מועבר לקופת ההקפאה סכום מסויים שנצבר.
* התורמים עד כה הגיעו מ-298 ישובים שונים, מקום 1 תל אביב (18%) ואחריה ראשון לציון :HEART2:
* כ-5% מהתורמים זוהו ע"י המערכת של פייסבוק בתור אוהדי קבוצות אחרות.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
מנהל הקמפיין, דרור פינצ'בסקי (וילדיו), התארח אתמול ב"בוקר ספורט":
https://www.youtube.com/watch?v=-aRhtfmlack

נקודות מרכזיות:
* ישנו הסכם בין הנאמן לאתר המפעיל כך שבכל כמה ימים מועבר לקופת ההקפאה סכום מסויים שנצבר.
* התורמים עד כה הגיעו מ-298 ישובים שונים, מקום 1 תל אביב (18%) ואחריה ראשון לציון :HEART2:
* כ-5% מהתורמים זוהו ע"י המערכת של פייסבוק בתור אוהדי קבוצות אחרות.

אני אישית שמעתי על אוהדים של קבוצות אחרות שתרמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 16:41 
@סתיו_שחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו במקום שהכסף ילך אולי לטובת קבוצה חדשה בליגה ג' שזה כבר כמעט תקציב לעונה הראשונה, היא תלך לגופה של הראל אחזקות
אולי סוף סוף תבינו מה האינטרסים של מי שהפועל בידיים שלו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:39 
אבו-דגל כתב:
עכשיו במקום שהכסף ילך אולי לטובת קבוצה חדשה בליגה ג' שזה כבר כמעט תקציב לעונה הראשונה, היא תלך לגופה של הראל אחזקות
אולי סוף סוף תבינו מה האינטרסים של מי שהפועל בידיים שלו כרגע.

הכסף הזה כבר *הלך* על השבוע האחרון, לפחות אם מאמינים לנאמן. בלעדיו היינו מתפרקים לפני שבוע, ולא נהנים מרכבת ההרים האחרונה של יוחננוף. וברצינות, לתת למועדון למשוך ללא פירוק כמה שניתן (עד רגע לפני סגירת חלון ההעברות) זה אינטרס של כל אוהדי הקבוצה, בהנחה שזמן יתן אופציה להגיע להסדרים עם אופ"א ולגבש תוכנית מורכבת יותר להצלת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
הכסף כבר נוצל לתפעול הקבוצה בשבוע האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
את זה הבנתי, אתם פשוט לא הבנתם את מה שרשמתי כבר, אף בן אדם שפוי לא יקנה את הקבוצה לפני שהנושים יתחילו להתגמש והם לא.
את הכסף הזה יהיה מאוד קשה לשכנע אוהדים לתרום שוב במידה ואם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הכסף כבר נוצל לתפעול הקבוצה בשבוע האחרון

כמו לתת אקמול לפצוע אנוש.
כואב על הכסף שנשרף סתם ועל האנשים שהאמינו שמהכסף הזה תבוא איזה ישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 365 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: