תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 01:07 
פוטר?(שמועות באינטרנט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 01:40 
אני נורא במתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
http://m.israelsport.co.il/article.html?articleId=25265

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
מי עדיף?
הדר
פרנקו
דרוקר

לדעתי הדר יהיה הבחירה הנכונה. אחד הדברים הכי חשובים זה שהשחקנים, ובמיוחד הזרים - "יספרו" את המאמן. אם לא כך אז זה שורש כל הצרות.
אני לא יודע מה היחסים בין דרוקר לליונס עוד מראשון אבל זה נתון שחשוב לקחת בחשבון בשיקולי ההחתמה של המאמן.
פרנקו נראה לי פחות מדי אסרטיבי באישיות שלו ויש חשש שלא ישתלט על הזרים. מספיק לראות אותו "נכנע" כל פעם לדעתו של הפין בחמישיות.

בתחילת השנה רצינו מאד את רמי הדר. אולי עכשיו זו ההזדמנות להחתים אותו.

אבל בואו לא נקדים את המאוחר.

קודם שנקבל אישור שבאמת פיטרו את אברהמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 08:09 
אברהמי הוא בעייה, אולי הרצפה לא עקומה, אבל סגל ישראלי שכולל את בלאט, מתן נאור, גינת, צוף בן משה הוא סגל חלש. זה עדיין לא מצדיק 3 רבעים כאלה גרועים. נהיינו קצת מכבי ברצון לפטר כאילו זו הבעייה, וראיתם אותם קבוצה עם תקציב פי 10,שחקנים ברמת יורוליג, שלשה מאמנים ולא השתנה כלום.
פרוויס גם אם אתה צודק בביקורת המקצועית, אתה מגזים בהשתלחות שלך בהנהלה.
אישית אני חושב שהעונה עוד ארוכה, והייתי ממתין 2,3 משחקים לפני החלטה על פיטורים, ולא בגלל שאני מרחם על אברהמי, בכלל לא, כי אני לא בטוח שעיקר הבעייה הוא במאמן אלא בסגל הישראלי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
אז אם הסגל הישראלי לא מספיק טוב למה שחררו את ברנדווין ? למה החתימו את אליאספור? למה לא החזירו את ברנדווין או החתימו את מורן רוט ?
הפציעה של רביב והירידה ביכולת של מתן הן פגיעה קשה בסגל שלנו אבל בדיוק בשביל זה יש מאמן ויש הנהלה שעושים התאמות ומגיבים מהר למה שקורה ולא מחכים ומקווים לטוב.
ההחתמה של ליונס היא מעולה, אם לא רושמים את בנקס אז אנחנו עולים למשחק עם רביעית זרים אולי הכי טובה בליגה, שגם היא לא מנוצלת בצורה חכמה והרבה מהנקודות שוויליאמס למשל מייצר באות מריבאונד התקפה, שלא לדבר על טאקר שברגעים ארוכים במשחק זה נראה שנמאס לו והוא פשוט לוקח את הכדור ומחזיק אותנו לבד במשחק בלי תרגילים ובלי בטיח.

מה שהכי מתסכל זו השורה התחתונה, וסטטיסטית הפועל תל אביב היא קבוצת ההגנה הגרועה בליגה. אפשר לספר סיפורים ולתרץ תירוצים אבל זה המצב, והגנה זה נטו עבודה של מאמן ורצון של שחקנים (שגם לרצון הזה אחראי המאמן). אם זה המקסימום שאברהמי יכול להפיק מהסגל שלו אחרי כמעט חצי שנה ביחד אז עם כל הצער הוא כנראה לא מתאים. יש לפחות ארבעה מאמנים מוכחים שיושבים בחוץ (פרנקו, דרוקר, הדר, גודס) שיכולים לבוא ולקחת את הקבוצה הזו למקום שהיא יכולה וצריכה להגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 08:59 
http://sports.walla.co.il/item/3027281

״מעמדו של שרון אברהמי לא יציב״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 09:37 
מה שקובסטר כתב.
בשביל מה החתמתם את אליאספור? אתם באמת חושבים לא לרשום לאיזה משחק את האוול או וויליאמס? כי אם כן, אז המצב של הקבוצה קשה יותר משחשבתי. לוותר על הדבר היחיד שעוד איכשהו עובד בה?
היו לכם כמה גרושים פנויים? תביאו את רוט בחוזה זמני, גם ברבע כושר הוא לפחות יכול לשחק בליגת העל. מתי אליאספור שיחק טוב בליגת העל? לקבוצה חסרים גארדים אז מחתימים עוד גבוה. זה ההיגיון המקצועי של הפועל תל אביב.
הפועל תל אביב בסגל הנוכחי לא יכולה להיות קבוצת הגנה טובה. יש בעיות פרסונליות. אבל היא יכולה להיות קבוצת הגנה מאומנת שתסתיר את המגבלות שלה כמה שאפשר. היא לא יכולה להיות קבוצה כזאת עם שרון אברהמי. כי הוא לא הוכיח שהוא מספיק טוב. אתמול ראו את זה היטב. חילופים אוטומטיים. או קיי. ומה אחריהם? פתאום מביאים עזרה מהשחקן של דיברתולומיאו, או שמחון. מי מביא עזרה מכאלה קלעים? מתן הולך לעזור על שחקנים שבכלל לא מסכנים את הסל. אין שום יד מכוונת. הכול נראה כאילו זורם במקרה.
בהתקפה משחקים משחק שלם נגד קבוצה בלי גבוהים. (מיצ'ל קיבל מהר מאוד 3 עבירות ולא היה רלוונטי) ולא מסוגלים לשחק פנימה בכלל. הנקודות בפנים זה בעיקר ריבאונד התקפה. פשוט כדורסל מחריד. מנסים לשחק פוסט אפים עם שחקנים שהם לא טובים בפוסט אפ. למה? ככה. כי ככה הפועל נראית. כדורסל נוראי. שום תחכום, שום מחשבה, אין תנועה. סתם. אלתורים. שחקן מקבל כדור וכול היתר עומדים ומסתכלים.
וזה ככה מהרגע הראשון שראיתי את הקבוצה העונה. אותו כדורסל. אותה התקפה. הקבוצה לא התקדמה מילימטר מאז טורניר כפר תבור. אני קצת מרחם על המאמן הבא כי הוא צריך להתחיל כמעט מאפס.
אה, ועוד משהו. מי היה השחקן הכי טוב של הפועל במחצית הראשונה? דארל וויליאמס. מי נשאר על הספסל בתחילת המחצית השנייה? דארל וויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
מספיק להקשיב לאברהמי בפסקי הזמן כדי להבין שהעסק פשוט גדול עליו בכמה מידות. שתיקות ארוכות, גמגומים, אלתורים לא ברורים שמתן נאור צריך לתרגם לשפת משחק. די. מגיע להפועל מאמן שיוציא מהסגל הזה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 12:54 
באמת שאין לי בעיה עם אברהמי, כנראה שהוא אחלה של בחור
אבל אם בונים קבוצה שרוצה לרוץ גבוה - מה שקרה העונה, אז צריך גם מאמן מתאים
לקבוצה בינונית מינוס הוא בהחלט יכול להספיק, צריך לשים סוף לסיפור הזה ולמצוא מישהו ראוי יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:13 
לדעתי זה יקרה בכל מקרה במוקדם או מאוחר (גם אפשר להבין מאחד המשפטים שרמי כהן אמר בראיון בוואלה שגם הוא כנראה לא ממש אוהב את איך שאנחנו נראים), אז עדיף שזה יקרה כשעוד אפשר לתקן. לא צריך לחכות שנהיה במאזן שלילי של 8-10 וכשנפנטז על מקום 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 13:14 
kobster כתב:
אז אם הסגל הישראלי לא מספיק טוב למה שחררו את ברנדווין ? למה החתימו את אליאספור? למה לא החזירו את ברנדווין או החתימו את מורן רוט ?
הפציעה של רביב והירידה ביכולת של מתן הן פגיעה קשה בסגל שלנו אבל בדיוק בשביל זה יש מאמן ויש הנהלה שעושים התאמות ומגיבים מהר למה שקורה ולא מחכים ומקווים לטוב.
ההחתמה של ליונס היא מעולה, אם לא רושמים את בנקס אז אנחנו עולים למשחק עם רביעית זרים אולי הכי טובה בליגה, שגם היא לא מנוצלת בצורה חכמה והרבה מהנקודות שוויליאמס למשל מייצר באות מריבאונד התקפה, שלא לדבר על טאקר שברגעים ארוכים במשחק זה נראה שנמאס לו והוא פשוט לוקח את הכדור ומחזיק אותנו לבד במשחק בלי תרגילים ובלי בטיח.

מה שהכי מתסכל זו השורה התחתונה, וסטטיסטית הפועל תל אביב היא קבוצת ההגנה הגרועה בליגה. אפשר לספר סיפורים ולתרץ תירוצים אבל זה המצב, והגנה זה נטו עבודה של מאמן ורצון של שחקנים (שגם לרצון הזה אחראי המאמן). אם זה המקסימום שאברהמי יכול להפיק מהסגל שלו אחרי כמעט חצי שנה ביחד אז עם כל הצער הוא כנראה לא מתאים. יש לפחות ארבעה מאמנים מוכחים שיושבים בחוץ (פרנקו, דרוקר, הדר, גודס) שיכולים לבוא ולקחת את הקבוצה הזו למקום שהיא יכולה וצריכה להגיע אליו.

לשחרר את ברנדוויין הייתה טעות. אממה, זה קצת מצחיק להתלונן על זה עכשיו כשאני הייתי בין היחידים פה בקיץ שטענו שבלאט לא יכול להיות רכז מחליף בליגת העל בזמן שכולם פה אוננות עליו (כולל אתה). אליאספור? נו באמת, החתימו שחקן בחצי שקל שכנראה לא ישחק גם ככה. למי פאקינג אכפת?
הגנה זה נטו עבודה של מאמן ורצון של שחקנים? באמת? לפעמים אני חושב שגור שלף פתח פה משתמש.
רמי הדר זו דוגמה מצוינת בהקשר הזה. כולם החמיאו לו על ההגנה הרצחנת של חיפה בעונה שעברה. פתאום הוא נהפך למאמן מכבי וההגנה שלהם נשארת אותו פח אשפה עלוב שהייתה בשאר העונה. איך זה קורה? כנראה יש לזה קשר לעובדה שהיו לו בחיפה שלושה גארדים הגנתיים אדירים, שני שומרים נהדרים בכנפיים (בלייזר ורוז'ו) ואיום חסימה רציני בדמות באקנר בצבע. אז נכון שהוא עשה יופי של עבודה בניצול היכולות של השחקנים שלו, אבל זהו בדיוק תפקידו של מאמן. ניצול יכולות של שחקנים, לא המצאה של יכולות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
בלאט יכול להיות רכז מחליף טוב מאוד, רק שבעקבות הפציעה של רביב הוא נאלץ להיות הרכז הפותח שלנו. הפועל צריכה גארד ישראלי טוב, זה היה ברור מרגע שהפציעה של רביב התארכה, פה זה גם (ואולי בעיקר) תפקיד של המאמן. הרי מוכרים לנו כמה אברהמי מדהים בבניית הסגל הנוכחי אבל מנסים לנקות אותו מהאחריות לשינויים ההכרחיים בו.
גם ארז נתפס כמאמן הגנה אצלנו ובנבחרת , ובזמן הקצר שלו במחלה ההגנה שם לא ממש תיפקדה כך שאני לא לוקח את ההם כדוגמא. ברור שהחלק הכי חשוב בהגנה הוא לבחור את השחקנים המתאימים (שוב, אברהמי הוא זה שבנה כביכול את הסגל) אבל גם במסגרת הסגל הנוכחי אפשר לעשות הרבה יותר ופרוויס כבר נתן כדוגמא את החילופים האוטומטיים והעזרה על כל שחקן שיוצרים לקלעים של היריבה יותר מדי מבטים פנויים.
גם עם הפציעה של רביב יש לנו סגל מצוין, הבעיה שאין מישהו על הקווים שיוציא חצי מהפוטנציאל של הסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2016, 23:39 
פרוויס, מה זה "יכול להתדרדר למאזן 6:10?" מן הסתם כל דבר יכול להתדרדר, ואם זה יקרה יפטרו אותו. עזוב, לדעתי הפסד נגד קרית גת כבר יעלה לו במשרה. אבל אתה לא מפטר מאמן על אם. ואתה לא מפטר מאמן על כל דבר קטן שקורה. וביקורת זה סבבה אבל בנוהל יוצא ממך הקופמן, שגורם לך להגיד בכל מקום שהקבוצה מתנהלת כמו קרקס (יש מצב שזה באשכול מקביל). נו באמת, הפועל מתנהלת כמו קרקס? תשווה את הפועל למה שקורה במכבי, ירושלים וכל מיני קבוצות אחרות ובוא תספר לי על קרקסים.
ושיא השיאים, שמרוב רצון למצוא בעיות באברהמי (ויש, תודה ששאלת), אתה מצליח לייצר משפט כמו

ציטוט:
גם העאלק לחץ שהחזיר את הפועל למשחק זה לחץ ברמת קט סל. ושיא השיאים, זה כבר עבד, וחזרת למינוס נקודה. אז הלחץ מפסיק ונותנים לפרז לקלוע שלשה במקום ללחוץ עליו שימסור את הכדור כמו בהתקפות לפני כן.

הלו, הלחץ זה טוב או רע? אתה מתחיל במשפט בביקורת על הלחץ ואומר שהוא ברמת קט סל. ואז כשזה בעצם עובד אתה עובר לביקורת למה לא שיחקו לחץ. אתה מבין כמה טיפשי זה נראה?
זה כמו שטענת כל תחילת העונה שצריך להביא גארד זר, ואז אחר כך כשהביאו את אלייזה אמרת שלא צריך לרשום אותו. אז למה היה כל כך לחוץ להביא גארד זר אם חשבת שלא צריך לרשום אותו??? אה נכון, הוא היה צריך להחליף את פאקינג אלנדו טאקר לפי התיאוריה שלך. והפועל זה הקרקס. אתה מעביר ביקורת שהיא לפעמים עניינית אבל כמעט תמיד אתה עובר לקרקס של סתירות לוגיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 00:00 
הפועל לא מתנהלת כמו קרקס, אלו סתם הגזמות של פרוויס, אבל אברהמי לא מתאים לנו.
אפשר לדפדף פה ואני אמרתי את זה עוד לפני שהעביר אימון אחרי שקטש פוטר. מאמן שלא היה טוב לך בלאומית,
למה שיהיה טוב לך בליגת העל? (בלי שעשה איזשהו גרף התקדמות בולט לעין או העביר משחק בליגת העל)
לצערי הסדרה נגד ירושלים גרמה לאנשים להתאהב בו בלי שום בסיס. אין לנו תיחכום או סדר כלשהו במשחק ההתקפה.
אז נכון שהיינו עד אתמול עם ההתקפה השנייה בטיבה בליגה, אבל ברגע שבאה קבוצה חצי אגרסיבית כמו חיפה, ולוחצת בצדק את תמיר (1 מ-7 לשלוש, 7 איבודים, שום מילה על זה בפורום), אנחנו מאבדים את הצפון.
וכיוון שההגנה שלנו היא באמת בדיחה - זאת בעיה. פסקי הזמן מביכים. החילופים בהגנה מביכים יותר. יש שם חילופים משולשים, שנעשים תוך כדי, עם ים של אילתורים ומיסמאצ׳ים. ומצד שני, אצלנו בהתקפה אין שום פיק אנד רול אמיתי, אלא רק כביכול פיק אנד רולים, ובעיקר כידרורים עד 7-8 שניות לסוף ההתקפה. זה כואב בעין, ושורה תחתונה, אם שרון בנה את הסגל - כל הכבוד לו, אבל הוא לא ממצה ממנו 60% אפילו. די, נמאס לזרוק עונה אחרי עונה לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בלאט יכול להיות רכז מחליף טוב מאוד, רק שבעקבות הפציעה של רביב הוא נאלץ להיות הרכז הפותח שלנו. הפועל צריכה גארד ישראלי טוב, זה היה ברור מרגע שהפציעה של רביב התארכה, פה זה גם (ואולי בעיקר) תפקיד של המאמן. הרי מוכרים לנו כמה אברהמי מדהים בבניית הסגל הנוכחי אבל מנסים לנקות אותו מהאחריות לשינויים ההכרחיים בו.
גם ארז נתפס כמאמן הגנה אצלנו ובנבחרת , ובזמן הקצר שלו במחלה ההגנה שם לא ממש תיפקדה כך שאני לא לוקח את ההם כדוגמא. ברור שהחלק הכי חשוב בהגנה הוא לבחור את השחקנים המתאימים (שוב, אברהמי הוא זה שבנה כביכול את הסגל) אבל גם במסגרת הסגל הנוכחי אפשר לעשות הרבה יותר ופרוויס כבר נתן כדוגמא את החילופים האוטומטיים והעזרה על כל שחקן שיוצרים לקלעים של היריבה יותר מדי מבטים פנויים.
גם עם הפציעה של רביב יש לנו סגל מצוין, הבעיה שאין מישהו על הקווים שיוציא חצי מהפוטנציאל של הסגל הזה.

לא זכור לי שאדלשטיין הצליח למנוע ממתן לעזוב את הקלעי הכי טוב של היריבה בשביל לבוא לעזרה מיותרת אז כנראה שזה יותר עניין של אופי השחקן מאשר עניין של מאמן.

יש מספיק דברים להיכנס עליהם באברהמי במשחקים האחרונים (התקפת הראש בקיר, איבוד כדור בכל חזרה מפסק זמן, ההתעלמות מהאוול שמתעקש להיות שחקן שישי ליריבה במקום שחקן חמישי שלנו, העובדה שהשחקן הישראלי הכי מזיק שלנו הוא זה שמקבל הכי הרבה דקות) שאפשר לוותר על השטויות שפולטים פה על ההגנה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 03:49 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
kobster כתב:

לא זכור לי שאדלשטיין הצליח למנוע ממתן לעזוב את הקלעי הכי טוב של היריבה בשביל לבוא לעזרה מיותרת אז כנראה שזה יותר עניין של אופי השחקן מאשר עניין של מאמן.

יש מספיק דברים להיכנס עליהם באברהמי במשחקים האחרונים (התקפת הראש בקיר, איבוד כדור בכל חזרה מפסק זמן, ההתעלמות מהאוול שמתעקש להיות שחקן שישי ליריבה במקום שחקן חמישי שלנו, העובדה שהשחקן הישראלי הכי מזיק שלנו הוא זה שמקבל הכי הרבה דקות) שאפשר לוותר על השטויות שפולטים פה על ההגנה.

אם מנתקים את המשחק החריג של גלבוע מול נהריה, הפועל היא קבוצת ההגנה הגרועה בליגה.
זו עובדה ואלו המספרים, אחרי זה אפשר להתחיל ולתרץ ולספר סיפורים כך שזה ממש לא שטויות.
מה גם שהכי מביש שאתה מקבל 86 נקודות בממוצע בבית שלך, אם אברהמי כזה מאמן מוכשר היית מצפה שגם עם הבעיות שיש בסגל הוא ימצא פתרונות למצב הזה מתחילת העונה ויעשה כל מיני התאמות, אבל הוא לא.
אגב, אני מניח שהתכוונת לבנקס ולא להאוול כי בינתיים האוול עומד על מדד של 16.7 מתחילת העונה לעומת ה 9.8 של בנקס. זה שלא משחקים עליו נכון זו שוב בעיה של מאמן, לא של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 12:34 
א.ב כתב:
פרוויס, מה זה "יכול להתדרדר למאזן 6:10?" מן הסתם כל דבר יכול להתדרדר, ואם זה יקרה יפטרו אותו. עזוב, לדעתי הפסד נגד קרית גת כבר יעלה לו במשרה. אבל אתה לא מפטר מאמן על אם. ואתה לא מפטר מאמן על כל דבר קטן שקורה. וביקורת זה סבבה אבל בנוהל יוצא ממך הקופמן, שגורם לך להגיד בכל מקום שהקבוצה מתנהלת כמו קרקס (יש מצב שזה באשכול מקביל). נו באמת, הפועל מתנהלת כמו קרקס? תשווה את הפועל למה שקורה במכבי, ירושלים וכל מיני קבוצות אחרות ובוא תספר לי על קרקסים.
ושיא השיאים, שמרוב רצון למצוא בעיות באברהמי (ויש, תודה ששאלת), אתה מצליח לייצר משפט כמו

ציטוט:
גם העאלק לחץ שהחזיר את הפועל למשחק זה לחץ ברמת קט סל. ושיא השיאים, זה כבר עבד, וחזרת למינוס נקודה. אז הלחץ מפסיק ונותנים לפרז לקלוע שלשה במקום ללחוץ עליו שימסור את הכדור כמו בהתקפות לפני כן.

הלו, הלחץ זה טוב או רע? אתה מתחיל במשפט בביקורת על הלחץ ואומר שהוא ברמת קט סל. ואז כשזה בעצם עובד אתה עובר לביקורת למה לא שיחקו לחץ. אתה מבין כמה טיפשי זה נראה?
זה כמו שטענת כל תחילת העונה שצריך להביא גארד זר, ואז אחר כך כשהביאו את אלייזה אמרת שלא צריך לרשום אותו. אז למה היה כל כך לחוץ להביא גארד זר אם חשבת שלא צריך לרשום אותו??? אה נכון, הוא היה צריך להחליף את פאקינג אלנדו טאקר לפי התיאוריה שלך. והפועל זה הקרקס. אתה מעביר ביקורת שהיא לפעמים עניינית אבל כמעט תמיד אתה עובר לקרקס של סתירות לוגיות.

זה שהלחץ עבד, זה לא אומר שזה לחץ ברמה גבוהה, מתואם, שדוחף שחקנים לפינות. הוא עבד. כל הכבוד. זה היה לחץ של יאוש, התרוצצות של שחקנים ואיבוד ראש של מכבי חיפה. לא ראיתי סגירה מתואמת. ואם זה לחץ כה מתוכנן, למה הוא הגיע ב-21 הפרש? גם זה שהפועל ניצחה את רישון או מכבי חיפה בסיבוב הקודם לא אומר שהיא שיחקה כדורסל טוב. כי היא לא. היא משחקת כדורסל רע ברוב מוחלט של העונה. וניצחון בעיני לא מצביע על כדורסל טוב. וזה שחיפה איבדה 21 הפרש בזמן שהפועל לחצה לא מצביע בעיני שזה לחץ ברמה טובה. כי זה לא. ושוב: איפה הלחץ הזה נעלם כשההפרש ירד לנקודה? זו רמת האימון שיש בהפועל.
טענתי בתחילת השנה שצריך להביא גארד זר. אז טעיתי? ולא היה צריך לרשום את אלייז'ה רגע אחרי שבנקס נתן משחק טוב בנהריה. זו הייתה טעות?
בנוגע לגארד הזר, אז אני מצטער: אם קבוצה שלפני שנתיים נדפקה קשות מזה שלא הביאה רכז סקורר (אלא את אובאנון שהוא 2 ואת סקוט שהוא 2-3) ובעונה שעברה גם (כי באטל היה רכז שלא מסוגל לעשות סל) ולמרות זאת העונה בנתה את הסגל שלה כשרביב ותמיר בלאט הם שני השחקנים היחידים שיכולים לשחק בעמדה 1 (שני שחקנים שהליקוי המרכזי שלהם הוא הובלת הכדור) אז היש פה בעיה קשה מאוד בבניית הקבוצה. חוזרים עונה אחרי עונה בדיוק על אותן טעויות.
אפשר היה להתפשר על הרבה דברים. על שחקן בעמדה 1 אסור היה. בטוח אחרי שראינו כמה זה היה חסר בשנתיים האחרונות. בטח אחרי שהתקופה של נייט הוכיחה כמה שחקן כזה מקפיץ את הקבוצה ועושה את כל השחקנים סביבו טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 13:30 
בפעם האלף,
יותר דביל מפרוויס זה מי שמתייחס לפרוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:30 
לפי ספורט 5 אברהמי פוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:36 
גם לפי האפליקציה הרשמית, הרגע התקבל פוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
התקבל פוש באפליקציה של המועדון, אברהמי סיים את תפקידו.
עצוב, אבל מתבקש. מעניין מי יהיה המחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:40 
אני מהמר שפרנקו מגיע

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:40 
תודה שרון.
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:41 
צעד נכון וטוב
שרון אברהמי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:41 
הטעות כמובן הייתה להתחיל איתו את העונה.
נפלו בפח של הסדרה מול ירושלים.
דיברנו על זה כל הקיץ. חבל. בזבוז של זמן וכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה מכל מכל הלב שרון :ROSE:
צעד מתבקש אתמול.
שיהיה לנו בהצלחה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
צעד נכון בעיתוי טוב. נתנו צ'אנס לא בלתי סביר, לא הלך מספיק טוב, תיקנו לפני שהיה מאוחר מדי.

ועכשיו, רק לא דרוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:54 
dorz כתב:
לא בלתי סביר

אני כל כך אוהב אותך :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:58 
אחלה בחור שרון, וגם קיבוצניק :ROSE: . אבל לא מתאים כרגע לשאיפות של הקבוצה ולסגל.
יאללה רמי הדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: