mr.durden כתב:
zapta כתב:
mr.durden כתב:
NARKOTIKA כתב:
zapta כתב:
בואו נגיד שאם אתם מאמינים שיגיע רוכש בליגת העל אז בוודאי שיגיע אחד כזה אם נהייה בלאומית
קבוצת אוהדים בספק תצליח להחזיק את עצמה בלאומית
אני לא יודע באיזה אשליה אנשים חיים פה
לא יודע, אולי באיזה סרט מטורף שאנחנו מועדון גדול יותר מקטמון, שמחזיק את עצמו בליגה הלאומית כבר.
כרגיל, שהעובדות לא יפריעו.
לגמרי.
המיזם עובד בכדורסל ומביא לגאווה גדולה - זו הפועל האמיתית.
נכון שמדובר על סכומים אחרים אבל גם מדובר על כמויות אחרות של קהל.
קבוצת הכדורגל יכולה להביא למשחקים בליגות נמוכות 10000 אוהדים אם אנשים יתחברו אליה.
לדעתי אנחנו מסוגלים ויכולים להביא קבוצה לליגת העל בניהול שפוי ואז נתחיל לדבר על רוכש ראוי.
כרגע הכיוון בתרחיש האופטימי יהיה רוכש קאקער שנמשיך לדשדש איתו.
גם אם הרעיון אפשרי וגם אם הכל ילך חלק זה לא אומר שזה עדיף על בעל בית עמיד שטובת הקבוצה היא הסיבה שלו לרכוש אותה
אני שואל, למה מלכתחילה?
אם לא יגיע רוכש אז נכון, אין מנוס מלממן את עצמנו
אבל מי אמר שזה המצב?
כל מה שאתם מתארים על הפועל, שאנחנו מועדון גדול עם היסטוריה וכו שאפילו בלאומית נוכל להביא כמות גדולה של אוהדים, כל זה לא יצליח למשוך רוכש במידה והמועדון יהיה נקי מחובות?
הדעה שלי שלא, מקווה שאני צודק
יש המון אינטרסים להחזיק קבוצת כדורגל בסדר הגודל של הפועל
אני מסכים אתך אבל עדיין חושב שאם זה להתחיל מחדש או להחליף נוכל אחד בשני אני הולך עם האפשרות הראשונה.
אנחנו בהחלט מסוגלים לזה.
אף קהל אחר בארץ לא מסוגל להרים את הקבוצה שלו מאפר כמונו.
יכול להיות שאנחנו באמת הקהל הכי תומך אבל ללא ספק את שכר הלימוד שלנו נשלם במזומן, מזומן מהכיס של האוהדים
זה לא יעבוד ככ חלק כמו שאנשים מתארים פה
נוכל בנוכל זאת לא המציאות
התפקיד שלנו הוא לדאוג שהרוכש העתידי לא יבוא כדי לעשות עלינו סיבוב או לעקוץ אותנו ובאמת יגיע כדי לעשות טוב להפועל, כמה טוב? תלוי מאוד באופציות שיעמדו על השולחן
איך עושים את זה? שאלת השאלות
בדרכ זה מעוגן בהתאחדויות למינהן (בליגות באירופה לשמשל) אבל כאן הבנו שאין לנו על מי לסמוך
את התרומות שנאספו בשבוע האחרון וכנראה יזרקו לפח יכלנו למשל להוציא על העסקת צוות שיבצע בדיקת נאותות לרוכש המיוחל
כמובן שהכל פה יותר מידי דיבורים על תרחישים שעוד אפילו לא קרובים