תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 966 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות דצמבר 16 ● דיונים
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:40 
בהצלחה עם זה דינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:43 
אם שחם רציני ואם הוא היחידי,

הוא יכול לשמש
1 לכך שנרד רק ליגה אחת ואז לאתר רוכש.
2 לבקש אורכה שימצאו לו שותפים.
3 לא לנתק את הקשר עם הסינים.

בכל מקרה הוא ממש לא הפיתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הסיפור של סתיו שחם עם כפר סבא, אבל הוא בוודאי לא מה שהפועל צריכה
חייב להיות איש אמיד שיכול לעמוד בהשקעה של 10 מיליון שקל בשנה, לכל הפחות
יש מספיק קבוצות קטנות בליגה שיסתפקו בבעלים שרק שם ערבויות לקבוצה על בסיס שחקני בית + 5 זרים אלמוניים עם מס מופחת
הפועל זקוקה למישהו הרבה יותר רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:47 
Red Pride כתב:
יש מספיק קבוצות קטנות בליגה שיסתפקו בבעלים שרק שם ערבויות לקבוצה על בסיס שחקני בית + 5 זרים אלמוניים עם מס מופחת

הקבוצות האלה עוקפות אותך בסיבוב כבר ארבע שנים עם שחקני בחת וזרים אלמונים, לא צריך מישהו עם 10 מיליון ש״ח שישרוף אותם על שחקני פח של נמני אוואט דהאן, ולא על קרן פנסיה למאמן עבר, ומיליון יורו כדי לכתוב פוסט בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 09:54 
Red Pride כתב:

מזה חייב להיות איש אמיד? לא נמאס לכם כבר מהאמירה הזאת? עובדה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:04 
שחר כתב:
אבי כתב:
סתיו שחם יגלה מהר מאוד שהפועל ת"א היא לא כ"ס. ודברים שאתה יכול לעשות בכ"ס בתקציב של 10 מיליון, אתה לא יכול לעשות בהפועל גם בתקציב של 30 מיליון.

סתיו שחם כמה שנים טובות בכדורגל, נמצא המון במוסדות ההתאחדות ובמנהלת. למה אתה חושב שהוא לא יודע מי זו הפועל תל אביב ומה הציפיות ממנה? ועזוב את זה שהוא גם אוהד מוצהר.
יש לו בכפר סבא בעיות עם האצטדיון המגעיל והוא מתוסכל שם תקופה ארוכה.

חותם עליו בעיניים עצומות, כל עוד הוא לא ישתף פעולה עם כל מיני "אוהדי הפועל" מהחונטה הקיימת שיבואו להגיש עזרה ולתת עצות חמות.

אני בטוח שהוא יודע...
בכל מקרה הוא כנראה זה שעומד ביננו לבין מחיקה אז לא צריך להיות בררנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:08 
כמה כסף יש לסתיו שחם?
ומה עם תקופת צינון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:10 
מאיפה אתם יודעים כמה כסף סתיו שחם שם?
הוא לקח מועדון הרוס עם כלום ושום דבר ובעיקר חובות, העלה אותם 2 ליגות, ייצב את כל מחלקות הנוער ומחזיק אותם בליגת העל עם הכנסות זעומות.

מאיין הגיע הכסף לשם כך? מחיים רמון? מהתמונות של כבירי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:14 
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001090766
ראיון מעניין עם סתיו שחם מלפני שנה. ובפרט:
- לא היה עדיף להיות הבעלים של הפועל ת"א?

"הפועל ת"א תמיד תישאר בלב שלי, אבל יחד עם זאת אני אוהד הפועל כפ"ס היום והבעלים שלה. הפועל כפ"ס הוא מועדון מיוחד. כשאתה ילד אתה חולם להיות כוכב כדורגל ואחרי שעברת את השלב שאתה יכול להגשים את זה, אז יש הרבה אוהדים שהיו חולמים להיות בעלים של קבוצת כדורגל כי זהו משהו שהוא סקסי, מעניין, מאתגר ויש בו המון תקשורת ופרסום. אם הפועל ת"א היו פונים אלי, לא הייתי לוקח, כי הפועל ת"א הוא מועדון ענק. הפועל ת"א צריכה בעל בית מאוד עשיר כדי לענות על כל הגחמות של אוהדי הקבוצה. אפילו כבירי אמר שבאיזשהו שלב ירצה לראות את המיליארדר שייקח את זה ממנו. הפועל ת"א זה לא רק ניהול, הפועל ת"א צריכה להיות מועדון אירופאי ולא צריכה ליפול ממכבי ת"א בשום פרמטר. בשביל זה היא צריכה כסף, והרבה".

- איפה אתה עומד מבחינה פיננסית בין בעלי קבוצות ליגת העל?

"איפשהוא באמצע. לא צריך לעשות אקזיט בשביל לעשות כסף במדינת ישראל. היו לי אי-אילו אקזיטים כאלה ואחרים אבל לא ברמה שאפשר לרוץ עכשיו לליגת האלופות".

- זה נותן לך פריבילגיה להחזיק את זה לאורך זמן, או כמשמורת עד שיבוא מישהו יותר כבד?

"אתקן לך את הקונספציה הזו. לא חייבים להיות עשירים כדי להחזיק מועדון כדורגל בישראל. צריך לדעת לנהל. אחת המטרות שלי בהפועל כפ"ס - ואני שמח שאני מגיע לזה - זה שהיא תוכל להחזיק את עצמה ממקורות כספיים עצמיים. אין סיבה בעולם שגם מועדונים גדולים מהפועל כפ"ס לא יעמדו בזה. הכסף הגדול צריך להגיע למקרים שקבוצה רוצה לרוץ לאליפות או להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות. עם שכר שחקנים מינימלי, אולי קצת יותר, אפשר להגיע להישגים ואנחנו רואים את הפועל רעננה שמועמדת רצינית לפלייאוף עליון, עם תקציב שהוא לא יותר גדול מהפועל כפ"ס. מה שיפה אצל הפועל כפ"ס שהיא תצליח להגיע לשנה למחזור פעילות של 15 מיליון שקל, שרוב רובו ממקורות עצמיים, בין אם זה בית ספר לכדורגל שמתקרב היום ל-1,500 ילדים, מחלקת נוער, כמעט 2,000 מנויים בשנה והרבה כסף שמגיע ממכירת כרטיסים ומחנות המרצ'נדייז שמכרה השנה ב-700 אלף שקל. עשינו בקיץ קייטנות של 400 ילדים שגם הכניסו 700 אלף שקל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
די עם השטויות. שמו את הפועל על המדף ואף אחד לא עמד בתור כדי לקחת. כל המיליארדרים שרק ממתינים לשפוך כסף על הפועל כנראה התחרטו, כל המשיחים שהיו מועמדים להציל אותנו בדיוק עסוקים בעמונה.
אם אין לאף אחד אלטרנטיבה, אז אולי כדאי שהקהל של הפועל יעשה את מה שהוא עשה בשבועות האחרונים, חזר ליציעים ודחף את הקבוצה.
כמו הומלס שאוכל רק גורמה, אנשים פה מחברים רשימת דרישות שלא מחוברת למציאות: מיליארדר, סוציאליסט, שיפטר את כולם ויעסיק מומחים נורבגים, עם מוסר גרמני, ושיהיה גם גבוה ושרמנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
די לדבר על הסינים יא מביכים. כבירי תפר קומבינה שלא הצליחה ואתם אשכרה מקווים שההנהלה החדשה תדאג להוציא תקומבינה לפועל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
סתיו שחם כבר קבע ראיון עבודה עם האולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:32 
ציטוט של סתיו שחם מהפייסבוק שלו:
ציטוט:

בניגוד למה שפורסם כרגע ב - ONE:
לא! לא הגעתי לשום הסכמות לרכישת הפועל תל אביב!
מחר יש מכרז של הנאמן - אז מה זאת הידיעה הזאת?
אני חוזר על מה אני אומר כבר תקופה: אני עוזר ואעזור להפועל תל אביב לא להגיע לפירוק ומחיקתה מהעולם, אבל, לא, אני לא רוכש אותה מחר בבוקר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:34 
לא יהיה שום סתיו שחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים, שגם היום, כשהקבוצה עומדת בפני פירוק, עדיין אנשים לא קולטים שאין מיליארדרים שרק מחכים לרכוש את הקבוצה.
אני כרגע מסתפק באיש ישר שייקח את הקבוצה ישאיר אותה בליגה וינהל אותה בצורה טובה.
זה כבר יהיה שיפור מכל מה שהיה לנו שנים האחרונות ואולי אפילו אי פעם.

אין לי מושג אם סתיו שחם הוא אכן כזה, אבל בשלב הזה הסינון הראשוני לבעלים הבא לא אמור להיות "רק אם הוא יכול לשים 50 מיליון כל שנה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אז עדיף סתיו שחם בתקציב שרובו מהקהל והטוטו בליגה לאומית
מאשר אוהדים/עמותה בתקציב שרובו מהקהל והטוטו בליגה לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:38 
yossi כתב:
אז עדיף סתיו שחם בתקציב שרובו מהקהל והטוטו בליגה לאומית
מאשר אוהדים/עמותה בתקציב שרובו מהקהל והטוטו בליגה לאומית

עדיף שארגון לה פמיליה ינהל את הפועל תל אביב מאשר עמותה/אוהדים שינהלו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:38 
איזה אתר מביך.

ולה הקצנה? מי פה כתב 50 מיליון?
לא צריך מילארד בשביל לשים כמה מיליונים בכל שנה כדי להתמודד על אירופה. לא חיכינו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
איזה אתר מביך.

ולה הקצנה? מי פה כתב 50 מיליון?
לא צריך מילארד בשביל לשים כמה מיליונים בכל שנה כדי להתמודד על אירופה. לא חיכינו מספיק.

אף אחד לא כתב 50 מיליון, אבל זו רוח הדברים של חלק מהמשתמשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:51 
של מי?
אתה אשכרה יוצא נגד "דרישה מוגזמת" של אנשים שמוכנים להסתפק בבעלים ממוצע שיוכל להעמיד תקציב של 35 מיליון שקל.
אין פה אחד שכתב המיליארדר גולדהאר 2 ואפילו לא יענקלה 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 10:59 
NARKOTIKA כתב:
של מי?
אתה אשכרה יוצא נגד "דרישה מוגזמת" של אנשים שמוכנים להסתפק בבעלים ממוצע שיוכל להעמיד תקציב של 35 מיליון שקל.
אין פה אחד שכתב המיליארדר גולדהאר 2 ואפילו לא יענקלה 2.

אז אתה צנוע. אתה לא דורש שמישהו זר יקנה לך צעצוע בחמישים מיליון ש"ח בשנה, אתה מסתפק בצעצוע של עשרה מיליון ש"ח בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:03 
בנתיים גם לא רואה ששחם לוקח, בטוח שיש פראייר שרוצה לשרוף עשרות מיליונים העונה כדי לקחת את התענוג הזה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 26 דצמבר 2016, 11:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:03 
נכון. ואני לא חושב ששבועיים על המדף זה מספיק כדי לקבוע שאין אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:06 
אני גם לא מבין איך סתיו שחם יכול לקחת את הפועל תל אביב אם הוא הבעלים של כפר סבא. בטח לא באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בנתיים גם לא רואה ששחם לוקח, בטוח שיש פראייר שרוצה לשרוף עשרות מיליונים העונה כדי לקחת את התענוג הזה.

רגע. שיביא תלוש משכורת 3 חודשים אחרונים, תעודת יושר ותדפיס חשבון. כמו כן נבקש הצהרה שהולכים (עוד העונה) על כל התארים.
ושיגיד 3 פעמים שיגאל אנטבי אלוהים.
וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
בכלל, לאור המצב רצוי שעמותת האוהדים (לה עבדכם הפראייר השליש סכום לא מבוטל) תוציא רשימת דרישות קדם מסודרת לבעלים הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
זה מחזיר אותי לויכוחים בשער שבע בתחילת עונת 2011/12. איך "החיילים" של חונטת תאומים ביציע התסיסה את הקהל נגד טביב. אני זוכר ששאלנו "מה רע לכם עכשיו במקום הראשון והעפלה לליגה האירופית? וכמה סבלתם ב-3 השנים האחרונות מאז שטביב הצטרף?"
כמובן שזה לא עניין את "האוהדים" מטעם, ואז זרקנו לעברם: "ומי יבוא במקומו?!" וקיבלנו את התשובה הידועה: "אוו, אין לכם מושג. לא חסרים אנשים עשירים מאוד שרוצים את הפועל".

נו, אז אותם מופקרים גירשו את טביב, ובמקום מיליונר קיבלנו את רמון - חג׳ג׳ - סיימון ומר מימון חיצוני.
אחר כך באו כבירי והקפאת ההליכים הזו והכל על רקע קבוצת תחתית עלובה מזה 3 שנים ברצף.

ואיפה המולטי מיליונר שהבטיחו לנו עוד בסוף 2011, לפני 5 שנים, מגרשיו של טביב?! מדוע לא בא אז? ומדוע לא בא היום?

בקיצור, צאו מהסרט שלכם. זה לא עניין של שבועיים כמו שכתב פה מישהו. גם אם הפועל תהיה על המדף שנתיים ובלי שקל חוב, לא יגיע איש. לא בעתיד הנראה לעין. מה לעשות, הכדורגל הישראלי מוצר כושל, מלא בטענות על עולם תחתון שמעורב בו, וגם מולטי מיליונר (אם הוא לא משוגע לעניין כמו שחר) לא יעמוד בתור רק כדי שיתנו לו את הזכות הנדירה לשרוף מילוני דולרים מכיסו מדי עונה ולקבל בסוף קללות בדרך לאוטו אחרי הפסד בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
זה מחזיר אותי לויכוחים בשער שבע בתחילת עונת 2011/12. איך "החיילים" של חונטת תאומים ביציע התסיסה את הקהל נגד טביב. אני זוכר ששאלנו "מה רע לכם עכשיו במקום הראשון והעפלה לליגה האירופית? וכמה סבלתם ב-3 השנים האחרונות מאז שטביב הצטרף?"
כמובן שזה לא עניין את "האוהדים" מטעם, ואז זרקנו לעברם: "ומי יבוא במקומו?!" וקיבלנו את התשובה הידועה: "אוו, אין לכם מושג. לא חסרים אנשים עשירים מאוד שרוצים את הפועל".

נו, אז אותם מופקרים גירשו את טביב, במקום מיליונר קיבלנו את רמון, חג׳ג׳, סיימון ומימון חיצוני. אחר כך באו כבירי והקפאת ההליכים על רקע קבוצת תחתית זה 3 שנים ברצף.
ואיפה המולטי מיליונר שהבטיחו לנו עוד בסוף 2011, לפני 5 שנים, מגרשיו של טביב?! מדוע לא בא אז? ומדוע לא בא היום?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

על זה אמר לי איש מבוגר וחכם שישב שורה מעלי בבלומפילד:
"לא זורקים את הפירורים אם אין לך עוד סנדביץ'....."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:29 
Charlie כתב:

נו, אז אותם מופקרים גירשו את טביב, במקום מיליונר קיבלנו את רמון, חג׳ג׳, סיימון ומימון חיצוני. אחר כך באו כבירי והקפאת ההליכים על רקע קבוצת תחתית זה 3 שנים ברצף.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

מי זה "שאלנו"? למה בכלל צריך להכנס למקומות האלה. כולם רוצים מה שטוב להפועל. להציג את זה כ"מה רע לכם במקום ראשון וליגה אירופית" זו קצת דמגוגיה. לי יש ביקורת אחרת על המאבק בטביב כי אם אני זוכר נכון, הקטליזטור למאבק הזה היה שהוא יצא נגד הקהל על הכתובות בשער 11 (דבר שאני מצפה מכל בעלים של הפועל לעשות בעתיד). להגיד שיצאו למאבק נגדו בגלל שאין לו מוסר תשלומים זה קצת בדיחה אחרי כבירי ורמון.
בסוף תמיד היה חשד נגדו שהוא בא לגנוב את הפועל. אם זה קרה בפועל אני לא יודע אם למישהו יש הוכחות אבל מה ש"יש" זה המון כסף שהיה ועכשיו אין. אלוהים יודע מה היה שם. זה גם יכול להיות החונטה של תאומי, רמון וויצמןץ מבחינתי כולם עשו עלינו סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2016, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בעיניי ככל שטביב היה נשאר בהפועל, כך היה מעמיק גודל המשבר (שכבר הסכמנו שטביב אינו האחראי הבלעדי לקיומו). טוב שמיהרנו להעזיב אותו. רע שאין דורשים לקבוצה הזו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 966 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: