תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רביב לימונד
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
סומך כתב:
אגב, אתמול כשהוא שיחק, אליהו עשה את הדקות הכי טובות שלו
כל הזמן הם חיפשו את המיסמאץ' של אליהו עליו

ובכלל, אליהו אתמול היה מצוין, אבל סחב 3 עבירות משלב מוקדם (כמו גם סטודומאייר וטימור)
איך לא ניסו להוציא מאף אחד מהם את הרביעית אני לא מבין

אתה באמת לא מבין?

האמת שאני באמת לא מבין, כי זה לא עניין של טקטיקה, תרגילים, חילופים או איזה תפיסה מקצועית. מספיק שעוזר המאמן אומר לשחקנים שישימו לב שיש לשחקן x בעיית עבירות ושינסו לקחת אותו לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Karl Marx כתב:
סומך כתב:

ובכלל, אליהו אתמול היה מצוין, אבל סחב 3 עבירות משלב מוקדם (כמו גם סטודומאייר וטימור)

אתה באמת לא מבין?

האמת שאני באמת לא מבין, כי זה לא עניין של טקטיקה, תרגילים, חילופים או איזה תפיסה מקצועית. מספיק שעוזר המאמן אומר לשחקנים שישימו לב שיש לשחקן x בעיית עבירות ושינסו לקחת אותו לסל

מדויק, אבל בשביל זה אתה צריך מאמן שחי את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שזה לא מדויק, זה לא נכון בכלל.
הרי מה זה "לנסות לקחת אותו לסל"? ללכת אחד על אחד בלי שום יתרון התקפי, בלי שיצרת מיס-מץ', הבאת שחקן מסוים לפוזיציה התקפית טובה, כלום. זה לא מתכון לסחיטת פאולים אלא מתכון להתקפה רעה שתיגמר באיבוד או החטאה.
אלא אם מדובר בשומר חלש שלא יכול לשמור את השחקן שלו באחד על אחד, להתקיף בשביל להוציא פאול משחקן מסוים ולא בשביל לעשות סל זו גישה רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הרי מה זה "לנסות לקחת אותו לסל"? ללכת אחד על אחד בלי שום יתרון התקפי, בלי שיצרת מיס-מץ', הבאת שחקן מסוים לפוזיציה התקפית טובה, כלום. זה לא מתכון לסחיטת פאולים אלא מתכון להתקפה רעה שתיגמר באיבוד או החטאה.
אלא אם מדובר בשומר חלש שלא יכול לשמור את השחקן שלו באחד על אחד, להתקיף בשביל להוציא פאול משחקן מסוים ולא בשביל לעשות סל זו גישה רעה.

אליהו הוא שומר חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
כמו שקארל כתב, אליהו הוא שומר חלש, וגם סטודומאייר שומר חלש
אבל סטודומאייר עשה לנו גגות ובעיות בריבאונד ואליהו שחט אותנו בהתקפה,
כל פעם שהם נתקעו, אליהו עשה גיואבה קלה מהלואופוסט או שסטודומאייר סחט פאול וקלע שתיים קלות מהקו.
שניהם היו עם שלוש עבירות מוקדמות מאוד (גם בר טימור, אבל הוא פחות רלוונטי)
ושניהם סיימו את המשחק עם שלוש עבירות.
לדעתי אם הם היו מסתבכים עם בעיית עבירות, היו לנו הרכבים יותר טובים נגדם.
אבל זה באמת בשוליים, לא חושב שזה שווה דיון מעמיק. בטח לא באשכול על רביב (לב לב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 18:51 
יובל כתב:

לגמרי.
עוד קלישאת כדורסל מטומטמת אי שם עם להשתמש בפאולים בסוף רבע ולשחק פנימה בתחילת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אליהו שומר בינוני, אבל אם תנסה "לקחת אותו לסל" לא יצא מזה כלום.
הוא שמר על וויליאמס ועל גינת. וויליאמס שחקן פוסט אפ מאוד לא טכני, שאם לא מקבל שומר קטן וחלש ממנו שהוא יכול לנצל יתרון כוח, ניסיונות הפוסט-אפ שלו נגמר תמיד באיבוד או החטאה. גינת בטח שלא יכול לקחת שחקנים לסל. שניהם לא יכולים "לקחת את אליהו לסל".
כנ"ל סטודמאייר, שלא מזיז את הרגליים בפיק-אנד-רול, אבל אין לו שום בעיה לשים גוף בצבע. האוול ניסה לקחת אותו כמה פעמים ולא הגיע לאף זריקה נוחה (הצליח לקלוע שתיים-שלוש זריקות קשות ואחר כך החטיא עוד כמה).

היינו צריכים לשחק הרבה יותר פיק-אנד-רול על הגבוהים האיטיים של ירושלים, בלי קשר למצב העבירות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הוא שמר על וויליאמס ועל גינת. וויליאמס שחקן פוסט אפ מאוד לא טכני, שאם לא מקבל שומר קטן וחלש ממנו שהוא יכול לנצל יתרון כוח, ניסיונות הפוסט-אפ שלו נגמר תמיד באיבוד או החטאה. גינת בטח שלא יכול לקחת שחקנים לסל. שניהם לא יכולים "לקחת את אליהו לסל".
כנ"ל סטודמאייר, שלא מזיז את הרגליים בפיק-אנד-רול, אבל אין לו שום בעיה לשים גוף בצבע. האוול ניסה לקחת אותו כמה פעמים ולא הגיע לאף זריקה נוחה (הצליח לקלוע שתיים-שלוש זריקות קשות ואחר כך החטיא עוד כמה).

היינו צריכים לשחק הרבה יותר פיק-אנד-רול על הגבוהים האיטיים של ירושלים, בלי קשר למצב העבירות שלהם.

או קיי, מקבל את התיקון. אז חזרנו לעניין המאמן, כי אם היינו מניעים את הכדור יותר בהתקפה ולא ממשיכים לבודד גבוהים בלואופוסט או החדירות המעפנות של בלאט אז היינו מכריחים את הגבוהים של יהב לנוע יותר ואולי גם לעשות את העבירה הרביעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

וואללה, אני יודע ואת יודעת באמרה סטודאמייר אסור לגעת, וגם לא להתקרב.
רק אברהמי לא ידע.
כמה ימים לפני זה אולם חוזרת מפיגור עמוק עם פיק'נ'רול על ס~מייר, שבו הוא בחיים לא יוצא, הקלע נעצר בחצי מרחק וסוגר עניין.
בנקס והאוול/וויליאמס יכלו לעשות את זה All night long, אבל לא: נספסל את בנקס ווויליאמס יקבל את הכדור לפוסטאפ עם הגב לסל (כן, זה גם היה התרגיל ביציאה מפסק הזמן, לא עבד), וינסה לחפור לסל. ברור שהוא לא יצליח, יישאר מתוסכל ואחד השחקנים עם הפתיחה הכי טובה של העונה נראה כמו הצל של עצמו.
וסטופים הגנתיים? מזה בכלל כנראה אפשר לשכוח העונה. ג'ראלס בטח נעלב שלא שומרים עליו ברבע הראשון. מזל שדייסון היה אאוט.
מאמן חלש. מקווה שיביאו את נייט, כי היתרון היחיד של אברהמי כמאמן זה שלא אכפת לו ששחקנים לא מעריכים אותו.
לא אופטימי לקראת השבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
יובל כתב:

וואללה, אני יודע ואת יודעת באמרה סטודאמייר אסור לגעת, וגם לא להתקרב.

גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

לגמרי.
עוד קלישאת כדורסל מטומטמת אי שם עם להשתמש בפאולים בסוף רבע ולשחק פנימה בתחילת משחק.

לתקוף שחקן עם 4 עבירות ולהשתמש בפאולים לתת זה ממש לא קלישאה. זה עניין של סיטואציה.
אם אדווין קולע 33 נקודות ומנצח אותנו בדרייב אין לבד כשהוא עם 4 פאולים בערך מסוף רבע שלישי אז זאת טעות טקטית לא לתקוף אותו בהגנה.
ואם בלאט עומד בסיטואציה של 1 על 1 בסוף שעון עם שחקן שיודע להוריד כדור לרצפה והוא לא משתמש בעבירה שיש לתת אז זאת גם כן טעות.
שחקנים צריכים לדעת לחיות את המשחק. לא לפעול על אוטומט. והאחריות שזה יקרה זה על המאמן.
יש לנו סגל יחסית ממושמע. אין לנו צמד חמד נייט וסימונס בקבוצה וגם לא סוני ווימסים. האחריות לדעת להנחיל הרגלים לשחקנים היא על אברהמי. ואנחנו לוקים בזה פעם אחר פעם.
פשוט לא יודעים לנצל סיטואציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 20:42 
זו לחלוטין קלישאה ובעיקר כשהיא ניתנת כסוג של חוק טבע ללא קונטקסט וכשהיא לא תלוית סיטואציה.
אני לא יודע אם התכוונת לפקוואן אדווין ששיחק בנס ציונה בעונה שעברה, אבל אם כן אתה אשכרה הוכחת את הנקודה שלי. אדווין היה אחד השומרים הטובים בליגה בעונה שעברה ואני לא הייתי הולך עליו בשום סיטואציה, 4 עבירות או לא. יותר מזה, לשומרי חוץ (בטח כאלה כמו אדווין עם גוף גדול שלא צריכים להיצמד לשחקנים) הרבה יותר קל לשמור טוב מבלי לעשות עבירות ולכן זה עוד יותר היה מטופש לתקוף אותו.
זה קצת מזכיר לי את הסיטואציות האלה שהגבוה של היריבה יוצא בחמש עבירות אז קבוצות מחליטות לדחוף כדורים פנימה בלי קשר לכלום ומחרבות לעצמן את כל שיטת המשחק. לרוב זה משיג בדיוק את התוצאה ההפוכה.

ואגב, שחקנים לא צריכים לדעת "לחיות" את המשחק. שחקנים חכמים חיים את המשחק ושחקנים טיפשים לא. שחקנים צריכים בגדול לעשות מה שהמאמן מבקש מהם כקונספט, אבל להגיב בצורה חדה לסיטואציות זה משהו שאתה נולד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Karl Marx כתב:
סומך כתב:

אתה באמת לא מבין?

בשביל להוציא פאולים צריך שמישהו ישרוק אותם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
זו לחלוטין קלישאה ובעיקר כשהיא ניתנת כסוג של חוק טבע ללא קונטקסט וכשהיא לא תלוית סיטואציה.
אני לא יודע אם התכוונת לפקוואן אדווין ששיחק בנס ציונה בעונה שעברה, אבל אם כן אתה אשכרה הוכחת את הנקודה שלי. אדווין היה אחד השומרים הטובים בליגה בעונה שעברה ואני לא הייתי הולך עליו בשום סיטואציה, 4 עבירות או לא. יותר מזה, לשומרי חוץ (בטח כאלה כמו אדווין עם גוף גדול שלא צריכים להיצמד לשחקנים) הרבה יותר קל לשמור טוב מבלי לעשות עבירות ולכן זה עוד יותר היה מטופש לתקוף אותו.
זה קצת מזכיר לי את הסיטואציות האלה שהגבוה של היריבה יוצא בחמש עבירות אז קבוצות מחליטות לדחוף כדורים פנימה בלי קשר לכלום ומחרבות לעצמן את כל שיטת המשחק. לרוב זה משיג בדיוק את התוצאה ההפוכה.

ואגב, שחקנים לא צריכים לדעת "לחיות" את המשחק. שחקנים חכמים חיים את המשחק ושחקנים טיפשים לא. שחקנים צריכים בגדול לעשות מה שהמאמן מבקש מהם כקונספט, אבל להגיב בצורה חדה לסיטואציות זה משהו שאתה נולד איתו.

:ROSE:

עזוב, הם החליטו שיש לנו מאמן חלש ושאם בלאט והאוול עושים שטויות זה רק באשמת המאמן שלא לימד אותם אחרת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הוקיץ' כתב:

עזוב, הם החליטו שיש לנו מאמן חלש ושאם בלאט והאוול עושים שטויות זה רק באשמת המאמן שלא לימד אותם אחרת.

ואתם החלטתם פתאום שבעצם מאמן לא ממש משפיע על המשחק, אין לו ערך מוסף בזמן המשחק (יש לנו שחקנים חלשים ואילוצים, רק לנו), אין לו ערך מוסף בארגון ההגנה (השחקנים עצלנים ולא מכופפים ברכיים), הוא לא אמור לדעת לשבור מומנטום של היריבות או לארגן התקפות בשניות האחרונות (מה לעשות שהאוול ובנקס פשוט עושים שטויות), בקיצור, אם הכל זה הכשרון של השחקנים, אפשר גם לקחת את רונאלד מקדונלד כמאמן אם הוא מספיק זול. ננצח את הקבוצות שיש להן פחות כשרון בקבוצה או נקלעו ליום רע, וזהו.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

זו קלישאה כמעט כמו מדד "השחקן חכם-שחקן טיפש" המאוס שלך.

נערך לאחרונה על ידי מיק ג'ונס בתאריך 19 דצמבר 2016, 12:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 08:53 
deep red כתב:
ItaiH6 כתב:
הוקיץ' כתב:

ואתם החלטתם פתאום שבעצם מאמן לא ממש משפיע על המשחק, אין לו ערך מוסף בזמן המשחק (יש לנו שחקנים חלשים ואילוצים, רק לנו), אין לו ערך מוסף בארגון ההגנה (השחקנים עצלנים ולא מכופפים ברכיים), הוא לא אמור לדעת לשבור מומנטום של היריבות או לארגן התקפות בשניות האחרונות (מה לעשות שהאוול ובנקס פשוט עושים שטויות), בקיצור, אם הכל זה הכשרון של השחקנים, אפשר גם לקחת את רונאלד מקדונלד כמאמן אם הוא מספיק זול. ננצח את הקבוצות שיש להן פחות כשרון בקבוצה או נקלעו ליום רע, וזהו.

נראה לי שהתבלבלת. אף אחד לא צריך ״להחליט״ כלום כשהמציאות בצד שלו, יש עובדות ויש תוצאות שהן אלה שמחליטות. מה לעשות שכל המאמנים ״עם הערך המוסף״ עסוקים מדי בלחטוף 104 נקודות מקבוצות בלאומית ולקבל תבוסות ביתיות לאריות מפינלנד או להיות עם מאזן שלילי 3-7 בליגה ו3-6 באירופה ולקלוע 66 נק׳ מול נס ציונה, בעוד המאמן ״בלי הערך המוסף״ ממוקם מקום שלישי בליגה. העובדות הן שכרגע חוץ משמיר ובית הלחמי כל המאמנים בליגה כנראה עם ״ערך מוסף״ פחות מאברהמי כי ככה הקבוצות שלהן נראות. איך כל הקבוצות האלה עם הערך המוסף לא מעלינו בטבלה? אני לא מצליח להבין, אם אתה צודק והמאמן זה הכי חשוב ושלנו בלי שום ערך מוסף ורונאלד מקדונלד אז מה קורה פה.

וכן, אנחנו עם לא מעט אילוצים ועם סגל ישראלי שלא תורם, שאגב אני זוכר טוב מאוד את האיומים של אותם משתמשים בדיוק בקיץ להחתים את מתן בכל מחיר על חשבון שמחון (הישראלי הטוב בליגה השנה יחד עם משעור) ואחר כך הם עוד יבואו כל העונה בטענות למאמן שמוציא מהאילוצים את המקסימום. כי מה לעשות שלהגיע למקום 3 אחרי 10 מחזורים עם היכולת/כשירות של רביב ומתן השנה זה הישג מצוין בין אם המאמן גאון כדורסל ובין אם אין לו מושג מהחיים שלו. אבל זה כנראה הקהל של הפועל, תופעה. אולי האוהדים האלה שמנסים כל קיץ לנהל את הקבוצה לפי שיקולים לא מקצועיים ולא כלכליים ולאיים על כל מה שזז צריכים לקחת אחריות לפני המאמן שהם מחפשים אותו ממשחק האימון הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
קצת כמו ההתבזויות שלנו מול ק. גת, אילת ומכבי (שיש להפסיד מולה ובין להכנע ללא תנאי)?
יש מאמנים עם ערך מוסף, ולא שיבק הוא לא אחד מהם, אבל רמי הדר כן, פרנקו כן.
ותחסוך את השקרים (סורי, אין מילה אחרת) לגבי איומים מה יקרה אם לא יחתימו את מתן. אני, ואחרים, רצו (מאוד) שהוא יוחתם,אבל אף אחד לא איים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 10:05 
צר לי אבל אתה פשוט אדם לא רציונאלי, אי אפשר לנהל ככה דיון בכלל. מדברים איתך עובדות ואתה כל הזמן בורח הצידה לקלישאות וטיעונים הזויים. יש קבוצה שלא תמצא אצלה 3 ״התבזויות״ כאלה מתחילת השנה (כשההגדרה ל-״התבזות״ זה שני הפסדי חוץ והפסד למכבי)? יאללה חפש. כן ללא תנאי, כן עם תנאי. חפש קבוצה שאין לה ״התבזויות״ כאלה. אני לא מבין באיזה עולם אתה חי אבל זה לא עולם הכדורסל הישראלי או המציאות, אין לך שום ניסיון לייצר סטנדרטים הגיוניים שעומדים במבחן המציאות. יש הפסדים בליגה יש ״התבזויות״ (מינוח מגוחך), מה שקובע זה השורה התחתונה. אתה חי בעולם שבו הפסד זה ״התבזות״, אם ניצחנו ״היריבה חלשה להחריד״ ואם הובלנו ב-20 הפרש וניצחנו רק סביב 10 (נהריה/הרצליה) אז זה בכלל כישלון ובוא נבדוק את התוצאה של כל רבע. זה הכל כשל של חשיבה, אין אף קבוצה שמצליחה בליגה אם אלו הסטנדרטים. אמרו לך את זה בערך אלף פעם ואתה עדיין תקוע שם. די, התייאשתי.
והיו ועוד איך איומים של לא מעט אוהדים, אבל נעזוב את זה. תתמודד אתה עם הרטוריקה שלך ושל ״אחרים״ בקיץ סביב הנושא הזה, לא אני. העיקר שהמצפון שלכם שקט והמאמן אשם (בזה שהוא מקום שלישי). אני כל הזמן אמרתי שאותם אנשים שלא הפסיקו לספר בקיץ שיש דברים יותר חשובים מהצלחה מקצועית יהיו הראשונים שיתלוננו על חוסר הצלחה מקצועית. אלו שהתפייטו בקיץ על ״ניצחון הרגש״ עם בוז לשיקולים מקצועיים, הם הראשונים שיכנו את ההפסד המקצועי ״התבזות״ ויערפו ראשים. אלו שבקיץ היו מוכנים לעשות הקרבות מקצועיות בלי למצמץ, הם יהיו בעלי הדרישות המקצועיות ההזויות והבלתי-ריאליות ביותר עד לרמת האבסורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 13:12 
אני חושב שלהיכנס לקלישאות של "ערך מוסף" וכו' זו טעות. בסופו של דבר גם ברמות הגבוהות של המאמנים יש את אלמנט ההתאמה שלהם למערכת שהם עובדים בה. זה שמאמן נכשל בקבוצה או שתיים או שלוש לא בהכרח מעידה שהוא איש מקצוע רע. אני לא חושב שרמי הדר מאמן לא טוב. הוא לא התאים לסיטואציה במכבי. כי בקבוצה של 30 מיליון יורו אתה לא יכול למנות מאמן עם שנתיים בליגת העל. והידע שלו כרגע לא חשוב. אני גם חושב שאין עוררין לגבי יכולות האימון של ארז. העניין הוא האם הוא מתאים למכבי או לא. וכנ"ל לגבי מאמנים אחרים. כל מאמן שיציעו ושאני מציע חווה כישלונות מהדהדים בקריירה והוא גם יכול להיכשל עם הפועל. אין איזו נוסחה מנצחת פה.
בתכל'ס? גם גדולי המאמנים חוו כישלונות (אני זוכר אליפות אירופה אחת שאובראדוביץ התרסק בה עם סרביה ונראה מיואש לגמרי).
בנוגע לאברהמי, וכתבתי על זה בעבר, יש אלמנט נוסף, ומה לעשות - הוא מוזכר כי הוא רלוונטי. וזה נוגע לכך שביחס לרזומה המינוי שלו בהפועל נראה מוזר. ולכן הדיבורים עליו והם הגיוניים מאוד. כי מה לעשות, זה נראה מוזר שאברהמי מאמן את הפועל תל אביב בליגת העל. וכן, זה גם הגיוני שמאמן בעל שם או ניסיון או רזומה של הצלחות יקבל יותר "כבוד" או יזכה ליותר סבלנות מהקהל. אני מאחל לאברהמי שיצליח העונה, ואז בעונה הבאה תהיה כלפיו הרבה יותר סבלנות.
בשורה התחתונה: התוצאות יקבעו. אם הפועל הייתה מנצחת את ירושלים בגביע (דבר שלטעמי היתה חייבת לעשות) אז לא היו מדברים על אברהמי לא מעט זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
ItaiH6 כתב:
הוקיץ' כתב:

בקיצור אתה מכניס מילים למקלדת של מי שלא מסכים אתך בשביל להגן על דעה שקבעת מראש.
דבר ראשון, מי דיבר על שניות אחרונות (מעבר לזה שאצל כל מאמן בשניות האחרונות הגארד היוצר ייקח את הכדור וירוץ לסל. ככה גלבוע נצחה את מכבי בליגה וככה גלבוע הפסידה למכבי בגביע)?
דבר שני, ברור שלמאמן יש משמעות אבל הוא לא סקנד פאונדיישנר שאומר מילה וכל השחקנים מתיישרים לפיה.
דבר שלישי, אם עובדים על זה שכדור יילך פנימה לגבוה, הוא יחפור עד שימשוך אליו שחקן חוץ ויוציא כדור החוצה או שבינתיים יחתוך שחקן פנימה מהצד השני והגבוה ימסור לו כדור פנימה, וכל זה קורה רק הגבוה לא מוכן לשחרר את הכדור מה אשמת המאמן בזה שהגבוה הרס את מה שעבדו עליו באימונים?
דבר רביעי, מתן נאור כבר לפחות 14 שנים יוצא לעזרות מיותרות שעולות לנו בשלשות פנויות, פתאום (בניגוד לתקופת קטש ואדלשטיין) זאת אשמת המאמן?
דבר חמישי, באמצע איזורית פתאום האוול יוצא מהעמדה שלו בלי סיבה. המאמן אשם בזה?
דבר שישי, נבנה סגל גארדים (שאמור להיות) ישראלי די מפואר בקריטריונים של קבוצות שאינן מכבי 1/2. אשמת המאמן שהישראלי הכי טוב שלו סיים את העונה/קריירה בתחילת משחקי האימון אבל לא מודע לזה? אשמת המאמן שהגארד הישראלי השני שלו, בגלל רשעות של אדם אחד עדיין לא ישראלי אחרי חודשיים? אשמת המאמן שנכפה עליו עוד ישראלי יקר שלא נותן תרומה התקפית או הגנתית רק כי הוא סמל ואנחנו לא כמו הכדורגל? אשמת המאמן שתמיר בלאט שהיה אמור לספק 10 דקות מנוחה כוללות לרביב ובנקס הפך בגלל הפציעה של רביב ופתיחת העונה של בנקס לישראלי שמקבל הכי הרבה דקות? אשמת המאמן שבצוף בן משה שהיה אמור להיות נער פוסטר הוא צריך להשתמש יותר מה50 שניות בסוף רבע שהוא שולח נערי פוסטר לעשות פאולים?
אז אפשר להגיד שכן הוא אשם כי הוא בנה את הסגל הישראלי הזה (חוץ ממתן. אני משוכנע שהוא היה מעדיף רביעית גבוהים של שני זרים, גינת ואיידן) אבל חכמת הבדיעבד היא זולה מאוד.
כמעט אף אחד לא התלונן על בניית הסגל בזמן אמת.

ועדיין עם כל הבעיות האלה אתה במאזן 6-4 כשמתוך ארבעת ההפסדים שלושה הם בימי "בנקס של זונה" כולל הפסד בדרבי, ועוד אחד בגלל פאניקה של תמיר בלאט ששלח משחק שהיה כבר שלנו להארכה.
גם בכל המשחקים האלה היה לפחות רבע אחד של כדורסל יעיל ויפה לעין, כזה שאי אפשר להפיל רק על כשרון אישי אלא ראו קבוצה שיודעת מה מצופה ממנה ויודעת איך לממש את זה, שבדרך כלל הספיק להכריע את המשחק לטובתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני חושב שלהיכנס לקלישאות של "ערך מוסף" וכו' זו טעות. בסופו של דבר גם ברמות הגבוהות של המאמנים יש את אלמנט ההתאמה שלהם למערכת שהם עובדים בה. זה שמאמן נכשל בקבוצה או שתיים או שלוש לא בהכרח מעידה שהוא איש מקצוע רע. אני לא חושב שרמי הדר מאמן לא טוב. הוא לא התאים לסיטואציה במכבי. כי בקבוצה של 30 מיליון יורו אתה לא יכול למנות מאמן עם שנתיים בליגת העל. והידע שלו כרגע לא חשוב. אני גם חושב שאין עוררין לגבי יכולות האימון של ארז. העניין הוא האם הוא מתאים למכבי או לא. וכנ"ל לגבי מאמנים אחרים. כל מאמן שיציעו ושאני מציע חווה כישלונות מהדהדים בקריירה והוא גם יכול להיכשל עם הפועל. אין איזו נוסחה מנצחת פה.
בתכל'ס? גם גדולי המאמנים חוו כישלונות (אני זוכר אליפות אירופה אחת שאובראדוביץ התרסק בה עם סרביה ונראה מיואש לגמרי).
בנוגע לאברהמי, וכתבתי על זה בעבר, יש אלמנט נוסף, ומה לעשות - הוא מוזכר כי הוא רלוונטי. וזה נוגע לכך שביחס לרזומה המינוי שלו בהפועל נראה מוזר. ולכן הדיבורים עליו והם הגיוניים מאוד. כי מה לעשות, זה נראה מוזר שאברהמי מאמן את הפועל תל אביב בליגת העל. וכן, זה גם הגיוני שמאמן בעל שם או ניסיון או רזומה של הצלחות יקבל יותר "כבוד" או יזכה ליותר סבלנות מהקהל. אני מאחל לאברהמי שיצליח העונה, ואז בעונה הבאה תהיה כלפיו הרבה יותר סבלנות.
בשורה התחתונה: התוצאות יקבעו. אם הפועל הייתה מנצחת את ירושלים בגביע (דבר שלטעמי היתה חייבת לעשות) אז לא היו מדברים על אברהמי לא מעט זמן.

שנינו יודעים שהשורה התחתונה שלך לא נכונה.
שנינו גם יודעים שעם כל מאמן אחר (או עם אותו מאמן שהיה מקבל רק החלטות נכונות) ועם שחקנים פחות ראש בקיר מהאוול וויליאמס גם לא היינו מצליחים לנצח מול שלישיית השופטים הזאת, ככה שלהתייחס למשחק הזה כמדד זה פשוט לא הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
בכלל להתייחס למשחק מול ירושלים כאשר אתה בלי רביב ובלאט ומתן לא מתפקדים ובכל זאת מגיע למשחק צמוד אחרי שסגרת 16 הפרש ככישלון של המאמן זה הזוי.

ברור שהוא עשה טעויות ואם הוא היה מתנהל טוב יותר בסיטורציה שנוצרה היינו יכולים לנצח. אבל אין אף שחקן או מאמן שלא עושים טעויות. וכנראה שאם היינו מנקים את הטעויות ירושלים הייתה גןמרת את המשחק עם 20 פלוס.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 13:55 
purvis short כתב:
אם הפועל הייתה מנצחת את ירושלים בגביע (דבר שלטעמי היתה חייבת לעשות) אז לא היו מדברים על אברהמי לא מעט זמן.

המשפט הזה בחיים לא נכון. היו מדברים על אברהמי מיד עם ההפסד הבא, כמו אחרי כל הפסד בלי קשר למה שבא לפניו.
בוא נהיה אמיתיים. הקהל לא יעזוב את אברהמי כי הקהל בלופ הרגיל שלו. הקהל ניזון מתדמית ולא מכדורסל, הקהל פועל מתוך הנחת יסוד שאם מפסידים זה בגלל אברהמי ואם מנצחים זה למרות אברהמי. אז מתישהו המאמן יפוטר ונביא איזה מאמן עם תדמית ועם שם בהרבה כסף שיספק את התאווה של הקהל, ואז שוב נראה שגם הוא בן אנוש וגם עליו יפתח אשכול של 20 עמודים וחוזר חלילה. משעמם, אבל הסאגה הזאת נועדה להמשך לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
די עם הבלוף הזה של מקום שלישי. הפסד אחד ואתה יורד עמוק למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

כן אה..
את המחזור / סיבוב אתה מסיים במקום שלישי רביעי או חמישי. אין דרך אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 14:34 
שבתאי יחבס כתב:

הבלוף האמיתי זה להמשיך לדקלם "הפסד אחד ואתה יורד למקום X" אחרי כל משחק. זה תמיד נכון בליגה הזאת, אז מה?
הפועל מתחילת העונה בחלק העליון של הטבלה, תעשה ממוצע של המיקומים שלנו בסוף כל מחזור וזה יהיה סביב מקום 4. מזמין אותך לבדוק.
תמיד הכל יכול להשתנות ותמיד יש ירידות ועליות לאורך עונה, זאת דינמיקה של עונה, אבל במצב הזה שגם כשאנחנו למעלה מתחילת העונה הקהל מתייחס להכל כמו כישלון ומחכה בפינה ברור שאין פה ממש סיכוי.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 19 דצמבר 2016, 14:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 14:34 
Fez כתב:
purvis short כתב:
אם הפועל הייתה מנצחת את ירושלים בגביע (דבר שלטעמי היתה חייבת לעשות) אז לא היו מדברים על אברהמי לא מעט זמן.

המשפט הזה בחיים לא נכון. היו מדברים על אברהמי מיד עם ההפסד הבא, כמו אחרי כל הפסד בלי קשר למה שבא לפניו.
בוא נהיה אמיתיים. הקהל לא יעזוב את אברהמי כי הקהל בלופ הרגיל שלו. הקהל ניזון מתדמית ולא מכדורסל, הקהל פועל מתוך הנחת יסוד שאם מפסידים זה בגלל אברהמי ואם מנצחים זה למרות אברהמי. אז מתישהו המאמן יפוטר ונביא איזה מאמן עם תדמית ועם שם בהרבה כסף שיספק את התאווה של הקהל, ואז שוב נראה שגם הוא בן אנוש וגם עליו יפתח אשכול של 20 עמודים וחוזר חלילה. משעמם, אבל הסאגה הזאת נועדה להמשך לנצח.

אני דווקא חושב שהוא היה מקבל הרבה קרדיט אם היה מנצח את ירושלים.
בגדול אני מסכים עם הטענה שלך לגבי הלופ של הקהל, אבל אני טוען שהמניעים בבסיס הם הגיוניים, ויכול להיות שמאמן אחר היה זוכה לקצת יותר סבלנות (לדוגמא קטש, שבהפועל רק ממש לקראת סיום העונה אנשים איבדו את הסבלנות - זה היה נדמה לי בהפסד הביתי לאילת).
בשורה התחתונה: לאמן את הפועל, קבוצה עם קהל, זה לפעמים קצת מסובך. ואני מאחל לאברהמי שיצליח ויוכיח לכולם הוא מתאים.
בכל מקרה, וזה מתקשר למשהו שכתוב באשכול אחר: הביקורת צריכה להיות רק מקצועית. ולא בהתעסקות מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 14:55 
ובגלל זה הקהל הוא לא רלוונטי בשיקולים מקצועיים. ואני לא אחזור שוב על הצביעות המחרידה בעיני של חלק מהאוהדים, כשבדיוק אותם אנשים שהתפייטו כל הקיץ על זה שחייבים להקריב את ההצלחה המקצועית לטובת הרגש הם הראשונים לערוף ראשים כשלא מנצחים 20 הפרש ולצעוק "התבזות" כשמעזים להפסיד משחק חוץ פה ושם. אי אפשר לספק את תאוות הקהל בהחלטות מקצועיות ולא צריך לשאוף לזה, כי זה משחק שיש בו רק מפסידים.

האבסורד הוא שאברהמי זוכה להכי פחות הערכה אבל לציפיות הכי גבוהות. כלומר, אצל ארז וקטש כשהיו תקופות שהיינו בסביבות מקום 3-4 בליגה לאורך כמה מחזורים אז כל עולם הכדורסל היה עומד על הרגליים בתשואות כולל הקהל של הפועל (למרות שכל הליגה היתה צמודה גם אז), השנה כשאנחנו מקום 3-4 מתחילת העונה אז אנשים מדברים על כישלון ומזלזלים בניצחונות כאילו הם כלום ומספרים שאנחנו מרחק הפסד אחד ממאבק על הירידה.
לאברהמי אולי יש תקציב יותר גבוה בפני עצמו, אבל כל התקציבים בליגה עלו אז ביחס לליגה הוא סביב אותו מקום תקציב (מקום 6 בליגה שזה דומה לקטש ולארז בעונה האחרונה אם מחשבים גם את השכר שלהם בפנים) ובניגוד אליהם הוא מתמודד עם אילוצים הרבה יותר קשים (רביב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2016, 15:15 
Fez כתב:
ובגלל זה הקהל הוא לא רלוונטי בשיקולים מקצועיים. ואני לא אחזור שוב על הצביעות המחרידה בעיני של חלק מהאוהדים, כשבדיוק אותם אנשים שהתפייטו כל הקיץ על זה שחייבים להקריב את ההצלחה המקצועית לטובת הרגש הם הראשונים לערוף ראשים כשלא מנצחים 20 הפרש ולצעוק "התבזות" כשמעזים להפסיד משחק חוץ פה ושם. אי אפשר לספק את תאוות הקהל בהחלטות מקצועיות ולא צריך לשאוף לזה, כי זה משחק שיש בו רק מפסידים.

האבסורד הוא שאברהמי זוכה להכי פחות הערכה אבל לציפיות הכי גבוהות. כלומר, אצל ארז וקטש כשהיו תקופות שהיינו בסביבות מקום 3-4 בליגה לאורך כמה מחזורים אז כל עולם הכדורסל היה עומד על הרגליים בתשואות כולל הקהל של הפועל (למרות שכל הליגה היתה צמודה גם אז), השנה כשאנחנו מקום 3-4 מתחילת העונה אז אנשים מדברים על כישלון ומזלזלים בניצחונות כאילו הם כלום ומספרים שאנחנו מרחק הפסד אחד ממאבק על הירידה.
לאברהמי אולי יש תקציב יותר גבוה בפני עצמו, אבל כל התקציבים בליגה עלו אז ביחס לליגה הוא סביב אותו מקום תקציב (מקום 6 בליגה שזה דומה לקטש ולארז בעונה האחרונה אם מחשבים גם את השכר שלהם בפנים) ובניגוד אליהם הוא מתמודד עם אילוצים הרבה יותר קשים (רביב).

כי אנשים לא עוורים.
כי העונה אנחנו מצפים מהקבוצה להמון ומהמאמן לכלום. זו סיטואציה הזויה אבל זאת הסיטואציה כרגע.
אמנם התקציבים עלו, אבל הרמה בליגה ביחס לעונה שעברה ירדה משמעותית, והרמה בקבוצה שלנו לדעתי רק עלתה במבחינת חומר שחקנים (למעט נייט כמובן שאני בשבילו מחליף את כל הזרים ברביעיית זרים של עונה שעברה.)
אנשים לא עוורים. אנחנו לא מפסידים משחקים על איכות נטו, או הבדלי עומק. הקהל רגיל לראות כדורסל יותר מקצועי, הקהל
של הפועל רוצה הגנה. תמיד רצה הגנה. אנחנו מועדון כדורסל עם אופי של הגנה ולא משנה איזה מקום נהיה בליגה,
הקהל שלנו לא יסבול כל כך הרבה משחקי 90 נקודות רצוף. הקהל שלנו לא יכול לראות את החלמאות בדברים הקטנים.
וכל עוד הדברים האלה ממשיכים, ואין סטופים, והמשחק תקוע, ו2 גבוהים עם יכולת ריבאונד מטורפת מצילים אותך מהתרסקות (פסיכי שבנקס ורביב נראים ככה ואנחנו לא מקום אחרון), הקהל לא ישקוט, וזה לא קשור לתוצאות.
זו הגישה, זו היכולת הכללית, זו התמונה השלמה. בתמונה השלמה אנחנו קבוצה לא מאומנת בשיט שלא נראית כמו יחידה,
ומעולם לא נראתה כמו יחידה תחת הדרכתו של שרון אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: