לירון האדום כתב:
אתה רוצה שניקח ברצינות אדם שטוען שהפועל זה מועדון צנוע?
שהפועל צריכה להיות בבעלות אוהדיה?
שהפועל לא ברמה של חיפה מכבי ביתר וב״ש?׳
לקחת ברצינות את מי שדחף להביא את מנדיונדו שהביא את המשפחה
שלו להתאמן בהפועל ? אותו לקחת ברצינות?
מבחינת משאבים אתה הרבה, הרבה פחות מצנוע.
בסיטואציה מסויימת, בניתוק של אינטרסנטים, ולא כפי שהרכיבו את זה לפני כמה שנים, אז כן.
מה שחשוב זה התקציב, השדירה הניהולית, האנשים שמובילים את המערכת, ואם הם לא אוהדים ובקיאים בנושא, אז כן. בעלות אוהדים זה לא מוקצה מחמת מיאוס.
אני אפילו לא יודע איך להתחיל לענות לך על שאלה 3. אני באמת לא רוצה לענות בציניות. אבל כן, בכל אספקט, מלבד באר שבע בכמות אוהדים.
אם תמשיך לכתוב את זה עוד מאה פעם, זה עדיין לא יהפוך את זה לעובדה. הוא לא מכחיש שהוא זה שיצר את הקשר עם אתלטיקו והסוכן של מנדיונדו.
ההחלטה להעסיק אותו הייתה של כל המערכת. הוא אכן היה באותה עת חלק מהמערכת, אבל הוא לא הביא לבד את מנדיונדו.
עובדתית, גם לפי כבירי, אפשר היה לחתוך את מנדיונדו עוד באפריל.
פה זה כבר כבירי לבדו. כמה זמן לוקח לו לקבל החלטות, אנחנו לא צריכים פידבקים מקריספין.
אני התחייחסתי לעובדות ולוח הזמנים שהוא מתאר בכתבה.
אני כבר מזמן לא מתייחס ברצינות לאנשים בתוך המערכת של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.
דינו - בסיס האוהדים הגדול שלנו, הוא הסיבה היחידה, שאנחנו עדיין נחשבים לקבוצה גדולה. על העובדה הזאת אין בכלל ויכוח.
כלכלית, ניהולית וכל אספקט אחר שבו מודדים מועדוני ספורט, אנחנו בתחתית של התחתית, נכון לשנים האחרונות. אם לאמר את האמת, מעולם לא היינו באמת בטופ.
חוזר ואומר, מכיר מספיק אוהדי באר שבע באזור המרכז, שאהדו את הקבוצה כבר בשנות השבעים. זה ממש לא רק באזור הדרום, למרות ששם הבסיס.
לא משווה אותם למספרים שלנו, של חיפה, מכבי או בית"ר, אבל תן להם מספר שנים טובות והם שם. כלכלית הם שנות דור לפנינו.
ברונו - התייחסתי לראיון שלו ולעניין האירועים שהוא מתאר.
בסך הכל הדברים נראים תואמים את המציאות בתחילת הדרך.
הביקורים בספרד, התקציב עם בארי, הפנטזיות של כבירי ושות', החלטת המערכת על מנדיונדו, החלטת המערכת על שחקנים צעירים, המעורבות של וייצמן והעמותה, רכישת האחוזים בדרכים הזויות. הכל אחד לאחד מה שנרמז בעבר על ידי אנשים מהמערכת.
מה לא נכון בעובדות ?
יש סיכוי לא רע, שאם היו נאמנם לאותה דרך שהוא מתאר, עליה הוסכם וממנה עשו פניית פארסה עד להתרסקות הנוכחית, אז אולי היינו היום במקום אחר.
הוא לפחות לא נשמע כמו כל אלו שמנסים להוציא את עצמם צחורים ונקיים מהחרא.
למה הוא בכלל הגיע להיות בתוך המערכת, לא ממש מעניין אותי. העובדות יותר מעניינות.
יש הרבה יותר הזויים ממנו בתוך המערכת, שעדיין לא מוכנים להבין שהם כישלון ונזק.
ורד פרייד - הגיע הזמן שתרגיע. הפנינים שלך בזמן האחרון, עברו מזמן את גבול הטעם הטוב.
שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב.