תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 966 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות דצמבר 16 ● דיונים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 16:42 
bruno conti כתב:
בלומי,
קודם כל זה ששניים שלושה פה הגיבו על קריספין בזלזול
זה זכותם אך לא מייצג את אוהדי הפועל או הפורום כפי שטענת.
גם אם הוא אמר כמה דברים נכונים אי אפשר להתייחס ברצינות
לאדם שהקשר שלו בינו לכדורגל הוא בערך כלום.
בדיעבד כולם אלופים,אני אפילו לא מתייחס לאיש ואין לי דבר נגדו
אך עצם זה שאדם כזה(שאין קשר בינו לכדורגל או ניהול בכלל)שורבב
למערכת זו הבעיה,את כל מה שהוא אמר יגיד לך כל ילד בכיתה ב׳
בא לי להקיא שבחור משום מקום מקבל בכלל במה ומדבר על הפועל תא
מי הוא בכלל?
אבל הוא כמובן לא אשם אלא מי ששירבב אותו ומי ששירבב את זה ששירבב אותו.
כשאני קורא ראיונות כאלה ובכלל את כל המרואיינים בימים האחרונים אני מבין שמה שקורה עכשיו זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות למועדון הזה
אני רק יכול לקוות שלא ישתלטו עליו שוב אנשים שהקשר בינם לכדורגל הוא אפסי.

זה יותר הזוי מזה,
ציטוט:
לי למשל היה ויכוח עם כל אנשי המקצוע לגבי איתן טיבי. רדפתי אחרי מאמנים בכל הארץ עם היונדאי גטס שלי, הייתי עני כזה. התחננתי "קחו אותו למבחנים", אף אחד לא רצה. לא, אף פעם לא הייתי סוכן. אימנתי הרבה מאוד שנים כדורגל, למדתי בהרבה מועדונים בעולם. שלחתי את גיא אסולין לברצלונה, את בן שהר לצ'לסי. עברתי המון. זה לא היה למטרת כסף, זה היה כדי להגשים משהו. אצלי זה יצירה, זה אמנות. אני חושב שאני אחד שיכול לראות שניים-שלושה מהלכים קדימה בכדורגל וזה מה שמבדיל אותי מאחרים. כשראיתי את איתן במבחנים בנוער של נתניה אחרי חמש דקות אמרתי לו "אתה תהיה בלם ואתה תהיה הבלם הכי טוב בארץ". באימון הבא אמרתי לו בחימום "אתה תשחק במוקדמות לברזיל". עשיתי לו חישוב בן כמה הוא יהיה ומתי שמעון גרשון, אריק בנאדו ואלה יפרשו.

ועוד הזיות: http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2630268

זה הבן אדם שבארי התלהב ממנו, ושויצמן גמר עליו, אחר כך הביאו את כבירי. תודה לאל שזה מתסיים בפירוק של כל הבאים מאהבה, שיחזרו ליציע ויעזבו אותנו בשקט.

לגבי מה שקריספין טען בראיון אני מסכים שאנחנו היינו צריכים להתנהל בהתאם למצב הכלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 16:53 
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
בלומי,
קודם כל זה ששניים שלושה פה הגיבו על קריספין בזלזול
זה זכותם אך לא מייצג את אוהדי הפועל או הפורום כפי שטענת.
גם אם הוא אמר כמה דברים נכונים אי אפשר להתייחס ברצינות
לאדם שהקשר שלו בינו לכדורגל הוא בערך כלום.
בדיעבד כולם אלופים,אני אפילו לא מתייחס לאיש ואין לי דבר נגדו
אך עצם זה שאדם כזה(שאין קשר בינו לכדורגל או ניהול בכלל)שורבב
למערכת זו הבעיה,את כל מה שהוא אמר יגיד לך כל ילד בכיתה ב׳
בא לי להקיא שבחור משום מקום מקבל בכלל במה ומדבר על הפועל תא
מי הוא בכלל?
אבל הוא כמובן לא אשם אלא מי ששירבב אותו ומי ששירבב את זה ששירבב אותו.
כשאני קורא ראיונות כאלה ובכלל את כל המרואיינים בימים האחרונים אני מבין שמה שקורה עכשיו זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות למועדון הזה
אני רק יכול לקוות שלא ישתלטו עליו שוב אנשים שהקשר בינם לכדורגל הוא אפסי.

זה יותר הזוי מזה,
ציטוט:
לי למשל היה ויכוח עם כל אנשי המקצוע לגבי איתן טיבי. רדפתי אחרי מאמנים בכל הארץ עם היונדאי גטס שלי, הייתי עני כזה. התחננתי "קחו אותו למבחנים", אף אחד לא רצה. לא, אף פעם לא הייתי סוכן. אימנתי הרבה מאוד שנים כדורגל, למדתי בהרבה מועדונים בעולם. שלחתי את גיא אסולין לברצלונה, את בן שהר לצ'לסי. עברתי המון. זה לא היה למטרת כסף, זה היה כדי להגשים משהו. אצלי זה יצירה, זה אמנות. אני חושב שאני אחד שיכול לראות שניים-שלושה מהלכים קדימה בכדורגל וזה מה שמבדיל אותי מאחרים. כשראיתי את איתן במבחנים בנוער של נתניה אחרי חמש דקות אמרתי לו "אתה תהיה בלם ואתה תהיה הבלם הכי טוב בארץ". באימון הבא אמרתי לו בחימום "אתה תשחק במוקדמות לברזיל". עשיתי לו חישוב בן כמה הוא יהיה ומתי שמעון גרשון, אריק בנאדו ואלה יפרשו.

ועוד הזיות: http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2630268

זה הבן אדם שבארי התלהב ממנו, ושויצמן גמר עליו, אחר כך הביאו את כבירי. תודה לאל שזה מתסיים בפירוק של כל הבאים מאהבה, שיחזרו ליציע ויעזבו אותנו בשקט.

לגבי מה שקריספין טען בראיון אני מסכים שאנחנו היינו צריכים להתנהל בהתאם למצב הכלכלי.

כתבתי לגבי זה שכל ילד בכיתה ב היה אומר כך גם.
לא גילה את אמריקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
zink כתב:
כבירי התחיל לדבר על עצמו בגוף שלישי, זה לא יגמר טוב.

האמת שזה נראה שזה הולך בדיוק למקום הראוי.

אם הוא הולך לשם, חסר לו שהוא חוזר בלי גומא אגייאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
שלא יחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה, נדמה לי שגם אותך שמעתי פעם מדבר על עצמך בגוף 3
מתי אתה מצטרף לגומא אגייאר? אני בטוח שלא תחסר לאף אחד, ביקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 17:30 
לירון האדום כתב:
אתה רוצה שניקח ברצינות אדם שטוען שהפועל זה מועדון צנוע?
שהפועל צריכה להיות בבעלות אוהדיה?
שהפועל לא ברמה של חיפה מכבי ביתר וב״ש?׳
לקחת ברצינות את מי שדחף להביא את מנדיונדו שהביא את המשפחה
שלו להתאמן בהפועל ? אותו לקחת ברצינות?

מבחינת משאבים אתה הרבה, הרבה פחות מצנוע.
בסיטואציה מסויימת, בניתוק של אינטרסנטים, ולא כפי שהרכיבו את זה לפני כמה שנים, אז כן.
מה שחשוב זה התקציב, השדירה הניהולית, האנשים שמובילים את המערכת, ואם הם לא אוהדים ובקיאים בנושא, אז כן. בעלות אוהדים זה לא מוקצה מחמת מיאוס.
אני אפילו לא יודע איך להתחיל לענות לך על שאלה 3. אני באמת לא רוצה לענות בציניות. אבל כן, בכל אספקט, מלבד באר שבע בכמות אוהדים.
אם תמשיך לכתוב את זה עוד מאה פעם, זה עדיין לא יהפוך את זה לעובדה. הוא לא מכחיש שהוא זה שיצר את הקשר עם אתלטיקו והסוכן של מנדיונדו.
ההחלטה להעסיק אותו הייתה של כל המערכת. הוא אכן היה באותה עת חלק מהמערכת, אבל הוא לא הביא לבד את מנדיונדו.
עובדתית, גם לפי כבירי, אפשר היה לחתוך את מנדיונדו עוד באפריל.
פה זה כבר כבירי לבדו. כמה זמן לוקח לו לקבל החלטות, אנחנו לא צריכים פידבקים מקריספין.
אני התחייחסתי לעובדות ולוח הזמנים שהוא מתאר בכתבה.
אני כבר מזמן לא מתייחס ברצינות לאנשים בתוך המערכת של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.

דינו - בסיס האוהדים הגדול שלנו, הוא הסיבה היחידה, שאנחנו עדיין נחשבים לקבוצה גדולה. על העובדה הזאת אין בכלל ויכוח.
כלכלית, ניהולית וכל אספקט אחר שבו מודדים מועדוני ספורט, אנחנו בתחתית של התחתית, נכון לשנים האחרונות. אם לאמר את האמת, מעולם לא היינו באמת בטופ.
חוזר ואומר, מכיר מספיק אוהדי באר שבע באזור המרכז, שאהדו את הקבוצה כבר בשנות השבעים. זה ממש לא רק באזור הדרום, למרות ששם הבסיס.
לא משווה אותם למספרים שלנו, של חיפה, מכבי או בית"ר, אבל תן להם מספר שנים טובות והם שם. כלכלית הם שנות דור לפנינו.

ברונו - התייחסתי לראיון שלו ולעניין האירועים שהוא מתאר.
בסך הכל הדברים נראים תואמים את המציאות בתחילת הדרך.
הביקורים בספרד, התקציב עם בארי, הפנטזיות של כבירי ושות', החלטת המערכת על מנדיונדו, החלטת המערכת על שחקנים צעירים, המעורבות של וייצמן והעמותה, רכישת האחוזים בדרכים הזויות. הכל אחד לאחד מה שנרמז בעבר על ידי אנשים מהמערכת.
מה לא נכון בעובדות ?
יש סיכוי לא רע, שאם היו נאמנם לאותה דרך שהוא מתאר, עליה הוסכם וממנה עשו פניית פארסה עד להתרסקות הנוכחית, אז אולי היינו היום במקום אחר.
הוא לפחות לא נשמע כמו כל אלו שמנסים להוציא את עצמם צחורים ונקיים מהחרא.
למה הוא בכלל הגיע להיות בתוך המערכת, לא ממש מעניין אותי. העובדות יותר מעניינות.
יש הרבה יותר הזויים ממנו בתוך המערכת, שעדיין לא מוכנים להבין שהם כישלון ונזק.

ורד פרייד - הגיע הזמן שתרגיע. הפנינים שלך בזמן האחרון, עברו מזמן את גבול הטעם הטוב.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:

ורד פרייד - הגיע הזמן שתרגיע. הפנינים שלך בזמן האחרון, עברו מזמן את גבול הטעם הטוב.

נחמד שקפצת לבקר, אבל אני חושב שאני מדבר בשם כולם, כשאומר שהפורום הזה משווע לניהול יותר אקטיביסטי
אני מוכן להסכים שלעתים אני מתלהם, נוקט בשפה גסה ואף מתבהם אבל כל מי שמכיר אותי במציאות יודע שאני רחוק כמזרח ממערב מפרקטיקות שכאלה
נבצר מבינתי להבין מדוע אתם מאפשרים לאוהד מכבי (Tom Sawyer) להטריל אותנו באשכול הפירוק, כשכולנו נמצאים ממילא על קצה הכסא, מרוב לחץ וזעם על מצבנו העגום
במקרה הנ"ל, אני רק הגבתי על הרפש שהוא פיזר - התחזות לאוהד הפועל שכועס על אי-הפחתת 9 נק' בטעמים של פגיעה בספורטיביות סו קולד, שהרי זה מקומם ודורש בעיניי גינוי חריף ונחרץ, באופן מיידי - אם לא מצדכם, אז מצדנו המשתמשים
אשמח לשמוע את הפילוסופיה שמנחה אתכם, בה הנכם ממאנים מלנקוט בצעדים נגד תופעות פסולות שכאלה, או ספציפית יותר,מדוע לא תיקנתם דליפה של המכביזם הנתעב.
תודה :ROSE:

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 17 דצמבר 2016, 17:53, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
zink כתב:
בוא, למה אתה מתחבא מאחורי רבע-שנינויות. תגיד "אני, KingAlpaca, רוצה שאמיר כבירי יתאבד". נו. אבל אז זה יעמיד אותך באחת משתי פוזיציות: של אדם רע מאוד או של מישהו שרק רוצה לעשות רושם חתרני באינטרנט. אני יודע מה אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 18:05 
סומך כתב:
KingAlpaca כתב:
zink כתב:

אם הוא הולך לשם, חסר לו שהוא חוזר בלי גומא אגייאר

אני באמת מרחם על האיש...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
אני אכן אדם רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 18:12 
כבירי בן אדם מאוד מוזר חייב לציין את זה
פעם מישהו זרק פה שהוא איכשהו קשור למשפחת פשע או משהו כזה
מישהו באמת יודע מי זה כבירי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 18:22 
בלומי האדום כתב:
לירון האדום כתב:
אתה רוצה שניקח ברצינות אדם שטוען שהפועל זה מועדון צנוע?
שהפועל צריכה להיות בבעלות אוהדיה?
שהפועל לא ברמה של חיפה מכבי ביתר וב״ש?׳
לקחת ברצינות את מי שדחף להביא את מנדיונדו שהביא את המשפחה
שלו להתאמן בהפועל ? אותו לקחת ברצינות?

מבחינת משאבים אתה הרבה, הרבה פחות מצנוע.
בסיטואציה מסויימת, בניתוק של אינטרסנטים, ולא כפי שהרכיבו את זה לפני כמה שנים, אז כן.
מה שחשוב זה התקציב, השדירה הניהולית, האנשים שמובילים את המערכת, ואם הם לא אוהדים ובקיאים בנושא, אז כן. בעלות אוהדים זה לא מוקצה מחמת מיאוס.
אני אפילו לא יודע איך להתחיל לענות לך על שאלה 3. אני באמת לא רוצה לענות בציניות. אבל כן, בכל אספקט, מלבד באר שבע בכמות אוהדים.
אם תמשיך לכתוב את זה עוד מאה פעם, זה עדיין לא יהפוך את זה לעובדה. הוא לא מכחיש שהוא זה שיצר את הקשר עם אתלטיקו והסוכן של מנדיונדו.
ההחלטה להעסיק אותו הייתה של כל המערכת. הוא אכן היה באותה עת חלק מהמערכת, אבל הוא לא הביא לבד את מנדיונדו.
עובדתית, גם לפי כבירי, אפשר היה לחתוך את מנדיונדו עוד באפריל.
פה זה כבר כבירי לבדו. כמה זמן לוקח לו לקבל החלטות, אנחנו לא צריכים פידבקים מקריספין.
אני התחייחסתי לעובדות ולוח הזמנים שהוא מתאר בכתבה.
אני כבר מזמן לא מתייחס ברצינות לאנשים בתוך המערכת של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.

דינו - בסיס האוהדים הגדול שלנו, הוא הסיבה היחידה, שאנחנו עדיין נחשבים לקבוצה גדולה. על העובדה הזאת אין בכלל ויכוח.
כלכלית, ניהולית וכל אספקט אחר שבו מודדים מועדוני ספורט, אנחנו בתחתית של התחתית, נכון לשנים האחרונות. אם לאמר את האמת, מעולם לא היינו באמת בטופ.
חוזר ואומר, מכיר מספיק אוהדי באר שבע באזור המרכז, שאהדו את הקבוצה כבר בשנות השבעים. זה ממש לא רק באזור הדרום, למרות ששם הבסיס.
לא משווה אותם למספרים שלנו, של חיפה, מכבי או בית"ר, אבל תן להם מספר שנים טובות והם שם. כלכלית הם שנות דור לפנינו.

ברונו - התייחסתי לראיון שלו ולעניין האירועים שהוא מתאר.
בסך הכל הדברים נראים תואמים את המציאות בתחילת הדרך.
הביקורים בספרד, התקציב עם בארי, הפנטזיות של כבירי ושות', החלטת המערכת על מנדיונדו, החלטת המערכת על שחקנים צעירים, המעורבות של וייצמן והעמותה, רכישת האחוזים בדרכים הזויות. הכל אחד לאחד מה שנרמז בעבר על ידי אנשים מהמערכת.
מה לא נכון בעובדות ?
יש סיכוי לא רע, שאם היו נאמנם לאותה דרך שהוא מתאר, עליה הוסכם וממנה עשו פניית פארסה עד להתרסקות הנוכחית, אז אולי היינו היום במקום אחר.
הוא לפחות לא נשמע כמו כל אלו שמנסים להוציא את עצמם צחורים ונקיים מהחרא.
למה הוא בכלל הגיע להיות בתוך המערכת, לא ממש מעניין אותי. העובדות יותר מעניינות.
יש הרבה יותר הזויים ממנו בתוך המערכת, שעדיין לא מוכנים להבין שהם כישלון ונזק.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SHOCK3:

חוזר ואומר אין לי דבר נגד האיש לא מכיר אותו רק דוחה אותי הבמה הזאת שאנשים מקבלים
על חשבון הפועל תא כדורגל ובמקרה הזה זה הוא.
העובדות ידועות לכל,אם אם יש לך הכנסות של 20 ואתה עושה תקציב 50 אתה בבעיה וואלה לא חידש
לי כלום זה בסיסי ברמת גן ילדים.
זה שיש יותר הזויים ממנו במערכת זה בטוח אין סוף לשיגעון במקרה שלפנינו,הספינה הזאת החלה לשקוע
לפני כמה שנים טובות והם בסה״כ הליצנים האחרונים שנשארו על הסיפון.
שוב,הוא לא אשם מעבר להחלטות שהיה חלק מהם והוא היה אבל הוא לא מעניין אותי
מה שמעניין אותי זה שכל פקק מקבל כותרת על חשבוננו.
וצריך מאד לעניין אותך מי נמצא במערכת משם הכל מתחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 18:52 
בלומי קריספין לא חידש כלום.
כל יום צץ מישהו אחר שמספר מדוע הפועל התרסקה ואיך הוא צפה
והזהיר ובלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 18:53 
ציטוט:
סו קולד
? עו״ד אסף אבן חן :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות דצמבר 16 ● דיונים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 19:05 
בני יעקבי כתב:
zink כתב:

זה כבר מאד לא טוב. בעיקר לו אישית אני בהחלט מרחם על האוויל המשריש הזה. אנחנו נהיה בסדר. יקח שנה שנתיים חמש נהיה בסדר. הפועל גדולה מכל גמד כזה או אחר. אני זקן בן 65 וישבתי בבלומפילד כבר ב1964 עם הדוד שלי וחזרתי לקיבוץ בנגב וכל הילדים העריצו אותי כי הייתי בבלומפילד! וצהלתי שם ששיעה פינגבאום רץ אל הגדר וטיפס אליה כמו קוף עד למעלה וצעק "אני הוא שיעה הגדול אני הבקעתי את הגול!" ובמשחק שאוהדי בית"ר דהרו עם הצינורות ושרפו את השערים ןבניצחונות ענקים וב5:0 הנורא ההוא ובמשחק עם צ'לסי ועד שבכיתי במשחק נגד שאלקה כי ראיתי את ראול בבלומפילד ובימים הנוראים של בית ברנר שפתחנו עונה עם ארבע שחקנים רשומים! כבירי אני מאחל לו שעוד יחזור לטריבונה ויוכל לצחוק ולבכות שם.
הפועל תחיה לעד. שיפרקו שילכו כל העלוקות נתחיל עוד פעם אם צריך בליגה ג' . מי שלא מתאים לו הימים הרעים? שילך אל דון שמון. אנחנו פה.

אולי אני טועה,אבל הבנתי מדבריך ששייע רץ לגדר במקדש וצעק שהוא שייע הגדול.הדרדלה שהוא בעט ונכנס היה באמקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
"בגלל העמותה, אף אחד לא רוצה לגעת בהפועל במקל"
לראשונה מאז שהמועדון נכנס להליך הקפאה, חיים רמון משמיע את קולו. מחזיק זכויות הניהול בעבר הגיב לתביעה של 2.5 מיליון שקלים שהגישה נגדו עמותת "האדומים": "הם גירשו את כל הבעלים ועלו לקבוצה במיליונים. בתקופתי, רק מכבי ת"א הייתה טובה יותר"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 32863.html

כימדומני שחיים רמון אמר את אותם דברים בזמנו על האולטראס.

אז שיחליט אדון רמון האם האולטראס והעמותה חד הם ?

ובהיזדמנות זו מעניין מה חושב מי שבזמנו היה אחד ממייסדי העמותה וגרופי של רמון והתיישב ליד רמון למול הפלשים של הצלמים מדושן עונג במסיבות העיתונאים , על דבריו אלה של רמון ועל המלצותיו הסוחפות לתמיך ברמון מחד ולהיצטרף לעמותה מאידך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הסלע האדום כתב:
"בגלל העמותה, אף אחד לא רוצה לגעת בהפועל במקל"
לראשונה מאז שהמועדון נכנס להליך הקפאה, חיים רמון משמיע את קולו. מחזיק זכויות הניהול בעבר הגיב לתביעה של 2.5 מיליון שקלים שהגישה נגדו עמותת "האדומים": "הם גירשו את כל הבעלים ועלו לקבוצה במיליונים. בתקופתי, רק מכבי ת"א הייתה טובה יותר"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 32863.html

כימדומני שחיים רמון אמר את אותם דברים בזמנו על האולטראס.

אז שיחליט אדון רמון האם האולטראס והעמותה חד הם ?

ובהיזדמנות זו מעניין מה חושב מי שבזמנו היה אחד ממייסדי העמותה וגרופי של רמון והתיישב ליד רמון למול הפלשים של הצלמים מדושן עונג במסיבות העיתונאים , על דבריו אלה של רמון ועל המלצותיו הסוחפות לתמיך ברמון מחד ולהיצטרף לעמותה מאידך.

אני לא מאמין שהייתי צריך לקרוא את כל זה תחת אשכול המידע
אופטימי, שיהיה לך שבוע רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2016, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
בני יעקבי כתב:
zink כתב:

זה כבר מאד לא טוב. בעיקר לו אישית אני בהחלט מרחם על האוויל המשריש הזה. אנחנו נהיה בסדר. יקח שנה שנתיים חמש נהיה בסדר. הפועל גדולה מכל גמד כזה או אחר. אני זקן בן 65 וישבתי בבלומפילד כבר ב1964 עם הדוד שלי וחזרתי לקיבוץ בנגב וכל הילדים העריצו אותי כי הייתי בבלומפילד! וצהלתי שם ששיעה פינגבאום רץ אל הגדר וטיפס אליה כמו קוף עד למעלה וצעק "אני הוא שיעה הגדול אני הבקעתי את הגול!" ובמשחק שאוהדי בית"ר דהרו עם הצינורות ושרפו את השערים ןבניצחונות ענקים וב5:0 הנורא ההוא ובמשחק עם צ'לסי ועד שבכיתי במשחק נגד שאלקה כי ראיתי את ראול בבלומפילד ובימים הנוראים של בית ברנר שפתחנו עונה עם ארבע שחקנים רשומים! כבירי אני מאחל לו שעוד יחזור לטריבונה ויוכל לצחוק ולבכות שם.
הפועל תחיה לעד. שיפרקו שילכו כל העלוקות נתחיל עוד פעם אם צריך בליגה ג' . מי שלא מתאים לו הימים הרעים? שילך אל דון שמון. אנחנו פה.

אולי אני טועה,אבל הבנתי מדבריך ששייע רץ לגדר במקדש וצעק שהוא שייע הגדול.הדרדלה שהוא בעט ונכנס היה באמקא.

תראה אני כבר לא זוכר. לדעתי הוא עשה את זה יותר מפעם אחת. יכול להיות שאני זוכר את זה מהטלויזה בכלל? לדעתי לא אלא מבלומפילד. גם אז הייתי יושב בשער 1 או 13 היה לי דוד שהיה לו כרטיסי הזמנה עבד בטוטו! הינו יושבים שם קרוב לגדר. היה אז גדר של שני מטר. היו אז אגב נכנסים יותר מ20 אלף איש לבלומפילד כי לא היה כסאות רק ספספלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:06 
מאיר איינשטיין ב''יציע העתונות'': יש לי מחלה במערכת השרירים. לכן הפגיעה בקול+ כסא גלגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
כבירי בן אדם מאוד מוזר חייב לציין את זה
פעם מישהו זרק פה שהוא איכשהו קשור למשפחת פשע או משהו כזה
מישהו באמת יודע מי זה כבירי?

http://sports.walla.co.il/item/1047266

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:14 
סימרוטיץ כתב:
מאיר איינשטיין ב''יציע העתונות'': יש לי מחלה במערכת השרירים. לכן הפגיעה בקול+ כסא גלגלים.

למה פה היית מעלה את זה באשכול המידע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:

למה פה היית מעלה את זה באשכול המידע...

בדיוק רציתי לשאול מה קורה איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 00:55 
Red Pride כתב:
בלומי האדום כתב:

נחמד שקפצת לבקר, אבל אני חושב שאני מדבר בשם כולם, כשאומר שהפורום הזה משווע לניהול יותר אקטיביסטי
אני מוכן להסכים שלעתים אני מתלהם, נוקט בשפה גסה ואף מתבהם אבל כל מי שמכיר אותי במציאות יודע שאני רחוק כמזרח ממערב מפרקטיקות שכאלה
נבצר מבינתי להבין מדוע אתם מאפשרים לאוהד מכבי (Tom Sawyer) להטריל אותנו באשכול הפירוק, כשכולנו נמצאים ממילא על קצה הכסא, מרוב לחץ וזעם על מצבנו העגום
במקרה הנ"ל, אני רק הגבתי על הרפש שהוא פיזר - התחזות לאוהד הפועל שכועס על אי-הפחתת 9 נק' בטעמים של פגיעה בספורטיביות סו קולד, שהרי זה מקומם ודורש בעיניי גינוי חריף ונחרץ, באופן מיידי - אם לא מצדכם, אז מצדנו המשתמשים
אשמח לשמוע את הפילוסופיה שמנחה אתכם, בה הנכם ממאנים מלנקוט בצעדים נגד תופעות פסולות שכאלה, או ספציפית יותר,מדוע לא תיקנתם דליפה של המכביזם הנתעב.
תודה :ROSE:

אמיר אני מבין את הכעס שלך, לא קל לאבד סכום כסף גדול כל כך. אך חשוב שתבין שמדובר בשגיאות שלך. כן מההתחלה הייתי סקפטי לגבייך, אך לא אני הסיבה שנכשלת.

אם אתה מחפש פה שעיר לזעזאזל אז אין, זה אחריות שלך.
לא יודע מה נפלת עליי, הפרנאידיות שלך וההתבטאויות שלך לאור הידיעות בתקשורת מראות שאתה על הקצה, אל תתן לעצמך לסיים כמו גומא אגייר.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:13 
נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 01:15 
אני דווקא מאוד מופתע לטובה מרד פרייד במקרה הזה.
חיבור מפתיע למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול חדשות דצמבר 16 ● דיונים
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 05:56 
בני יעקבי כתב:
nati כתב:
בני יעקבי כתב:
zink כתב:

תראה אני כבר לא זוכר. לדעתי הוא עשה את זה יותר מפעם אחת. יכול להיות שאני זוכר את זה מהטלויזה בכלל? לדעתי לא אלא מבלומפילד. גם אז הייתי יושב בשער 1 או 13 היה לי דוד שהיה לו כרטיסי הזמנה עבד בטוטו! הינו יושבים שם קרוב לגדר. היה אז גדר של שני מטר. היו אז אגב נכנסים יותר מ20 אלף איש לבלומפילד כי לא היה כסאות רק ספספלים.

כנראה צפית בטלוויזיה.הפועל עלתה לימקא בשבת.בית״ר הייתה קבוצה הרבה יותר טובה באותה עונה וכל השבוע דיברה על ניצחון ראשון על הפועל.ביום שישי שייע אמר שהוא הולך לכבוש את גול הניצחון.לקראת סיום המשחק כשעוד היה 0-0 הפועל קיבלה בעיטת עונשין מחוץ לרחבה.שייע בעט דרדלה שבקושי עבר את הקו.ורץ אל המצלמות כשהוא צועק,״אני שייע הגדול.אני הבקעתי את הגול״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 10:31 
bruno conti כתב:
הפועל ת"א ביקשה תקציב חירום כדי למנוע פירוק
http://m.one.co.il/mobile/article/16-17 ... 83049.html

לא ברור איך צ'ק של בן אדם עם כתובת, ת.ז וטלפון מתפרסם בוואן. מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
bruno conti כתב:

אכן מוגזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:21 
בדיוק מה שעבר לי בראש. מי הבנזונה שמדליף כל פיסת נייר, כל צ'ק, כל מסמך,
וכל התחתונים המלוכלכים האלה מוצגים לראווה בכיכר העיר בלי שאף אחד שם לזה סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
bruno conti כתב:

יש גם דוגמת חתימה, לנוחות הנוכלים הפוטנציאליים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 966 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: