תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל הגישה בקשה לביהמ"ש לפירוק - ירדו 9 נקודות.
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:01 
pogi כתב:
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:
עו"ד בר ניר הוא לא יותר מבובה של מני וייצמן ומושיק תאומים.
ביזיון אם הוא ימונה!

אתה כל כך נחרץ בלי שמץ של מושג. תאמין לי, אני מהתחום ויודע מצויין מי זה רוני בר ניר. בובה הוא לא (ואורנשטיין מכיר אותו מצויין ומעריך אותו מאוד).

אני דווקא כן נחרץ בדעתי
בר ניר הוא עורך דין מוערך ועתיר ניסיון
הוא גם עורך דין שכבירי בחר בו כדי לנהל את הפועל והסיבה הזו בזכות עצמה צריכה למחוק את השם שלו אוטומטית מרשימת המועמדים (כמו שכבר נרשם בישראל היום).
המפרק צריך להיות אחד כזה שיוכל לתבוע במידת הצורך את בעלי המניות הקודמים וכזה שלא יפחד להרים טלפון למשטרה אם דברים מתחילים להיראות לו חשודים. ולכן זה צריך להיות עורך דין מטעם בית המשפט.
וכן, גם אני קראתי שלבר ניר יש ״שני רוכשים״ (ברור) הוא מוזמן להביא אותם לקנות אותנו בכיף, הוא לא חייב להיות המפרק שלנו בשביל זה.

לפעמים עדיף להיות חכם מאשר להיות צודק.
נתחיל מזה שאני מעריך שמי שפנה לבר ניר (כבירי) הוא לא זה שיהיה חשוף להליכים משפטיים בעקבות ההתנהלות שלו (שאין מחלוקת שהיא הייתה גרועה, אבל בסופו של יום אני לא חושב שהוא התנהל בחוסר תום לב).
וגם אם נשים את זה בצד - אני מעדיף להבטיח שהפועל תרוויח כמה שיותר מכל המהלך הזה מאשר שהאשמים יידפקו. בסוף, צריך להישאר בליגה ולהבטיח שהרוכש הכי טוב לעתידה של הפועל יזכה בהתמחרות. אתה מעדיף נאמן ניטראלי, שיכנס בראבק בכולם, אבל גם ימכור מה שאפשר למכור, ישחרר את כל מי שיושב על חוזים גבוהים, ובסוף ימכור את הקבוצה למעטפה הכי שמנה (גם אם לצורך העניין המעטפה הכי שמנה היא עמוס לוזון)?? אתה באמת מעדיף את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:08 
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
לירון האדום כתב:
אורליצקי אומר שיש כסף רק לעוד חודשיים...
פז לא אמרת שהמשכורת של השחקנים מובטחת עד סוף העונה?

לא. מהבקרה כבר אמרו שהמשכורות מובטחות עד מרץ (זה גם מה שאורליצקי טוען עכשיו - למרות שלפי הסכומים שהוא מציין לך תדע) ואמרתי שאני מניח שלחלק מהשחקנים גם יש ערבות אישית לשכר במסגרת החוזה שלהם (ולא רק בבקרה) כי היו שחקנים שהציבו את זה כתנאי הצטרפות למועדון. הדברים נאמרו בהקשר לכך שבאופן כללי מכל הבלאגן, המשכורות של השחקנים זה לא כאב הראש הראשון של המפרק אלא של הבקרה.

פז אתה נאיבי מידי, השחקנים שיש להם ערבות אישית יהיו הראשונים ללכת בכדי
לאפשר להכניס עוד כסף לקופת הנושים.
אם כבירי חתום ערב אישית לאלטמן למשל, אז תהיה סיבה מצוינת למכור
את אלטמן/לשחרר אותו ובכסף שהתפנה לשלם לנושים הגדולים בכדי שיסכימו
להגיע להסדר נושים

נראה לי שאתה קצת טועה

אם אני חתמתי ערבות אישית לשכר של אלטמן בהפועל, ועכשיו מוכרים אותו כדי לחסוך בהוצאות, איזה סיבה או חובה יש לי בתור נותן נערבות להעביר את הכסף לקופת המועדון לתשלום חובות אחרים?

י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:09 
נדודה בשביל הדוגמא:
אם עמוס לוזון יציע X ומישהו אחר זר יציע X-3
אתה עדיין חושב שהנאמן יחליט למכור את הקבוצה לזר
ולא ללוזון?
רוב הסיכויים שההצעה הגבוהה יותר היא זאת שתזכה את המציע
בבעלות על החברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
הנה התחלנו
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 31600.html
ציטוט:
גורם בהפועל ת"א: "הבנו מכבירי שבר ניר הוא בובה"

שיגיע כבר מישהו ויעיף את כל הזבל האנושי מהקבוצה, חלאס כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:42 
זה הולך להיות ארוך מסובך ומייגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
זה ספינים בזויים של בעלי מניות מתוסכלים שלוקחים להם את הצעצוע, אין סיכוי שכבירי אמר לשחקנים דבר כזה

אל תשתפו עם זה פעולה, בואו נקווה שגם השופט לא יגרר לתוך מתקפת הפופוליזם הרדוד הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שכבירי, נניח וזה היה נכון, היה הולך ומשתף אחרים בזה.
כמה זבל נדבק לקבוצה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אגב, איך הפרוייקט עם הסינים אמור להמשך כרגיל, ללא קשר להמשך הדרך ולזהות הבעלים העתידי?(כך כבירי אמר, ללא גורמים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
כמה זבל נדבק לקבוצה הזו

לא בטוח אם נשמטה המילה "לא" או שנאמר בציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
יהלום אדום כתב:
כמה זבל נדבק לקבוצה הזו

לא בטוח אם נשמטה המילה "לא" או שנאמר בציניות

ציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:08 
pokara כתב:
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
לירון האדום כתב:

לא. מהבקרה כבר אמרו שהמשכורות מובטחות עד מרץ (זה גם מה שאורליצקי טוען עכשיו - למרות שלפי הסכומים שהוא מציין לך תדע) ואמרתי שאני מניח שלחלק מהשחקנים גם יש ערבות אישית לשכר במסגרת החוזה שלהם (ולא רק בבקרה) כי היו שחקנים שהציבו את זה כתנאי הצטרפות למועדון. הדברים נאמרו בהקשר לכך שבאופן כללי מכל הבלאגן, המשכורות של השחקנים זה לא כאב הראש הראשון של המפרק אלא של הבקרה.

להגיע להסדר נושים

נראה לי שאתה קצת טועה

אם אני חתמתי ערבות אישית לשכר של אלטמן בהפועל, ועכשיו מוכרים אותו כדי לחסוך בהוצאות, איזה סיבה או חובה יש לי בתור נותן נערבות להעביר את הכסף לקופת המועדון לתשלום חובות אחרים?

י

תראה, כבירי הלך על הבראת החברה ולא פירוק ויש לכך משמעויות רבות.
בשביל להגיע להבראת הליכים צריך להגיע להסדר נושים, עכשיו תחשוב שאתה בנק דיסקונט, להפועל יש חוב של X לבנק מתוך זה X-4 זה ערבות אישית של כבירי.
עכשיו כבירי אומר לבנק בוא נגיע להסדר אתה תקבל X-2 ותאשר לי שזה ההסדר, יבוא הבנק ויגיד לכבירי, חביבי תמכור את אלטמן שאתה ערב לו אישית ותביא לי את הסכום הזה,
אם אתה לא רוצה, מבחינתי אין הסדר.
עכשיו לכבירי כדאי למכור את אלטמן ולהעביר את הכסף לבנק כי ככה הוא יגיע להסדר עם הבנק.
מה גם שהבנק יגיד לביהמ"ש שהוא מסרב להסדר מאחר ולהפועל יש עוד נכסים שלא מומשו כמו אלטמן לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:24 
יואב בן פורת פרש והסיר מועמדותו.

עצוב בשבילנו, אבל אני חושב שזה טוב עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:33 
לירון האדום כתב:
נדודה בשביל הדוגמא:
ולא ללוזון?
בבעלות על החברה

לירון, ראשית - כמו שאמרתי, מלבד הליך ההתמחרות, יש את כל הנושא של ניהול המועדון בחודשי הקפאת ההליכים. המועדון הזה צריך להישאר בליגה, ולמרות שמכירת חיסול תגדיל את הפלוס בקופה, אף אוהד הפועל לא רוצה שזה יקרה.

שנית, אין מחלוקת שאם הפער בין ההצעות יהיה מהותי שיקול הדעת של הנאמן נמוך יותר. אבל תאר לך מצב שבו יש מספר הצעות זהות/הצעות עם פער זניח. במצב כזה, הנאמן יכול לקחת בחשבון שיקולים נוספים (הבטחה להשקעות עתידיות, רקע של המציע ועוד). נתתי את עמוס לוזון כדוגמא (אולי דוגמא לא טובה). באותה מידה יכול להיות מצב שאחד המציעים יהיה מציע עם עבר בעייתי/מפוקפק. זה לא דבר בלתי סביר. פה אני רוצה שעתיד המועדון יילקח בחשבון ולא רק חשבון הבנק של הנושים.

אני אתן לך דוגמא מצויינת - עו"ד שאול קוטלר (שהוזכר בישראל היום כאחד משני המועמדים הסופיים), שהוא אדם ישר, מקצועי והגון, מונה כאחד משני המנהלים המיוחדים של בטר פלייס בזמנו. כשחשבו שהתהליך הגיע לסיומו, ההצעה שנבחרה לרכישת הפעילות הייתה של אדם עם עבר בעייתי מאוד. רק בנס העסקה איתו התפוצצה (בין היתר לאור ההתנהלות של אותו אדם בקלוזינג של העסקה) ועברו לחלופה הבאה בתור. אני מפחד שנאמן ניטראלי לחלוטין יתעלם מטובת המועדון, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:40 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
נדודה בשביל הדוגמא:
ולא ללוזון?
בבעלות על החברה

לירון, ראשית - כמו שאמרתי, מלבד הליך ההתמחרות, יש את כל הנושא של ניהול המועדון בחודשי הקפאת ההליכים. המועדון הזה צריך להישאר בליגה, ולמרות שמכירת חיסול תגדיל את הפלוס בקופה, אף אוהד הפועל לא רוצה שזה יקרה.

שנית, אין מחלוקת שאם הפער בין ההצעות יהיה מהותי שיקול הדעת של הנאמן נמוך יותר. אבל תאר לך מצב שבו יש מספר הצעות זהות/הצעות עם פער זניח. במצב כזה, הנאמן יכול לקחת בחשבון שיקולים נוספים (הבטחה להשקעות עתידיות, רקע של המציע ועוד). נתתי את עמוס לוזון כדוגמא (אולי דוגמא לא טובה). באותה מידה יכול להיות מצב שאחד המציעים יהיה מציע עם עבר בעייתי/מפוקפק. זה לא דבר בלתי סביר. פה אני רוצה שעתיד המועדון יילקח בחשבון ולא רק חשבון הבנק של הנושים.

אני אתן לך דוגמא מצויינת - עו"ד שאול קוטלר (שהוזכר בישראל היום כאחד משני המועמדים הסופיים), שהוא אדם ישר, מקצועי והגון, מונה כאחד משני המנהלים המיוחדים של בטר פלייס בזמנו. כשחשבו שהתהליך הגיע לסיומו, ההצעה שנבחרה לרכישת הפעילות הייתה של אדם עם עבר בעייתי מאוד. רק בנס העסקה איתו התפוצצה (בין היתר לאור ההתנהלות של אותו אדם בקלוזינג של העסקה) ועברו לחלופה הבאה בתור. אני מפחד שנאמן ניטראלי לחלוטין יתעלם מטובת המועדון, זה הכל.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
נאמן נייטרלי לחלוטין הוא היחיד שיכול באמת לדאוג לרווחתה של הפועל, כי הוא לא יהיה נגוע באינטרסים
ואם לוזון יציע יותר ויעבור את הבדיקה של אותו נאמן נייטרלי, אז תפאדל.

כל ה"מקורבים" ואלה שטובתם של הפועל מעניינת אותם בעיקר דואגים לעצמם ולאינטרסים שלהם. לא נמאס לכם מכאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:06 
אדום נחמד כתב:
נאמן נייטרלי לחלוטין הוא היחיד שיכול באמת לדאוג לרווחתה של הפועל, כי הוא לא יהיה נגוע באינטרסים

כל ה"מקורבים" ואלה שטובתם של הפועל מעניינת אותם בעיקר דואגים לעצמם ולאינטרסים שלהם. לא נמאס לכם מכאלה?

אני לא מסכים. יגיע מחר נאמן ניטראלי. הוא צריך לאשר הסדר מול הנושים ואולי גם על הדרך להבטיח שכר טרחה כמה שיותר גבוה (בסופו של דבר הוא הופך לאחד הנושים ושכר הטרחה משולם מהכספים שיהיו בקופה). הוא יחליט שכדי להגדיל את הקופה, הוא מוכר את שוינפלד למכבי ומעביר את חן עזרא לבית"ר, את אלטמן לקרית שמונה, את שימן להפועל חיפה, את ידין לכפר סבא ואת סימיץ לריאל מדריד. הופ - הנה הוא חסך ברגע מיליוני שקלים. אחר כך יבוא מני ויצמן וישים מעטפה של 10 מיליון ש"ח, כשמנגד תהיה הצעה של 9 וחצי מיליון ש"ח מביל גייטס. הוא בוחר במני ויצמן כדי למקסם את הסכום שישולם לנושים. זו התנהלות לגיטימית, נקייה מאינטרסים ונטראלית לחלוטין. הנושים יקבלו יותר, הפועל תרד ליגה ותעבור לידיים של אדון מימון חיצוני. זה מה "שידאג לרווחתה של הפועל"?

אני לא אומר שנאמן ניטראלי לא יכול לעשות עבודה טובה, או שהתרחיש שהצגתי יתממש. אבל נאמן שהפועל לא מעניינת אותו יכול לגרום לנזק גדול למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
הנאמן יכול להחליט לקחת על דעת עצמו הצעה יותר נמוכה? שופט יאשר דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:12 
לירון האדום כתב:
pokara כתב:
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
לירון האדום כתב:

להגיע להסדר נושים

נראה לי שאתה קצת טועה

י

תראה, כבירי הלך על הבראת החברה ולא פירוק ויש לכך משמעויות רבות.
בשביל להגיע להבראת הליכים צריך להגיע להסדר נושים, עכשיו תחשוב שאתה בנק דיסקונט, להפועל יש חוב של X לבנק מתוך זה X-4 זה ערבות אישית של כבירי.
עכשיו כבירי אומר לבנק בוא נגיע להסדר אתה תקבל X-2 ותאשר לי שזה ההסדר, יבוא הבנק ויגיד לכבירי, חביבי תמכור את אלטמן שאתה ערב לו אישית ותביא לי את הסכום הזה,
אם אתה לא רוצה, מבחינתי אין הסדר.
עכשיו לכבירי כדאי למכור את אלטמן ולהעביר את הכסף לבנק כי ככה הוא יגיע להסדר עם הבנק.
מה גם שהבנק יגיד לביהמ"ש שהוא מסרב להסדר מאחר ולהפועל יש עוד נכסים שלא מומשו כמו אלטמן לדוגמא.

מסכים איתך שאם יש לאלטמן לדוגמא ערך ממשי (כסף ישתקבל בפועל עבור מכירתו, ולא שחרור בחינם על מנת לחסוך משכורת), אז אין ספק שהדרישה תהיה למכור אותו בכזאת סיטואציה ולהביא את הכסף ששולם לתשלום החובות.

אבל במידה ואין לו ערך ממשי ולחוזה שלו ערב מישהו מעבר לקבוצה שהוא לא הבעלים (וייצמן או כל פלוני אלמוני אחר), איזה אינטרס יש לשחרר אותו?
הרי כסף פיזי לא יתקבל, ואין שום הבטחה (למעשה כמעט בטוח שלא) שאותו אחד שחתום על הערבות כלפי המשכורת יסכים להעביר את ה"שכר שנחסך" לקופת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:16 
Red Pride כתב:

תאמין לי, לפעמים עם הנימוקים הנכונים כל שופט יכול להשתכנע. בזה אנחנו עוסקים למחייתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Red Pride כתב:

תאמין לי, לפעמים עם הנימוקים הנכונים כל שופט יכול להשתכנע. בזה אנחנו עוסקים למחייתנו.

מעניין ומדאיג
אם לנאמן יש כל כך הרבה כח, והוא לא רק מתפעל את הקבוצה עד למציאת רוכש במחיר מקסימלי, הגורל שלנו תלוי בו
וכבר נוכחנו לגלות פעמים רבות עד כמה אוהדי הפועל יכולים להיות האויבים הכי גדולים שלה
לכו תדעו אם לא ניפול לידיים של טביב 2.0, אותו כזכור הביא מוני הראל - עוד אחד ש-"בא מאהבה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:29 
Red Pride כתב:
Oleg Neduda כתב:
Red Pride כתב:

מעניין ומדאיג
אם לנאמן יש כל כך הרבה כח, והוא לא רק מתפעל את הקבוצה עד למציאת רוכש במחיר מקסימלי, הגורל שלנו תלוי בו
וכבר נוכחנו לגלות פעמים רבות עד כמה אוהדי הפועל יכולים להיות האויבים הכי גדולים שלה
לכו תדעו אם לא ניפול לידיים של טביב 2.0, אותו כזכור הביא מוני הראל - עוד אחד ש-"בא מאהבה"

לא הבנתי מה אתה אומר. באופן עקרוני (וכללי מאוד) זה דווקא בדיוק מה שנאמן עושה-מתפעל את הקבוצה עד למציאת רוכש במחיר מקסימלי. וזה לא בהכרח ישחק לטובת עתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 12:50 
מילא, לנהל קבוצה אנחנו לא מסוגלים, אבל אפילו להתפרק אנחנו לא מסוגלים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
מילא, לנהל קבוצה אנחנו לא מסוגלים, אבל אפילו להתפרק אנחנו לא מסוגלים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
לא להאמין אבל הגעתי למצב שאני ממש מחכה שיורידו לנו 9 נקודות כדי להיפטר מכל הטפילים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא מסכים. יגיע מחר נאמן ניטראלי. הוא צריך לאשר הסדר מול הנושים ואולי גם על הדרך להבטיח שכר טרחה כמה שיותר גבוה (בסופו של דבר הוא הופך לאחד הנושים ושכר הטרחה משולם מהכספים שיהיו בקופה). הוא יחליט שכדי להגדיל את הקופה, הוא מוכר את שוינפלד למכבי ומעביר את חן עזרא לבית"ר, את אלטמן לקרית שמונה, את שימן להפועל חיפה, את ידין לכפר סבא ואת סימיץ לריאל מדריד. הופ - הנה הוא חסך ברגע מיליוני שקלים. אחר כך יבוא מני ויצמן וישים מעטפה של 10 מיליון ש"ח, כשמנגד תהיה הצעה של 9 וחצי מיליון ש"ח מביל גייטס. הוא בוחר במני ויצמן כדי למקסם את הסכום שישולם לנושים. זו התנהלות לגיטימית, נקייה מאינטרסים ונטראלית לחלוטין. הנושים יקבלו יותר, הפועל תרד ליגה ותעבור לידיים של אדון מימון חיצוני. זה מה "שידאג לרווחתה של הפועל"?

אני לא אומר שנאמן ניטראלי לא יכול לעשות עבודה טובה, או שהתרחיש שהצגתי יתממש. אבל נאמן שהפועל לא מעניינת אותו יכול לגרום לנזק גדול למועדון.

קודם כל, הדבר הראשון שצריך נאמן לעשות הוא למכור את השחקנים שלנו למרבה במחיר. כבר אין לנו את הפריבילגיה "לא למכור למכבי". למכור בריבוע. אגב, כבר בקיץ אמרתי שצריך לתת למכבי את שוינפלד במחיר שהם רצו, וזו היתה הפקרות להתנגד.

לגבי מי יקנה, הנאמן לא צריך רק למכור למרבה במחיר, אלא גם לוודא שיש לו את מה שנדרש בשביל להעמיד קבוצה. גם כלכלית וגם ניהולית.
הוא יכול, טכנית, למכור למי שבא לו, אבל אז הוא לא יהיה נאמן כל כך טוב. אבל מצד שני, גם נאמן "אוהד" יכול להעביר למני וייצמן את הקבוצה למרות שביל גייטס הציע יותר. משום מה, האופציה השניה נראית לי הרבה יותר סבירה מהראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:13 
הנאמן ממש לא חייב למכור שחקנים. כתבת שטות די רצינית עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:26 
מס הכנסה לא כל כך מאמין שהנאמן יצליח להבריא אותנו..........

http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp
מס הכנסה: הפועל היא חברה חדלת פירעון מהותי
ברשות המסים תקפו בצורה חריפה במסמך רשמי את בקשת הקפאת ההליכים: "חברה שהיא חדלת פירעון באופן מהותי ועמוק. הסיכויים להבראת החברה מוטלים בספק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
נאמן שלא ראה כדורגל מימיו, אחד שלא יודע להבדיל בין הפועל למכב*, שפשוט יהיה נקי לגמרי מאינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 16:50 
בסופו של יום יהיה פירוק, אנחנו כקהל הדבר היחיד שצריך לעניין אותנו הוא שיגיע רוכש וכמה שיותר מהר!!
קצת חבל שאותו רוכש שיגיע בטח יגיע אחרי תום חלון ההעברות של ינואר.
כל השאר מה יהיה עם הנושים לא אמור לעניין אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הנאמן ממש לא חייב למכור שחקנים. כתבת שטות די רצינית עכשיו.

מוזר, בשום מקום לא כתבתי שהוא חייב
אמרתי שזה מה שלדעתי הוא צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: