תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:21 
מה שאתה אומר הוא נכון מאוד. וזו בדיוק הסיבה שאסור להתייחס לביקורת לגבי אברהמי, כי היא מגיעה אך ורק מתוך התפיסה שלו כמאמן ״בלי רקורד״ ולא מתוך שום דבר ענייני. אם מאמן עם יותר ״רקורד״ היה פותח עונה באותה צורה הוא לא היה מקבל רבע מהביקורות שאברהמי מקבל (למרות שבסוף הקהל היה מתיישר והוא היה הופך לשעיר לעזאזל וחסר מושג כמו כל מאמן בהפועל כדורסל או כדורגל אי פעם בערך, אבל לפחות בהתחלה). כי אלו לא ביקורות שהן באמת ענייניות והתוכן שלהן גם משקף את זה.
כמו שאמרתי וכמו שהסכמתי איתך כבר בהודעה קודמת, אברהמי צריך להשפט לפי מבחן התוצאה. לא לפי מה חושבים על הרקורד שלו או התספורת שלו או איך שהוא זז על הקווים. ומי שמינה את אברהמי צריך לדעת לאטום את האוזניים לביקורות האלה שהן לא ענייניות, מבלי להתייחס גם לחלק שבהן שמגיע ממניעים זרים כפי שמיק ג׳ונס ציין. כי למנות מאמן בלי שום קרדיט זו טעות הרבה יותר גדולה מאשר עצם המינוי של מאמן כזה או אחר. זה שאצל הקהל אין לו קרדיט - באמת לא צריך לעניין ואסור שיעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:44 
אותי ממש לא מעניין הרזומה שלו. מצידי שיהיה מאמן 30 שנה, או יומיים.
אני מסתכל על איך שהקבוצה שלו נראית. התקפית והגנתית. האם כל שחקן יודע מה הוא צריך לעשות ומה התוכנית משחק. לאלתר זה קל. זה קורה גם בספורטק, ותמיד אפשר לעשות.
על כמה הוא מצליח להוציא מהשלם לעומת סך החלקים. על היכולת שלו לרתום שחקנים מאחוריו.
על הבטחון שהוא מקנה לשחקנים. על ניהול משחק. על האם הוא מצליח להעביר הוראות לשחקנים (למשל לעשות פאולים בסוף שעון פעמיים במשחק?).
ובכל אלה הוא לא מספיק טוב להפועל תל אביב בליגת העל נכון להיום. והייתי אומר את זה גם אם הוא היה מאמן של 10 שנים בליגת העל ועדיין היינו נראים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:53 
ranjef כתב:
אותי ממש לא מעניין הרזומה שלו. מצידי שיהיה מאמן 30 שנה, או יומיים.
אני מסתכל על איך שהקבוצה שלו נראית. התקפית והגנתית. האם כל שחקן יודע מה הוא צריך לעשות ומה התוכנית משחק. לאלתר זה קל. זה קורה גם בספורטק, ותמיד אפשר לעשות.
על כמה הוא מצליח להוציא מהשלם לעומת סך החלקים. על היכולת שלו לרתום שחקנים מאחוריו.
על הבטחון שהוא מקנה לשחקנים. על ניהול משחק. על האם הוא מצליח להעביר הוראות לשחקנים (למשל לעשות פאולים בסוף שעון פעמיים במשחק?).
ובכל אלה הוא לא מספיק טוב להפועל תל אביב בליגת העל נכון להיום. והייתי אומר את זה גם אם הוא היה מאמן של 10 שנים בליגת העל ועדיין היינו נראים ככה.

אני מסכים איתך לגמרי. רק שיש פה טענה שאברהמי לא מקבל קרדיט, בניגוד למאמנים אחרים. ואני טוען שהוא לא מקבל קרדיט כי כרגע הוא לא עשה שום דבר בקריירה שלו שיצדיק את מינויו למאמן הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
יש לאברהמי קרדיט. יש לו קרדיט בתור המאמן שהצליח להכשל בהעפלה שלנו לליגת העל. זה קרדיט שלילי ביותר שאוהד לא יכול להתעלם ממנו.
אני באמת אמור לשכוח את הכשלון המהדהד הזה כשאני שופט את ביצועיו היום?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:11 
its-sick כתב:
יש לאברהמי קרדיט. יש לו קרדיט בתור המאמן שהצליח להכשל בהעפלה שלנו לליגת העל. זה קרדיט שלילי ביותר שאוהד לא יכול להתעלם ממנו.
אני באמת אמור לשכוח את הכשלון המהדהד הזה כשאני שופט את ביצועיו היום?

אברהמי לא נכשל בעונה ההיא. הוא עשה עונה סדירה מצויינת. ועשה קמפיין נהדר בגביע. ובפלייאוף לא עלה בגלל מכת פציעות רצינית, ומול קבוצה שהיה לה תקציב גדול יותר.
העונה ההיא היא לא כישלון. אם היה מגיע לגמר עם מתן בסגל ויוטר בריא - ולא עולה למרות הביתיות זה משהו אחר.
אבל הגיע בלי הישראלי הכי טוב, ועם זר פצוע, ובלאומית זה מאוד מאוד קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:19 
ובליגת העל זה לא קריטי? הוא במאזן חיובי בלי רביב ובלי בנקס (שנראה נורא בלי קשר לאברהמי בכלל).
אני האחרון שרוצה לתת לו קרדיט, בעיני אסור היה להשאיר אותו, אבל אי אפשר להמשיך לצרוח שהוא לא ראוי וכו' כשהוא עושה גם דברים שהם בסדר גמור.
ההתקפה שלנו עובדת מעולה (השנייה בטיבה בליגה) וההגנה הולכת ומשתפרת (אתמול הייתה הכנה מצויינת עד שרביב נפצע וההארכה).
אז אין בעיה עם ביקורת כשהיא נכונה, אבל לירות דברים על אוטומט כי ככה התרגלנו זה לא רציני פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
ואתמול הפסיד כי טאקר גם נגמר ונפצע. וזה כאשר לפי הסגל היו חסרים לו רביב וגארד זר .

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:27 
קאונסיל כתב:
ובליגת העל זה לא קריטי? הוא במאזן חיובי בלי רביב ובלי בנקס (שנראה נורא בלי קשר לאברהמי בכלל).
אני האחרון שרוצה לתת לו קרדיט, בעיני אסור היה להשאיר אותו, אבל אי אפשר להמשיך לצרוח שהוא לא ראוי וכו' כשהוא עושה גם דברים שהם בסדר גמור.
ההתקפה שלנו עובדת מעולה (השנייה בטיבה בליגה) וההגנה הולכת ומשתפרת (אתמול הייתה הכנה מצויינת עד שרביב נפצע וההארכה).
אז אין בעיה עם ביקורת כשהיא נכונה, אבל לירות דברים על אוטומט כי ככה התרגלנו זה לא רציני פשוט.

זה קריטי, אבל פחות (בוודאי שמשמעותית פחות מהלאומית). וכשמגיעות מחמאות - צריך לתת מחמאות (וגם נתתי לאברהמי כאלה). אין לנו פה שום ויכוח.
אני לא חושב שההתקפה טובה, אני חושב שהיא מאוד סטטית ושבלונית ומתבססת על המון יכולת אישית. ההגנה אתמול הייתה טובה בקטעים מאוד מסויימים, אבל אני לא חושב שיש הגנה קבוצתית טובה. היא הייתה טובה כל עוד מתן עצר את וויאט כמעט לבדו. אבל כשהיו צריכים רוטציות, לעשות טראפים ודברים שדורשים קצת יותר אימון - זה נראה רע.
ויותר מהכול היה נראה רע ניהול הסגל. החילופים, כמו שציינו לפניי. ההשארה של וויליאמס המון זמן על הספסל. השחיקה של האוול. העובדה שבנקס לא עלה להתקפה המכריע. זה היה נראה כמו חוסר אונים על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:30 
el dudernio כתב:
ואתמול הפסיד כי טאקר גם נגמר ונפצע. וזה כאשר לפי הסגל היו חסרים לו רביב וגארד זר .

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לא. הוא הפסיד כי הגיע למשחק צמוד, במשחק שהיה צריך להיגמר בהפרש משמעותי לזכות הפועל. בדיוק כמו שמכבי חיפה הפסידה לנו כי היא הגיע לסיום צמוד במשחק שהייתה צריכה לגמור בתחילת הרבע הרביעי. מה שהיה בסוף זה כבר עניין שיכול היה ללכת לפה ולפה. אסור היה להגיע למצב כזה, מול חולון בבית.
ולגבי החיסרון של גארד זר. היה את בנקס. ומעבר לזה - לא אני בניתי את הקבוצה והבאתי שחקן בעמדה 2, במקום רכז סקורר (ובריון אלן גם היה כזה). זו החלטה של מי שבנה את הקבוצה, וכן, יש לה השלכות מקצועיות ורואים אותן משחק אחרי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה לציין שדווקא הגנתית היו לנו כמה סטופים יפים אתמול.
(חוץ משלושה רבעים שחטפנו סל על הבאזר, בכולם אגב בלאט איבד את השחקן שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 16:15 
purvis short כתב:
קאונסיל כתב:

זה קריטי, אבל פחות (בוודאי שמשמעותית פחות מהלאומית). וכשמגיעות מחמאות - צריך לתת מחמאות (וגם נתתי לאברהמי כאלה). אין לנו פה שום ויכוח.
אני לא חושב שההתקפה טובה, אני חושב שהיא מאוד סטטית ושבלונית ומתבססת על המון יכולת אישית. ההגנה אתמול הייתה טובה בקטעים מאוד מסויימים, אבל אני לא חושב שיש הגנה קבוצתית טובה. היא הייתה טובה כל עוד מתן עצר את וויאט כמעט לבדו. אבל כשהיו צריכים רוטציות, לעשות טראפים ודברים שדורשים קצת יותר אימון - זה נראה רע.
ויותר מהכול היה נראה רע ניהול הסגל. החילופים, כמו שציינו לפניי. ההשארה של וויליאמס המון זמן על הספסל. השחיקה של האוול. העובדה שבנקס לא עלה להתקפה המכריע. זה היה נראה כמו חוסר אונים על הספסל.

ההגנה הייתה טובה בטיפול בפינקרול של וויאט.
ההגנה הייתה טובה בהחלטה במחצית הראשונה לשים את מתן על השחקן שמריץ את הפיקנרול וככה לעשות חילוף אוטומטי בלי בעיה עם הגבוה למטה.
סה"כ באופן כללי ההגנה הראתה שיפור משמעותי מאוד מחוסר האונים של תחילת העונה.
זה שהזר הכי חשוב (בייחוד כשרביב פצוע) נראה כמו שחקן נוער מפוחד זאת לא אשמת שרון.
התקפה סטטית זה אולי נכון, אבל זה עובדתית עובד. התקפה טובה לא נמדדת לפי מה שאתה חושב אלא לפי מספרים. אנחנו מקום שני בליגה בהתקפה, אז אין איך להתווכח על זה.
אמרתי גם אתמול שהניהול משחק היה קצת בעייתי אבל לא ברמה שזועקת ביזיון ולא ראוי. האוול חשוב מאוד, אמנם יכל לנוח קצת, אבל אם היינו מנצחים (נניח אם וויליאמס עושה 1/4 מהעונשין ולא 0/4) אז אף אחד לא מדבר על זה.
אז כן, כשמגיע לשרון קרדיט לא צריך להמשיך לחפש בנרות איך לקרוע אותו. שום חוסר אונים ושום נעליים. הוא הגיע מוכן והפציעות טרפו לו את הקלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 16:31 
הפועל שיחקה אתמול כדורסל הרבה יותר טוב מחולון, שהמשחק שלה היה כולו לתת לוואייט את הכדור ולזוז הצידה. הרי אם אנחנו היינו משחקים ככה היו קוטלים את המאמן למוות שאין תרגילים והכל יכולת אישית. הפועל שיחקה כדורסל יותר מוכוון עם הליכה למיסמאצ׳ים מובנים (וויליאמס על יאנגר בהתחלה, טאקר על הרוש אחר כך), תרגילים מתנועה ללא כדור (בעיקר השוטרס פליי לבנקס במחצית השניה שהחזיק אותנו) וכו׳. גם הגנתית הפתרונות היו מגוונים (טראפים על וואייט עבור השומרים החלשים בקו האחורי וחילוף אוטומטי בפיק אנד רול עם מתן על מוביל הכדור) וברור שנבעו מתכנית משחק והכנה למשחק. בגלל זה הביקורות האלה לא שוות הרבה. עדיין בשורה התחתונה הפסדנו וזה מה שמשנה אבל הניסיונות לצייר את זה כאילו אברהמי נתן פה תצוגת נפל של מאמן נובעת רק מהתדמית של אברהמי והאופן בו הוא נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:16 
אני לא יודע אם הפתרונות ההגנתיים היו מועילים, אם בסוף חולון קולעת ל-2 ב-60%. ושוב, בלי דילייני, ביום לא משהו שלה. הם החטיאו כ"כ הרבה זריקות פנויות, לא פחות מאיתנו.
נכון שההגנה שלנו היתה טובה בעיקר במחצית הראשונה, והראתה שיפור לעומת המשחקים האחרונים.
אני לא מסכים שהם נתנו את הכדור לוואיט וזהו. דוווקא אצלנו, בבידודים האינסופיים שעשינו, זה שחקן אחד מנסה לחפור, וכל השאר מסתכלים.
אצלם זה בעיקר הרבה מאוד פיק אנד רול (לפחות 3-4 בכל התקפה, ספרתי), אפשר לא לאהוב את זה, אבל זה מייצר אופציות לקליעה, לחדירה, יש תנועה במשחק ההתקפה, וזה הרבה פחות סטטי מאיתנו.
ודווקא בגלל ששלטנו במשחק, והיינו יותר טובים מהם דקות ארוכות, זה כזה מרתיח להפסיד משחק כזה. מילא זה היה קורה פעם אחת. אבל בעונה וקצת האחרונות זה קרה לא פעם ולא 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:57 
שמע, צריך הרבה דימיון כדי לדמיין שחולון שיחקו כדורסל יותר איכותי או יעיל משלנו אתמול... סה״כ משחק שהם היו בו בפיגור לכל אורכו והגיעו להארכה בזכות שורה של ניסים, והתקפה שהתבססה לחלוטין על יכולת אישית של שחקן אחד (זה שמשחקים איתו פיק אנד רול זה לא אומר שההתקפה לא מבוססת על היכולת האישית שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו. קטונתי מלהחליט מה רמתו המקצועית של אברהמי. אני יודע רק כמה דברים פשוטים:

בכל, אני מדגיש - בכל, משחק יש מצב שבו אני צועק, זועק, לאברהמי מהשורה הראשונה שלי להחליף שחקן מסויים בסיטואציה מסויימת (אתמול זה היה האוול) והוא לא עושה את זה. מהלך אחד (אחד!!!) אחרי זה, נגרם נזק ע"י אותו שחקן (אתמול איבוד כדור בכדרור) ואז הוא מחליף אותו. בסיטואציות קודמות זה היה פאול סל נגדנו מאותו שחקן או סתם עבירה. אז, ורק אז החליף את אותו שחקן. אחרי שנגרם הנזק.

אז אני שואל שאלה פשוטה: אם הדיוט כדורסל כמוני מזהה עייפות או חוסר יכולת ספציפית לאותו מצב או עבירה רביעית מתקרבת ומאמן הכדורסל של הפועל תל אביב לא מזהה את הדברים האלה ומתקן רק אחרי שנגרם הנזק - מה זה אומר?

דבר אחד אני יכול להגיד - מקריות זה לא.

לעומת זאת - אתמול, 7 שניות לסיום, צעקתי לעשות פאול כי ידעתי שאם לא אנחנו נקבל שלשה ונפסיד את המשחק ואכן בוצעה עבירה. אבל גם כאן היתה התגלמות השלומיואליות - העבירה היתה דווקא על וויאט למרות שהיו הזדמנויות לעשות על מישהו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל שיחקה אתמול כדורסל הרבה יותר טוב מחולון, שהמשחק שלה היה כולו לתת לוואייט את הכדור ולזוז הצידה. הרי אם אנחנו היינו משחקים ככה היו קוטלים את המאמן למוות שאין תרגילים והכל יכולת אישית. הפועל שיחקה כדורסל יותר מוכוון עם הליכה למיסמאצ׳ים מובנים (וויליאמס על יאנגר בהתחלה, טאקר על הרוש אחר כך), תרגילים מתנועה ללא כדור (בעיקר השוטרס פליי לבנקס במחצית השניה שהחזיק אותנו) וכו׳. גם הגנתית הפתרונות היו מגוונים (טראפים על וואייט עבור השומרים החלשים בקו האחורי וחילוף אוטומטי בפיק אנד רול עם מתן על מוביל הכדור) וברור שנבעו מתכנית משחק והכנה למשחק. בגלל זה הביקורות האלה לא שוות הרבה. עדיין בשורה התחתונה הפסדנו וזה מה שמשנה אבל הניסיונות לצייר את זה כאילו אברהמי נתן פה תצוגת נפל של מאמן נובעת רק מהתדמית של אברהמי והאופן בו הוא נתפס.

לא, התדמית נוצרת כי הוא נכנס לפאניקה. בכל משחק צמוד, הוא מאבד את השליטה בשחקנים ובמשחק.
גם אתמול, לא מצליח לראות את המפולת מגיעה, לוקח פסק זמן באיחור.
בסוף הזמן החוקי ובהארכה לא שיחקנו התקפה. משחק מבולגן, זורקים שלשות מחצי מגרש.
בלי שום קשר לפציעות, מתן יצא, טאקר ורביב בחוץ? אין קלעים? תאיט משחק ודחוף כדור פנימה. לא, במקום זה מעיפים שלשות. התפרקנו בהתקפה.

ואני בכוונה לא מדבר על הגנה, כי נעשה שם הנחה.

אני מניח שהפאניקה תפחת עם הנסיון, אבל זה פשוט בלתי נסבל כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 19:44 
חולון לא שיחקה אתמול כדורסל טוב. המון פיק אנד רולים שהתבססו על היכולות של קאליף.
אבל שני דברים בלטו מאוד בעיני.
1. כמות הנקודות הקלות שחולון עשו במתפרצות (גם בדקות המכריעות של המשחק). לעומת הפועל שלא מסוגלת לעשות סל במתפרצת. המתפרצות של הפועל זה בלגן אחד גדול. שחקנים לא רצים לעמדות. בלגן. אפילו ב3 נגד 1 לא מסוגלים לעשות סל ומגיעים לג'אמפ של תמיר מהעונשין, כי שחקנים פשוט לא רצים נכון. וזה עניין של אימון. לא יעזור כלום. זה לא שחקנים. זה אימון. הפועל היא קבוצת מתפרצת נוראית. גם לא רצה מספיק וגם כשרצה עושה את זה ברמה מאוד נמוכה.
2. קור הרוח מהספסל של חולון לעומת מה שמתרחש בהפועל. וזה בין היתר ניצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:14 
קאונסיל כתב:

זה שהזר הכי חשוב (בייחוד כשרביב פצוע) נראה כמו שחקן נוער מפוחד זאת לא אשמת שרון.
.

בוודאי שזו אשמתו.

הביאו גארד זר כי בנקס לא בעניינים ולא מסוגל להוביל כדור, שרון ידע על מצבו של רביב כל השבוע, ולמרות זאת בחר לרשום את בנקס במקום ג'ונסון (או לא התעקש במידה וזו החלטה פוליטית), ונשאר תלוי בבלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 02:20 
אתמול חזרתי הביתה בעצבים מטורפים. בעיקר על שרון, אבל גם על השחקנים, על הקהל ועל השופטים (לזכותם יאמר שהיו מחרידים לשני הצדדים במידה שווה).
רק מה, כשאני קורא פה אני איכשהו חוזר שוב לעמדה שמגנה עליו, כי במקום לכתוב באמת על השטויות שהוא עשה רוב התגובות פה מתרכזות בקשקושים פופוליסטים (שפת גוף, משדר לחץ) או קלישאתיים (לא עושים עבירות בסוף רבע. WTF?!).
רבאק, היו אתמול כל כך הרבה טעויות מטופשות במאני טיים שהן לחלוטין על הראש של אברהמי. וויליאמס מיובש רוב המחצית השניה, תמיר בלאט עושה מהלכי אחד על אחד במאני טיים (למה???), תמיר בלאט שולח לקו את וואייט, הולכים במאני טיים לבידוד של האוול על אטקינס למרות שזה לא הוכיח את עצמו ועוד ועוד.
במקום לדבר על הדברים האלה כל מה שאני קורא פה זה אוסף של שטויות על מאמן שלא מתאים לליגת העל, או ספסל שמשדר לחץ וזה מה שהפסיד לנו את המשחק במאני טיים. כאילו לא ניצחנו את כל משחקי המאני טיים שהיו עד כה.

ודרך אגב, אני חושב שלשרון כן יש קשר לכך שאנחנו באופן עקבי מאבדים יתרון, רק שזה לא קשור לזה שהוא לא לוקח טיים אאוט בזמן או מנהל את המשחק לא נכון או שטות אחרת.
אפשר להתווכח על האסתטיות של משחק ההתקפה שלנו, אבל מה שבטוח שהוא עובד. לדחוף כדורים לוויליאמס והאוול זה עובד. לבודד את טאקר על השומר שלו זה עובד. לתת לבלאט יד חופשית לזרוק זה עובד. העניין הוא שמשחק ההתקפה שלנו הוא גם די פשוט ומתבסס על תרגילים בסיסיים ולא על סכימה התקפית סבוכה. אז אמנם אי אפשר להתווכח שזה עובד, אבל בהרגשה שלי אם הייתה לנו סכימה התקפית יותר סדורה גם היינו רואים פחות עליות וירידות ביכולת בזמן משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 02:40 
מסכים עם הרוב, אבל השטויות של בלאט בסוף (כולל הפאול) היו לגמרי שטויות של בלאט... אברהמי אמר אחרי המשחק בראיון שלא היתה הוראה לעשות פאול בסוף. בלאט כנראה פחד מוואייט וזה מה שיצא. הרבה מדברים על הביצים של בלאט, אתמול הוא היה בצמרת המשתנקים לצד וויליאמס ובנקס, קורה (בטח לילד בן 19). סה״כ בערך כל החלטה שהוא קיבל במאני טיים אתמול היתה נוראית.
באופן כללי אני לא מאשים את בלאט בכלום, אבל התלות הזאת בו מחזירה אותנו אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 02:51 
לגבי הפאול אני מקבל. לפעמים שחקנים עושים פאולים מטופשים ללא שליטה של המאמן.
לגבי הזריקות במאני טיים? פחות. כשהתקפה שלמה תמיר מכדרר את עצמו לדעת ובסוף מנסה לחדור על השומר שלו ולזרוק פלואטר מבלי שאף אחד אחר רואה את הכדור, זה על הראש של שרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
העונה זה קורה פחות (בעונה שעברה זה קרה כמעט בכל משחק) אבל השבוע זה היה ניכר: הפיתרון של שרון לאיבוד יתרון בסוף משחק זה להוריד שעון כשהכדור לא יוצא מהידיים של מוליך הכדור. לקראת סוף השעון מתחיל מהלך כלשהו (הכנסה פנימה, חדירה באחד על אחד או זריקה מבחוץ) ו... זהו.

זה קרה השבוע עם הכדור בידיים של טמיר, טאקר ובנקס. כמו בשנה שעברה, זה הוליד זריקות קשות ואיבודים. זאת למרות שמהלכים מהירים הוכיחו את עצמם בסהכ, למשל הבידוד של האוול על אטקינס מיד אחרי הטיימאווט האחרון שהסתיים בזריקות כשנשארו 19 שניות על שעון ההתקפה. האוול אמנם החטיא אחת (כי תאים מתו לו במוח בקצב מסחרר מרוב שלא היה שם חמצן באותו שלב) אבל לעומת שאר ההתקפות האיטיות שלנו (גם בהארכה) היא הניבה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:23 
אז נתי כהן התפטר מק.גת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4889615,00.html
אאל"ט זה אותו נתי כהן שהיה אחראי אצלנו על מחלקת הנוער ואנשים פה התבאסו על עזיבתו.
אני לא מחזיק מאברהמי יותר מדי, וחושב שאכן עדיף להשקיע את הכסף בחומר השחקנים מאשר בשם המאמן, אבל נתי כהן למשל אימן כבר 3 שנים בליגה ועצם זה שהוא השאיר את ק.גת עונה שעברה זה חצי הישג. מצד שני, גם אברהמי הגיע לחצי הישג - סידרה מותחת מול מכבי ב'.

אז האם משהו בו עדיף על אברהמי??? (ונשים את הטיעון "אימן את טאקר" בצד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 18:48 
נתי כהן מאמן טוב וראוי, איש כדורסל אמיתי. אבל למה אתה משווה דוקא עם העונה שעברה?
העונה נתי כהן נכשל בגדול. יש לו סגל זרים מהבכירים והיקרים בליגה (טיילור, קרטר, סינגלטון, קילינגסוורת') ששווה הרבה יותר ממאזן 2-7. גם הסגל הישראלי שלו לא חלש כמו שטוענים (שולמן, סולומון, איידן ועוד כמה פילרים סבירים), לא בטוח שזה סגל ישראלי יותר חלש מזה של הפועל בלי רביב כרגע. ההתפטרות שלו היא כנראה לא רק בגלל פתיחת העונה הרעה אלא גם איבוד חדר ההלבשה וחוסר יכולת להסתדר עם הזרים. יש שם לא מעט בלאגן שלא מקבל תקשורת בגלל שזו קרית גת.
בעונה שעברה הם פתחו יותר גרוע (מאזן 8-2) ונתי כהן לא פוטר/התפטר, לדעתי הפעם המשבר הפנימי שם גדול מדי.

אז שוב, נתי כהן מאמן טוב וראוי. אבל יש לו חסרונות כמו לכל מאמן (לדעת להסתדר עם כוכבים זה חלק בלתי נפרד מלהיות מאמן). גם הוא לא יספק את תאוות אוהדי הפועל לשמות גדולים ולא יקבל קרדיט. גם הוא כנראה יזכה לתגובות ציניות ומזלזלות מהרגע הראשון שלו במועדון. גם עליו יגידו שאין לו מספיק פאסון ואין לו מספיק פה ושם והאלה לא סופרים אותו וההם לא סופרים אותו. וגם הוא לא יכול לשרוד אוירה הזויה שמחפשת מחליף למאמן שנמצא מהרגע הראשון של העונה בחלק העליון של הטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
נתי כהן לא עדיף על שרון אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 02:51 
Fez כתב:
מסכים עם הרוב, אבל השטויות של בלאט בסוף (כולל הפאול) היו לגמרי שטויות של בלאט... אברהמי אמר אחרי המשחק בראיון שלא היתה הוראה לעשות פאול בסוף. בלאט כנראה פחד מוואייט וזה מה שיצא

השאלה היא למה בלאט עולה בכלל להתקפה אחרונה בהגנה ועוד בתור שומר של וואיט? (או שחולון כפו שם חילוף? לא זוכר). למה לא לשים עליו את טאקר וכישראלי נוסף להכניס את גינת. למה? הרי כל רגע שבלאט היה על המגרש ניסו ליזום חילוף כדי שהוא יקבל את וואיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 04:02 
bergkamp כתב:
Fez כתב:
מסכים עם הרוב, אבל השטויות של בלאט בסוף (כולל הפאול) היו לגמרי שטויות של בלאט... אברהמי אמר אחרי המשחק בראיון שלא היתה הוראה לעשות פאול בסוף. בלאט כנראה פחד מוואייט וזה מה שיצא

השאלה היא למה בלאט עולה בכלל להתקפה אחרונה בהגנה ועוד בתור שומר של וואיט? (או שחולון כפו שם חילוף? לא זוכר). למה לא לשים עליו את טאקר וכישראלי נוסף להכניס את גינת. למה? הרי כל רגע שבלאט היה על המגרש ניסו ליזום חילוף כדי שהוא יקבל את וואיט.

טאקר יצא כי לא יכל יותר להמשיך לשחק (פציעה ברגל). בגלל שמתן יצא ב-5 עבירות ורביב לא היה כשיר נשארת עם שני ישראלים בלבד בסגל (למעט אולי צוף) כך שלא היו הרבה אופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 04:23 
בלאט עלה כי יש חוק רוסי ועם מתן ב-5 עבירות לא היו לך ישראלים. להעלות את צוף קר לפוזשן הגנתי מכריע זו היתה התאבדות יותר גדולה מאשר לעלות עם בלאט (גם ראינו את זה משחקים קודמים כשהוכנס לפוזשנים הגנתיים בסוף רבע).
ובלאט לא עלה על וואייט אלא טאקר, אבל הוא בא שם להחליף בפאניקה כי הוא היה בפאניקה, קורה.
ככה זה, לא תמיד יש ברירה ולא תמיד המאמן אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים נדמה שיש פה שתי אסכולות: אסכולת אברהמי אשם בכל ואסכולת הוא זכאי.

בעיני אסכולת "ערפו את ראשו" ההישגים שאברהמי הגיע אליהם עובדתית - סגל זרים ברמה גבוהה ומיקום בטבלה לקראת סוף הסיבוב, לא עומדים לזכותו אלא קרו לעומתו. כל הניצחונות הם תולדה של יכולת אישית ולא של עבודת אימון.

לעומת זאת, אסכולת המאתרגים מרבה להטיל את האחריות על הכשלים על כולם מלבדו - הפציעה של רביב, החולשה של בנקס, הביצים שקפאו. האסכולה תזכור לו את ההתאמות שהשכיל לעשות במהלך המשחק אבל תזניח את העובדה שההתאמות האלה נדרשו בגלל הכנה לא נכונה.

אני חלילה לא בא בביקורת באופן אישי לאף אחד כאן, קטונתי ואין לי לוג בסיס 10 מהמושג בכדורסל שיש לרוב פה.

אברהמי הגיע ללא מעט הישגים העונה. סגל הזרים, המיקום בטבלה, ההתקפה השניה בליגה, השיפור ביכולת של בלאט והשיפור (האיטי אמנם) ביכולת של בנקס לא יכול להיספר לחובתו.
מאידך, כפי שההתקפה נרשמת לזכותו, ההגנה נרשמת לחובתו. קורה שמאבדים ייתרון גדול, אבל כשזה קורה שלושה - ארבעה משחקים ברצף זה כבר אחריות של המאמן שלא מוצא לכך פיתרון.

אפשר כמובן למצוא הרבה סיטואציות נקודתיות וטקטיות לזכותו (הוצאת בנקס מהחמישיה למשל) ולחובתו (הוואל מחזיק את הצד למשל).

מותר למתוח ביקורת על אברהמי וגם מותר לחשוב שהוא לא צריך להמשיך כפי שמותר להחזיק בעמדה שהוא מוציא מים מן הסלע, אבל הקוטביות הזו, כאילו כל ההישגים הם לעומתו או שבכשלונות הוא עשה מה שרק יכל ואי אפשר לבוא אליו בטענות מרדדת את הדיון לדיון פרסונלי.

אני מסכים עם פז שבסופו של דבר הוא צריך להיפשט לפי ההישגים ולדעתי נקודת הזמן שבה הוא נשפט צריכה להיות סוף הסיבוב - תוך התייחסות כמובן לאלטרנטיבות. אין זה גורע מכך שניתן להעביר ביקורת גם על מאמן במאזן חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 09:05 
נתי כהן מאמן טוב, ומשחקנים ששיחקו אצלו שמעתי רק דברים טובים עליו. אבל מתוך שלוש עונות שנתי כהן התחיל בליגת העל, שתיים הוא לא סיים. באשדוד והעונה. הוא צריך עדיין להוכיח שהוא מתאים לרמות האלה. ממש לא הייתי מחתים אותו בהפועל.
הפועל תל אביב היא לא קריית גת ולא הרצליה (ואני כותב את זה למרות שמיקי גורקה עושה שם עבודה יפה מאוד). בהפועל תל אביב לטעמי לא צריך להחתים מאמן כמעט חסר ניסיון לחלוטין בליגת העל. על הפועל תל אביב לא מתלמדים. ובהפועל תל אביב לא "צוברים ניסיון" ו"משתפרים". אני לא אומר שחייבים להחתים איזה מאמן עם עבר עשיר, אבל גם לא כזה ירוק לחלוטין. מה לעשות, הפועל בתפיסה שלי היא קבוצה גדולה. כמובן שלא הייתי זורק סתם כסף גדול על מאמן. זה משהו שלא ממש הוכיח את עצמו. אבל יש דרך ביניים. הברירה היא לא בין מישהו חסר ניסיון לבין מישהו שיעלה טונות של כסף. הפועל תל אביב זה מועדון שהמון מאמנים ישמחו לאמן בו וגם יתפשרו כדי לאמן בו. והגיע הזמן שהפועל תתייחס לעצמה כפי שצריך להתייחס לעצמה. היא מקום אידיאלי למאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: