purvis short כתב:
קאונסיל כתב:
ובליגת העל זה לא קריטי? הוא במאזן חיובי בלי רביב ובלי בנקס (שנראה נורא בלי קשר לאברהמי בכלל).
אני האחרון שרוצה לתת לו קרדיט, בעיני אסור היה להשאיר אותו, אבל אי אפשר להמשיך לצרוח שהוא לא ראוי וכו' כשהוא עושה גם דברים שהם בסדר גמור.
ההתקפה שלנו עובדת מעולה (השנייה בטיבה בליגה) וההגנה הולכת ומשתפרת (אתמול הייתה הכנה מצויינת עד שרביב נפצע וההארכה).
אז אין בעיה עם ביקורת כשהיא נכונה, אבל לירות דברים על אוטומט כי ככה התרגלנו זה לא רציני פשוט.
זה קריטי, אבל פחות (בוודאי שמשמעותית פחות מהלאומית). וכשמגיעות מחמאות - צריך לתת מחמאות (וגם נתתי לאברהמי כאלה). אין לנו פה שום ויכוח.
אני לא חושב שההתקפה טובה, אני חושב שהיא מאוד סטטית ושבלונית ומתבססת על המון יכולת אישית. ההגנה אתמול הייתה טובה בקטעים מאוד מסויימים, אבל אני לא חושב שיש הגנה קבוצתית טובה. היא הייתה טובה כל עוד מתן עצר את וויאט כמעט לבדו. אבל כשהיו צריכים רוטציות, לעשות טראפים ודברים שדורשים קצת יותר אימון - זה נראה רע.
ויותר מהכול היה נראה רע ניהול הסגל. החילופים, כמו שציינו לפניי. ההשארה של וויליאמס המון זמן על הספסל. השחיקה של האוול. העובדה שבנקס לא עלה להתקפה המכריע. זה היה נראה כמו חוסר אונים על הספסל.
ההגנה הייתה טובה בטיפול בפינקרול של וויאט.
ההגנה הייתה טובה בהחלטה במחצית הראשונה לשים את מתן על השחקן שמריץ את הפיקנרול וככה לעשות חילוף אוטומטי בלי בעיה עם הגבוה למטה.
סה"כ באופן כללי ההגנה הראתה שיפור משמעותי מאוד מחוסר האונים של תחילת העונה.
זה שהזר הכי חשוב (בייחוד כשרביב פצוע) נראה כמו שחקן נוער מפוחד זאת לא אשמת שרון.
התקפה סטטית זה אולי נכון, אבל זה עובדתית עובד. התקפה טובה לא נמדדת לפי מה שאתה חושב אלא לפי מספרים. אנחנו מקום שני בליגה בהתקפה, אז אין איך להתווכח על זה.
אמרתי גם אתמול שהניהול משחק היה קצת בעייתי אבל לא ברמה שזועקת ביזיון ולא ראוי. האוול חשוב מאוד, אמנם יכל לנוח קצת, אבל אם היינו מנצחים (נניח אם וויליאמס עושה 1/4 מהעונשין ולא 0/4) אז אף אחד לא מדבר על זה.
אז כן, כשמגיע לשרון קרדיט לא צריך להמשיך לחפש בנרות איך לקרוע אותו. שום חוסר אונים ושום נעליים. הוא הגיע מוכן והפציעות טרפו לו את הקלפים.