תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 18:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוליטיקה בתוך הדרייב אין
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:47 
כמו תמיד, תענוג לקרוא את FEZ ואני מסכים לכל מילה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:48 
מסתבר שפז לא רק סקאוט מצטיין אלא גם מאבחן פיגועי די ג'יי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 11:26 
אם יש מישהו יותר מטומטם ממי ששם את השירים זה מי שפתח את הנושא בפורום.
מה הדחף להשריץ באינטרנט כל פיפס שיכול לעשות לנו נזק?! תנו קרדיט שהיה זה מטופל גם בלי
אשכול בפורום. ה-10 מאוננים שכותבים פה (ואני ביניהם) לא ישפיעו על כלום לעולם ולא מחדשים שום דבר
לאף אחד.
הייתה הארכה אתמול, הייתה דרמה, החטאות עונשין קריטיות, באלגן עם השופטים, השתוללות של גוני, מי לעזאזל
היה זוכר את זה? למה להעלות את זה לפה? בשביל מה? בשביל למרמר אנשים ולתת חומר לשונאים שלנו?
חסר חומר? אני באמת לא מצליח להבין כמה חוסר מודעות ורצון לכוון רובה לרגל של עצמך נדרשים כדי לפתוח אשכול כזה.
הנושא טופל ע"י ההנהלה ולדעתי אפשר ורצוי לטאטא את האשכול הזה מהר- אדמינים לטיפולכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
היה על זה שיח בטוויטר עוד לפני האשכול הזה.
אבל אני אשם. אני וגלדסטון.
הקהל הטיפש בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:07 
א'- חברים, הוצע פה פתרון אופרטיבי וכמו שהיוזר של הפועל פרסם פה, הדי-ג'יי המדובר לא יהיה על העמדה במשחקי בית.
ב'- די-ג'יי בשכר זה פתרון יקר ותחשבו על כך שכל אלה שבהרצליה, חיפה וירושלים הם בתשלום. אם הווליום אצלנו מדי פעם(1-2 פעמים במשחק) הוא טיפה רועש, שם הוא תמיד רועש ומחריש אוזניים. אני במשחקי בית מנסה ללהטט בין הרצונות של המנהלת לבין האוזניים שלכם, וכך גם חבריי.
ג'- אין שום צורך בשפה האלימה ופתרונות האלימים שלכם. מה שהיה, טופל. תשמרו את ההערות ההומופוביות המסריחות שלכם לעצמכם(אהמ שמוליקיפוד: "האשמים היחדים היו אלה שיושבים בהנהלה ונותנים במה לדי ג׳יי עם דעות של מזדיין בפה."
) כמו שאנחנו נדאג לשמור לעצמנו את הדעות הפוליטיות שלנו במשחקי בית.
ד'- אני מציע לאדמין לסגור את הדיון הזה(או להפוך את הצפייה בו לחברי הפורום בלבד אם זה אפשרי).
ה'- לקלוע לטעם של אוהדי הפועל זה קשה, בטח כשיש שחקנים על הפרקט שרוצים לשמוע דברים אחרים(האמריקאים היפ-הופ, לימונד טראנסים ומתן רוצה ברי סחרוף), ומנהלת שלא רוצה שהמעודדות ירקדו על פארש(מוזיקה חלשה) בזמן שעושים את הטיים-אאוט מעודדות(שמצטלם לטלוויזיה). די-ג'יי בתשלום? Be careful with what you wish for כיוון שהאוזניים שלכם עלולות עוד לדמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
ממש חשוב לכם שזה לא יצא החוצה.
לא יודע, אם זה היה קריטי למישהו שזה לא יצא היו דואגים להחליף מוזיקה אחרי 3 דקות, לא אחרי שעה של חימום, פסקי הזמן במחצית הראשונה ואז בהפסקה בין המחציות.
זה גם לא הזיז למישהו עד שקהל שלנו התחיל לצעוק ולבקש להוריד את המוזיקה. כשזה הטריף רק את אוהדי חולון זה היה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:42 
אני לא אתפלt אם להעלות את הdי ג'יי הזה היתה עוד החלטה מקצועית אומללה של אברהמי.

נערך לאחרונה על ידי zink בתאריך 06 דצמבר 2016, 12:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
א'- חברים, הוצע פה פתרון אופרטיבי וכמו שהיוזר של הפועל פרסם פה, הדי-ג'יי המדובר לא יהיה על העמדה במשחקי בית.
ב'- די-ג'יי בשכר זה פתרון יקר ותחשבו על כך שכל אלה שבהרצליה, חיפה וירושלים הם בתשלום. אם הווליום אצלנו מדי פעם(1-2 פעמים במשחק) הוא טיפה רועש, שם הוא תמיד רועש ומחריש אוזניים. אני במשחקי בית מנסה ללהטט בין הרצונות של המנהלת לבין האוזניים שלכם, וכך גם חבריי.
ג'- אין שום צורך בשפה האלימה ופתרונות האלימים שלכם. מה שהיה, טופל. תשמרו את ההערות ההומופוביות המסריחות שלכם לעצמכם(אהמ שמוליקיפוד: "האשמים היחדים היו אלה שיושבים בהנהלה ונותנים במה לדי ג׳יי עם דעות של מזדיין בפה."
ד'- אני מציע לאדמין לסגור את הדיון הזה(או להפוך את הצפייה בו לחברי הפורום בלבד אם זה אפשרי).
ה'- לקלוע לטעם של אוהדי הפועל זה קשה, בטח כשיש שחקנים על הפרקט שרוצים לשמוע דברים אחרים(האמריקאים היפ-הופ, לימונד טראנסים ומתן רוצה ברי סחרוף), ומנהלת שלא רוצה שהמעודדות ירקדו על פארש(מוזיקה חלשה) בזמן שעושים את הטיים-אאוט מעודדות(שמצטלם לטלוויזיה). די-ג'יי בתשלום? Be careful with what you wish for כיוון שהאוזניים שלכם עלולות עוד לדמם.

חס וחלילה דיג'יי בתשלום. הדבר האחרון שחסר לי בדרייב אין זה סחיאדה בסגנון יד אליהו. אני מאוד נהנה מהמוזיקה בדרך כלל, ואם הטמטום של אתמול לא יחזור אז בעיני לפחות הכל קול. תנו בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:55 
שמוליקיפוד כתב:
ממש חשוב לכם שזה לא יצא החוצה.
לא יודע, אם זה היה קריטי למישהו שזה לא יצא היו דואגים להחליף מוזיקה אחרי 3 דקות, לא אחרי שעה של חימום, פסקי הזמן במחצית הראשונה ואז בהפסקה בין המחציות.
זה גם לא הזיז למישהו עד שקהל שלנו התחיל לצעוק ולבקש להוריד את המוזיקה. כשזה הטריף רק את אוהדי חולון זה היה מרגש.

הדי-ג'יי יצא להשתין. מותר לכולם. לפי מה שהבנתי(לא הקשבתי כל הזמן) היו שני שירים שהרגיזו את כולם. כל השאר היה סבבה.
כן, וחשוב שדברים פתורים ומים שעברו מתחת לגשר ישארו בינינו, אני מאמין בזה.
בואו נמשיך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:56 
dorz כתב:
LeeorJuve כתב:

חס וחלילה דיג'יי בתשלום. הדבר האחרון שחסר לי בדרייב אין זה סחיאדה בסגנון יד אליהו. אני מאוד נהנה מהמוזיקה בדרך כלל, ואם הטמטום של אתמול לא יחזור אז בעיני לפחות הכל קול. תנו בראש.

בדיוק מה שאני אומר. אל דאגה, זה לא יחזור על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:35 
:hapoel: לא מדובר במשתמש גלכו, אלא חבר שכותב דרך הפרופיל :hapoel:

דיון עלוב ומצטדק. טוב מאוד שהדי-ג'יי ניסה לחמם ולעורר את הקהל במשחק חשוב נגד חולון, אולי זה היה מעיר את הקהל הישנוני שלנו. הניסיון לקשר בין זה לבין התקיפה הנאצית הוא לא רק פתאטי, הוא מסוכן. כי מול אנשים ששונאים אותך לא צריך להתפשר ולמסמס את מי שאתה, אלא לעמוד על שלך בצורה תקיפה. מה שנקרא Stand Your Ground.

שזה מביא אותנו לנקודה השנייה. מה שהקהל של הפועל צריך זה לא אחדות במובן של כניעה למאפיינים הבינוניים והקונצנזוסיאליים שעולים ממשתמשים בפורום הזה, אלא אחדות במובן של יצירת זהות אותנטית ומובחנת-"לא ההמון נטול האידיאה מנצח, כי אם קומץ האנשים הנאמנים לדגלם". יכול להיות שחלק מהשירים אתמול לא התאימו לזה, אבל עצם הניסיון חשוב. כמו שחשוב שבכל משחק יש שירים נגד המשטרה. לכן הרעיון של די ג'יי בשכר הוא רעיון גרוע. לא רק שזה מוריד מהקהילתיות של הקבוצה, שמאפשרת לאוהדים שלה לקחת בה חלק פעיל, זה אומר שנהייה פשוט עוד מועדון ששם סטטיק ובן אל. בקיצור, עוד מועדון נורמטיבי, שזה כל מה שהפועל היא לא.

ואגב, אולי שווה להזכיר שסבא לנין, שנראה שלאף אחד אין איתו בעייה ביציע, טען כבר ב-1916 שאימפריאליזם, והכיבוש של אומות חלשות על ידי אומות חזקות הוא שלב מפתח בהתקדמות הקפיטיליזם ובניצול הכלכלי הגלובאלי :LENIN:

* לא מדובר במשתמש גלכו, אלא חבר שכותב דרך הפרופיל *

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:39 
נסוגים

נערך לאחרונה על ידי Galco בתאריך 06 דצמבר 2016, 13:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
Galco כתב:

דיון עלוב ומצטדק. טוב מאוד שהדי-ג'יי ניסה לחמם ולעורר את הקהל במשחק חשוב נגד חולון, אולי זה היה מעיר את הקהל הישנוני שלנו. הניסיון לקשר בין זה לבין התקיפה הנאצית הוא לא רק פתאטי, הוא מסוכן. כי מול אנשים ששונאים אותך לא צריך להתפשר ולמסמס את מי שאתה, אלא לעמוד על שלך בצורה תקיפה. מה שנקרא Stand Your Ground.

שזה מביא אותנו לנקודה השנייה. מה שהקהל של הפועל צריך זה לא אחדות במובן של כניעה למאפיינים הבינוניים והקונצנזוסיאליים שעולים ממשתמשים בפורום הזה, אלא אחדות במובן של יצירת זהות אותנטית ומובחנת-"לא ההמון נטול האידיאה מנצח, כי אם קומץ האנשים הנאמנים לדגלם". יכול להיות שחלק מהשירים אתמול לא התאימו לזה, אבל עצם הניסיון חשוב. כמו שחשוב שבכל משחק יש שירים נגד המשטרה. לכן הרעיון של די ג'יי בשכר הוא רעיון גרוע. לא רק שזה מוריד מהקהילתיות של הקבוצה, שמאפשרת לאוהדים שלה לקחת בה חלק פעיל, זה אומר שנהייה פשוט עוד מועדון ששם סטטיק ובן אל. בקיצור, עוד מועדון נורמטיבי, שזה כל מה שהפועל היא לא.

ואגב, אולי שווה להזכיר שסבא לנין, שנראה שלאף אחד אין איתו בעייה ביציע, טען כבר ב-1916 שאימפריאליזם, והכיבוש של אומות חלשות על ידי אומות חזקות הוא שלב מפתח בהתקדמות הקפיטיליזם ובניצול הכלכלי הגלובאלי :LENIN:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
אני ביציע ולי יש בעיה עם רוצח ההמונים לנין. את סטטיק ובן אל אני דווקא מחבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:01 
איך תמיד משתמשי ״לא היוזר המקורי״ זה האנשים הכי הזויים שאפשר להעלות על הדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:40 
אני רוצה את מה שגלקו, המקורי ולא המקורי, מעשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:52 
Fez כתב:
איך תמיד משתמשי ״לא היוזר המקורי״ זה האנשים הכי הזויים שאפשר להעלות על הדעת

אני מארח את הטובים ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
Galco כתב:

יש לי כל כך הרבה מה להגיד על זה, אבל אלה דברים שאמרתי כ"כ הרבה פעמים כבר כתבתי בעבר, שכבר אין לי כח לכתוב אותם שוב.
כנראה אבולוציה של חלק מהמועדונים זה להפוך להזיה, לא משנה על מה ואיך הקבוצה היתה בעבר.
רק לוחמי האנטי קונצנזוס האמיצים, תעשו טובה, אל תבכו אחר כך, על כלום. לא על תקציבים, לא על תדמית, לא על תקשורת, לא על עויינות, ולא על פילוג בקהל. בואו תהיו אבו עלי עד הסוף, תשירו נגד חיילים שנכנסים במדים, ותשבעו אמונים לסבא סטאלין, שעשה רק טוב לחופש הפרט והאנושות.
שיהיה למועדון שלנו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:22 
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
בעקבות האירוע אתמול, החליטה הנהלת הקבוצה להעביר את הדיג'יי מתפקידו. הובהר לו כי אין מקום לשירים כאלה במשחקי הקבוצה, ואנו רואים את התנהגותו בחומרה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:30 
עלי לומר שלא רק שאני לא מתחבר למה שהמשתמש גלקו פרסם בשם מישהו אחר, אלא אני חולק לחלוטין וזוהי איננה דעתי או אפילו חלק ממנה.
תפקידנו כדיג'יים מתנדבים הוא להנעים את אוזני אוהדי הפועל עם שירים שאוהדי הפועל יכולים להתחבר אליהם, תוך כדי מילוי הנחיות הליגה במידה המינימלית האפשרית כדי להימנע מקנס. זהו.
ייחודי לנו הוא שאנחנו לא מחרישים אוזניים, ומנסים להשמיע מוזיקה ייחודית בנוף הכדורסל הישראלי ולא שירים של ריהאנה(עם כל האהבה לריהאנה הנשמה).
הייחודיות של הפועל מוטבעת בה מתוקף היותה מה שהיא, קבוצת האוהדים החשובה והמצליחה בארץ. כל טעות היא חלק ממתכון לשיפור, גם בהיבטים הללו. מה שנכתב פה על הווליום יילקח ברצינות על-ידינו, ויתרה מכך בבחירות השירים.
מה שנעשה בבדיחות הדעת, לא יחזור על עצמו.

בהתכתבות עם מה שנחלק עמנו על-ידי המשתמש גלקו, אינטרנציונאליזם לא משיגים כאשר משמיעים שירים בווליום חזק לקהל שבוי. ומי שמכיר אותי יודע מה דעותיי הפוליטיות. המוזיקה במשחקים יכולה לגרום הנאה או סבל עבור אוהדים רבים. המטרה שלנו היא לגרום לכמה שיותר הנאה וכמה שפחות סבל(המנון של המנהלת וכו').

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
מה היה רע כשהמחאה הייתה לשים את חמדאני של ברק כהן במחצית.
למה תמיד למתוח עוד קצת את הגבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 16:54 
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
בעקבות האירוע אתמול, החליטה הנהלת הקבוצה להעביר את הדיג'יי מתפקידו. הובהר לו כי אין מקום לשירים כאלה במשחקי הקבוצה, ואנו רואים את התנהגותו בחומרה.

זה מצער מאוד.
אז שם שירים לא לעניין, ביג דיל. מעירים, מתקדמים.
אני הרבה פעמים בעד עריפת ראשים, אבל צריכה להיות עילה. איפה הבעיה? הוא עבר על החוק?
על זה להעביר אותו מתפקידו?
מהלך תמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:20 
מי שהולך לישון עם קונצנזוס יאיר לפידי שלא יתפלא שהוא קם עם מכבי.
אם הייתה בעיה ערכית עם השירים כאן למישהו, אחלה. אבל אם זה נכתב בשם הדיפלומטיה וההתחבבות על ההמון הדיון הזה פשוט מביך.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:29 
כל הבבונים הפאשיסטים שאיכשהו הסתננו אלינו ועכשיו שולחים אנשים באוטובוסים לסוריה מוזמנים להזדיין ליציע של חולון, שם בטוח לא ישמיעו שירים כאלה.

אפשר כמובן לא לאהוב ולא להסכים עם בחירת השירים (אני אישית כן אוהב).
אבל מי שלא נאה לו הזהות של המועדון והערכים שהוא מייצג (לא מאתמול, לא מאז האולטראס, מאז ומתמיד) זאת בעיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:31 
האדום הצורר כתב:
מי שהולך לישון עם קונצנזוס יאיר לפידי שלא יתפלא שהוא קם עם מכבי.
אם הייתה בעיה ערכית עם השירים כאן למישהו, אחלה. אבל אם זה נכתב בשם הדיפלומטיה וההתחבבות על ההמון הדיון הזה פשוט מביך.

ל90 אחוז מהקהל, בטח מהקהל הרחב של הפועל (הערכה מאד סימפטית עבורך) יש בעייה עם השיר, אתה באמת חושב אחרת? מה קשור יאיר לפיד, אתה פשוט קריקטורה נלעגת של אנטי מיינסטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:37 
עשב שוטה כתב:

אבל מי שלא נאה לו הזהות של המועדון והערכים שהוא מייצג (לא מאתמול, לא מאז האולטראס, מאז ומתמיד) זאת בעיה שלו.

כן? מהם ההערכים וממתי? תביא הוכחות, מה הכי מוקדם שיש לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
כל הבבונים הפאשיסטים שאיכשהו הסתננו אלינו ועכשיו שולחים אנשים באוטובוסים לסוריה מוזמנים להזדיין ליציע של חולון, שם בטוח לא ישמיעו שירים כאלה.

:LOL2:
הנה עוד ילד שחי בסרט עם חולצה של סנט פאולי ופנטזיות על זה שהוא פעיל אנטיפה שבא ללמד אותנו מה זה הפועל.
אתה מבין בכלל את ההבדל בין הזהות של המועדון לבין להשמיע שירים שקוראים לחיילי צה"ל רוצחים ופושעי מלחמה?

איזה מילים, איזה עוצמה. מייצג את כל מה שאנחנו.
להחליף את "לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב" בשיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
כל האשכול הזה הופך לאט לאט לויכוח פוליטי מטומטם. הזהות והערכים של הפועל ת"א לא תלויים באיזה כמה שירי רקע במחצית, ומי שחי בסרט שכמה שירי מחאה הופכים את הקהל שלנו לילד המורד של השכונה הוא צריך להתבגר.
זה לא עניין של סוציאליזם, וקרל מארקס לא יתהפך בקברו אם ישמיעו שירים יותר סולידיים במחצית. אגב אריק איינשטיין ושיריו נניח כן מייצגים את ערכי הפועל לפי כל הצ'ה גווארות שהופיעו פה? יאללה סגרו את הדיון הילדותי הזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:14 
LeeorJuve כתב:
עלי לומר שלא רק שאני לא מתחבר למה שהמשתמש גלקו פרסם בשם מישהו אחר, אלא אני חולק לחלוטין וזוהי איננה דעתי או אפילו חלק ממנה.
תפקידנו כדיג'יים מתנדבים הוא להנעים את אוזני אוהדי הפועל עם שירים שאוהדי הפועל יכולים להתחבר אליהם, תוך כדי מילוי הנחיות הליגה במידה המינימלית האפשרית כדי להימנע מקנס. זהו.
ייחודי לנו הוא שאנחנו לא מחרישים אוזניים, ומנסים להשמיע מוזיקה ייחודית בנוף הכדורסל הישראלי ולא שירים של ריהאנה(עם כל האהבה לריהאנה הנשמה).
הייחודיות של הפועל מוטבעת בה מתוקף היותה מה שהיא, קבוצת האוהדים החשובה והמצליחה בארץ. כל טעות היא חלק ממתכון לשיפור, גם בהיבטים הללו. מה שנכתב פה על הווליום יילקח ברצינות על-ידינו, ויתרה מכך בבחירות השירים.
מה שנעשה בבדיחות הדעת, לא יחזור על עצמו.

בהתכתבות עם מה שנחלק עמנו על-ידי המשתמש גלקו, אינטרנציונאליזם לא משיגים כאשר משמיעים שירים בווליום חזק לקהל שבוי. ומי שמכיר אותי יודע מה דעותיי הפוליטיות. המוזיקה במשחקים יכולה לגרום הנאה או סבל עבור אוהדים רבים. המטרה שלנו היא לגרום לכמה שיותר הנאה וכמה שפחות סבל(המנון של המנהלת וכו').

:hapoel:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:

אתה בטוח שהם הסתננו אלינו?
אולי חבורה שמאוננת על צ'ה גווארה מבלי לדעת דבר הסתתנה אלינו?
בוא פרט בבקשה את זהות המועדון, ערכיו, בוא תסביר איך מפעל הפועל תל אביב אנטי ציוני, כיצד צריך לשפוט כל חייל באשר הוא חייל וכך נאמר עם הקמת הקבוצה.
הראשון שהביא אותי בתור נער לשער 5, שעוד לא היה מושג כזה אולטראס, היה ימני קיצוני. הנסיון הפתאטי שלכם לקחת את המועדון ולנכס אותו אליכם הוא לא יותר ממצחיק, ותסלח לי ילדותי. אם אתם רוצים להרים פה דגל ליבורנו בכיף, רק שזה יכתב ויוסבר לכל חבר עמותה באשר הוא, וירשם תקנון הפועל החדש והמרקסיסטי והמגניב שלכם אני בטוח שהרבה אמנם יתרחקו, אבל אחרים עם אג'נדה דומה יתקרבו ויתמכו כלכלית.
תבקשו מרמי שיסביר על לנין ויעלה לתקשורת עם סיכת בריה"מ לשעבר, ושכל חייל או חייל לשעבר אוהד הפועל יבקש סליחה.
אז תהיה לכם קבוצה, אבל זו לא תהיה הפועל תל אביב.
2 הבחירות האחרונות שלי בחרתי מרצ, אתה חושב שאני צריך לזיין תשכל על זה על חשבון המועדון?
זה לא גזענות זה עקרון, לכו עם זה, תהפכו את הקבוצה לפוליטית, יהיה עצוב, אבל זה צעד הכרחי בשביל להרגיע אתכם כבר, ואז יהיה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: