עשב שוטה כתב:
כל הבבונים הפאשיסטים שאיכשהו הסתננו אלינו ועכשיו שולחים אנשים באוטובוסים לסוריה מוזמנים להזדיין ליציע של חולון, שם בטוח לא ישמיעו שירים כאלה.
אפשר כמובן לא לאהוב ולא להסכים עם בחירת השירים (אני אישית כן אוהב).
אבל מי שלא נאה לו הזהות של המועדון והערכים שהוא מייצג (לא מאתמול, לא מאז האולטראס, מאז ומתמיד) זאת בעיה שלו.
אתה בטוח שהם הסתננו אלינו?
אולי חבורה שמאוננת על צ'ה גווארה מבלי לדעת דבר הסתתנה אלינו?
בוא פרט בבקשה את זהות המועדון, ערכיו, בוא תסביר איך מפעל הפועל תל אביב אנטי ציוני, כיצד צריך לשפוט כל חייל באשר הוא חייל וכך נאמר עם הקמת הקבוצה.
הראשון שהביא אותי בתור נער לשער 5, שעוד לא היה מושג כזה אולטראס, היה ימני קיצוני. הנסיון הפתאטי שלכם לקחת את המועדון ולנכס אותו אליכם הוא לא יותר ממצחיק, ותסלח לי ילדותי. אם אתם רוצים להרים פה דגל ליבורנו בכיף, רק שזה יכתב ויוסבר לכל חבר עמותה באשר הוא, וירשם תקנון הפועל החדש והמרקסיסטי והמגניב שלכם אני בטוח שהרבה אמנם יתרחקו, אבל אחרים עם אג'נדה דומה יתקרבו ויתמכו כלכלית.
תבקשו מרמי שיסביר על לנין ויעלה לתקשורת עם סיכת בריה"מ לשעבר, ושכל חייל או חייל לשעבר אוהד הפועל יבקש סליחה.
אז תהיה לכם קבוצה, אבל זו לא תהיה הפועל תל אביב.
2 הבחירות האחרונות שלי בחרתי מרצ, אתה חושב שאני צריך לזיין תשכל על זה על חשבון המועדון?
זה לא גזענות זה עקרון, לכו עם זה, תהפכו את הקבוצה לפוליטית, יהיה עצוב, אבל זה צעד הכרחי בשביל להרגיע אתכם כבר, ואז יהיה מצחיק.