תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל בדרך לפירוק - צנציפר
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 09:59 
את מוצא פיו של כבירי אפשר לשמוע כבר מזמן בפורום באמצעות "נציגו"...
זה גם די מתכתב עם המציאות שמוצגת באתרי הבית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:04 
שחר כתב:

אם כל המהפך של ה״נציג״ בשבועות האחרונים מייצג משהו, אז אולי יש סיכוי שנלך לפירוק, אבל כמו שרבים אומרים וכנראה צודקים
blowing smoke up our ass

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 05 דצמבר 2016, 10:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:04 
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
Charlie כתב:
chimpfive כתב:
מנסה להבין מה קשה לך לראות, יש לך חובות של 70 מיליון, שורה של נוכלים כולל את הנוכל מספר אחד והירושה לילדה גזר את המועדון הזה לגזרים, טביב רמון כבירי ויצמן בסך הכל מסיימים את העבודה. לא רואה איך חוזרים מזה בעתיד הקרוב.

מה תאומים שרשמית עזב את המועדון ב2004 קשור למצב שלה ב2016? האם גם חיים צימר אשם?

אה, עזב רשמית, צודק טעות שלי.

אתה מהקונספרטיבים? תאומים עדיין מנהל את הקבוצה למרות שמאז שזז הצידה היו פה רמון, מוני, טביב וכבירי ולצידם חג׳ג׳, ויצמן, בן עמי, ברזילי ואחרים? הכל בלוף. מושיק הבוס וכל השמות למעלה היו רק מריונטות שלו?!

בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אפשר הסבר למה זה אומר? שמתחילים למכור את כל השחקנים ומשחקים עם הנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:11 
אני חושב שזה אומר שכבירי ו-וייצמן רבים ביניהם מעל דפי האתרים מי ישים כסף העונה (או לחלופין לאן ילך הכסף של הסינים אם יבוא). עכשיו כבירי בנתק עם וייצמן וכנראה וייצמן הדליף כדי לייצר לחץ על כבירי.
בקיצור, כל ינואר והכיף שלו, אבל עוד מוקדם לדעתי לדבר על פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:13 
שחר כתב:
זה גם די מתכתב עם המציאות שמוצגת באתרי הבית..

עדיין מצפה מבעל הבית לדבר בקולו...
עד אז שימשיכו החצוצרות לחצרץ
תקשורת פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אני חושב שזה אומר שכבירי ו-וייצמן רבים ביניהם מעל דפי האתרים מי ישים כסף העונה (או לחלופין לאן ילך הכסף של הסינים אם יבוא). עכשיו כבירי בנתק עם וייצמן וכנראה וייצמן הדליף כדי לייצר לחץ על כבירי.

הגיוני יותר מפירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:14 
הדו"חות הכספיים של החברה קטסטרופליים, אני לא מכיר חברה שהייתה יכולה להמשיך לפעול בתנאים שכאלה.
הקפאת הליכים הינה הדרך היחידה- כל השאלה זה הטיימינג- האם לעשות זאת כבר עתה לפני ינואר- שניתן אולי לשחרר שחקנים ולמזער את הנזק וגם לבצע את הפחתת הנקודות עוד השנה או להמתין לסוף השנה ולעשות את זה כמהלך בזק בפגרה- בדיוק כמו שעשתה מכבי נתניה.

העניין הוא- האם בכלל הקבוצה יכולה להמשיך לסחוב את החובות עד סוף השנה ? את התשובה יכולים לתת רק אנשי הכספים של הקבוצה וכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:16 
בר קולמוסא כתב:

ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:17 
yoavbp כתב:
הדו"חות הכספיים של החברה קטסטרופליים, אני לא מכיר חברה שהייתה יכולה להמשיך לפעול בתנאים שכאלה.
הקפאת הליכים הינה הדרך היחידה- כל השאלה זה הטיימינג- האם לעשות זאת כבר עתה לפני ינואר- שניתן אולי לשחרר שחקנים ולמזער את הנזק וגם לבצע את הפחתת הנקודות עוד השנה או להמתין לסוף השנה ולעשות את זה כמהלך בזק בפגרה- בדיוק כמו שעשתה מכבי נתניה.

העניין הוא- האם בכלל הקבוצה יכולה להמשיך לסחוב את החובות עד סוף השנה ? את התשובה יכולים לתת רק אנשי הכספים של הקבוצה וכבירי.

יואב, ע"פ תקנון ההתאחדות אפשר לבצע את ההליך כעשרה מחזורים לפני תום העונה ואז הורדת הנקודות תחל בעונה שלאחר מכן.
לדעתי זה הפתרון האולטימטיבי שבו ניתן יהיה להבטיח השארות בליגה וגם להרוויח עוד משהו כמו 3 חודשים נוספים להתחיל בתהליך.
מצד שני, המשמעות היא שתהיה אפשרות לסיים את הקפאת ההליכים עד תום עונת 2017\18 ולא עונה נוספת אם ההליך יחל בתחילת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:17 
כן מוקדם בסדר...

לויצמן אין את האפשרות להוציא לפועל פירוק והוא לא יכול לאיים בזה. זאת החלטה שהיא רק של מחזיק זכויות הניהול. זה די ברור שכבירי החליט לסגור את הבסטה, אין לו יותר כסף להשקיע ואין אף אחד אחר שמוכן.
אם יש פה איזשהו איום זה של כבירי על ויצמן, תושב, ניסנוב וחג'ג' שיש להם ההזדמנות אחרונה להכניס כמה מיליונים לפני שהם מאבדים את הכסף שהשקיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:18 
אני חושב שגם התקשורת וגם הפורום פה לא כל כך מבינים את המשמעות של הליכי הקפאת הליכים.
המטרה של כניסה להליך של הקפאת הליכים היא לתת לקבוצה שקט במשך 9 חודשים, שבמהלכם תגיע הקבוצה להסדר מול הנושים שלה. במכבי נתניה זה עבד, כי החובות היו נמוכים הרבה יותר והיו הרבה הרבה פחות נושים, מה שאפשר הגעה להסדר.
בהפועל החובות עצומים וכמות הנושים עצומה ואף כוללת נושים מחו"ל. אני מאוד פסימי בנוגע הגעה להסדר נושים, אלא אם יגיע פתאום מישהו ויסכים לרכוש את הקבוצה בתמורה לכמה עשרות מיליוני שקלים שישמשו לכיסוי חובות. צריך לזכור בנושא הזה כי במסגרת הליך הקפאת הליכים, הקבוצה תצטרך להתמודד מול הסנקציות של אופא, שהן לא בהכרח חופפות לתקנון ההתאחדות והדין הישראלי.

היתרון היחיד שיכול לצמוח מהליך כזה, ואני מניח שלשם מכוונים - הגעה להסדר מול הנושים הישראלים בדמות קיצוץ החוב בכמה עשרות אחוזים, מה שיקטין את גובה החובות במטרה להכניס רוכש (יותר קל להכניס רוכש כשיש חובות של 40 מיליון ולא של 70 מיליון).

בכל מקרה - הליך הקפאת הליכים ממש ממש לא אומר שולחן נקי מחובות. ההיפך - זה אומר שמגיעים להסדר (תספורת של החוב) ומתחילים לשלם לנושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:28 
Oleg Neduda כתב:
אני חושב שגם התקשורת וגם הפורום פה לא כל כך מבינים את המשמעות של הליכי הקפאת הליכים.
המטרה של כניסה להליך של הקפאת הליכים היא לתת לקבוצה שקט במשך 9 חודשים, שבמהלכם תגיע הקבוצה להסדר מול הנושים שלה. במכבי נתניה זה עבד, כי החובות היו נמוכים הרבה יותר והיו הרבה הרבה פחות נושים, מה שאפשר הגעה להסדר.
בהפועל החובות עצומים וכמות הנושים עצומה ואף כוללת נושים מחו"ל. אני מאוד פסימי בנוגע הגעה להסדר נושים, אלא אם יגיע פתאום מישהו ויסכים לרכוש את הקבוצה בתמורה לכמה עשרות מיליוני שקלים שישמשו לכיסוי חובות. צריך לזכור בנושא הזה כי במסגרת הליך הקפאת הליכים, הקבוצה תצטרך להתמודד מול הסנקציות של אופא, שהן לא בהכרח חופפות לתקנון ההתאחדות והדין הישראלי.

היתרון היחיד שיכול לצמוח מהליך כזה, ואני מניח שלשם מכוונים - הגעה להסדר מול הנושים הישראלים בדמות קיצוץ החוב בכמה עשרות אחוזים, מה שיקטין את גובה החובות במטרה להכניס רוכש (יותר קל להכניס רוכש כשיש חובות של 40 מיליון ולא של 70 מיליון).

בכל מקרה - הליך הקפאת הליכים ממש ממש לא אומר שולחן נקי מחובות. ההיפך - זה אומר שמגיעים להסדר (תספורת של החוב) ומתחילים לשלם לנושים.

למכבי נתניה היו חובות של לפחות 15 או 20 מיליון שקל...זה לא 60 או 70, אבל זו קבוצה עם הכנסות נמוכות בהרבה משל הפועל תל אביב שמקבלת מהגופים השונים וגם שיחקה בליגה הלאומית. צריך לזכור גם שהליך כזה ישחרר לא מעט כספים שנמצאים בעיקול ואנחנו כנראה לא יודעים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:37 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:

למכבי נתניה היו חובות של לפחות 15 או 20 מיליון שקל...זה לא 60 או 70, אבל זו קבוצה עם הכנסות נמוכות בהרבה משל הפועל תל אביב שמקבלת מהגופים השונים וגם שיחקה בליגה הלאומית. צריך לזכור גם שהליך כזה ישחרר לא מעט כספים שנמצאים בעיקול ואנחנו כנראה לא יודעים מהם.

זה לא משנה שחר. למכבי נתניה היו בערך חמישית מכמות הנושים שיש להפועל, ולמיטב ידיעתי לא היו כמעט בכלל (או בכלל) נושים זרים. הרבה יותר קל להגיע להסדר מול מעט נושים ישראלים בנוגע לחוב של 15-20 מיליון, מאשר להגיע להסדר עם אינספור נושים על חובות של 70-80 מיליון. ויותר מזה - הרבה יותר קל למשוך רוכש כשיש חובות של 8-10 מיליון (נניח אחרי הסדרים מול הנושים) מאשר של 40-50 מיליון (במקרה הטוב).

לגבי הכספים שבעיקול - במקרה הטוב מדובר לדעתי בכמה מאות אלפים. גם לגבי זה אני בספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:39 
שחר כתב:
yoavbp כתב:

יואב, ע"פ תקנון ההתאחדות אפשר לבצע את ההליך כעשרה מחזורים לפני תום העונה ואז הורדת הנקודות תחל בעונה שלאחר מכן.
לדעתי זה הפתרון האולטימטיבי שבו ניתן יהיה להבטיח השארות בליגה וגם להרוויח עוד משהו כמו 3 חודשים נוספים להתחיל בתהליך.
מצד שני, המשמעות היא שתהיה אפשרות לסיים את הקפאת ההליכים עד תום עונת 2017\18 ולא עונה נוספת אם ההליך יחל בתחילת העונה הבאה.

לדעתי כדאי לעשות את זה בפברואר לאחר סגירת חלון ההעברות, כך לא ניתן יהיה למכור לנו שחקנים ואפשר יהיה להשאר ליגה (במצבן של בני יהודה ואשקלון)
גם עם הפחתה של 9 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:49 
איך שלא בוחנים את זה, מועדון בקבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 10:51 
chimpfive כתב:
איך שלא בוחנים את זה, מועדון בקבר.

לא ישנתי בלילה מרוב מחשבות על זה.. :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 11:01 
עוד הערה- ככל שתהיה מכירה - אני לא רואה איך היא יכולה להתבצע בדרך של הסדר נושים לאור גובה החובות האסטרונומי.

מה שיותר הגיוני -זו מכירה של הפעילות ללא הסדר נושים - כאשר השלד המשפטי קרי החברה תלך לפירוק ואילו הפעילות לרבות כל הזכויות יימכרו לקונה.

ככה זה היה במכבי נתניה לפני שנה, ככה עשינו שהיינו נאמנים של הכח מכבי ר"ג לפני 14 שנה..
אגב גם הפועל פתח תקוה נמכרה אגב פירוק ולא בהקפאת הליכים. (אני הייתי המפרק של מחלקת הנוער שלהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 11:10 
למה שבעלי החברה יסכימו לדבר כזה? הם לא סוגרים על אחריותם את כל החובות ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל בדרך לפירוק - צנציפר
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 11:49 
לפי וואינט הפועל חיפה מתכננים לשתות אותנו. מביך:/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:17 
זה לא משנה פירוק הקפאת הליכים או כל חארטה אחרת
כל עוד ימשיכו מאבקי הכוחות בהנהלה זה לא יצליח
כל אחד רוצה שהאחר יפסיד כסף, כל אחד מנסה לדאוג לתחת שלו על חשבון האחר וכולם ביחד חוגגים על הפועל
הקבוצה הרוסה, גמורה ושום מהלך לא יציל אותה
לא יצליחו לגייס כספים לחובות, הפירוק יהיה לגורמים
עדיף כבר לפתוח קבוצת אוהדים מעכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הכי גדולה היא האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
תכתוב את זה עוד כמה עשרות פעמים, לא הבנו את זה עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:

אל תאכיל את הטרול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
יהלום אדום כתב:

אל תאכיל את הטרול

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
באמת לא הבנתם.

והאשכולות שאני אתחיל להקפיץ בקרוב, יראו את זה.

לא שגם זה יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 13:59 
הפועל כבר לא קיימת ואלפקה ימשיך להקפיץ נושאים כדי להוכיח שהוא צדק.
אני מתגעגע לבלאדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 14:14 
zink כתב:
הפועל כבר לא קיימת ואלפקה ימשיך להקפיץ נושאים כדי להוכיח שהוא צדק.
אני מתגעגע לבלאדי.

לפחות יש צדדים חיוביים, אה בעצם יש כדורסל, אני פחות מעודכן, מה המנטרה שלו שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 14:22 
מעניין בסופו של דבר, מי יהיה איש שירוויח הרבה מאד כסף מכל הבלאלגן הזה - אצטדיון בת ים, שטחי מסחר..
מקווה שלא עושים כאן סיכול ממוקד לכבירי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2016, 14:28 
פשוט עצוב לי..
מרגיש אחד מהאלה שאמרו ״לי זה בחיים לא יקרה״ וזה פשוט קןרה..
איזה דכאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: