NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
מה שאני אוהב אצלך זה את הלהט, תשמור עליו.
בלי גייטס לא צריך לקנות אותי. אבל אם יקנה אותי צישהו שיוכל להעמיד תקציב ראוי להתמודדות על אליפות הפער הזה יוכל להימחק.
אבל זאת כל הנקודה, התקציב הראוי להתמודדות יגדל ברגע שתהיה קבוצה כזאת. כלומר דה פקטו אתה מתרחק מהנקודה שבא אתה חוזר להיות תחרותי.
redrony כתב:
בשביל להגיע לליגת האלופות הם צריכים לקחת אליפות. כמה שב"ש לא יצליחו, אני לא רואה מצב שהם יעמידו פה תקציבים של חצי מיליארד שקל או כאלה שאדם שיבוא ויקנה את הפועל ושיהיה בעל אמצעים לא יוכל לשים.
אבל הנושא זה לא מה הם צריכים לעשות, אלא למה אתה בתור אוהד הפועל אמור לקוות/לייחל.
ציטוט:
ביום שהפועל יהיו מתחרים של ב"ש, אני מניח שאני אפסיק לפרגן להם. בעיקר כי אני רוצה להיות הכי טוב. כיום אין פער בין הפועל לב"ש או מכבי. הם לא מתחרים על אותו דבר.
"ביום" שזה יקרה זה אומר אחרי ש10 שנים רצית בהצלחתם? ושמחת בשנים האלה בכך שאתה גוזר על עצמך עוד 5 שנים של אי-תחרותיות מאותו "יום".
יעני עכשיו מה אכפת לי אני לא שם, נדבר עוד כמה שנים אולי אני ארצה משהו אחר. ככה?
נשמע לי כמו גישה מאוד ישראלית האמת, מניח שזה חלק מהלוגיקה שהביאה לנו חובות. בעתיד נתמודד וזה.
ציטוט:
אני לא יכול להתייחס לב"ש כמו שאני מתייחס למכבי או בית"ר.
אין שום קשר ולא אמור להיות אותו יחס.
כשאני רואה את ב"ש מנצחת באירופה אני מחמיץ פנים ועובר הלאה. כשמכבי מבקיעה אני מתחיל לקלל בערבית.
הרגת אותי, לא יכולת לעשות תגובה קטנה יותר?
הלכת רחוק מדי. בוא נתחיל מזה שאני לא אוהד הפועל ב"ש ולא "רוצה בהצלחתם באירופה". אני בפירוש רוצה שהם ייקחו אליפות ולא חיפה ובטח ובטח לא מכבי.
עכשיו יש עניין של רגשות ואמוציות ווואלה, שהם עשו את המהפך מול אינטר (קיבלתי פוש לטלפון) חייכתי. ושהם מצליחים באירופה, לא כואב לי. זה לא אומר שאני יושב מול הטלויזיה וכוסס ציפורניים, אבל זה לא מפריע, כרגע.
בכל מקרה בין אם אני מייחל לזה ובין אם לא, אין לי שליטה על התוצאות שלהם. זה הכל עניין רגשי ומה לעשות, הרציונל שאתה מנסה למכור פה, עליי כרגע לא עובד. שוב, אין לי ספק שביום שהפועל יחזרו להיות קבוצת כדורגל, אני ארגיש אחרת.
לא הבנתי את המתמטיקה של 5 שנים מהיום. הפועל תלויים בהפועל, לא באף אחד אחר.
מהיום שיבוא בן אדם וישים תקציב ראוי, כזה שמאפשר התמודדות על אליפות, הפועל יוכלו להשיג את כל הקבוצות תוך שנתיים בהנחה שהכסף ינוצל נכון. יוכלו זה לא אומר שיצליחו בדיוק כמו שחיפה נכשלים שנה אחרי שנה, אבל מבחינת משאבים, יש להם את היכולות