תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4069 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 136  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2016/2017
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
גידלת בת חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין את הרצון לתייג אותי כאוהד הצלחות. הייתי מציע לכם לחשוב מה זה אומר עליכם.

אני באמת לא חייב דין וחשבון לאף אחד. סבלתי כמו כולכם גם באמצע העשור הקודם וגם בשנות ה90.

וכן, כנראה גם לגיל יש משמעות.

ועדיין ישבתי כמו מפגר אתמול מול סטרים מקרטע במחשב לראות את האשפה שלנו מזייפת כדורגל. שימותו כבר.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
nati כתב:
אף פעם לא הבנתי ובטח לא הסכמתי עם המושג אוהד של הצלחות.
תודה לכם(לא באמת)שגרמתם לי להבין מה זה אוהדי הצלחות.

אני לא מרגיש כמוהו, אבל לגמרי יכול להזדהות איתו. זה בכלל לא קשור לכשלונות או הצלחות. הכלום והגועל שהולך בקבוצה ומסביב לה לא יכולים להשאיר אף בן אדם נורמלי אדיש, הבת שלי בת ה12 כבר לא מוכנה לשמוע על הפועל, אחרי ששלוש שנים היתה אוהדת שרופה. התחושות שלו הן הכי רציונליות, אפילו ממקום של אוהד לא רציונלי.

כל מילה.
אגב, בניגוד מוחלט לכדורגל, הפועל כדורסל זה מפעל מרגש שמצליח לשמור על שחקנים שאתה מרגיש שהם הנציגים שלנו על המגרש כמו מתן ורביב. ברור שאם היתה הצלחה מקצועית בכדורגל זה היה מכסה על השערוריה הניהולית (כי בתכלס מתי הפועל נוהלה כמו שצריך ?) אבל במצב הנוכחי כל דבר שקשור להפועל כדורגל הוא מבאס והעסק כל כך רקוב עד שאני בהחלט מבין את מי שבוחר להיות אדיש כדי לא להתעצבן, קצת כמו עם מה שקורה במדינה.
ההרגשה הכי מעצבנת זה לראות את מה שקורה בב"ש ולדפוק את הראש בקיר על ההזדמנות הנדירה שפספסנו ברגע שהתחילה המריבה בין מוני לטביב על השליטה בקבוצה. מועדון עם דירוג פסיכי באירופה, קבוצה שמשחקת כדורגל בשתי רמות מעל הליגה, מאמן שנראה חלק מהדנא של המועדון אבל כשמסביב הכל קרס זה גם חלחל לקבוצה והשנה של טביב כבעלים ריסקה את כל מה שנבנה, מאז כל שנה רק העמיקה את גודל החורבן.
נקווה שמתישהו,איכשהו, זה יגמר. עד אז אין באמת מה לבוא בתלונות למי שנמאס לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להוסיף עוד מילה על הסל כי קובי הגיב -
מתן ורביב הם באמת השריד האחרון שבלעדיו גם הרגש האחרון יעלם. מתן כבר בסוף ואי אפשר למשוך אותו עוד עונה. רביב זה באמת זן נדיר ואין לי דרך לחזות מה יעשה. אבל בסוף, גם הוא ילך, ואז התחזית שלי תתגשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:01 
kobster כתב:
שחר כתב:
nati כתב:
אף פעם לא הבנתי ובטח לא הסכמתי עם המושג אוהד של הצלחות.
תודה לכם(לא באמת)שגרמתם לי להבין מה זה אוהדי הצלחות.

אני לא מרגיש כמוהו, אבל לגמרי יכול להזדהות איתו. זה בכלל לא קשור לכשלונות או הצלחות. הכלום והגועל שהולך בקבוצה ומסביב לה לא יכולים להשאיר אף בן אדם נורמלי אדיש, הבת שלי בת ה12 כבר לא מוכנה לשמוע על הפועל, אחרי ששלוש שנים היתה אוהדת שרופה. התחושות שלו הן הכי רציונליות, אפילו ממקום של אוהד לא רציונלי.

כל מילה.
אגב, בניגוד מוחלט לכדורגל, הפועל כדורסל זה מפעל מרגש שמצליח לשמור על שחקנים שאתה מרגיש שהם הנציגים שלנו על המגרש כמו מתן ורביב. ברור שאם היתה הצלחה מקצועית בכדורגל זה היה מכסה על השערוריה הניהולית (כי בתכלס מתי הפועל נוהלה כמו שצריך ?) אבל במצב הנוכחי כל דבר שקשור להפועל כדורגל הוא מבאס והעסק כל כך רקוב עד שאני בהחלט מבין את מי שבוחר להיות אדיש כדי לא להתעצבן, קצת כמו עם מה שקורה במדינה.
ההרגשה הכי מעצבנת זה לראות את מה שקורה בב"ש ולדפוק את הראש בקיר על ההזדמנות הנדירה שפספסנו ברגע שהתחילה המריבה בין מוני לטביב על השליטה בקבוצה. מועדון עם דירוג פסיכי באירופה, קבוצה שמשחקת כדורגל בשתי רמות מעל הליגה, מאמן שנראה חלק מהדנא של המועדון אבל כשמסביב הכל קרס זה גם חלחל לקבוצה והשנה של טביב כבעלים ריסקה את כל מה שנבנה, מאז כל שנה רק העמיקה את גודל החורבן.
נקווה שמתישהו,איכשהו, זה יגמר. עד אז אין באמת מה לבוא בתלונות למי שנמאס לו.

הבעיה בכדורסל היא שמדובר על ענף שלא באמת קיים. כמו פרוייקט של מתנס. עד שפיבא והיורוליג לא יבינו שהם הרסו את הענף זה גם לא ישתנה. אין סרט בעולם שאליפות נותנת לך רק צלחת (כמו שגם אין סרט בעולם שאליפות מוכרעת במשחק אחד, אבל זה כבר סיפור אחר).
בגלל זה הכדורסל נהיה אצלי משני לגמרי (בתור ילד היה לי מנוי קבוע), בגלל שזה לא מעניין, אין לאן להגיע שם, יש תקרת זכוכית שאי אפשר לשבור (לא בטוח שהשתמשתי נכון בביטוי הזה).
בכדורגל זה לא ככה מבחינת הענף, אבל זה כרגע ככה מבחינת הרוחות סביב הקבוצה. מכבי חיפה 6 שנים רצוף מסיימים את העונה במחזור 10, אבל כל עונה שואפים לקחת אליפות. תן לי את זה בהפועל ואני מבטיח לך שאף אחד פה לא ייחשב כ "אוהד הצלחות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:05 
שמעו ההקלטה של איזי מרשת ב'... הבן אדם באמת צריך אשפוז. אין סיכוי שהוא 100 אחוז.

מבן אדם שכל החיים שלו התלהב איך הוא דורש מהשחקנים לגור בק"ש, הוא מתחיל לבכות ברדיו שאין לו כח לנסוע מתל אביב כל שבת. הזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:09 
אדום נחמד כתב:
אני מבין את הרצון לתייג אותי כאוהד הצלחות. הייתי מציע לכם לחשוב מה זה אומר עליכם.

אני באמת לא חייב דין וחשבון לאף אחד. סבלתי כמו כולכם גם באמצע העשור הקודם וגם בשנות ה90.

ועדיין ישבתי כמו מפגר אתמול מול סטרים מקרטע במחשב לראות את האשפה שלנו מזייפת כדורגל. שימותו כבר.

שמע, לא חושב שיש כאן אחד שלא מזדהה עם הסלידה מהפועל בימים האלה.
אני פעם ראשונה אחרי לא יודע כמה שנים העדפתי לראות ליברפול בליגה האנגלית מאשר לבזבז את השעה וחצי האלה על הליגה הישראלית ולראות הפועל נגד רעננה.

אבל בחיאת, התרגשות כשב"ש משחקת? מנוי? זה לא אותה סקאלה של טענה\הרגשה,
באיזשהו מקום אני חושב שאני לא כזה מאמין לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:

שמע, לא חושב שיש כאן אחד שלא מזדהה עם הסלידה מהפועל בימים האלה.
אני פעם ראשונה אחרי לא יודע כמה שנים העדפתי לראות ליברפול בליגה האנגלית מאשר לבזבז את השעה וחצי האלה על הליגה הישראלית ולראות הפועל נגד רעננה.

אבל בחיאת, התרגשות כשב"ש משחקת? מנוי? זה לא אותה סקאלה של טענה\הרגשה,
באיזשהו מקום אני חושב שאני לא כזה מאמין לך.

אמרתי שההתרגשות מהולה בשנאת המן. אבל יש משהו שאני לא מבין.
יש פה בלי סוף אוהדי הפועל שמחשיבים עצמם אוהדי קבוצות בחול. מנצ'סטר, ארסנל, לא יודע.. כל אחד והפטיש שלו. אף פעם לא התחברתי לזה, לומר את האמת. אבל מה ההבדל בעצם? מן הסתם כשבש תשחק עם הפועל, אני אהיה עם הפועל (אלא אם למשחק אין חשיבות ובש רצים מול מכבי).
האמת היא שאני מתגעגע להתרגשות מהכדורגל. אני מתגעגע ללחץ של המשחק ולאושר של הנצחון ולבעסה של ההפסד. תהרוג אותי, אצלי זה מהותי. בלי זה, אין טעם להדליק טלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:29 
למרות שגם לי טיפה מוזר לשים את זה במקביל (אם תשאל אותי איזה קבוצה אני אוהד באנגליה, אני אגיד לך שאני אוהב את את ליברפול. לא אוהד. ככה זה נתפס לי, למרות שרוב התכונות הם מקבילות)
אבל לאהוד קבוצה באנגליה כמעט ולא מתנגש לך בכלל עם הקבוצה שלך בארץ. זה כמעט כמו לאהוד קבוצה מהNBA. או להגיד שלאהוד כדורגל ולאהוב את אשתך זה גם לא מסתדר. זה לא פשוט לא מתנגש. לאהוב קבוצה אחרת בארץ זאת התנגשות ישירה. קח את אירופה למשל, גם אם הפועל לא נמצאת כרגע ברמה הזאת, כל שלב שב"ש מתקדמת וכל סכום כספי שהיא מכניסה מגדיל את הפער מאיתנו ומרחיק עוד יותר את הרגע שנוכל להיאבק בהם על שחקן, זה חלק מהסיבה שאני שמח שמכבי מפסידים, זה לא רק בגלל שאני שונא את האמ-אמא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
איך להתרגש מבש מתנגש לי עם הפועל? אנחנו פקטור בליגה? אנחנו בכלל בליגה?

כשהפועל היתה תחרותית, כמובן שהסכמתי עם מה שאמרת. פרגנתי רק למי שלא סיכנה אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:36 
אדום נחמד כתב:
איך להתרגש מבש מתנגש לי עם הפועל? אנחנו פקטור בליגה? אנחנו בכלל בליגה?

כשהפועל היתה תחרותית, כמובן שהסכמתי עם מה שאמרת. פרגנתי רק למי שלא סיכנה אותנו.

אני מסכים, אבל לחיפה אני לא אפרגן, גם היום. לב"A פשוט יותר קל, ואני גם לא חושב שכל דולר שהם מכניסים מסכן אותנו, שלנו יהיה אדם שיבוא וישים כסף הדברים יהיו תלויים בנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:45 
אם תהיה קבוצה ישראלית ששנה אחרי שנה מצליחה באירופה, מכניסה כספים, מגיעה קבוע לשלב הבתים של ליגת האלופות.
מה ואיזה כסף לדעתך יעזור לך? ביל גייטס יקנה אותך?
אתה חושב שברגע שיגיע בן אדם וישים לנו תקציב של 60 מיליון שקל אפשר למחוק פער כזה?
כספי? תדמיתי? מערכתי? ניקוד אירופאי? קהל? השפעה?

קשקוש. זה מגדיל את הפער וזאת עובדה, לא דעה. להיות בעד ב"ש באירופה זה להיות נגד הפועל סה טו. תתמודדו עם זה איך שאתם רוצים רק לא בפורום האוהדים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
שוב, בהתחשב בכך שאני רואה בהפועל גוויה שמחכה לפינוי, אני לא רואה את הדברים כמוך.
אין יותר הפועל. מה אפשר לעשות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ב"ש לא מעניינים, סבבה להם שהם נמצאים בתקופה בה הכל הולך והכל מנוהל כמו שצריך אבל הרגש היחיד שעולה כאמור מההצלחה שלהם זה הכעס על מה שהיה לנו ביד ונזרק לאלף עזאזל בגלל רצף כשלונות ניהוליים. המועדון הזה חייב התחלה חדשה ונקייה, בלי חובות והתחייבויות ומימון חיצוני ומבנה בעלות מוזר, אז אולי נתחיל לחשוב בכיוון של ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 12:17 
NARKOTIKA כתב:
אם תהיה קבוצה ישראלית ששנה אחרי שנה מצליחה באירופה, מכניסה כספים, מגיעה קבוע לשלב הבתים של ליגת האלופות.
אתה חושב שברגע שיגיע בן אדם וישים לנו תקציב של 60 מיליון שקל אפשר למחוק פער כזה?

קשקוש. זה מגדיל את הפער וזאת עובדה, לא דעה. להיות בעד ב"ש באירופה זה להיות נגד הפועל סה טו. תתמודדו עם זה איך שאתם רוצים רק לא בפורום האוהדים של הפועל.

מה שאני אוהב אצלך זה את הלהט, תשמור עליו.
בלי גייטס לא צריך לקנות אותי. אבל אם יקנה אותי צישהו שיוכל להעמיד תקציב ראוי להתמודדות על אליפות הפער הזה יוכל להימחק.
כמה שב"ש או כל קבוצה אחרת יצליחו, תמיד הם יהיו מוגבלים, כי שחקנים מהשורה הראשונה או השנייה באירופה לא יגיעו לפה. אז תביא מישהו שישים פה תקציב כמו של ב"ש, לפחות מהבחינה הזו תוכל להתמודד איתם.
בשביל להגיע לליגת האלופות הם צריכים לקחת אליפות. כמה שב"ש לא יצליחו, אני לא רואה מצב שהם יעמידו פה תקציבים של חצי מיליארד שקל או כאלה שאדם שיבוא ויקנה את הפועל ושיהיה בעל אמצעים לא יוכל לשים.
ביום שהפועל יהיו מתחרים של ב"ש, אני מניח שאני אפסיק לפרגן להם. בעיקר כי אני רוצה להיות הכי טוב. כיום אין פער בין הפועל לב"ש או מכבי. הם לא מתחרים על אותו דבר.
אני לא יכול להתייחס לב"ש כמו שאני מתייחס למכבי או בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 12:50 
redrony כתב:

בלי גייטס לא צריך לקנות אותי. אבל אם יקנה אותי צישהו שיוכל להעמיד תקציב ראוי להתמודדות על אליפות הפער הזה יוכל להימחק.

אבל זאת כל הנקודה, התקציב הראוי להתמודדות יגדל ברגע שתהיה קבוצה כזאת. כלומר דה פקטו אתה מתרחק מהנקודה שבא אתה חוזר להיות תחרותי.

redrony כתב:

בשביל להגיע לליגת האלופות הם צריכים לקחת אליפות. כמה שב"ש לא יצליחו, אני לא רואה מצב שהם יעמידו פה תקציבים של חצי מיליארד שקל או כאלה שאדם שיבוא ויקנה את הפועל ושיהיה בעל אמצעים לא יוכל לשים.

אבל הנושא זה לא מה הם צריכים לעשות, אלא למה אתה בתור אוהד הפועל אמור לקוות/לייחל.

ציטוט:
ביום שהפועל יהיו מתחרים של ב"ש, אני מניח שאני אפסיק לפרגן להם. בעיקר כי אני רוצה להיות הכי טוב. כיום אין פער בין הפועל לב"ש או מכבי. הם לא מתחרים על אותו דבר.

"ביום" שזה יקרה זה אומר אחרי ש10 שנים רצית בהצלחתם? ושמחת בשנים האלה בכך שאתה גוזר על עצמך עוד 5 שנים של אי-תחרותיות מאותו "יום".
יעני עכשיו מה אכפת לי אני לא שם, נדבר עוד כמה שנים אולי אני ארצה משהו אחר. ככה?
נשמע לי כמו גישה מאוד ישראלית האמת, מניח שזה חלק מהלוגיקה שהביאה לנו חובות. בעתיד נתמודד וזה.

ציטוט:

אין שום קשר ולא אמור להיות אותו יחס.
כשאני רואה את ב"ש מנצחת באירופה אני מחמיץ פנים ועובר הלאה. כשמכבי מבקיעה אני מתחיל לקלל בערבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 12:53 
NARKOTIKA כתב:

אוייש, נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:02 
מבין לגמרי את אדום נחמד שנשמע מיואש לגמרי ובצדק.
צריך להבין שהייאוש הוא עמדת המוצא כאן וממנו נובע הכל,
בגדול אני מאד מתחבר לב״ש בעיקר ממקום אגואיסטי שהם
מהווים אלטרנטיבה למחלה ומצליחים בכך בלי עין הרע,
רק זה לכשעצמו גורם לי להרגיש יותר טוב ביום יום.
לאחר מכן מאד קל להתחבר אליהם בהיעדר מסורת ועבר של שנאה
בינינו,ובסוף בסוף אי אפשר שלא להעריך את העבודה שנעשית שם ברמה המקצועית
בנו שם ארגון נפלא ושפוי שזה לא פחות חשוב מכיוון שנעים יותר להתחבר לאנדרדוג
ומול הכסף של מיץ הם אנדרדוג תמידי.
רואים קבוצה שמחה רואים את זה על המגרש בכל שנייה,כשבלם(טאהא) מוחלף דקה
30 ואחרי המשחק אומר שזה היה חילוף מנצח ולא עושה פרצופים זה אומר הכל בעצם.
יש שם אינדבידואלים נהדרים ועדיין השלם גדול מסך כל החלקים זה לא קורה הרבה בכדורגל
הישראלי.
אני לא רואה בבש איום ואין לי שום פחד שיצליחו באירופה להיפך צריך להסתכל וללמוד, לקבל השראה,
כשהפועל שלנו תחזור ונהיה שם חזקים עם הרוח הזאת המיוחדת שלנו אלוהי הכדורגל יידע לפתוח
לנו שערים מחודשים בדרך למעלה,ככה זה תמיד היה.
עד אז ב״ש היא בסה״כ משכך כאבים נגד צהבת,נזלת,וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
לפני שנה הייתי בטוח שמכבי הולכים לשבור את שיא האליפויות הרצופות של הפועל פ"ת.
הכדורגל הלך לכיוון מה שקרה בכדורסל. שלטון מוחלט של מכבי.
אני שמח מאוד שיש קבוצה שמונעת את זה ועוד עם בונוס שזאת קבוצת הפועל שלובשת אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:08 
הסלע האדום כתב:
לפני שנה הייתי בטוח שמכבי הולכים לשבור את שיא האליפויות הרצופות של הפועל פ"ת.
הכדורגל הלך לכיוון מה שקרה בכדורסל. שלטון מוחלט של מכבי.
אני שמח מאוד שיש קבוצה שמונעת את זה ועוד עם בונוס שזאת קבוצת הפועל שלובשת אדום.

!!!!!!
שימשיכו לגדול ולהתעצם ולהוות אלטרנטיבה לזבלים בצהוב. הפועל שלנו בכלל לא רלוונטית לתקופה הנוכחית, וכרגע אנחנו צריכים להיות מאחורי הקבוצה היחידה שיכולה למנוע הגמוניה צהובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:10 
לאורך זמן כסף מנצח.
מישהו פה באמת חושב שב"ש באמת יכולה במשך שנים להיות מה שהיא עכשיו?
אז כרגע הם פוגעים בינגו בכל שחקן שהם מביאים ויש להם מאמן אדיר.
מתישהו זה ייגמר. מליקסון, ראדי, אוגו, הובאן. הם לא באמת יכולים לתת עוד שנתיים שלוש כאלה, נוואקמה עד מתי יישאר פה?
בכר בכלל יעזוב לאירופה לדעתי בעונה הבאה.

מה שלא הולך להשתנות זה ה130 או לא יודע כמה מליון של מכבי.
ברור שאפשר לפגוע בינגו, זה קרה להפועל של הדאבל, אבל לאורך זמן? לב"ש ולחיפה בקושי חצי מהתקציב שהקנדי שם במכבי.

שימשיכו להיות כמה שיותר טובים בקיצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
באופן אירוני, העתיד של מכבי תלוי באותו עניין כמו העתיד של הפועל: איצטדיון חדש.
נכון, נקודת הפתיחה שלהם בהווה רחוקה מאוד-מאוד מאיתנו, אבל זה הדבר היחיד שמעניין את גולדהאר. אני לא אומר שבלי איצטדיון חדש בעתיד הנראה לעין הוא יקום ויילך, ממש לא, אבל זו האופציה היחידה מבחינתו למשהו אסטרטגי, עם כל הכבוד לג'קפוט מזהבי.
אנחנו, 180 מעלות משם, תלויים באותו דבר. או איצטדיון, או שנגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אני אהדתי את הפועל בתחילת ה90'(הנוראיות) כי קיבלתי את זה בירושה מהאבא וכל האחים. לא הסתכלתי במפרט הטכני של המועדון הפועל ת"א, כדי לראות אם הוא עונה על הדרישות שלי, אם מקצועיות ואם פוליטיות, או שאר הפילוסופיות. ככה זה התחיל ונדבק. הלוואי והיה לי את היכולת להפרד מזה בתקופות קשות ולעבור לקבוצה מוצלחת יותר, כי זה די מבאס את החיים. אי אפשר.
כל הכבוד לב"ש, יש לי הערכה אליהם ואל פועלם, אבל לא משנה מה יקרה, לא מסוגל להמשך אליהם. לא עומד לי. טכנית הם נהדרים, אבל הורמון המשיכה לא עובד. עם שום קבוצה אחרת. אמשיך לסבול בגלל הפועל עד שהם יעלמו מהמפה סופית ולא יהיה מועדון כזה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
די נו דינו. אני לא קונה את זה.
אתה יכול לומר בכנות שאחרי הפסד של הפועל העונה אתה סוחב את זה איתך לשאר השבוע? אותי אפילו החמישיה בדרבי לא ביאסה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:53 
ערן כתב:
באופן אירוני, העתיד של מכבי תלוי באותו עניין כמו העתיד של הפועל: איצטדיון חדש.
נכון, נקודת הפתיחה שלהם בהווה רחוקה מאוד-מאוד מאיתנו, אבל זה הדבר היחיד שמעניין את גולדהאר. אני לא אומר שבלי איצטדיון חדש בעתיד הנראה לעין הוא יקום ויילך, ממש לא, אבל זו האופציה היחידה מבחינתו למשהו אסטרטגי, עם כל הכבוד לג'קפוט מזהבי.
אנחנו, 180 מעלות משם, תלויים באותו דבר. או איצטדיון, או שנגמר.

לא בטוח עד כמה שאלת המשך הדרך של גולדהאר תלויה בהקמת אצטדיון חדש
גולדהאר חי בקצה השני של העולם ושם נמצאים גם העסקים שלו. מכבי היא מבחינתו (לפחות איך שאני רואה את זה) צעצוע לשחק בו.
הוא לא איזה מכביסט מלידה כמו מזרחי ובהחלט יכול להיווצר מצב שיימאס לו, במיוחד כשהוא רואה שקבוצה מקומית אחרת עוקפת אותו בסיבוב וכשהוא מבין שחברות קבועה בליגת האלופות (שזה אולי הדבר העיקרי שמושך אנשים כמוהו) זה לא משהו שכל כך קל להשיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתה יכול לומר בכנות שאחרי הפסד של הפועל העונה אתה סוחב את זה איתך לשאר השבוע? אותי אפילו החמישיה בדרבי לא ביאסה..

צר לי לבאס אותך, אתה לא אוהד הפועל
איך אפשר לא להתבאס אחרי דרבי כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר? ככה אפשר..
ציונים אתה יכול לחלק למי ששם זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 14:23 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

אבל זאת כל הנקודה, התקציב הראוי להתמודדות יגדל ברגע שתהיה קבוצה כזאת. כלומר דה פקטו אתה מתרחק מהנקודה שבא אתה חוזר להיות תחרותי.

redrony כתב:

אבל הנושא זה לא מה הם צריכים לעשות, אלא למה אתה בתור אוהד הפועל אמור לקוות/לייחל.

ציטוט:

"ביום" שזה יקרה זה אומר אחרי ש10 שנים רצית בהצלחתם? ושמחת בשנים האלה בכך שאתה גוזר על עצמך עוד 5 שנים של אי-תחרותיות מאותו "יום".
יעני עכשיו מה אכפת לי אני לא שם, נדבר עוד כמה שנים אולי אני ארצה משהו אחר. ככה?
נשמע לי כמו גישה מאוד ישראלית האמת, מניח שזה חלק מהלוגיקה שהביאה לנו חובות. בעתיד נתמודד וזה.

ציטוט:

אין שום קשר ולא אמור להיות אותו יחס.
כשאני רואה את ב"ש מנצחת באירופה אני מחמיץ פנים ועובר הלאה. כשמכבי מבקיעה אני מתחיל לקלל בערבית.

הרגת אותי, לא יכולת לעשות תגובה קטנה יותר?

הלכת רחוק מדי. בוא נתחיל מזה שאני לא אוהד הפועל ב"ש ולא "רוצה בהצלחתם באירופה". אני בפירוש רוצה שהם ייקחו אליפות ולא חיפה ובטח ובטח לא מכבי.
עכשיו יש עניין של רגשות ואמוציות ווואלה, שהם עשו את המהפך מול אינטר (קיבלתי פוש לטלפון) חייכתי. ושהם מצליחים באירופה, לא כואב לי. זה לא אומר שאני יושב מול הטלויזיה וכוסס ציפורניים, אבל זה לא מפריע, כרגע.
בכל מקרה בין אם אני מייחל לזה ובין אם לא, אין לי שליטה על התוצאות שלהם. זה הכל עניין רגשי ומה לעשות, הרציונל שאתה מנסה למכור פה, עליי כרגע לא עובד. שוב, אין לי ספק שביום שהפועל יחזרו להיות קבוצת כדורגל, אני ארגיש אחרת.
לא הבנתי את המתמטיקה של 5 שנים מהיום. הפועל תלויים בהפועל, לא באף אחד אחר.
מהיום שיבוא בן אדם וישים תקציב ראוי, כזה שמאפשר התמודדות על אליפות, הפועל יוכלו להשיג את כל הקבוצות תוך שנתיים בהנחה שהכסף ינוצל נכון. יוכלו זה לא אומר שיצליחו בדיוק כמו שחיפה נכשלים שנה אחרי שנה, אבל מבחינת משאבים, יש להם את היכולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 14:25 
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
אדום נחמד כתב:

צר לי לבאס אותך, אתה לא אוהד הפועל
איך אפשר לא להתבאס אחרי דרבי כזה?

אני גם לא התבאסתי יותר מדי...
בוא ונהיה צנועים בקשר לקביעה מי אוהד הפועל ומי לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

התרגלתי לחרא אז אני יודע להתמודד עם זה יותר טוב שזה לא יפריע יותר מידי ביום יום, אבל המצב יושב לך בבטן וכבד. סוחבים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4069 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 136  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: