לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
זה בול כמו בדומא. בול.
כולל הכתובות 'נקמה' שנמצאו ליד מוקדי ההצתה, וכולל מה שלכולנו ברור - שהשבכ עצר אנשים כי יש לו שם שתולים שהוא מפחד לחשוף.
בול אותו דבר.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
אני נוטה להסכים עם נחמד.
מקרה דומא לא דומה למקרים הנ״ל.
שם דובר על בית ספציפי שעלה באש, יש מודיעין וכו.
במקרים האלו שהיו בימים האחרונים, מדובר על פריומנים בלי התארגנות
מאורגנת. ״טרור היחידים״
אל תעשו סלט
שימו לב להתגלגלות הדברים:
1.הועלתה טענה שאלו הצתות על רקע לאומני
2.הועלתה טענה שאין להסיק ישר שהיו הצתות על רקע לאומני, טענה זו הועלתה לאחר ההצתות בחיפה
3.הועלתה טענת נגד שלי, שלא מובן למה כאן אי אפשר להסיק מסקנה זו או לפחות לשאר או לחשוב או לחשוד או משהו, ובמקרה דומא לא היתה "זהירות" כזו בהתבטאות מאלו שטוענים את הטענה בסעיף הקודם.
עכשיו אף אחד לא טען שהמקרים דומים (אפשר להשאיר את הדיון הזה לוויכוח אחר) וזו לא היתה הנקודה, הנקודה היא למה כאן אף אחד לא שקל מילים שעכשיו או שוקל?
ובמענה לאדום נחמד - אני חושב ששוב אתה עושה הנחה לצד אחד (בגלל זה אני חושב שיש כאן צביעות, ואלדוד כל הזמן אומר לך את זה) כי בשני המקרים נעצרו אנשים בחשד לטרור, רק אתה יודע מה ההבדל ?
שאת אלו שעצרו עכשיו נתפסו ישר או תוך כדי האירוע, ואלו של דומא שלושה או ארבעה חודשים אחרי
ועוד דוגמה למה אתה חוטא, כי גם כאן כמו האירוע בדומא נעצרו אנשים על ידי השב"כ, והברור לכולנו אולי ברור בדיעבד כמו שכאן זה יהיה בדיעבד, לכן באותה נקודת הזמן אין הבדל בין המקרים, גם אם תנסה להפוך את זה
ובנוגע ל"נקמה" האם כלכך הזוי לחשוב שמישהו זייף את הכתובת? (לא שאני חושב ככה), להזכירך את ההלוויות בעזה שהגופה נופלת מהארון ומתחילה לרוץ.