תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
הם חוגגים כי אין להם באמת פתרונות מלבד הסתה, פילוג והפניית אצבע מאשימה כלפי הקורבן התורן - הערבים, השמאל, התקשורת, בתי המשפט וכולי.
מאז 2001 לא היה כאן ראש ממשלה מהשמאל, מאז 2009 יש את אותו ראש ממשלה מהליכוד, הממשלה הנוכחית היא הימנית ביותר מאז ומעולם ומולה ישנה אופוזיציה לא קיימת ולא רלבנטית אבל הם עדיין מאשימים את כולם במחדלים שלהם. מנהיגים עלובים, ציבור מוסת ומיואש, מדינה בדרך לשומקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 19:40 
kobster כתב:
הם חוגגים כי אין להם באמת פתרונות מלבד הסתה, פילוג והפניית אצבע מאשימה כלפי הקורבן התורן - הערבים, השמאל, התקשורת, בתי המשפט וכולי.
מאז 2001 לא היה כאן ראש ממשלה מהשמאל, מאז 2009 יש את אותו ראש ממשלה מהליכוד, הממשלה הנוכחית היא הימנית ביותר מאז ומעולם ומולה ישנה אופוזיציה לא קיימת ולא רלבנטית אבל הם עדיין מאשימים את כולם במחדלים שלהם. מנהיגים עלובים, ציבור מוסת ומיואש, מדינה בדרך לשומקום.

אני לא חושב שהיו כאן מחדלים. במהלך השריפות הנוכחיות היה תפקוד טוב של הרשויות, כך מעידים חברים תושבי חיפה.
זו סתם הזדמנות לקרוץ לקהל הבוחרים הגזעני שלך. לעזאזל החינוך, היושרה, האחריות. לעזאזל אפילו חזקת החפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
כמו שבהחלט אפשר להאשים את הנהגת הימין ברצח רבין כך אפשר /רצוי/ונכון להאשים את אימן עודה ואחמד טיבי וחבריהם לדרך בגל השרפות. ההסתה הקבועה שלהם נגד המדינה וקריאתם למחאה עממית וציון העובדה שערפאת היה דוגמא להתקוממות הראוייה היא הסתה להצתות יחידים והם הם האשמים. לא חלילה הציבור הערבי כולו.

יש לך דוגמה לאמירות מסיתות כאלה או שההודעה המצוטטת היא בעצמה דוגמה להסתה?
תודה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
kobster כתב:

אני לא חושב שהיו כאן מחדלים. במהלך השריפות הנוכחיות היה תפקוד טוב של הרשויות, כך מעידים חברים תושבי חיפה.
זו סתם הזדמנות לקרוץ לקהל הבוחרים הגזעני שלך. לעזאזל החינוך, היושרה, האחריות. לעזאזל אפילו חזקת החפות.

בחצי השנה האחרונה אין נציב כבאות ראשי, אין מפקד מחוז צפון, אין מפקד מחוז חוף ואין קצין מבצעים של מערך הכבאות.
כל המערך למעשה תקוע ואי אפשר למנות מפקדים קבועים במחוזות האלו, זה אולי לא משליך באופן ישיר על הטיפול בשריפות בשבוע האחרון אבל זה רק מראה כמה ההנהדה הדגולה שלנו לוקחת ברצינות את מערך כיבוי האש. אני לא מצפה מראש הממשלה והשר לביטחון פנים שיכבו בעצמם את השריפות, אני כן מצפה שימנו את המפקדים שאחראים לכך ולא ישאירו את מערך הכיבוי בהקפאה במשך חצי שנה. אחרי זה ביבי עוד יגיד שהוא היה הראשון לזהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בחצי השנה האחרונה אין נציב כבאות ראשי, אין מפקד מחוז צפון, אין מפקד מחוז חוף ואין קצין מבצעים של מערך הכבאות.
כל המערך למעשה תקוע ואי אפשר למנות מפקדים קבועים במחוזות האלו, זה אולי לא משליך באופן ישיר על הטיפול בשריפות בשבוע האחרון אבל זה רק מראה כמה ההנהדה הדגולה שלנו לוקחת ברצינות את מערך כיבוי האש. אני לא מצפה מראש הממשלה והשר לביטחון פנים שיכבו בעצמם את השריפות, אני כן מצפה שימנו את המפקדים שאחראים לכך ולא ישאירו את מערך הכיבוי בהקפאה במשך חצי שנה. אחרי זה ביבי עוד יגיד שהוא היה הראשון לזהות.

!!!!!
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
וזה רק על קצה המזלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
בטח כל אחד מהם רוצה למנות פעיל אחר ממרכז הליכוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
http://reshet.tv/item/news/politics/sec ... ect-flame/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
זה פלסטיני מישראל? כי אם לא אני מצפה להתנצלות מעומק הלב מכל המסיתים.
אם יתברר שאף ערבי ישראלי לא הוסת, האם יתברר גם שמנהיגי ערביי ישראל לא הסיתו?
אני אצפה שיתנצלו גם בפניהם.
סתם, סתם, לא מצפה לכלום.
במזל, מזל גדול המטורפים לא הביאו להצתות נקם או איזה לינץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 21:29 
בעקבות גל המעצרים המתוקשר של הפלסטינים היום אני נוטה להאמין שבשקט בשקט ישחררו את כל הערבים הישראלים העצורים ונעבור להתרכז בהצתות ובהסתות בשטחים. פלסטינים יותר קל להרשיע, ואם אין קייס אז אפשר סתם להחזיק אותם במעצר מנהלי, וממילא עדר הדבילים לא חושב יותר מדי אז יגידו להם "עצרנו ערבים" והם יהיו רגועים.
באספקט האישי, אני בהחלט מעדיף את השריפות שלי בטלמון ולא בחיפה. זה קצת הפריע לי לחיות בימים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
מתנצל על השימוש בטרמינולוגיה לא נכונה.

אם יתברר שזה ערבים או יהודים אזרחי ישראל הם טרוריסטים.
אם יתברר שמדובר בערבים שאינם תושבי ישראל הם "לוחמי חופש".

וללא כל קשר מנהגי המפלגה הערבית המאוחדת אלא שהם גיס חמישי ומחויבים לארגונים הפלשתינים או לרשות הפלשתינית
יותר משהם מחויבים למדינה כל הזמן מסיתים נגד המדינה. להבדיל מה"צל" והחלאות מהצד הימני הם נציגי ציבור המקבלים שכר מהמדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
להבדיל מה"צל" והחלאות מהצד הימני הם נציגי ציבור המקבלים שכר מהמדינה.

נפתלי בנט שר החינוך, למשל, לא מקבל מהמדינה שכר, אין לו שום תפקיד, אחריות או קשר למה שקורה מסביב, כולל למה שהוא אומר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
להבדיל מה"צל" והחלאות מהצד הימני הם נציגי ציבור המקבלים שכר מהמדינה.

נפתלי בנט שר החינוך, למשל, לא מקבל מהמדינה שכר, אין לו שום תפקיד, אחריות או קשר למה שקורה מסביב, כולל למה שהוא אומר.

או רבני יצהר שכנראה יש בארץ יותר מציתים שיצאו מהישיבה שלהם מאשר כאלה שלא, או חבר כנסת שנעצר כשהוא מחזיק ב700 ליטר דלק.
אם אכן מדובר בהצתות, האם נתן לתאר את הימים האחרונים כ"פיגועים רבים ללא נפגעים בנפש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה לשאול האם עשרות השרפות שמשתוללות בשטחים הן טרור יהודי, או ששם כולן מקריות לחלוטין?

ג'ושסוס? לירון? פאביו? עופרי?
מישהו?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2016, 23:46 
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
זה בול כמו בדומא. בול.
כולל הכתובות 'נקמה' שנמצאו ליד מוקדי ההצתה, וכולל מה שלכולנו ברור - שהשבכ עצר אנשים כי יש לו שם שתולים שהוא מפחד לחשוף.
בול אותו דבר.

אני נוטה להסכים עם נחמד.
מקרה דומא לא דומה למקרים הנ״ל.
שם דובר על בית ספציפי שעלה באש, יש מודיעין וכו.
במקרים האלו שהיו בימים האחרונים, מדובר על פריומנים בלי התארגנות
מאורגנת. ״טרור היחידים״

אל תעשו סלט
שימו לב להתגלגלות הדברים:
1.הועלתה טענה שאלו הצתות על רקע לאומני
2.הועלתה טענה שאין להסיק ישר שהיו הצתות על רקע לאומני, טענה זו הועלתה לאחר ההצתות בחיפה
3.הועלתה טענת נגד שלי, שלא מובן למה כאן אי אפשר להסיק מסקנה זו או לפחות לשאר או לחשוב או לחשוד או משהו, ובמקרה דומא לא היתה "זהירות" כזו בהתבטאות מאלו שטוענים את הטענה בסעיף הקודם.

עכשיו אף אחד לא טען שהמקרים דומים (אפשר להשאיר את הדיון הזה לוויכוח אחר) וזו לא היתה הנקודה, הנקודה היא למה כאן אף אחד לא שקל מילים שעכשיו או שוקל?

ובמענה לאדום נחמד - אני חושב ששוב אתה עושה הנחה לצד אחד (בגלל זה אני חושב שיש כאן צביעות, ואלדוד כל הזמן אומר לך את זה) כי בשני המקרים נעצרו אנשים בחשד לטרור, רק אתה יודע מה ההבדל ?
שאת אלו שעצרו עכשיו נתפסו ישר או תוך כדי האירוע, ואלו של דומא שלושה או ארבעה חודשים אחרי
ועוד דוגמה למה אתה חוטא, כי גם כאן כמו האירוע בדומא נעצרו אנשים על ידי השב"כ, והברור לכולנו אולי ברור בדיעבד כמו שכאן זה יהיה בדיעבד, לכן באותה נקודת הזמן אין הבדל בין המקרים, גם אם תנסה להפוך את זה
ובנוגע ל"נקמה" האם כלכך הזוי לחשוב שמישהו זייף את הכתובת? (לא שאני חושב ככה), להזכירך את ההלוויות בעזה שהגופה נופלת מהארון ומתחילה לרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
kobster כתב:

עוד חומר קריאה מומלץ
http://www.haaretz.co.il/news/local/.premium-1.3132941

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
למה אף אחד לא העלה כזה חומר משובח לקריאה קודם לכן?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ,
1. אף אחד לא טען פה שלא היו מציתים כלל.
2. מכיוון שהמקרים לא דומים, כאילו בכלל, לא ברור למה אתה בכלל עושה השוואה. בדומא ברור היה שזה מעשה זדון והדיון היה רק על זהות המציתים. פה אפילו הזדון לא ברור
3. היה ברור לכולם גם אז שהשבכ יודע את האמת, כי יש לו שם שתולים. לי לפחות אין ספק. וזה מסביר בעיני את עניין המעצרים המנהליים. פה בעיני סביר שלשבכ אין כמעט מושג. מותר לך לחשוב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
כשאני חושב על הצוללות ועל רמת השחיתות בפוליטיקה הישראלית, יש מצב שכל ענין ההצתות נולד במוחן של חברות הביטוח וקודם ע"י הלוביסטים שלהן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 09:32 
אדום נחמד כתב:
אני רק רוצה לשאול האם עשרות השרפות שמשתוללות בשטחים הן טרור יהודי, או ששם כולן מקריות לחלוטין?

מישהו?

השריפה בחלמיש טרור בעיינך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 09:36 
אדום נחמד כתב:

מישהו?

מהקצת שקראתי הבנתי שעצרו כמה ערבים ישראלים ואף פליסטנאים שהציתו יערות בשטחים...
דרך אגב - מאד הגיוני שגם כמה מהטרוריסטים היהודים הציתו שטחים/מטעי זית ויש כמובן להחמיר את הדין איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 09:37 
its-sick כתב:
כשאני חושב על הצוללות ועל רמת השחיתות בפוליטיקה הישראלית, יש מצב שכל ענין ההצתות נולד במוחן של חברות הביטוח וקודם ע"י הלוביסטים שלהן.

ברור, חברות הביטוח יחד עם ביבי הלכו והדליקו יערות שלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

מישהו?

דרך אגב - מאד הגיוני שגם כמה מהטרוריסטים היהודים הציתו שטחים/מטעי זית ויש כמובן להחמיר את הדין איתם.

שים לב לטרמינולוגיה בדרך אגב שלך.
'אם זה יהודים, יש להחמיר איתם את הדין'.
כמה שונה מהטרמינולוגיה לגבי השרפות בישראל, שכבר הוחלט מיד שזה מסע טרור וראש הממשלה קרא לשלול את האזרחות של המציתים ובנט ניצל אותן כדי לחזק את טענות הבעלות שלו על הארץ.

ואני מניח שלא נראה כותרות בעיתונים על טרור ההצתות היהודי בשטחים.
מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 09:51 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

מישהו?

שים לב לטרמינולוגיה בדרך אגב שלך.
'אם זה יהודים, יש להחמיר איתם את הדין'.
כמה שונה מהטרמינולוגיה לגבי השרפות בישראל, שכבר הוחלט מיד שזה מסע טרור וראש הממשלה קרא לשלול את האזרחות של המציתים ובנט ניצל אותן כדי לחזק את טענות הבעלות שלו על הארץ.

ואני מניח שלא נראה כותרות בעיתונים על טרור ההצתות היהודי בשטחים.
מעניין

אין לנו ויכוח כאן, בנט זה אידיוט שמונע משנאה, גם הוא וגם ביבי מנצלים את המצב להחמיר את השסע במקום לנסות ולקרב.
תן להם גפרור והם כבר יידעו להדליק את המדורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:02 
יניב קובוביץ כתב:

חלק מהעצורים מעורבים בדליקות ביישובים ערביים ואינם קשורים לשריפות בחיפה

משטרת ישראל נמנעת מלספק את מלוא הפרטים על החשדות המיוחסים לעצורים במעורבות בהצתות או על מצבם החוקי. זאת, למרות שאין צו איסור פרסום האוסר על מסירת המידע.

המידע שמתקבל מדוברות המשטרה הוא חלקי ולא מסודר. לדברי המשטרה, בסך הכל נעצרו כ-30 בני אדם בקשר לגל השריפות. שבעה מהם שוחררו, וכרגע יש בידיה כרגע 23 עצורים, 13 שנעצרו על ידה ועוד כ-10 שנעצרו על ידי צה"ל. דוברות המשטרה העבירה פרטים בסיסיים על הארכת מעצרם של עשרה חשודים, כולם מעורבים לכאורה בשריפות קטנות, ולא באחד ממוקדי האש הגדולים כמו נטף, זכרון יעקב או חיפה.

במרבית הארכות המעצר הידועות, הנסיבות מעלות שאלות בנוגע לרקע הלאומני של המעשים, לכאורה. כך למשל, תושב נצרת שמעצרו הוארך חשוד בהצתה בשכונה בעירו ושני עצורים, בני 16 ו-23, חשודים בהצתה של עלי חורש בין סאג'ור לבית ג'אן – כולם יישובים שאינם יהודיים. בדומה, שלושה מהחשודים שמעצרם הוארך, נעצרו בחשד להחזקת רכב גנוב ולמעורבות בהצתת שריפה שפרצה בשישי בערב, כשהרקע המיוחס להם כרגע הוא פלילי.

יתר העצורים שמעצרם הוארך הם תושב כפר כנא בן 22, החשוד בהצתה בבית קשת ושני תושבים מביר אל מכסור החשודים בהצתה ביער אלון. המשטרה לא סיפקה מידע בנוגע לרקע המיוחס למעשים.

מהמידע שהעבירה המשטרה לתקשורת לא ברור במה חשודים 13 העצורים האחרים, אם התקיים דיון להארכת מעצרם או מתי עתיד להתקיים דיון כזה, או אם בית המשפט הורה לשחרר חלק מהחשודים הללו ממעצר. כמו כן, ידוע כי הוארך מעצרו של הפעיל מרהט, שפרסם פוסט סאטירי בפייסבוק, אך לא ברור אם הוא נכלל בספירת העצורים הזו או לא.

במשטרה אומרים כי ידווחו בימים הקרובים על המשך הטיפול בעצורים, על אף שאין מניעה חוקית להעביר את המידע כבר כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:08 
נפתלי בנט, שר החינוך (!) של ישראל:

"אנחנו ניצבים בפני גל טרור לאומני של מחבלי אש שמטרתם לרצוח יהודים, ולהטיל אימה. זו הגדרת הטרור. ואת הטרור הזה אנחנו ננצח", אמר שר החינוך. "על כל בית פה נקים בתים גדולים ורבים יותר. זו התשובה האמיתית לטרור הלאומני הזה".

יש לי 3 ילדות במערכת החינוך שהטינופת הזה אחראי עליה.
אלוהים ישמור.
טוב שיש להן אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
its-sick כתב:

אתה בטוח שאתה אקדמאי? אתה ממש לא מבין כלום, הא? לא קראת את כל האשכול?
השריפות כמעט כולן (ואולי כולן) היו ללא הצתות מכוונות, בדיוק כמו שיש שריפות כרגע בכל המזרח התיכון היכן שיש צמחיה שיכולה לבעור, רק לא במדבריות.
אחרי שהמושחתים למינהם החלו לצעוק "טרור! טרור!" (אולי כדי להציל את חברות הביטוח) הם נתנו רעיונות לכמה פלסטינאים בודדים שקפצו על הרעיון (אני לא בטוח שבאמת היה מישהו כזה, אבל בשבילך נניח שהיה. בכל מקרה הם תרמו אולי לכמה שריפות קטנות, לא לגדולות).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 27 נובמבר 2016, 10:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:19 
הוארך מעצרו של תושב רהט שפרסם פוסטים ביקורתיים על גל השריפות

בית משפט השלום בבאר שבע האריך הערב עד יום שני את מעצרו של תושב רהט, הפעיל החברתי אנס אבו דעאבס (29), שנעצר אתמול (שישי) בחשד להסתה בעקבות שני פוסטים שפרסם ברשת בעקבות גל השריפות ברחבי הארץ. הפעיל טוען מנגד כי המשטרה תרגמה את הפוסטים שלו בצורה לא נכונה וכי מדובר בסאטירה ובביקורת נגד אלה הרואים בשריפה עונש מאלוהים, על רקע קידום חוק המואזין בכנסת.

בפוסט הראשון כתב בין השאר אבו דעאבס: "לאיזו רמה של בורות וחוסר מודעות הגענו?! ארצנו נשרפת, ומסתבר שיש ערבים בארצות האזור שעסוקים בלשבח את אלוהים ולהלל אותו על זה. מופלא בעיניי איך השכל יכול להפסיק לחשוב ולהפוך לדבר כזה אידיוטי. ה'חגיגות' האלו מעידות על קוצר ידנו ומראות עד כמה אנו רחוקים מהמקום שבו אנו שואפים להיות!".

בעקבות תגובות שקיבל, ובהן ביקורות על עמדתו, פרסם אבו דעאבס פוסט שני, שעליו הסתמכה המשטרה בטענה להסתה. בין השאר כתב אבו דעאבס: "'ישראל נשרפת', אני מציע צעדים אלו בדחיפות: דבר ראשון – חרם על טורקיה וארדואן, ששלח ראשון את מטוסיו לכיבוי השריפות בפלסטין... איזו בגידה זו!". בהמשך כתב אבו דעאבס: "יש חורשות שלהבות האש לא הגיעו אליהן עד כה, אז נזמין את החוליגנים מצעירינו שיעשו את העבודה: איקרית, עמואס, תל ח'וויפה, עסקלאן (אשקלון), ביסאן (בית שאן), אל-פאלוג'ה, טנטורה, ח'ובייזה ועוד מחורשות ארצנו והכפרים העקורים... העשב היבש נדלק במהירות ויותר משמח כפי שאתם יודעים... יישובים ערביים שמסביבם יש שריפות, או המאמינים המתגוררים בחיפה וירושלים ומי שהאש כיתרה אותם – מאחר שמה שקרה זה מן אללה, אז אתם בטוחים. כל שנותר הוא שתוסיפו חומרי בעירה בכיוון נגדי לבתיכם. הרי ההאשמה שמדובר ב'אינתיפאדת הצתות' כבר מוכנה אצל המשטרה".

השופטת אורית ליפשיץ ציינה בהחלטתה כי "לכאורה קורא תמים אשר קורא את הפוסט ולא קרא את הפוסטים האחרים יכול היה להתרשם לכאורה כי המדובר בפוסט אשר נועד לעודד את ההצתות" כמו כן ציינה כי "אין בית המשפט אינו מבקש למנוע את חופש הדיבור אך הוסיפה כי גם לזכות הדיבור יש מגבלות וככל שמדובר בביטואים אשר יש בהם להביא להסתה, לגרום לביצוע עבירות פליליות, יצופה כי רשויות החוק יפעלו להפסקת הסתה זו". משפחתו הגישה ערעור לבית המשפט המחוזי והדיון יתקיים מחר.

(ג'קי חורי ואלמוג בן זכרי)

אפילו שופטים מטומטמים כאן.
איזה ייאוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:31 
its-sick כתב:
לירון האדום כתב:
its-sick כתב:

אתה בטוח שאתה אקדמאי? אתה ממש לא מבין כלום, הא? לא קראת את כל האשכול?
השריפות כמעט כולן (ואולי כולן) היו ללא הצתות מכוונות, בדיוק כמו שיש שריפות כרגע בכל המזרח התיכון היכן שיש צמחיה שיכולה לבעור, רק לא במדבריות.
אחרי שהמושחתים למינהם החלו לצעוק "טרור! טרור!" (אולי כדי להציל את חברות הביטוח) הם נתנו רעיונות לכמה פלסטינאים בודדים שקפצו על הרעיון (אני לא בטוח שבאמת היה מישהו כזה, אבל בשבילך נניח שהיה. בכל מקרה הם תרמו אולי לכמה שריפות קטנות, לא לגדולות).

אני לא בטוח שאני אקדמאי, תן לי שניה לבדוק ואני חוזר אלייך.
דרך אגב גם יגאל עמיר לא רצח את רבין, יחי הקונספירציות.
ואם כבר אז הפוך גוטה, המדינה לא תכריז על השרפות הגדולות שגרמו לנזקים אירועי טרור בכדי לא לשלם מס רכוש, הם יעדיפו שזה יפול על חברות הביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
לטיפול המשטרה, נפתול ומירי
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =841135310

שם לדעתי זו לא סאטירה.
מי שבאמת רוצה למצוא עוד, לוחץ על כפתור החיפוש בפייסבוק וכותב "לשרוף, ערבים" וימצא עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: