תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 13:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
2. אני לא יכול להבין אותה, אני חושב שהרבה בשמאל האמריקאי\אירופאי לא יחשבו שהיא גרועה כמו תלמידה נוצרית ניאו נאצית. אני חושב שהמוסלמים ותומכיהם (כן, חלקם יהודים. נורמן פינקלשטיין ושות') מקבלים הנחות מרחיקות לכת כשזה מגיע לשנאת יהודים. למה אתה חושב שהאנטישמיות בצרפת נמצאת בעלייה מתמדת? בגלל הנוצרים שפתאום התעוררו או בגלל המוסלמים שמהגרים לשם? אם היה פילוח לפי מוצא התוקף בתקריות אנטישמיות במדינות מערביות, אני מוכן לשים את כל מה שיש לי שהרוב היה ממוצא מוסלמי. תקיפות אנטישמיות- נטו בגלל כיפה או הליכה לבית כנסת, לא סתם הפגנות אנטי ישראליות.
3. שוב, להתנגד לישראל ולהיות אנטי ישראלי זה לא תמיד אנטישמיות. אני לא חושב שג'י סטריט הם אוטו-אנטישמים, והם בקביעות מתנגדים למדיניות של ישראל. אני לא חושב שלהתנגד לכיבוש ולמבצעים בעזה הופך אנשים בצורה אוטומטית לאנטישמים, אבל אני באמת מזהה אלמנט חזק של שינאת יהודים אצל הרבה מתומכי ה-BDS, במיוחד המוסלמים שבהם.

2. על סמך מה אתה חושב שהשמאל האמריקאי\אירופי יקבל את זה? יש לך דוגמה למשהו כזה, או שזאת עוד אחת מהדעות הקדומות שלך?
לגבי התגברות האנטישמיות בצרפת - היא הולכת יד ביד עם התגברות השנאה למוסלמים. הפלא ופלא, השונאים הם אותם שונאים.
אתה חי בסרט אם אתה חושב שלגזענים צרפתים אכפת אם אתה "יהודון או ערבוש" (או מה שלא יהיו המילים שלהם לציון יהודים וערבים).
3. קודם כל ירדנו מ"המוסלמים אנטישמים" ל"אני מזהה בקרב תומכי BDS המוסלמים אלמנטים אנטישמיים". וזה כבר טוב, ונשמע מחובר (קצת) יותר למציאות.
אפשר איזה שתיים שלוש דוגמאות, שנדע על מה אתה מדבר?
עריכה: אני מתכוון לברר איתך אם מדובר בכמה מקרים בשוליים, או במשהו מהותי ומרכזי בתנועה הזאת.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 23 נובמבר 2016, 00:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:54 
1. היהודים לא סבלו תחת האיסלאם יותר מאף אחד אחר שחי תחת האיסלאם
2. היהודים סבלו תחת הנצרות הרבה יותר מאשר הם סבלו תחת האיסלאם
על שתי העובדות האלו, בנוסף לזאת שציינתי קודם - שלא היו סכסוכים משמעותיים בין היהדות והאיסלאם לפני תחילת הציונות - אי אפשר להתווכח.
במישור האישי, כאחד שרבע ממשפחתו עלתה מלוב, אני יודע מהסיפורים שהחיים שלהם היו טובים לאין שיעור בצפון אפריקה מאשר בישראל, וזה כשכל האנשים שהכרתי נולדו עמוק אחרי תחילת הציונות וחיו גם לתוך הפרעות של טרום 48. לפני זה אני בטוח שמצבם היה עוד יותר טוב, אם כי גם אחרי הוא כנראה היה עדיף על מעברת יהוד. בצורה אירונית, הדבר שגרם להם את הסבל הכי גדול עד עלייתם לארץ הוא הכיבוש האיטלקי והגרמני בזמן המלחמה. אפילו בצפון אפריקה הנוצרים הצליחו להתערב ולהחמיר את המצב של היהודים.
בכל מקרה, כי אנחנו סוטים מהנושא, אני אגש לשורה התחתונה. אין לי שום ספק שלחיות תחת כיבוש זה תענוג מפוקפק ביותר. לא מוסלמי, לא נוצרי ולא ציוני. אצל הציונות והמערב אפשר למכור סיפורים על גלובליזציה ודמוקרטיה (או "משא האדם הלבן", כמו שקראו לזה פעם), האיסלאם מהבחינה האימפריאלית כרגע (בפריזמה של מאות שנים, כן) ידו על התחתונה, אז קצת קשה למכור את הקונספט של "הכיבוש הנאור".
אני לא חושב שהנושא עלה אי פעם, אבל כמו שאני חושב שהפלסטינים זכאים להגדרה עצמית וזכאים לשחרור ממגף הקלגס הציונית שמונחת להם על הצוואר, ברור לי שבזמנו היה צורך קריטי בפתרון ליהודי אירופה (וזה סיוג חשוב, לא היהודים - יהודי אירופה). אם הייתי בא ותומך בזכות של X אבל בראייה היסטורית חושב שלY לא הייתה זכות זהה (ועוד בהנתן הנסיבות החמורות ביותר בהיסטוריה - השואה), זה שם אותי במקום לא כל כך טוב - שלא נאמר, אנטי יהודי. לכן בקונטקסט היסטורי אני לא יודע לומר אם הייתי, כיהודי, שותף במאבק הגדרה עצמית כמו שהוא התנהל אז (האינטואיציה אומרת לי שלא, אבל אין לי שום דרך לדעת), אבל אני בטח לא חושב שזה מאבק לא לגיטימי. הפתרון שהציע המערב (הנוצרי, כן?) הוא פתרון אימפריאלי קלאסי - לא נפתור את הבעיות שלכם על חשבוננו, נפתור אותו על חשבון התושבים שגרים בשטח שאנחנו ממילא שולטים בו כי כבשנו אותו. כאן שורש הבעיה. הבעיה היא לא היהדות, הבעיה היא הציונות.
וכאן אנחנו חוזרים לנושא, כי זה אשכול על אמריקה (אם יש לך דרך למצוא נושא לאשכול שבו אפשר להכניס את זה, דרשני. זה לא פוליטיקה ישראלית, ולי אין באמת רעיון תחת איזו קטגוריה זה נכנס) ולכן צריך לדבר על רם עמנואל. כמו שכבר אמרתי כאן באשכול, אפילו יהודי אמריקה בעצמם (והרבה בזכות ראש הממשלה שלנו) כבר הבינו שהאינטרס היהודי והאינטרס הציוני נפרדו לדרכם. לכן אני אחזור על מה שאמרתי קודם. הציונות פוגעת ביהודים. היא פוגעת ביהודי ישראל (ובערביי ישראל, ובערבים הפלסטינים, ובתושבי ישראל הלא יהודים), היא פגעה ביהודי צפון אפריקה, היא פוגעת ביהודים שלא חיים בישראל.
איך היא פוגעת באחרונים? הדברים שאתה מודע אליהם ולפעמים, משום מה, מטאטא אותם מתחת לשטיח, הרבה לא מודעים אליהם. הזיהוי השגוי בין יהדות וציונות מטשטש את הקווים בין אנטי ציונות ואנטישמיות לא רק אצל הימין, אלא למרבה הצער גם אצל השמאל. האנטי ציונות (המוצדקת בעיניי, ולגיטימית בעיני כל אדם הגון) הופכת בחלקים לא מבוטלים לאנטישמיות (שהיא כמובן לא לגיטימית ולא מוצדקת בשום צורה שהיא), ומאנטישמיות סובלים גם אנשים שלא חיים בציון.
אפשר להמשיך ולפרט איך הציונות פוגעת גם בשאר היהודים, אבל לא צריך. מה שצריך זה להבין ולהקפיד על הפרדה, ולזכור ש"נגד הציונות" זה ממש לא בהכרח "נגד היהודים". כי אם זה היה ככה, אז לא סביר שיהודי ארה"ב היו בין הקבוצות האתניות הכי פרו-דמוקרטיות בארה"ב. הרי סגרנו על זה שיהודים הם חכמים, המון פרסי נובל וזה.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 23 נובמבר 2016, 00:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:56 
Officer Barbrady כתב:
והנה טראמפ מתנער רשמית מהאלט רייט.

כרגיל, הוא לא באמת מתנער. זה מה שקראתי מקודם "דחייה עם קריצה". מצד אחד הוא מתנער מהם אבל הוא גם מגן הם על באנון והן על האתר הגזעני שהוא עורך ואמור שהוא בדיוק כמו הנ"י טיימס, רק שמרני.

ואשר לדוגמאות שלך, אני די בטוח שאתה טועה מאוד. אמירה שצריך להשמיד את כל היהודים לא תתקבל בהבנה בשום מוסד אקדמאי סביר בארה"ב, ולא משנה אם היא תאמר ע"י נוצרים או מוסלמים.
ויש הבדל של שמיים וארץ בין האמירה שרוב שונאי היהודים בעולם הם מוסלמים ובין האמירה שאנטי ישראליות היא מסווה לאנטישמיות, בין אם בכלל ובין אם בקרב המוסלמים בפרט. ההבדלים מתבהרים בהרבה כשמתרחקים מהמזרח התיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
אני ארקוד על הדם של כל יהודי שאי פעם תמך בדונאלד טרמפ ונפגע מפשע שנאה על היותו יהודי.
על משקל די נחמד מה שקורה לאירופאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 09:08 
http://www.independent.co.uk/news/world ... 33091.html

rigged election

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 10:07 
חבל שמבינים באיחור בתשקורת שהיה עדיף לא להשתמש בכינוי המלבין ״אלט רייט״ ופשוט לקרוא לחיה הנאצית בשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
2. אני לא יכול להבין אותה, אני חושב שהרבה בשמאל האמריקאי\אירופאי לא יחשבו שהיא גרועה כמו תלמידה נוצרית ניאו נאצית. אני חושב שהמוסלמים ותומכיהם (כן, חלקם יהודים. נורמן פינקלשטיין ושות') מקבלים הנחות מרחיקות לכת כשזה מגיע לשנאת יהודים. למה אתה חושב שהאנטישמיות בצרפת נמצאת בעלייה מתמדת? בגלל הנוצרים שפתאום התעוררו או בגלל המוסלמים שמהגרים לשם? אם היה פילוח לפי מוצא התוקף בתקריות אנטישמיות במדינות מערביות, אני מוכן לשים את כל מה שיש לי שהרוב היה ממוצא מוסלמי. תקיפות אנטישמיות- נטו בגלל כיפה או הליכה לבית כנסת, לא סתם הפגנות אנטי ישראליות.
3. שוב, להתנגד לישראל ולהיות אנטי ישראלי זה לא תמיד אנטישמיות. אני לא חושב שג'י סטריט הם אוטו-אנטישמים, והם בקביעות מתנגדים למדיניות של ישראל. אני לא חושב שלהתנגד לכיבוש ולמבצעים בעזה הופך אנשים בצורה אוטומטית לאנטישמים, אבל אני באמת מזהה אלמנט חזק של שינאת יהודים אצל הרבה מתומכי ה-BDS, במיוחד המוסלמים שבהם.

2. על סמך מה אתה חושב שהשמאל האמריקאי\אירופי יקבל את זה? יש לך דוגמה למשהו כזה, או שזאת עוד אחת מהדעות הקדומות שלך?
לגבי התגברות האנטישמיות בצרפת - היא הולכת יד ביד עם התגברות השנאה למוסלמים. הפלא ופלא, השונאים הם אותם שונאים.
אתה חי בסרט אם אתה חושב שלגזענים צרפתים אכפת אם אתה "יהודון או ערבוש" (או מה שלא יהיו המילים שלהם לציון יהודים וערבים).
3. קודם כל ירדנו מ"המוסלמים אנטישמים" ל"אני מזהה בקרב תומכי BDS המוסלמים אלמנטים אנטישמיים". וזה כבר טוב, ונשמע מחובר (קצת) יותר למציאות.
עריכה: אני מתכוון לברר איתך אם מדובר בכמה מקרים בשוליים, או במשהו מהותי ומרכזי בתנועה הזאת.

2. מכיר נורמן פינקלשטיין? האם הטענה לפיה ישראל עושה תעשייה מהשואה היא לא טענה אנטישמית? ובעניין צרפת, זה מה שאני טוען, שתוקפי היהודים הם לא נוצרים אלט-רייט סטייל אלא מוסלמים אנטישמים.
3. דוגמאות לאנטישמיות ב-BDS? אתה מוזמן לחפש בגוגל, יצוצו לך מאות דוגמאות. מעריכת רשימות של סטודנטים יהודים בקולג'ים ועד קריקטורות זקני ציון סטייל.

אגב, אתה מכיר את הוידאו של הסטודנטית המוסלמית והפרופסור היהודי, כן? אני מניח שכולם פה ראו אותו, בגלל זה אני נותן אותו כדוגמא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
1. היהודים לא סבלו תחת האיסלאם יותר מאף אחד אחר שחי תחת האיסלאם
2. היהודים סבלו תחת הנצרות הרבה יותר מאשר הם סבלו תחת האיסלאם
על שתי העובדות האלו, בנוסף לזאת שציינתי קודם - שלא היו סכסוכים משמעותיים בין היהדות והאיסלאם לפני תחילת הציונות - אי אפשר להתווכח.
במישור האישי, כאחד שרבע ממשפחתו עלתה מלוב, אני יודע מהסיפורים שהחיים שלהם היו טובים לאין שיעור בצפון אפריקה מאשר בישראל, וזה כשכל האנשים שהכרתי נולדו עמוק אחרי תחילת הציונות וחיו גם לתוך הפרעות של טרום 48. לפני זה אני בטוח שמצבם היה עוד יותר טוב, אם כי גם אחרי הוא כנראה היה עדיף על מעברת יהוד. בצורה אירונית, הדבר שגרם להם את הסבל הכי גדול עד עלייתם לארץ הוא הכיבוש האיטלקי והגרמני בזמן המלחמה. אפילו בצפון אפריקה הנוצרים הצליחו להתערב ולהחמיר את המצב של היהודים.
בכל מקרה, כי אנחנו סוטים מהנושא, אני אגש לשורה התחתונה. אין לי שום ספק שלחיות תחת כיבוש זה תענוג מפוקפק ביותר. לא מוסלמי, לא נוצרי ולא ציוני. אצל הציונות והמערב אפשר למכור סיפורים על גלובליזציה ודמוקרטיה (או "משא האדם הלבן", כמו שקראו לזה פעם), האיסלאם מהבחינה האימפריאלית כרגע (בפריזמה של מאות שנים, כן) ידו על התחתונה, אז קצת קשה למכור את הקונספט של "הכיבוש הנאור".
אני לא חושב שהנושא עלה אי פעם, אבל כמו שאני חושב שהפלסטינים זכאים להגדרה עצמית וזכאים לשחרור ממגף הקלגס הציונית שמונחת להם על הצוואר, ברור לי שבזמנו היה צורך קריטי בפתרון ליהודי אירופה (וזה סיוג חשוב, לא היהודים - יהודי אירופה). אם הייתי בא ותומך בזכות של X אבל בראייה היסטורית חושב שלY לא הייתה זכות זהה (ועוד בהנתן הנסיבות החמורות ביותר בהיסטוריה - השואה), זה שם אותי במקום לא כל כך טוב - שלא נאמר, אנטי יהודי. לכן בקונטקסט היסטורי אני לא יודע לומר אם הייתי, כיהודי, שותף במאבק הגדרה עצמית כמו שהוא התנהל אז (האינטואיציה אומרת לי שלא, אבל אין לי שום דרך לדעת), אבל אני בטח לא חושב שזה מאבק לא לגיטימי. הפתרון שהציע המערב (הנוצרי, כן?) הוא פתרון אימפריאלי קלאסי - לא נפתור את הבעיות שלכם על חשבוננו, נפתור אותו על חשבון התושבים שגרים בשטח שאנחנו ממילא שולטים בו כי כבשנו אותו. כאן שורש הבעיה. הבעיה היא לא היהדות, הבעיה היא הציונות.
וכאן אנחנו חוזרים לנושא, כי זה אשכול על אמריקה (אם יש לך דרך למצוא נושא לאשכול שבו אפשר להכניס את זה, דרשני. זה לא פוליטיקה ישראלית, ולי אין באמת רעיון תחת איזו קטגוריה זה נכנס) ולכן צריך לדבר על רם עמנואל. כמו שכבר אמרתי כאן באשכול, אפילו יהודי אמריקה בעצמם (והרבה בזכות ראש הממשלה שלנו) כבר הבינו שהאינטרס היהודי והאינטרס הציוני נפרדו לדרכם. לכן אני אחזור על מה שאמרתי קודם. הציונות פוגעת ביהודים. היא פוגעת ביהודי ישראל (ובערביי ישראל, ובערבים הפלסטינים, ובתושבי ישראל הלא יהודים), היא פגעה ביהודי צפון אפריקה, היא פוגעת ביהודים שלא חיים בישראל.
איך היא פוגעת באחרונים? הדברים שאתה מודע אליהם ולפעמים, משום מה, מטאטא אותם מתחת לשטיח, הרבה לא מודעים אליהם. הזיהוי השגוי בין יהדות וציונות מטשטש את הקווים בין אנטי ציונות ואנטישמיות לא רק אצל הימין, אלא למרבה הצער גם אצל השמאל. האנטי ציונות (המוצדקת בעיניי, ולגיטימית בעיני כל אדם הגון) הופכת בחלקים לא מבוטלים לאנטישמיות (שהיא כמובן לא לגיטימית ולא מוצדקת בשום צורה שהיא), ומאנטישמיות סובלים גם אנשים שלא חיים בציון.
אפשר להמשיך ולפרט איך הציונות פוגעת גם בשאר היהודים, אבל לא צריך. מה שצריך זה להבין ולהקפיד על הפרדה, ולזכור ש"נגד הציונות" זה ממש לא בהכרח "נגד היהודים". כי אם זה היה ככה, אז לא סביר שיהודי ארה"ב היו בין הקבוצות האתניות הכי פרו-דמוקרטיות בארה"ב. הרי סגרנו על זה שיהודים הם חכמים, המון פרסי נובל וזה.

הציונות כציונות זה משהו אחד (ואני ממתנגדיה), ורעיון לפיו מגיעה ליהודים הזכות להתיישב בשטח אוטונומי זה דבר אחר. תשאל את עצמך שאלה כזאת- מה מפריע למוסלמים? המחסומים והנכבה או העובדה שאנחנו, היהודים, מבקשים הגדרה עצמית ושטח? הרי לפני 48' לא היו גירושים של ערבים מהבתים, והם עדיין לא קיבלו את הצעת החלוקה למרות שהיא נתנה להם מדינה. ואף אחד לא הציע לגרש אותם מהמדינה היהודית שתקום, אז למה הם פתחו במלחמת חורמה? ואם אתה כן מכיר בעובדה שהם לא מסכימים שבני הדת היהודית יקימו יישות אוטונומית, ואתה עדיין תומך בהם, אתה מבין שזה מאד בעייתי? אני מסרב לקבל את העובדה שאתה מאמץ נרטיב גזעני ואנטישמי, אז אני פשוט מאמין שאתה לא באמת מבין מה הבעיה של המוסלמים עם היהודים בארץ ישראל.

ואגב, באמת שהיו פרעות ביהודי ארצות האסלאם הרבה לפני הציונות. במרוקו, עיראק, סוריה, א"י. ידעת שהמוסלמים לא נתנו ליהודים אשכנזים לעלות לירושלים במשך 100 שנים? מאות שנים לפני שהרצל נולד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
והנה טראמפ מתנער רשמית מהאלט רייט.

כרגיל, הוא לא באמת מתנער. זה מה שקראתי מקודם "דחייה עם קריצה". מצד אחד הוא מתנער מהם אבל הוא גם מגן הם על באנון והן על האתר הגזעני שהוא עורך ואמור שהוא בדיוק כמו הנ"י טיימס, רק שמרני.

ואשר לדוגמאות שלך, אני די בטוח שאתה טועה מאוד. אמירה שצריך להשמיד את כל היהודים לא תתקבל בהבנה בשום מוסד אקדמאי סביר בארה"ב, ולא משנה אם היא תאמר ע"י נוצרים או מוסלמים.
ויש הבדל של שמיים וארץ בין האמירה שרוב שונאי היהודים בעולם הם מוסלמים ובין האמירה שאנטי ישראליות היא מסווה לאנטישמיות, בין אם בכלל ובין אם בקרב המוסלמים בפרט. ההבדלים מתבהרים בהרבה כשמתרחקים מהמזרח התיכון.
להשמיד את היהודים לא, אבל להשמיד את ישראל? שנאה על רקע גזעני אאוט, שנאה על רקע מדיני אין. אתה חושב שזה לגיטימי להחרים ולהסית אחרים להחרים חנות של ישראלי רק בגלל שהוא שם דגל ישראל על החלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:24 
תמונה

הימין הישראלי: נאצים זה טוב. אנחנו אוהבים נאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

2. מכיר נורמן פינקלשטיין? האם הטענה לפיה ישראל עושה תעשייה מהשואה היא לא טענה אנטישמית? ובעניין צרפת, זה מה שאני טוען, שתוקפי היהודים הם לא נוצרים אלט-רייט סטייל אלא מוסלמים אנטישמים.
3. דוגמאות לאנטישמיות ב-BDS? אתה מוזמן לחפש בגוגל, יצוצו לך מאות דוגמאות. מעריכת רשימות של סטודנטים יהודים בקולג'ים ועד קריקטורות זקני ציון סטייל.

אגב, אתה מכיר את הוידאו של הסטודנטית המוסלמית והפרופסור היהודי, כן? אני מניח שכולם פה ראו אותו, בגלל זה אני נותן אותו כדוגמא.

2. לא, זאת לא טענה אנטישמית. זאת טענה קונקרטית על מדינת ישראל. טענה אנטישמית זה משהו כמו "היהודים אשמים ברוב מלחמות העולם".
3. קודם כל ביקשתי ממך דוגמה. לחפש בגוגל אני יודע לבד. בתור אחד שחופר כל היום ל האנטישמיות של הBDS ציפיתי שיהיו לך לפחות כמה דוגמאות בשלוף, אבל כנראה שאתה שוב מדבר על פארש.
דבר שני, הדוגמאות שהבאת חסרות מאוד, למשל לא נתת לי סיבה לחשוב שיש קשר ביניהן לבין BDS או כל תנועה או יוזמה אחרת.

לגבי הוידאו שאתה מדבר עליו, לא הצלחתי להבין על מה אתה מדבר (יכול מאוד להיות שלא ראיתי אותו). אבל אם אני מבין בין השורות, הוידאו הזה מוכיח שיש מישהי שהיא גם מוסלמית וגם גזענית. וואו, ממש מרתק.
אם אני אשים פה עכשיו סרטון שמראה שיש יהודי גזעני שונא ערבים, זה אומר שמותר לי מחר לפצוח בקמפיין עולמי נגד שנאת הערבים של הגזע היהודי, או שאז אהיה חשוד בגזענות בעצמי?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:50 
מה ההקשר של הציטוט הזה של עברי? זה נראה מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
[youtube]7yGN8SlIEZ8[/youtube]

היא הרגישה בנוח להגיד את זה רק בגלל שהיא בטוחה שיש לה גב מאד רציני. תלמידה נוצרית לא הייתה מעיזה להגיד דבר כזה.

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 23 נובמבר 2016, 13:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הכיף מתחיל? טראמפ עומד למנות מכחיש התחממות גלובלית ידוע לראש הסוכנות להגנת הסביבה
https://www.scientificamerican.com/arti ... ransition/

סוגרים את המימון למחקר ינויי אקלים לנאסא כי זה "פוליטי", ומעבירים לחקר חלל עמוק. מוי כיף!
https://www.theguardian.com/environment ... e-research

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 13:03 
אבי כתב:

מזכיר אשכולות על השופטים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת חושב את מה שאתה חושב על העולם המוסלמי\ערבי על סמך סרטון ביוטיוב שבו רואים בחורה שמדברת מסריח?
תשמע, אם כן אתה הזוי.
זוכר את הסרטון של הילדים בכיתה בבית ספר חרדי, שאומרים שהם יילכו לצבא כדי להרוג ערבים, שהערבים צריכים להיות החמורים שלהם וכו' וכו', כשהמורה שלהם עומד בצד ומחייך?
מישהו רשאי להסיק מזה שכל היהודים גזענים, שרוצים להרוג בערבים ולנצל אותם?

בקיצור, ידידי, תצטרך להתאמץ קצת יותר כדי לתרץ את הדעות שלך, ויש לי תחושה שכל המאמץ שבעולם לא יעזור לך, ותישאר בסוף עם ההבנה שמדובר בדעות קדומות נטולות ביסוס (זה המקרה הטוב, במקרה הרע חומת המגן שבנית סביב עצמך תחזיק מעמד ותמשיך לחיות בתוך הסתירה הזאת).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
"דיבור מסריח"? זה קצת יותר מזה. בכל מקרה, אני לא יודע אם יש נתונים לגבי מוצא התוקפים בתקריות אנטישמיות בעולם. אני אפילו לא מדבר על החברה המוסלמית במדינות מוסלמיות, או שתכחיש גם כאן את האנטישמיות הארסית שמופצת שם? בכל מקרה, אני לא התיימרתי להיות ברק אובמה, אני לא PC ולא ליברל. אני לא חושב שרוב המוסלמים אנטישמים, אני חושב שרוב האנטישמים כיום בעולם הם מוסלמים. הבעיה שלי היא שהם מציגים את זה בתור אנטי ישראליות, מקבלים את תמיכת השמאל האמריקאי והאירופאי והתוצאה היא אותה תוצאה- אבטחה מוגברת על בתי כנסת, תקריות אנטישמיות, חרמות על חנויות של ישראלים. אותה גברת בשינוי אדרת. פעיל BDS בבית הלבן הוא הרסני ליהודים (לא רק לישראלים!) לא פחות מאחד כמו סטיב בנון. ואני נוטה להאמין שסנדרס היה מכניס אחד כזה אם היה נבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
האם אי פעם אנשים מהסוג של אופיסר ברבריידי ניהלו דיון רציני על האידיאולוגיה של BDS או שהם סיווגו אותם בתור הביאה השנייה של אדולף היטלר מההתחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. "דיבור מסריח"? זה קצת יותר מזה.
2. בכל מקרה, אני לא יודע אם יש נתונים לגבי מוצא התוקפים בתקריות אנטישמיות בעולם.
3. אני אפילו לא מדבר על החברה המוסלמית במדינות מוסלמיות, או שתכחיש גם כאן את האנטישמיות הארסית שמופצת שם?
4. בכל מקרה, אני לא התיימרתי להיות ברק אובמה, אני לא PC ולא ליברל.
5. אני לא חושב שרוב המוסלמים אנטישמים, אני חושב שרוב האנטישמים כיום בעולם הם מוסלמים.
6. הבעיה שלי היא שהם מציגים את זה בתור אנטי ישראליות,
7. מקבלים את תמיכת השמאל האמריקאי והאירופאי והתוצאה היא אותה תוצאה- אבטחה מוגברת על בתי כנסת, תקריות אנטישמיות, חרמות על חנויות של ישראלים. אותה גברת בשינוי אדרת.
8. פעיל BDS בבית הלבן הוא הרסני ליהודים (לא רק לישראלים!) לא פחות מאחד כמו סטיב בנון.
9. ואני נוטה להאמין שסנדרס היה מכניס אחד כזה אם היה נבחר.

1. למה מי היא בכלל שהיא יכולה לעשות משהו שחורג מסיבור מסריח?
2. כרגיל, אתה מקשקש פה למרות שאתה יודע שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
3. עד לפני רגע דיברנו על האנטישמים שמקיפים את טראמפ. מה קרה שפתאום חשוב לך כל כך להסיט את הדיון למקומות אחרים?
4. ואללה :SMOKE:
5. אסמכתא?
6. אבל אני טוען שהנחת היסוד הזאת שלך היא משוללת יסוד, לכן אנחנו מסנים לבחון אותה. אתה שוב ושוב משתמש בה כהסבר, בזמן שאנחנו בכלל מתווכחים על נכונותה.
7. אז בסוף מי שמבצע את ההתקפות הוא המיעוט המערבי מבין האנטישמים, לשיטתך? בא לך להחליט מה אתה טוען?
8. קודם כל עצוב מאוד שהפנמת את הזיהוי האנטישמי בין היהודים לבין הישראלים. עכשיו תסביר למה רם עמנואל "רע ליהודים", ותנסה להיות קונקרטי ולא להשתמש בטענה (השנויה במחלוקת לכל הפחות) שביקורת על ישראל היא אנטישמיות.
9. וואו, אז טראמפ לא יותר גרוע, לשיטתך, ממישהו שבכלל לא התמודד לתפקיד, וזאת סיבה מספיק טובה להגן על אנטישמים ועל אנשים שמצדיעים במועל יד. מעניין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 15:04 
אני מצטרף לסעיף 8 של טקנו.
ניכר שאתה ממשיך להתעלם מההבדל, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
הרגת אותי עם הסעיפים האלה.

אני ממש לא טוען שהמיעוט המערבי אחראי לתקיפות האנטישמיות, אני טוען שהוא נותן גב ולגיטימציה לאנטישמיות המודרנית. אני אדגיש שוב- ביקורת על ישראל רחוקה מאנטישמיות. יש הרבה מוסלמים בעולם שמבקרים את ישראל והם לא אנטישמים. זה לא אומר שאין מסה רצינית בתנועות האנטי ישראליות (לאו דווקא הBDS) של אנטישמים במסווה של אנטי ישראלים. ואני באמת מקווה שאתה צוחק לגבי נורמן פינקלשטיין, אורח הכבוד של חיזבאללה לפני כמה שנים. אם אתה רואה אותו בתור פעיל BDS לגיטימי, כאן מתחילה אי ההבנה שלנו. וזה בדיוק מה שאני מנסה להסביר, שנורמן פינקלשטיין הוא לא פחות גרוע מדניאל בורוס. אתם והשמאל האמריקאי-אירופאי חושבים שהוא פחות גרוע, הרבה יהודים (ואני בתוכם) חושבים שהוא גרוע באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
עוד כתבה על ניגודי עניינים וכו' וכו' בין טראמפ איש העסקים לבין טראמפ הנשיא - http://www.newyorker.com/news/john-cassidy/trumps-businesses-represent-an-impossible-conflict-of-interest?mbid=social_facebook

זה פשוט מצב הזוי. לא ייאמן שאין איזה הסדר קבוע בחוק למקרים כאלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. הרגת אותי עם הסעיפים האלה.

2. אני ממש לא טוען שהמיעוט המערבי אחראי לתקיפות האנטישמיות, אני טוען שהוא נותן גב ולגיטימציה לאנטישמיות המודרנית. אני אדגיש שוב- ביקורת על ישראל רחוקה מאנטישמיות. יש הרבה מוסלמים בעולם שמבקרים את ישראל והם לא אנטישמים. זה לא אומר שאין מסה רצינית בתנועות האנטי ישראליות (לאו דווקא הBDS) של אנטישמים במסווה של אנטי ישראלים. ואני באמת מקווה שאתה צוחק לגבי נורמן פינקלשטיין, אורח הכבוד של חיזבאללה לפני כמה שנים. אם אתה רואה אותו בתור פעיל BDS לגיטימי, כאן מתחילה אי ההבנה שלנו. וזה בדיוק מה שאני מנסה להסביר, שנורמן פינקלשטיין הוא לא פחות גרוע מדניאל בורוס. אתם והשמאל האמריקאי-אירופאי חושבים שהוא פחות גרוע, הרבה יהודים (ואני בתוכם) חושבים שהוא גרוע באותה מידה.

1. סליחה שלקחתי אותך ברצינות. להימנע מזה בעתיד?
2. אני אגיב בכלליות - נראה לי שמרוב שהסתחררת סביב עצמך קצת איבדת את הכיוון. לא כתבתי כלום על נורמן פינקלשטיין ולא על אף אחד אחר. אתה מתווכח פה עם הדים של דברים שאתה כתבת קודם.
אולי בכל זאת כדאי שתיצמד לסעיפים שלי, זה יהיה יותר פשוט :SMOKE:

בכל מקרה, נראה לי שכולם הבינו מה אתה רוצה להגיד (המוסלמים הם אנטישמים ולכן לא נורא שנאו-נאצים מסתובבים בבית הלבן, או משהו דומה), ושאפשר להפסיק עם זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 16:58 
קלינטון כבר בפער של 2 מיליון קולות עם מעל 64 מיליון קולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
(מהפייסבוק של הוושינגטון פוסט)
(סליחה על הגודל)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 18:39 
לא רשאים להצביע זה כולל ילדים, או שזה רק מהגרים/פסולי הצבעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
נוועם, אתה שיכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 18:49 
נו, בחיי. עושים פילוח לאחוזים בלי לציין מה האומגה? איזה מין דבר זה?
חוץ מזה, נראה בעיניי לא הגיוני שיש כמעט 100 מיליון תושבים בוגרים שלא רשאים להצביע, אלא אם יש שם קריטריונים מוזרים מאוד לזכאות.

עריכה: מהנתון שאבי הביא תגובה לפני, זה כולל ילדים.
גרף דמגוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
זה לא דמגוגי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 18:54 
ברור שכן.
אולי נקבע את אומגה להיות כל האורגניזמים בארה"ב? אחוזי ההצבעה יהיו נמוכים הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: