תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 16:46 
אין שום דבר אנטישמי בBDS. כלומר, אני בטוח שיש בקרב התומכים של BDS אנשים שהם אנטישמים, אבל התנועה עצמה והאידיאולוגיה שלה אינם כזאת, ורבים מקרבה, כולל ממנהיגיה, הם בכלל יהודים. KKK וחלקים מהאלט-רייט הם אנטישמים אמיתיים, אנטישמים כמו אלו שלמדתם עליהם בשעורי היסטוריה של המאה 20. אין שם ולו יהודי (מוצהר) אחד.
אתם גם לא תוכלו למצוא ולו אדם אחד שבעשרות השנים האחרונות נשיא דמורקט מינה לתפקיד בכיר שהוא אנטישמי או גזען. זה לא קיים. אני גם לא זוכר שמישהו מהבושים מינה מישהו שכזה (למרות שאחד מהם, בוש 41, היה נחשב לסופר אנטי-ישראלי, בעיני הימין בארץ).
האשמה בגזענות, ועוד יותר מכך באנטישמיות, הייתה מכת מוות לכל מי שרצה תפקיד בכיר בממשל האמריקאי. עד שהגיע טרמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 17:03 
לגבי 1 ו3 אין מה להתייחס (רק שאם תראה את הכמות אידיוטים שיצאו כתוצאה מהקו שהתווית אני די משוכנע שגם אתה תהיה מופתע).

2. איך אתה יודע שהוא באמת אמר מה שהוא חושב? עובדה שהוא ממנה אנשים קיצוניים בהרבה מהאופן שבו הוא עצמו התבטא (שלא היה מתון במיוחד).
אז אתה מסכים איתי שאי אפשר לדעת את העתיד, אבל אתה טוען שיש לך כישרון מיוחד לבחון כליות ולב, ועוד ממרחק של אלפי ק"מ?

לדעת בבטחון מלא את דעותיו האמיתיות אף אחד לא יכול לדעת (למעט טראמפ עצמו), אבל ממעקב אחרי האיש ופועלו, אני לא חושב שהוא משקר ומרכך עמדות באשר לדברים אותם הוא אמר (וכן, יכול להיות שאני טועה),
ולגבי בחירותיו, זה ממש לא משנה את מי הוא ממנה, אני בטוח שעל כל מועמד אחר שהוא היה מציב היו מוצאים רפש וליכלוכים אחרים שהיו גורמים לקול זעקה רמה כמו עכשיו, ואני מקווה ומאמין שהוא ידע לנהל אותם בצורה נכונה ובהתאם לתוכניותיו

ושוב את מנסה ולא מצליח, אין שום קשר בין מה שרשמתי שם למה שאתה מנסה להציג.
ועל מנת לקעקע את מסקנתך (שלאכזבתי מתגלות כשגויות או לא נכונות יותר ויותר לאחרונה) ,אני אומר וקובע אפילו שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד כרגע (מלבד העובדה שבסוף כולנו נמות), אני כן מאמין שהוא יהיה טוב לאמריקה בסופו של דבר, להבטיח את זה או לשים את הכסף שלי על זה לא הייתי שם (אלא אם איציק יביא לי את החלטת קונצזוס יודע הכל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
א. לגבי 1 ו3 אין מה להתייחס (רק שאם תראה את הכמות אידיוטים שיצאו כתוצאה מהקו שהתווית אני די משוכנע שגם אתה תהיה מופתע).

ב. 2. איך אתה יודע שהוא באמת אמר מה שהוא חושב? עובדה שהוא ממנה אנשים קיצוניים בהרבה מהאופן שבו הוא עצמו התבטא (שלא היה מתון במיוחד).
אז אתה מסכים איתי שאי אפשר לדעת את העתיד, אבל אתה טוען שיש לך כישרון מיוחד לבחון כליות ולב, ועוד ממרחק של אלפי ק"מ?

לדעת בבטחון מלא את דעותיו האמיתיות אף אחד לא יכול לדעת (למעט טראמפ עצמו), אבל ממעקב אחרי האיש ופועלו, אני לא חושב שהוא משקר ומרכך עמדות באשר לדברים אותם הוא אמר (וכן, יכול להיות שאני טועה),
ולגבי בחירותיו, זה ממש לא משנה את מי הוא ממנה, אני בטוח שעל כל מועמד אחר שהוא היה מציב היו מוצאים רפש וליכלוכים אחרים שהיו גורמים לקול זעקה רמה כמו עכשיו, ואני מקווה ומאמין שהוא ידע לנהל אותם בצורה נכונה ובהתאם לתוכניותיו

ג. ושוב את מנסה ולא מצליח, אין שום קשר בין מה שרשמתי שם למה שאתה מנסה להציג.
ועל מנת לקעקע את מסקנתך (שלאכזבתי מתגלות כשגויות או לא נכונות יותר ויותר לאחרונה) ,אני אומר וקובע אפילו שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד כרגע (מלבד העובדה שבסוף כולנו נמות), אני כן מאמין שהוא יהיה טוב לאמריקה בסופו של דבר, להבטיח את זה או לשים את הכסף שלי על זה לא הייתי שם (אלא אם איציק יביא לי את החלטת קונצזוס יודע הכל)

א. לא תפתיע אותי. אני גם ככה חושב שרוב האנשים די טפשים ונוחים להשפעה, במיוחד כשהם פוחדים ומתוסכלים.
ב. אז אתה כן יודע לקרוא את העתיד, ועוד במצבים היפותטיים שבכלל לא קרו. מקנא בך.
ג. כלומר אתה בעצם אומר שאין לך מושג מה יקרה, אתה אפילו לא חושב שאתה יודע, אבל מצד שני כן חושב שאתה יודע?
ד. תשמע, אני יודע שאתה אוהב לריב איתי בפורום, ושאחר כך אופטימי ומעריציו יחלקו לך פרחים ויפתחו לכבודך אשכולות בקנסו, אבל אני באמת לא מבין מה אתה מנסה להגיד.
שאני פסימי מדי כי אני חושש שיש סיכוי גדול מדי שהדברים יתקדמו בכיוון שנראה שהם הולכים אליו?
אין לי תשובה אחרת מלבד "נחיה ונראה". (עכשיו בטוח תקבל אלפי פרחים ולבבות מחבורת מחרחרי הריב ושונאי הסמולנים, הם מתים על הביטוי הזה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 17:16 
סומך כתב:
ofri כתב:
Lion Den כתב:
https://www.facebook.com/TheAtlantic/vi ... f=NEWSFEED
סטיב באנון מיתג מחדש את הנאצים כ"alt-right".
סטיב באנון חושב שהבחור מהוידאו הוא "אינטלקטואל".
בעוד חודשיים סטיב באנון יהפוך לבנאדם הכי חשוב בבית הלבן פרט לנשיא.
בהצלחה לעם ישראל!

הוא לא הבן אדם הכי חזק בבית הלבן השני לנשיא זה ראש הסגל של הבית הלבן שזה פרייבוס ., ובאנון לפי מה ששמעתי יהיה כולה יועץ אסטרטגי ויועץ אישי

חחח כולה יועץ אסטרטגי ויועץ אישי...

עדיין לא האיש הכי חזק בבית הלבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 17:18 
אז בסדר נגיד שהנאו נאצי הוא רק האיש השני הכי חזק שם.
זה מנחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אין שום דבר אנטישמי בBDS. כלומר, אני בטוח שיש בקרב התומכים של BDS אנשים שהם אנטישמים, אבל התנועה עצמה והאידיאולוגיה שלה אינם כזאת, ורבים מקרבה, כולל ממנהיגיה, הם בכלל יהודים. KKK וחלקים מהאלט-רייט הם אנטישמים אמיתיים, אנטישמים כמו אלו שלמדתם עליהם בשעורי היסטוריה של המאה 20. אין שם ולו יהודי (מוצהר) אחד.
אתם גם לא תוכלו למצוא ולו אדם אחד שבעשרות השנים האחרונות נשיא דמורקט מינה לתפקיד בכיר שהוא אנטישמי או גזען. זה לא קיים. אני גם לא זוכר שמישהו מהבושים מינה מישהו שכזה (למרות שאחד מהם, בוש 41, היה נחשב לסופר אנטי-ישראלי, בעיני הימין בארץ).
האשמה בגזענות, ועוד יותר מכך באנטישמיות, הייתה מכת מוות לכל מי שרצה תפקיד בכיר בממשל האמריקאי. עד שהגיע טרמפ.
מי יותר רע ליהודים, סטיב בנון או רם עמנואל?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:17 
הגישה הפרגמטית הזו ששנותנת לגיטימציה לנאציזם היא לא הדרך ללכת בה לטעמי.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:18 
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:

אחד מהם רע והשני טוב, אז מה השאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
מי הרע ומי הטוב?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:

יש לך טעות יסודית.
הראשון רוצה ברעתם (או לפחות לא רוצה שהילדים שלו יסתובבו בחברתם), השני חושב שטובתם מחייבת צעדים שאתה לא מסכים איתם.

אגב, יש יותר יהודים בארה"ב מאשר בישראל, ויש הרבה יותר חרדים בארה"ב מאשר בישראל.
מה החברים שלך משם חושבים? הם בעד טראמפ, באנון ושאר החבורה? אחרי הבחירות פתחו שם שמפניות? (חובבי הקוואנטרו כנראה סובלים עד עכשיו מהנגאובר)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 18:41 
אני לא כל כך מבין את השאלה. האחד לפי הטענות אנטישמי והשני יהודי. האחד, אם הסיפורים נכונים, שונא יהודים, והאחר הוא יהודי בעצמו וכל סביבתו יהודית.
בנון, מצד שני, הוא לא נבחר ציבור ועמנואל כן. בנון, עד שהגיע טרמפ, היה לחלוטין נטול השפעה או כוח ולכן קשה להצביע על נזקים שהוא כבר עשה, מעבר לרטוריקה הרסנית שהוא קידם (ועמנואל לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
לא דיברתי על רם ראש העיר, אלא על רם ראש הסגל. ואני חייב לדעת אם פרט לטענות של אשתו, יש עוד אינדיקציות לזה שהוא אנטישמי.

טכנו- אני לא מבין למה רם עמנואל, שכנראה היה מאד הרסני ליחסי ישראל-ארה״ב בזמן שהיה ראש הסגל, הוא מקובל רק בגלל שהוא בעצמו יהודי. ואילו באנון, שעוד לא עשה כלום חוץ מלהצהיר שהוא אוהב ישראל, כבר לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
סומך כתב:
ofri כתב:
Lion Den כתב:
בהצלחה לעם ישראל!

הוא לא הבן אדם הכי חזק בבית הלבן השני לנשיא זה ראש הסגל של הבית הלבן שזה פרייבוס ., ובאנון לפי מה ששמעתי יהיה כולה יועץ אסטרטגי ויועץ אישי

לפי מה החלטת את זה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:25 
Officer Barbrady כתב:
לא דיברתי על רם ראש העיר, אלא על רם ראש הסגל. ואני חייב לדעת אם פרט לטענות של אשתו, יש עוד אינדיקציות לזה שהוא אנטישמי.

טכנו- אני לא מבין למה רם עמנואל, שכנראה היה מאד הרסני ליחסי ישראל-ארה״ב בזמן שהיה ראש הסגל, הוא מקובל רק בגלל שהוא בעצמו יהודי. ואילו באנון, שעוד לא עשה כלום חוץ מלהצהיר שהוא אוהב ישראל, כבר לא לגיטימי.

מה זאת אומרת? זה אותו בנאדם. אותו רם שהיה חבר בקונגרס, היה ראש הסגל של אובאמה, והיום הוא ראש עיריית שיקאגו. אם הוא שונא יהודים הוא יהיה שונא יהודים בכל התפקידים האלו. רק שבכל התפקידים האלו הוא לא הזיק ליהודים. בעיני רם גם לא "היה מאד הרסני" ליחסי ישראל-ארה"ב, אבל גם אם אתה חושב שהוא כן עשה את זה (1) ההשפעה של זה קטנה ו(2)זה לא מזיז ליהודי ארה"ב. הקפאת הבנייה בהתנחלויות לא מעניינת את רובם, ומבין אלו שכן מתעניינים בזה, הרוב כנראה תומך במדיניות הזאת (שכל ממשלי ארה"ב בעשרות השנים האחרונות גם תמכו בה).
האתר של באנון הוא האתר של אנטישמים אמיתיים. כאלו שרוצים לשלוח יהודים למשרפות ושטוענים שיהודים הם לא בדיוק אנשים. האתר הזה כינה עיתונאי אחד "renegade Jew" ועיתונאית אחרת "“a Polish, Jewish, American elitist scorned". האמירות האלו של אשתו לא נאמרו בחלל ריק. ובאנון הוא לא מקרה יחודי. לאורך כל הקמפיין שלו טרמפ חיבק ודחה את הגורמים האנטישמיים האלו בו זמנית. דחייה עם קריצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:31 
KingAlpaca כתב:
ofri כתב:
סומך כתב:
ofri כתב:
Lion Den כתב:
בהצלחה לעם ישראל!

לפי מה החלטת את זה?!

לפי זה שראש הסגל בבית הלבן בדרך כלל האיש הכי חזק שם אחרי הנשיא . אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 19:48 
זה לא ככה תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
1. ממש לא. תלוי בנשיא.
זוכר את קרל רוב?
2. יש סימנים מוקדמים מאוד רעים:
הוא בחר אותו אישית.
הוא בחר אותו מוקדם מאוד.
הוא בחר אותו למרות לחצים. (בניגוד לריינוס שנבחר בעקבות לחצים)
הוא דביל כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 20:08 
והוא גם היה אחד היועצים הבכירים מאחורי הקמפיין של טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

היו כמה אנשים קצת יותר בכירים מעמנואל רם, שהשפעתם על היחסים בין שתי המדינות היתה קצת יותר מכרעת. למשל, זכור לי שהיה ראש ממשלה ישראלי שהתערב בצורה גסה בעניינים פנימיים של האמריקאים, מה שפגע מאוד ביחסים בין המדינות.
העובדה שעמנואל רם יהודי לא מורידה ולא מעלה בעיניי. בפועל לא ידוע לי שהוא הזיק לישראל, עוד פחות מזה ליהודים (דרך אגב, קבל מבזק - "היהודים" אינם מדינת ישראל, ומדינת ישראל אינה "היהודים". לרוב מי שכורך את האחד בשני הם דווקא אנטישמים שונאי ישראל, וכמובן הימין הישראלי, שהפנים כל סטריאוטים אנטישמי שקיים בעולם).
באנון הזה קשור בעבותות לימין האנטישמי באמריקה, חוץ מזה אין איתו שום בעיה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:

מה זאת אומרת? זה אותו בנאדם. אותו רם שהיה חבר בקונגרס, היה ראש הסגל של אובאמה, והיום הוא ראש עיריית שיקאגו. אם הוא שונא יהודים הוא יהיה שונא יהודים בכל התפקידים האלו. רק שבכל התפקידים האלו הוא לא הזיק ליהודים. בעיני רם גם לא "היה מאד הרסני" ליחסי ישראל-ארה"ב, אבל גם אם אתה חושב שהוא כן עשה את זה (1) ההשפעה של זה קטנה ו(2)זה לא מזיז ליהודי ארה"ב. הקפאת הבנייה בהתנחלויות לא מעניינת את רובם, ומבין אלו שכן מתעניינים בזה, הרוב כנראה תומך במדיניות הזאת (שכל ממשלי ארה"ב בעשרות השנים האחרונות גם תמכו בה).
האתר של באנון הוא האתר של אנטישמים אמיתיים. כאלו שרוצים לשלוח יהודים למשרפות ושטוענים שיהודים הם לא בדיוק אנשים. האתר הזה כינה עיתונאי אחד "renegade Jew" ועיתונאית אחרת "“a Polish, Jewish, American elitist scorned". האמירות האלו של אשתו לא נאמרו בחלל ריק. ובאנון הוא לא מקרה יחודי. לאורך כל הקמפיין שלו טרמפ חיבק ודחה את הגורמים האנטישמיים האלו בו זמנית. דחייה עם קריצה.

טוב, האמת שאני סתם בתפקיד פרקליטו של השטן כאן. אני גם מתנגד לבאנון ולאנטשמים שלו, כנראה שאני פשוט מנסה לשכנע אותכם שגם אנטי-ישראליות זאת תופעה מסוכנת שצריכים להוקיע. אבל בישביל זה אני לא צריך להגן על באנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

היו כמה אנשים קצת יותר בכירים מעמנואל רם, שהשפעתם על היחסים בין שתי המדינות היתה קצת יותר מכרעת. למשל, זכור לי שהיה ראש ממשלה ישראלי שהתערב בצורה גסה בעניינים פנימיים של האמריקאים, מה שפגע מאוד ביחסים בין המדינות.
העובדה שעמנואל רם יהודי לא מורידה ולא מעלה בעיניי. בפועל לא ידוע לי שהוא הזיק לישראל, עוד פחות מזה ליהודים (דרך אגב, קבל מבזק - "היהודים" אינם מדינת ישראל, ומדינת ישראל אינה "היהודים". לרוב מי שכורך את האחד בשני הם דווקא אנטישמים שונאי ישראל, וכמובן הימין הישראלי, שהפנים כל סטריאוטים אנטישמי שקיים בעולם).

האמת שזה מה שהייתי רוצה שתבינו, שהאנטי ישראליות היא מסווה לאנטישמיות מודרנית מצד מוסלמים (בעיקר). הם מקבלים פטור כי זה כאילו לא על רקע גזע, אבל אני מאמין שרובם שונאים יהודים באשר הם, בלי קשר למבצע בעזה או מחסום בקלנדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
קם בנאדם, מתבטא בגזענות, תוקפנות, שוביניסטיות ומלא שנאה באופן כללי, ממנה נאונאצים מוצהרים לתפקידים בכירים בממשל האמריקאי, אבל פוקרה לא לוקח את זה יותר מדי ברצינות.
זה סתם דברים מהפה לחוץ, והטייקון הכושל דראמפף בטוח יסתדר על העניינים שם.

נו, מילא.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

האמת שזה מה שהייתי רוצה שתבינו, שהאנטי ישראליות היא מסווה לאנטישמיות מודרנית מצד מוסלמים (בעיקר). הם מקבלים פטור כי זה כאילו לא על רקע גזע, אבל אני מאמין שרובם שונאים יהודים באשר הם, בלי קשר למבצע בעזה או מחסום בקלנדיה.

מה גורם לך להאמין ככה?
כי בלי סיבה טובה מאוד, יוצא שפשוט יש לך דעות קדומות עליהם.

וברכות על זה שנטשת את ההגנה על האנטישמי מחרחר השנאה ההוא. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 22:51 
בלי להפריע לכם לדיון, אני רק אזכיר שהדם התחיל להישפך בין היהדות והאיסלאם עם תחילת הציונות (שכאמור, קמה על רקע ההבנה של היהודים באירופה שהם לא יכולים להמשיך לחיות באירופה תחת הנצרות). מי שירצה לחפש סכסוך בין היהדות והאיסלאם (ולא, כמה הרוגים במלחמות שבטיות בארץ ישראל זה לא סכסוך בין היהדות והאיסלאם) שקדם לציונות יצטרך כנראה להרחיק עד גירוש יהדות ספרד.
עכשיו אפשר להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בלי להפריע לכם לדיון, אני רק אזכיר שהדם התחיל להישפך בין היהדות והאיסלאם עם תחילת הציונות (שכאמור, קמה על רקע ההבנה של היהודים באירופה שהם לא יכולים להמשיך לחיות באירופה תחת הנצרות ). מי שירצה לחפש סכסוך בין היהדות והאיסלאם (ולא, כמה הרוגים במלחמות שבטיות בארץ ישראל זה לא סכסוך בין היהדות והאיסלאם) שקדם לציונות יצטרך כנראה להרחיק עד גירוש יהדות ספרד.
עכשיו אפשר להמשיך.

מיי שגירש את יהודי ספרד (ופורטוגל) היו הנוצרים. זה היה בתקופת האינקוויזיציה וכל זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 23:20 
וואלה, איכשהו פספסתי את הדבר הזה עד היום.
מעניין.
בכל מקרה, עם או בלי קשר לאינקוויזיציה, בניגוד לסכסוך ההיסטורי המתמשך בין היהדות והנצרות (שהסתיים, כמו שכולנו יודעים, בתאי גזים) שאולי עכשיו מתחיל קאמבק (כשלחלק מהמצביעים של טראמפ יש מספיק קשב כדי לשנוא בצורה פעילה את המוסלמים והיהודים [והנשים, והשחורים, וכו'] בו זמנית ), הגורם היחיד שליבה אש בין יהודים ומוסלמים בעת המודרנית הוא הציונות והסכסוך הישראלי-פלסטיני.
את מי שלא מספיק חכם כדי להבדיל בין יהדות וציונות אפשר לפטור ולאשר שימוש ב"אנטישמיות" כדי לתאר הכל, אבל מאופיסר אני מצפה לקצת עמידה על הדקויות האלו.
ואם כבר התכנסנו לדיון זה, אז אני יכול גם להתייחס לשאלה שפספסתי מהצהריים - זאת בדיוק הסיבה שרם עמנואל ( :HEART2: ) טוב ליהודים. הציונות פוגעת, פגעה ותפגע ביהודי ישראל וביהודי העולם, לכן מי שמתנגד לציונות הוא, דה פקטו, טוב ליהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
אין לי הוכחות חותכות לטענה שרוב שונאי היהודים ב-2016 בעולם הם מוסלמים. דעות קדומות? היגיון בריא. בכל מקרה, אם תלמידה נוצרית הייתה אומרת למרצה יהודי שצריך לרכז את כל היהודים במקום אחד כדי שיהיה קל יותר להשמיד אותם- העולם היה רועש וגועש. כשתלמידה מוסלמית עושה את זה, אפשר להבין אותה. זאת הסכנה באנטי ישראליות מוסווית, שהיא מקובלת כי זה על "רקע מדיני". בפועל, זאת האנטישמיות החיה והבועטת של 2016, הרבה יותר מהאנטישמיות הנוצרית הישנה.

נעם, אני חושב שהוכיחו כאן שמצבם של היהודים במדינות המוסלמית היה בחלק מהזמן ממש רע גם לפני הציונות. לא כמו תחת הנוצרים, אבל רע. וגם אם אתה צודק, זה רק מראה שהמוסלמים לא מוכנים לקבל יהודים, אלא אם הם בני חסות שמשלמים מס על העובדה שהם נולדו יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. אין לי הוכחות חותכות לטענה שרוב שונאי היהודים ב-2016 בעולם הם מוסלמים. דעות קדומות? היגיון בריא.
2. בכל מקרה, אם תלמידה נוצרית הייתה אומרת למרצה יהודי שצריך לרכז את כל היהודים במקום אחד כדי שיהיה קל יותר להשמיד אותם- העולם היה רועש וגועש. כשתלמידה מוסלמית עושה את זה, אפשר להבין אותה. 3. זאת הסכנה באנטי ישראליות מוסווית, שהיא מקובלת כי זה על "רקע מדיני". בפועל, זאת האנטישמיות החיה והבועטת של 2016, הרבה יותר מהאנטישמיות הנוצרית הישנה.

1. זאת בדיוק ההגדרה של דעה קדומה - דעה שלא מבוססת על כלום.
2. לא הבנתי. אתה יכול להבין אותה? אתה חושב שמישהו מקבל בהבנה את הנחת היסוד שלה שצריך להשמיד את כל היהודים?
3. אתה לא יכול קודם להניח שביקורת על ישראל היא אנטישמיות, ואז להשתמש בהנחה שלך כדי להסביר את הטענה שנובעת ממנה. זה לא עובד ככה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
2. אני לא יכול להבין אותה, אני חושב שהרבה בשמאל האמריקאי\אירופאי לא יחשבו שהיא גרועה כמו תלמידה נוצרית ניאו נאצית. אני חושב שהמוסלמים ותומכיהם (כן, חלקם יהודים. נורמן פינקלשטיין ושות') מקבלים הנחות מרחיקות לכת כשזה מגיע לשנאת יהודים. למה אתה חושב שהאנטישמיות בצרפת נמצאת בעלייה מתמדת? בגלל הנוצרים שפתאום התעוררו או בגלל המוסלמים שמהגרים לשם? אם היה פילוח לפי מוצא התוקף בתקריות אנטישמיות במדינות מערביות, אני מוכן לשים את כל מה שיש לי שהרוב היה ממוצא מוסלמי. תקיפות אנטישמיות- נטו בגלל כיפה או הליכה לבית כנסת, לא סתם הפגנות אנטי ישראליות.
3. שוב, להתנגד לישראל ולהיות אנטי ישראלי זה לא תמיד אנטישמיות. אני לא חושב שג'י סטריט הם אוטו-אנטישמים, והם בקביעות מתנגדים למדיניות של ישראל. אני לא חושב שלהתנגד לכיבוש ולמבצעים בעזה הופך אנשים בצורה אוטומטית לאנטישמים, אבל אני באמת מזהה אלמנט חזק של שינאת יהודים אצל הרבה מתומכי ה-BDS, במיוחד המוסלמים שבהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2016, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
והנה טראמפ מתנער רשמית מהאלט רייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: