pokara כתב:
א. לגבי 1 ו3 אין מה להתייחס (רק שאם תראה את הכמות אידיוטים שיצאו כתוצאה מהקו שהתווית אני די משוכנע שגם אתה תהיה מופתע).
ב. 2. איך אתה יודע שהוא באמת אמר מה שהוא חושב? עובדה שהוא ממנה אנשים קיצוניים בהרבה מהאופן שבו הוא עצמו התבטא (שלא היה מתון במיוחד).
אז אתה מסכים איתי שאי אפשר לדעת את העתיד, אבל אתה טוען שיש לך כישרון מיוחד לבחון כליות ולב, ועוד ממרחק של אלפי ק"מ?
לדעת בבטחון מלא את דעותיו האמיתיות אף אחד לא יכול לדעת (למעט טראמפ עצמו), אבל ממעקב אחרי האיש ופועלו, אני לא חושב שהוא משקר ומרכך עמדות באשר לדברים אותם הוא אמר (וכן, יכול להיות שאני טועה),
ולגבי בחירותיו, זה ממש לא משנה את מי הוא ממנה, אני בטוח שעל כל מועמד אחר שהוא היה מציב היו מוצאים רפש וליכלוכים אחרים שהיו גורמים לקול זעקה רמה כמו עכשיו, ואני מקווה ומאמין שהוא ידע לנהל אותם בצורה נכונה ובהתאם לתוכניותיו
ג. ושוב את מנסה ולא מצליח, אין שום קשר בין מה שרשמתי שם למה שאתה מנסה להציג.
ועל מנת לקעקע את מסקנתך (שלאכזבתי מתגלות כשגויות או לא נכונות יותר ויותר לאחרונה) ,אני אומר וקובע אפילו שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד כרגע (מלבד העובדה שבסוף כולנו נמות), אני כן מאמין שהוא יהיה טוב לאמריקה בסופו של דבר, להבטיח את זה או לשים את הכסף שלי על זה לא הייתי שם (אלא אם איציק יביא לי את החלטת קונצזוס יודע הכל)
א. לא תפתיע אותי. אני גם ככה חושב שרוב האנשים די טפשים ונוחים להשפעה, במיוחד כשהם פוחדים ומתוסכלים.
ב. אז אתה כן יודע לקרוא את העתיד, ועוד במצבים היפותטיים שבכלל לא קרו. מקנא בך.
ג. כלומר אתה בעצם אומר שאין לך מושג מה יקרה, אתה אפילו לא חושב שאתה יודע, אבל מצד שני כן חושב שאתה יודע?
ד. תשמע, אני יודע שאתה אוהב לריב איתי בפורום, ושאחר כך אופטימי ומעריציו יחלקו לך פרחים ויפתחו לכבודך אשכולות בקנסו, אבל אני באמת לא מבין מה אתה מנסה להגיד.
שאני פסימי מדי כי אני חושש שיש סיכוי גדול מדי שהדברים יתקדמו בכיוון שנראה שהם הולכים אליו?
אין לי תשובה אחרת מלבד "נחיה ונראה". (עכשיו בטוח תקבל אלפי פרחים ולבבות מחבורת מחרחרי הריב ושונאי הסמולנים, הם מתים על הביטוי הזה).