תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שובשיץ'
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 11:07 
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
redrony כתב:
רק מראה כמה אלי גוטמן אפס והנוכחות שלו בקבוצה מיותרת. אני לא אומר שהוא צריך לקבוע הרכבים ללוזון, אבל הוא בהחלט צריך להתוות מדיניות מקצועית ולא יכול להיות שהשחקן הטוב בקבוצה הזו (ואני ראיתי שהוא שחקן אחרי שני משחקים בדיוק כמו כולם) לא משחק באופן קבוע ומקבל צ'אנס רק שכל הסגל פצוע.
גם העובדה הזו וגם החילופים אתמול שהיו הזויים (מכניס את שיש, מוציא את זגורי ואז מוציא את שיימן ומכניס את עזרא - יעני משאיר את המערך ופשוט מחליף מגן שמאלי בינוני במגן שמאלי רע) פשוט משרים את ריח הרקבון מעל הקבוצה הזו

מה שבאמת הזוי זה הירידה לחייו של לוזון פה על החילופים והניסיונות לרמוז כאילו יש בהם משהו רקוב.
היה לו ספסל של 2.5 שחקנים בדיוק, כל החילופים היו ברורים עוד לפני המשחק (כולל החילוף של שיש והעברת שיימן לקישור מהסיבה הפשוטה שאין אף שחקן התקפה כשיר באופן מלא חוץ מביטון), לא היו פה שום אופציות.
האמת שהכי קל להיות מאמן בהפועל כרגע, לא צריך לקבל כמעט שום החלטות כי הכל מוכתב מהנסיבות.

פז, אתה טועה, מסתכלים באופן כללי, מאז שלוזון בקבוצה הוא לא ספר את שובה , שם את שיש בהרכב באנקר.
עכשיו שלא היתה לא בריירה פתאום ראינו את שובה ואפילו את שיימן רחמנא לצלן פותח בהרכב.
שלא לדבר על הקרדיט המוגזם שניקוליץ' קיבל

הוא דיבר על החילופים אתמול, התייחסתי למה שהוא כתב. היה אתמול מצב מאוד ברור עם אפס דרגות חופש, פאקינג 13 שחקנים כשירים בסגל כשה-11 הטובים ביניהם פתחו, לבוא ולבקר את המאמן על "חילופים הזויים" במצב כזה (אלא אם הוא מכניס את ביטון במקום הרוש או משהו) זה מבחינתי לאבד כל אמינות בכל ביקורת אחרת. יכלתי להגיד לך לפני המשחק בדיוק איזה חילופים הוא הולך לעשות, הכל היה מוכתב מהנסיבות.
באופן כללי, לבוא ולצעוק "דודו דהאן" או "הכל רקוב" כששני השחקנים הכשירים היחידים שלא פתחו זה השחקנים של דודו דהאן, זה באמת טיפשות וחוסר מודעות עצמית ברמה של ישראל זגורי ביום רע. אנשים שבעצם צועקים "אני לא רלוונטי תתעלמו ממני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 11:27 
הלוגיקה שלפיה חילופים במשחק כזה נקבעת בגלל רצון של לוזון לעשות טובות לדודוד דהאן היא הזויה.

שלא לדבר על כך שדודו ביטון לא מתלבש אלמלא סיפור שוינפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
די נו, אז כמה מילדי הפורום צעקו על אוטומט 'דודו דהאן' לא צריך להתרגש מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 11:55 
אז לוזון הוא גבר-גבר, אחלה.
איך פונים לדודו דהאן אישית?, אני רוצה לבקש ממנו שיאפשר לשובשיץ' לפתוח במשחקים הבאים.
עניין אחרון, גם אם הקונספירציות טועות מישהו צריך לשמור על המועדון הזה, לנבוח כמו כלבים את שמו של הסוכן יכול רק לעזור לנו במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 11:56 
Fez כתב:
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
redrony כתב:
רק מראה כמה אלי גוטמן אפס והנוכחות שלו בקבוצה מיותרת. אני לא אומר שהוא צריך לקבוע הרכבים ללוזון, אבל הוא בהחלט צריך להתוות מדיניות מקצועית ולא יכול להיות שהשחקן הטוב בקבוצה הזו (ואני ראיתי שהוא שחקן אחרי שני משחקים בדיוק כמו כולם) לא משחק באופן קבוע ומקבל צ'אנס רק שכל הסגל פצוע.
גם העובדה הזו וגם החילופים אתמול שהיו הזויים (מכניס את שיש, מוציא את זגורי ואז מוציא את שיימן ומכניס את עזרא - יעני משאיר את המערך ופשוט מחליף מגן שמאלי בינוני במגן שמאלי רע) פשוט משרים את ריח הרקבון מעל הקבוצה הזו

מה שבאמת הזוי זה הירידה לחייו של לוזון פה על החילופים והניסיונות לרמוז כאילו יש בהם משהו רקוב.
היה לו ספסל של 2.5 שחקנים בדיוק, כל החילופים היו ברורים עוד לפני המשחק (כולל החילוף של שיש והעברת שיימן לקישור מהסיבה הפשוטה שאין אף שחקן התקפה כשיר באופן מלא חוץ מביטון), לא היו פה שום אופציות.
האמת שהכי קל להיות מאמן בהפועל כרגע, לא צריך לקבל כמעט שום החלטות כי הכל מוכתב מהנסיבות.

פז, אתה טועה, מסתכלים באופן כללי, מאז שלוזון בקבוצה הוא לא ספר את שובה , שם את שיש בהרכב באנקר.
עכשיו שלא היתה לא בריירה פתאום ראינו את שובה ואפילו את שיימן רחמנא לצלן פותח בהרכב.
שלא לדבר על הקרדיט המוגזם שניקוליץ' קיבל

הוא דיבר על החילופים אתמול, התייחסתי למה שהוא כתב. היה אתמול מצב מאוד ברור עם אפס דרגות חופש, פאקינג 13 שחקנים כשירים בסגל כשה-11 הטובים ביניהם פתחו, לבוא ולבקר את המאמן על "חילופים הזויים" במצב כזה (אלא אם הוא מכניס את ביטון במקום הרוש או משהו) זה מבחינתי לאבד כל אמינות בכל ביקורת אחרת. יכלתי להגיד לך לפני המשחק בדיוק איזה חילופים הוא הולך לעשות, הכל היה מוכתב מהנסיבות.
באופן כללי, לבוא ולצעוק "דודו דהאן" או "הכל רקוב" כששני השחקנים הכשירים היחידים שלא פתחו זה השחקנים של דודו דהאן, זה באמת טיפשות וחוסר מודעות עצמית ברמה של ישראל זגורי ביום רע. אנשים שבעצם צועקים "אני לא רלוונטי תתעלמו ממני".

יכולת להגיד שהוא יחליף את שובשיץ שהוא השחקן מספר אחד במגרש?
אם העניין הוא כושר גופני ושהוא היה גמור, אני עוד יכול לקבל את זה, למרות שאני לא יודע את זה בוודאות ולפי תגובת השחקן זה לא היה המצב.
להכניס שחקן כמו גל שיש זה חילוף שמוכתב מהנסיבות? למה?
אני לא צועק דודו דאהן, ואם שחקן כמו גל שיש לא היה פותח בהרכב באופן קבוע למרות שהוא חסר מושג ושחקן כמו שובשיץ היה משחק קבוע ומדי פעם מוחלף, היה יותר קל לקבל את החילופים אתמול גם אם במקרה אתמול היה להם הסבר.
אם ההתנהלות של לוזון וגוטמן היתה נקיה מבחינה מקצועית או לםחות הגיונית לאורך כל העונה, אז אני מניח שהחילפים האלה לא היו מקפיצים אותי ואת רב אוהדי הפועל. אז יכול להיות שאתמול היתה הצדקה לחילופים (יכול להיות, אני לא לא יודע מה היה המצב של שובשיץ ומה היה המצב של זגורי מבחינת אוויר), אבל שאנשים מאבדים אמינות, אז תהיה עליהם ביקורת לפעמים לא מוצדקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
mr.durden כתב:
the worker כתב:
הוא מאוד מזכיר לי את טלקיסקי.
קצת פחות כשרוני, אבל כדורגל יש לו.
חוץ מזה, לפעמים הוא קצת ישן על המגרש והוא לא כל כך דינמי ונמרץ בהגנה ממש כמו ה״דוב״.

לי הוא מזכיר את דיאן ראצ'וניצה.
גם היה שחקן עם טאץ' מדהים בכדור וקשטן לא סבל אותו כי הוא היה קצת עצלן.

בהחלט יש קווי דמיון

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
זהו, אני מת.

אגב,
דודו דהאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 12:27 
הצעקות דודו דהאן האלה באמת מביכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 13:03 
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:
mr.durden כתב:
the worker כתב:
הוא מאוד מזכיר לי את טלקיסקי.
קצת פחות כשרוני, אבל כדורגל יש לו.
חוץ מזה, לפעמים הוא קצת ישן על המגרש והוא לא כל כך דינמי ונמרץ בהגנה ממש כמו ה״דוב״.

לי הוא מזכיר את דיאן ראצ'וניצה.
גם היה שחקן עם טאץ' מדהים בכדור וקשטן לא סבל אותו כי הוא היה קצת עצלן.

בהחלט יש קווי דמיון

:LOL2: :LOL2: :LOL2:
זהו, אני מת.

אגב,
דודו דהאן.

אתה מוזמן למות בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
redrony כתב:

חבל שהיה צריך לחכות שהנסיבות יכניסו את שובשיץ' להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
mr.durden כתב:
החילוף שלו הסריח דודו דהאן.
ביטון הסתובב כמו סהרורי על המגרש. לא נגע בכדור לא לחץ ולא כלום.
באותו רגע הפסדנו את השחקן היחידי שיכל בהתקפה מתפרצת לשים במסירה חכמה שחקן לבד מול קליימן.
נשארנו עם שחקני ראש בקיר - מנגה וזגורי.

:facepalm:
זה לא פחות ממדהים שבסגל של 13 שחקנים כשירים (אשכרה) שני השחקנים של דודו דהאן עלו מהספסל ולא פתחו בהרכב, אבל עדיין אנשים פה עם קונספירציות דודו דהאן בפול גז. אם באמת הכל מוכתב מדודו דהאן אז דודו דהאן פישל פה בענק (אולי הוא ולוזון רבו לפני המשחק), כי שני השחקנים שלו זה השחקנים שקיבלו את הדיל הכי גרוע אתמול מבין שחקני הסגל הכשירים. יש דרך לא לראות את זה?
רמת הרציונליות פה היא כל כך ברצפה, אי אפשר להבין את התופעה הזאת שאנשים לא מסוגלים לחשוב.

כנראה נשמו יותר מדי כמטריילס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: