Fez כתב:
לירון האדום כתב:
Fez כתב:
redrony כתב:
רק מראה כמה אלי גוטמן אפס והנוכחות שלו בקבוצה מיותרת. אני לא אומר שהוא צריך לקבוע הרכבים ללוזון, אבל הוא בהחלט צריך להתוות מדיניות מקצועית ולא יכול להיות שהשחקן הטוב בקבוצה הזו (ואני ראיתי שהוא שחקן אחרי שני משחקים בדיוק כמו כולם) לא משחק באופן קבוע ומקבל צ'אנס רק שכל הסגל פצוע.
גם העובדה הזו וגם החילופים אתמול שהיו הזויים (מכניס את שיש, מוציא את זגורי ואז מוציא את שיימן ומכניס את עזרא - יעני משאיר את המערך ופשוט מחליף מגן שמאלי בינוני במגן שמאלי רע) פשוט משרים את ריח הרקבון מעל הקבוצה הזו
מה שבאמת הזוי זה הירידה לחייו של לוזון פה על החילופים והניסיונות לרמוז כאילו יש בהם משהו רקוב.
היה לו ספסל של 2.5 שחקנים בדיוק, כל החילופים היו ברורים עוד לפני המשחק (כולל החילוף של שיש והעברת שיימן לקישור מהסיבה הפשוטה שאין אף שחקן התקפה כשיר באופן מלא חוץ מביטון), לא היו פה שום אופציות.
האמת שהכי קל להיות מאמן בהפועל כרגע, לא צריך לקבל כמעט שום החלטות כי הכל מוכתב מהנסיבות.
פז, אתה טועה, מסתכלים באופן כללי, מאז שלוזון בקבוצה הוא לא ספר את שובה , שם את שיש בהרכב באנקר.
עכשיו שלא היתה לא בריירה פתאום ראינו את שובה ואפילו את שיימן רחמנא לצלן פותח בהרכב.
שלא לדבר על הקרדיט המוגזם שניקוליץ' קיבל
הוא דיבר על החילופים אתמול, התייחסתי למה שהוא כתב. היה אתמול מצב מאוד ברור עם אפס דרגות חופש, פאקינג 13 שחקנים כשירים בסגל כשה-11 הטובים ביניהם פתחו, לבוא ולבקר את המאמן על "חילופים הזויים" במצב כזה (אלא אם הוא מכניס את ביטון במקום הרוש או משהו) זה מבחינתי לאבד כל אמינות בכל ביקורת אחרת. יכלתי להגיד לך לפני המשחק בדיוק איזה חילופים הוא הולך לעשות, הכל היה מוכתב מהנסיבות.
באופן כללי, לבוא ולצעוק "דודו דהאן" או "הכל רקוב" כששני השחקנים הכשירים היחידים שלא פתחו זה השחקנים של דודו דהאן, זה באמת טיפשות וחוסר מודעות עצמית ברמה של ישראל זגורי ביום רע. אנשים שבעצם צועקים "אני לא רלוונטי תתעלמו ממני".
יכולת להגיד שהוא יחליף את שובשיץ שהוא השחקן מספר אחד במגרש?
אם העניין הוא כושר גופני ושהוא היה גמור, אני עוד יכול לקבל את זה, למרות שאני לא יודע את זה בוודאות ולפי תגובת השחקן זה לא היה המצב.
להכניס שחקן כמו גל שיש זה חילוף שמוכתב מהנסיבות? למה?
אני לא צועק דודו דאהן, ואם שחקן כמו גל שיש לא היה פותח בהרכב באופן קבוע למרות שהוא חסר מושג ושחקן כמו שובשיץ היה משחק קבוע ומדי פעם מוחלף, היה יותר קל לקבל את החילופים אתמול גם אם במקרה אתמול היה להם הסבר.
אם ההתנהלות של לוזון וגוטמן היתה נקיה מבחינה מקצועית או לםחות הגיונית לאורך כל העונה, אז אני מניח שהחילפים האלה לא היו מקפיצים אותי ואת רב אוהדי הפועל. אז יכול להיות שאתמול היתה הצדקה לחילופים (יכול להיות, אני לא לא יודע מה היה המצב של שובשיץ ומה היה המצב של זגורי מבחינת אוויר), אבל שאנשים מאבדים אמינות, אז תהיה עליהם ביקורת לפעמים לא מוצדקת