תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Charlie כתב:
1. למה שתהיה קבוצת נוער חלשה, אם מפרקים, ואז מישהו לוקח את הקבוצה נקיה מחובות? הוא אמור הרי להשקיע ולחזק את הסגל ברכש?
הרי בשביל זה מלכתחילה הולכים לפירוק.
2. מה לגבי חובות לנושים בחו"ל? הפירוק תופס גם לגבי כל הבומבות והאבדג׳ים למיניהם?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1. כפי שהסברתי - ברוב המקרים בעל הבית מתחיל במכירת חיסול כדי לכסות חובות
שהוא ערב אישית אליהם.
בפירוק הנאמן/מפרק של הקבוצה שמתמנה ע״י ביהמ״ש מוכר את כל הנכסים האפשריים-
משמע אתה נשאר עם שחקני נוער/שחקנים חלשים ללא ביקוש.
בדר״כ זה לוקח זמן למכור את כל הנכסים, צריך אישור ביהמ״ש וכו׳...
רק אחרי שמוכרים הכל ומחלקים את הכסף שהצטבר - רק אז הקבוצה מוצאת למכירה.
בינתיים הרוכש מקבל קבוצה חדשה בלי נכסים = בלי שחקנים טובים.
2. הכל נמחק, בעצם חברת הראל אחזקות שהיא מחזיקה במועדון מתפרקת ונמחקת

אז בעצם, מי שאולי ירוויח גם כן מהמהלך, זה שאלתיאל דאוד, כי אם הכל נמחק ואין יותר "הראל אחזקות", אז גם אין חוב שלו לחברה/להפועל, אם מתישהו היתה מתקיימת הבוררות בינו לכבירי (אחרי שנתיים של בוררות טביב-רמון שאין לי מושג מה נסגר שם)??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 20:08 
Charlie כתב:
לירון האדום כתב:
Charlie כתב:
1. למה שתהיה קבוצת נוער חלשה, אם מפרקים, ואז מישהו לוקח את הקבוצה נקיה מחובות? הוא אמור הרי להשקיע ולחזק את הסגל ברכש?
2. מה לגבי חובות לנושים בחו"ל? הפירוק תופס גם לגבי כל הבומבות והאבדג׳ים למיניהם?

שהוא ערב אישית אליהם.

אז בעצם, מי שאולי ירוויח גם כן מהמהלך, זה שאלתיאל דאוד, כי אם הכל נמחק ואין יותר "הראל אחזקות", אז גם אין חוב שלו לחברה/להפועל, אם מתישהו היתה מתקיימת הבוררות בינו לכבירי (אחרי שנתיים של בוררות טביב-רמון שאין לי מושג מה נסגר שם)??

אני מעריך שאם הקבוצה תיכנס להליכי פירוק, אותם אנשים שהערבויות שלהם יחולטו יתבעו את טביב בערכאות אזרחיות. בסופו של דבר, אם יש הסכם שעל פיו טביב צריך לשאת בחובות האלה - אז אף אחד לא ישלם את זה בשבילו. בזה תהיה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 20:14 
Charlie כתב:
לירון האדום כתב:
Charlie כתב:

שהוא ערב אישית אליהם.

אם הוא חייב לחברה, במהלך בליק הפירוק המפרק יתבע אותו כדי שייכנס עוד כסף
לקופת החברה ...

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 20 נובמבר 2016, 20:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לוותר על הסינים - ללכת לפירוק
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מרימים מסך כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא מרימים מסך כל כך מהר.

וכשיש חובות גדולים לעובדים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 22:47 
teknoboy כתב:
KingAlpaca כתב:
לא מרימים מסך כל כך מהר.

גם לא, העובדים יקבלו כסף מביטוח לאומי (עד תקרה מסויימת).
רק במקרים קיצונים יועלה המסך - בדר״כ במקרה בו יוכח כי הבעלים מעל
בכספי החברה לצרכיו האישים, רימה בזדון על מנת לפגוע בעובדים ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אם יש חובות לעובדים, ינסו קודם כל לחלט את הערבויות בבקרה כדי לשלם איתם את השכר.
זו הסיבה שכל הויצמנים למיניהם לא מעוניינים בפירוק אלא להמשיך בגסיסה איטית, מכירת שחקנים למכבי במחירי מציאה, ושיווק הבלוף לאוהדים שימשיכו לרכוש מנויים על ידי החלפת הקוף שבפרונט. כשהתקשורת מתחילה לרחרח יותר מדי, זורקים להם עצם בתנאי שלא יזכירו את השמות של מי שבאמת מנהלים את השכונה הזאת מאחורי הקלעים.
עד עכשיו זה עבד להם מצוין.
אנחנו כאוהדים צריכים להגביר את הלחץ עליהם על מנת להביא במהרה את הפירוק המיוחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 23:11 
KingAlpaca כתב:
לא מרימים מסך כל כך מהר.

בהנחה שהתכוונת לאפשרות שטביב יתבע, מה הקשר הרמת מסך?
בכלל, המונח הזה בכלל לא קשור לדיון פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2016, 23:15 
teknoboy כתב:
KingAlpaca כתב:
לא מרימים מסך כל כך מהר.

הרמת מסך זה למעשה ביטול עיקרון הישות המשפטית הנפרדת של חברה. זה לא קשור לגובה החובות, אלא להתנהלות מאוד קיצונית של בעלי המניות בחברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
ההתנהלות לכאורה של טביב לא מספיקה? תראו איזו קופת שרצים, חובות ותביעות הבנאדם השאיר אחריו והלך לביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 00:19 
Charlie כתב:
ההתנהלות לכאורה של טביב לא מספיקה? תראו איזו קופת שרצים, חובות ותביעות הבנאדם השאיר אחריו והלך לביתר

אתם עושים סלט. הרמת מסך בנוגע לתקופה של טביב לא קשורה לעניין פה. הוא גם ככה התחייב לשאת בחובות בהתחייבות חוזית. מה שאפשר לעשות ואין לי ספק שיעשו זה לתבוע את אלי טביב בתביעה אזרחית. אם טביב אחראי על החובות האלה בהסכמה חוזית, מי שמשלם אותם בפועל יתבע את טביב (ולפי הפרסומים מלפני כמה שבועות זאת בדיוק הכוונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 09:09 
Red Pride כתב:
אם יש חובות לעובדים, ינסו קודם כל לחלט את הערבויות בבקרה כדי לשלם איתם את השכר.
זו הסיבה שכל הויצמנים למיניהם לא מעוניינים בפירוק אלא להמשיך בגסיסה איטית, מכירת שחקנים למכבי במחירי מציאה, ושיווק הבלוף לאוהדים שימשיכו לרכוש מנויים על ידי החלפת הקוף שבפרונט. כשהתקשורת מתחילה לרחרח יותר מדי, זורקים להם עצם בתנאי שלא יזכירו את השמות של מי שבאמת מנהלים את השכונה הזאת מאחורי הקלעים.
עד עכשיו זה עבד להם מצוין.
אנחנו כאוהדים צריכים להגביר את הלחץ עליהם על מנת להביא במהרה את הפירוק המיוחל.

תשמע, אם השמועות נכונות על מי שאתה, אז מעניין מאד מה אתה אומר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 09:15 
מתוך תקנון ההתאחדות לכדורגל:
http://football.org.il/Game%20Rules/%D7 ... 1.2014.pdf

סעיף 4ב א (עמ' 11) - כתוב בבירור שאם ניתן צו הקפת הליכים יורדו ממאזן הקבוצה 9 נקודות, אם נותרו 10 משחקים עד תום העונה
או במהלך הפגרה, הנקודות יורדו בעונה שלאחר מכן.

אז אני מציע לכל מיני צנציפר ואחרים, לפני שאתם קובעים שפירוק משמעותו ירידת ליגה ומינוס 9 לקרוא את התקנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה.
אבל מה האינטרס שלהם שהקבוצה תהיה גרועה?
אני מבין שבעלי העניין לא ירצו ללכת לפירוק כדי לא להפסיד כסף, אבל מה הקטע של הניהול הכושל? למה בזמן הזה לא לתחזק את הקבוצה בצורה נורמלית?

מעבר לזה, אני לא מבין מה מטרת העל שלהם להחזיק בקבוצה? למה מלכתחילה הם צריכים את כל הצרות האלה, ואת הסכנה שאולי בקרוב יחלטו להם מיליוני שקלים?
נגיד, אני מבין למה אלי טביב נמצא בכדורגל ומוצץ את הדם לכל מועדון שהוא נמצא בו. אני גם מבין איך הוא עושה את זה. אבל למה החבר'ה האלה נמצאים פה? איפה הרווח שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 09:25 
kruvi1 כתב:
הכל טוב ויפה.
אני מבין שבעלי העניין לא ירצו ללכת לפירוק כדי לא להפסיד כסף, אבל מה הקטע של הניהול הכושל? למה בזמן הזה לא לתחזק את הקבוצה בצורה נורמלית?

מעבר לזה, אני לא מבין מה מטרת העל שלהם להחזיק בקבוצה? למה מלכתחילה הם צריכים את כל הצרות האלה, ואת הסכנה שאולי בקרוב יחלטו להם מיליוני שקלים?
נגיד, אני מבין למה אלי טביב נמצא בכדורגל ומוצץ את הדם לכל מועדון שהוא נמצא בו. אני גם מבין איך הוא עושה את זה. אבל למה החבר'ה האלה נמצאים פה? איפה הרווח שלהם?

אני מאמין שכבירי הגיע מתוך אהבתו לקבוצה, הוא אוהד הקבוצה והקבוצה היתה חשובה לו, לרבים מאיתנו יש חלום "להיות הבעלים של הפועל תל אביב", כבירי הגשים את זה באמצעות
אנשים נוספים.
לצערי ולבטח לצערו, הוא ניסה לעשות דברים טובים אבל יצא הפוך לגמריי.
נראה שאין יותר כסף, החובות תופחים, ההכנסות מזעריות, אין מאיפה לקחת עוד הלוואות, הכל קורס.
בגדול אין בדיוק "רווח" בלהיות בעלים של קבוצת כדורגל.
הדבר היחידי שיציל אותנו זה איזה מיליארדר שיקנה אותנו ויכסה את החובות (נגיד הסינים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
kruvi1 כתב:
הכל טוב ויפה.

אני מאמין שכבירי הגיע מתוך אהבתו לקבוצה, הוא אוהד הקבוצה והקבוצה היתה חשובה לו, לרבים מאיתנו יש חלום "להיות הבעלים של הפועל תל אביב", כבירי הגשים את זה באמצעות
אנשים נוספים.
נראה שאין יותר כסף, החובות תופחים, ההכנסות מזעריות, אין מאיפה לקחת עוד הלוואות, הכל קורס.
הדבר היחידי שיציל אותנו זה איזה מיליארדר שיקנה אותנו ויכסה את החובות (נגיד הסינים)

אני גם האמנתי שהוא בא עם כוונות טובות. אבל המציאות רחוקה מזה.
לגבי המשפט המודגש, לא הגיוני בעיניי שבן אדם רוצה לעשות טוב, אבל כמעט כל פעולה שהוא מבצע יוצאת רע. זה לא הגיוני.

הדבר שנראה לי הכי חשוד, שלא משנה מי החזיק בקבוצה בשש השנים האחרונות, ההתנהלות הייתה אותה התנהלות. אבל בדיוק אותה התנהלות. זה פשוט הזוי.
אז סבבה, שהתשובה לזה היא שכנראה מי שעמדו בפרונט לא באמת היו המנהלים של הקבוצה, אבל מה לעזאזל האינטרס של האיש שעומד מאחוריהם? זה מה שלא ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 09:40 
לא צריך להיות חכם גדול (או להיות Red Pride) כדי להבין שגם אם במועדון מבינים שפירוק בלתי נמנע, יעשו אותו רק אחרי חלון העברות של ינואר. אנשים שמו ערבויות במליונים. יחכו לחלון העברות, ימכרו שחקנים מה שיגדיל את ההכנסות, ואז בסוף שנה יוכלו למשוך את הערבויות חזרה ולהתחיל בהליך פירוק בלי לאבד את הכסף הזה. הרי רוב החובות אלו תביעות שהערבויות לא נועדו לכסות אותם (או הלוואות שהערבויות שם כבר מתות בכל מקרה). אין לי ספק שגם אם יתחילו בפירוק, זה יהיה רק אחרי שיהיה אפשר "להציל" את הערבויות שהוגשו לבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 10:04 
kruvi1 כתב:
לירון האדום כתב:
kruvi1 כתב:
הכל טוב ויפה.

אנשים נוספים.

אני גם האמנתי שהוא בא עם כוונות טובות. אבל המציאות רחוקה מזה.
לגבי המשפט המודגש, לא הגיוני בעיניי שבן אדם רוצה לעשות טוב, אבל כמעט כל פעולה שהוא מבצע יוצאת רע. זה לא הגיוני.

הדבר שנראה לי הכי חשוד, שלא משנה מי החזיק בקבוצה בשש השנים האחרונות, ההתנהלות הייתה אותה התנהלות. אבל בדיוק אותה התנהלות. זה פשוט הזוי.
אז סבבה, שהתשובה לזה היא שכנראה מי שעמדו בפרונט לא באמת היו המנהלים של הקבוצה, אבל מה לעזאזל האינטרס של האיש שעומד מאחוריהם? זה מה שלא ברור לי.

שאלת המיליון דולר...

Oleg Neduda כתב:
לא צריך להיות חכם גדול (או להיות Red Pride) כדי להבין שגם אם במועדון מבינים שפירוק בלתי נמנע, יעשו אותו רק אחרי חלון העברות של ינואר. אנשים שמו ערבויות במליונים. יחכו לחלון העברות, ימכרו שחקנים מה שיגדיל את ההכנסות, ואז בסוף שנה יוכלו למשוך את הערבויות חזרה ולהתחיל בהליך פירוק בלי לאבד את הכסף הזה. הרי רוב החובות אלו תביעות שהערבויות לא נועדו לכסות אותם (או הלוואות שהערבויות שם כבר מתות בכל מקרה). אין לי ספק שגם אם יתחילו בפירוק, זה יהיה רק אחרי שיהיה אפשר "להציל" את הערבויות שהוגשו לבקרה.

אין ספק אפילו.
ימכרו את כל מי שאפשר יהיה למכור, יחתימו שחקנים בחינם וזולים ואז ילכו לפירוק.
הפלוס היחידי שיכול להיות זה שבמידה וילכו בעונה הבאה לפירוק, יחד עם מנויים רבים רוכש חדש ואפילו עם מינוס 9, אפשר יהיה להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
חשוב לזכור את הפרט הבא: על ההלוואה בסך 10 מיליון שקלים, שלאחר מכן הוגדלה ל15 מיליון שקלים, שנלקחה מבנק דיסקונט בקיץ 2013, ישנה ערבות אישית של מני ויצמן, עידו חג׳ג׳ ובכור צבאן.
ההלוואה נלקחה בזמנו על מנת שתוחזר מכספי ההעפלה לליגה האירופית, ובכל מקרה נפרסה לטווח ארוך, בידיעה של הבנק כי יש בידיו ערבויות של אנשי עסקים, בעלי ממון רב.
אם אכן יתרחש הפירוק, הבנק יוכל לגבות את הסכום מאותם הערבים, וברור כשמש שהם יעשו כל שביכולתם על מנת למנוע זאת.
פירוק זו האופציה הטובה יותר עבורנו, והגרועה ביותר עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
זה בלוג דעה, לא חדשות
http://www.haaretz.co.il/blogs/yoavborowitz/1.3128524
מהי ההבראה היחידה של הפועל תל אביב?
אוהדי הקבוצה מוכרחים לפעול למען קבוצה בבעלות האוהדים וכזו שתילחם למען התחרותיות בליגת העל

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2016, 18:48 
its-sick כתב:
זה בלוג דעה, לא חדשות
http://www.haaretz.co.il/blogs/yoavborowitz/1.3128524
מהי ההבראה היחידה של הפועל תל אביב?
אוהדי הקבוצה מוכרחים לפעול למען קבוצה בבעלות האוהדים וכזו שתילחם למען התחרותיות בליגת העל

עוד גאון יואב בורוביץ׳, מדהים שנתנו לו לכתוב טור בהארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: