לירון האדום כתב:
kruvi1 כתב:
הכל טוב ויפה.
אבל מה האינטרס שלהם שהקבוצה תהיה גרועה?
אני מבין שבעלי העניין לא ירצו ללכת לפירוק כדי לא להפסיד כסף, אבל מה הקטע של הניהול הכושל? למה בזמן הזה לא לתחזק את הקבוצה בצורה נורמלית?
מעבר לזה, אני לא מבין מה מטרת העל שלהם להחזיק בקבוצה? למה מלכתחילה הם צריכים את כל הצרות האלה, ואת הסכנה שאולי בקרוב יחלטו להם מיליוני שקלים?
נגיד, אני מבין למה אלי טביב נמצא בכדורגל ומוצץ את הדם לכל מועדון שהוא נמצא בו. אני גם מבין איך הוא עושה את זה. אבל למה החבר'ה האלה נמצאים פה? איפה הרווח שלהם?
אני מאמין שכבירי הגיע מתוך אהבתו לקבוצה, הוא אוהד הקבוצה והקבוצה היתה חשובה לו, לרבים מאיתנו יש חלום "להיות הבעלים של הפועל תל אביב", כבירי הגשים את זה באמצעות
אנשים נוספים.
לצערי ולבטח לצערו,
הוא ניסה לעשות דברים טובים אבל יצא הפוך לגמריי.
נראה שאין יותר כסף, החובות תופחים, ההכנסות מזעריות, אין מאיפה לקחת עוד הלוואות, הכל קורס.
בגדול אין בדיוק "רווח" בלהיות בעלים של קבוצת כדורגל.
הדבר היחידי שיציל אותנו זה איזה מיליארדר שיקנה אותנו ויכסה את החובות (נגיד הסינים)
אני גם האמנתי שהוא בא עם כוונות טובות. אבל המציאות רחוקה מזה.
לגבי המשפט המודגש, לא הגיוני בעיניי שבן אדם רוצה לעשות טוב, אבל כמעט כל פעולה שהוא מבצע יוצאת רע. זה לא הגיוני.
הדבר שנראה לי הכי חשוד, שלא משנה מי החזיק בקבוצה בשש השנים האחרונות, ההתנהלות הייתה אותה התנהלות. אבל בדיוק אותה התנהלות. זה פשוט הזוי.
אז סבבה, שהתשובה לזה היא שכנראה מי שעמדו בפרונט לא באמת היו המנהלים של הקבוצה, אבל מה לעזאזל האינטרס של האיש שעומד מאחוריהם? זה מה שלא ברור לי.