תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 18:14 
הדוגמאות המובהקות הם הלך הרוח והשיח אחרי שביבי נבחר וגם עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
כנראה שהכוונה לא כזו ברורה. הכוונה היא לא ללכת ללה פמיליה ולנסות ללמד אותם על גזענות ולא לפתוח סמינרי שמאל ברחבי הארץ ולא לשקול מילים למי שאומר דברים גזעניים. יש כאן תחום אפור (וגדול) של אנשים באמצע שמקוטלג על ידי אנשים אחרים כגזען/מטומטם מהר מאוד רק מעצם ההצבעה שלו. כל מה שעושה שיימינג באופן מוכלל לכל מצביע ביבי/טראמפ/ברקזיט/וכו'... הוא בעייתי מיסודו ומרחיק מצביעים מהדיעה שלך. מי שתומך בבנצי גופשטיין לא יגיד "וואלה שכנעת אותי אני בחירות הבאות מצביע מרץ" אבל יש הרבה אנשים לא טיפשים בכלל באמצע שאולי מתלבטים ומתביישים כבר בדיעה שלהם שדרך דיון ענייני אפשר היה להנגיש אותם לדיעות אחרות ובטח לא לעורר אצלם אנטגוניזם אליהם. אם פלוני חושב להצביע לביבי וקורא כל היום משמאלנים כמה שהוא דביל, ברור שיכול לפתח אנטגוניזם (מוצדק) למה שאתה אומר וזה בכלל לא תלוי באם הוא גזען/טיפש/ווטאבר או לא. העניין הוא שהתחום האפור הזה הוא גם יכול להיות התחום שיטה בחירות לצד השני.

אם הרעיון הוא להגיע ללבו של "הרוב הדומם" או של "המרכז השפוי" או משהו כזה, אני דווקא חושב שהצבעה על המקרים בהם אנשים מתבטאים כגזענים, למרות שהם לא מגדירים עצמם ככאלה ואף מתנגדים לגזענות, יכולה דווקא לעזור, במובן זה שאולי הם ינסו לשפר את דרכיהם ולא לתת לגזען הפנימי שלהם לבצבץ (תכלס, זה משהו שכולנו צריכים לנסות לעשות, ואי אפשר לבקש יותר). כמובן שיש גם מיעוט של אנשים שהם כל כך חסרי בטחון ומודעות, ושל כאלה שכל כך קשה להם להתמודד עם הרעיון שהם לא מושלמים ושהם לא בדיוק כמו שהם רוצים להיות, שהם נכנסים מייד להתקף היסטריה ופוצחים ברצף קללות (יש כמה דוגמאות נפלאות פה בפורום של אנשים מהז'אנר, שעושים כל כך הרבה רעש שאפשר עוד לטעות ולחשוב שיש רבים מהם), אבל אני אופטימי מטבעי ומאמין שהאינפנטילים המוחלטים מהווים מיעוט.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 18:25 
its-sick כתב:
האוכלוסיה גדלה אבל לשני המועמדים הצביעו פחות מבעבר. זה בעיקר כשלון דמוקרטי, הרפובליקנים לא גדלו.

תמונה

https://www.google.co.il/amp/www.indepe ... html%3famp

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
The system is rigged.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
כנראה שהכוונה לא כזו ברורה. הכוונה היא לא ללכת ללה פמיליה ולנסות ללמד אותם על גזענות ולא לפתוח סמינרי שמאל ברחבי הארץ ולא לשקול מילים למי שאומר דברים גזעניים. יש כאן תחום אפור (וגדול) של אנשים באמצע שמקוטלג על ידי אנשים אחרים כגזען/מטומטם מהר מאוד רק מעצם ההצבעה שלו. כל מה שעושה שיימינג באופן מוכלל לכל מצביע ביבי/טראמפ/ברקזיט/וכו'... הוא בעייתי מיסודו ומרחיק מצביעים מהדיעה שלך. מי שתומך בבנצי גופשטיין לא יגיד "וואלה שכנעת אותי אני בחירות הבאות מצביע מרץ" אבל יש הרבה אנשים לא טיפשים בכלל באמצע שאולי מתלבטים ומתביישים כבר בדיעה שלהם שדרך דיון ענייני אפשר היה להנגיש אותם לדיעות אחרות ובטח לא לעורר אצלם אנטגוניזם אליהם. אם פלוני חושב להצביע לביבי וקורא כל היום משמאלנים כמה שהוא דביל, ברור שיכול לפתח אנטגוניזם (מוצדק) למה שאתה אומר וזה בכלל לא תלוי באם הוא גזען/טיפש/ווטאבר או לא. העניין הוא שהתחום האפור הזה הוא גם יכול להיות התחום שיטה בחירות לצד השני.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד יפה להטיח בשמאלנים את תרבות הדיון שלהם, כשעל כל תגובה שמאלנית בדפים נייטרליים מיד באים הג'מעה ומתחילים לקלל.
הימין לא נתון לאותם סטנדרטים כמו שמצופה מהשמאל. טראמפ יכל להגיד הכל, ממש הכל, ועדיין מי שאשם זה דמוקרטים שהתחרפנו ממנו ומאלה שמצביעים לו.

זה קרב אבוד.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/thedailyshow/p ... =3&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 21:36 
אדום אופטימי כתב:
אוגמק כתב:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי,
מה שצריך זה להתחנף אליהם, להגיד להם תודה, לתת להם לעלות לשלטון, לשרוף את הרייכסטאג, לתפוס שליטה מלאה, לקבל 99% מהקולות בבחירות ולחסל מיעוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
ממש אגדת האחים גרים. בתפקיד כיפה אדומה הימני התמים שיצא לקושש ציונות באחו, ובתפקיד הזאב- השמאלן. מוזיקה קודרת, סאונד אפקט של סערת ברקים. ו...למציאות שבה נראה שהשמאל עסוק כל הזמן באפולוגטיקה והימין למד לנצל ולהנות מזה.
למציאות שבה כל שבוע משליך הקיסר עוד סטייק שמאלני מדמם ולהקת הצבועים קורעת אותו לגזרים במדיות החברתיות.
יתרה מזה, הסימון מהצד השני הרבה יותר תכליתי: 0מולן, בוגד, גיס חמישי, שונא ישראל (נדמה לי שעלה גם פה בפורום מפי כבשה תמה או שתיים). ומחוץ לפורום אלו לא סתם כינויים מעליבים, אלא מסוכנים. בייחוד מפי מחנה שכבר הוכיח תכליתיות בהוצאה מהכח אל הפועל.
אוגמק, אתה מזכיר סיטואציה, שאתה טוען שקורית יום יום, שעה שעה, בה ימני/שמרן מנסה לפצוח בדיאלוג ומושתק בטענה שהוא אידיוט. איפה זה קורה? איפה אותו פרח ימין, המנומס, הנרמס נמצא?
ואני אשמח אם יפסיקו להשתמש בביטוי "הרוב השפוי". זה לא רוב, אלו רסיסים, וכל אחד מהם בטוח שכל האחרים משוגעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
ד"ש מאדם ורטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 21:54 
deep red, אני רוצה שתתחיל לכתוב כאן יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
deep red, אני רוצה שתתחיל לכתוב כאן יותר.

פעם (פעם פעם) הוא היה הכותב עם הכי הרבה הודעות (או שני אחרי פומ"ג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 22:25 
deep red כתב:
ממש אגדת האחים גרים. בתפקיד כיפה אדומה הימני התמים שיצא לקושש ציונות באחו, ובתפקיד הזאב- השמאלן. מוזיקה קודרת, סאונד אפקט של סערת ברקים. ו...למציאות שבה נראה שהשמאל עסוק כל הזמן באפולוגטיקה והימין למד לנצל ולהנות מזה.
למציאות שבה כל שבוע משליך הקיסר עוד סטייק שמאלני מדמם ולהקת הצבועים קורעת אותו לגזרים במדיות החברתיות.
יתרה מזה, הסימון מהצד השני הרבה יותר תכליתי: 0מולן, בוגד, גיס חמישי, שונא ישראל (נדמה לי שעלה גם פה בפורום מפי כבשה תמה או שתיים). ומחוץ לפורום אלו לא סתם כינויים מעליבים, אלא מסוכנים. בייחוד מפי מחנה שכבר הוכיח תכליתיות בהוצאה מהכח אל הפועל.
אוגמק, אתה מזכיר סיטואציה, שאתה טוען שקורית יום יום, שעה שעה, בה ימני/שמרן מנסה לפצוח בדיאלוג ומושתק בטענה שהוא אידיוט. איפה זה קורה? איפה אותו פרח ימין, המנומס, הנרמס נמצא?
ואני אשמח אם יפסיקו להשתמש בביטוי "הרוב השפוי". זה לא רוב, אלו רסיסים, וכל אחד מהם בטוח שכל האחרים משוגעים.

בוא נתחיל מזה שאף פעם לא השתמשתי במונח ״רב שפוי״ שגם אני לא סובל ולא אמרתי שצריך לפתוח בכינורות למצביעי הימין הקורבנות. That being said,
אם אתה שואל איפה מה שאני דיברתי עליו, או מי שבסרטון דיבר עליו קורה? ובכן, קודם כל יכול להיות שממך לפני איזה שני עמודים - כשאתה אומר ״אני חושב שמצביעי טראמפ תמיד פחדו/שנאו את האחר״, אני לא יודע אם אתה מתכוון לכולם אבל אם כן, זו הכללה עצומה. דיברת עם 60 מיליון אמריקאים אחד אחד ווידאת את זה? עשית לפחות איזשהו מדגם? או שאתה מבסס את זה על דברים כמו סרטון היוטיוב שפרסמת בתגובה?
בכל מקרה זה ממש מקרה יחיד מתוך רבים. אני נתקל בזה במהלך הבחירות האחרונות ובפיק רציני מאז שדונלד טראמפ נבחר המון. את ההיקש מי שהצביע טראמפ -> מטומטם או גזען אפשר לשמוע בשיח שמאלני הרבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
תשמע, מי שבחר בטראמפ אולי לא בהכרח גזען, אבל אפשר לומר בביטחון די גדול שגזענות לא מפריעה לו במיוחד (וגם לא שנאה כלפי נשים, נכים, קשישים, תינוקות רועשים וכו' וכו').

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
הכל מסתכם בעובדה שאתם לא מבינים שבלי שלטון אין לכם תכלית. לא לכם ולא לימין. אני לא חייב לנצח בפוליטיקה כדי להתקיים, מספיק לי להתפלל וללמוד תורה גם במחיר של לישון ברחוב או אפילו למות. אתם והימנים לא יכולים להתקיים בלי האפשרות לנצח ולשלוט, לאף אחד לא אכפת שאתם בעד שינוי ההמנון אם אתם לא שולטים. לא רוצים להפיק לקחים? רוצים להאשים את הימין? בסדר, אז תעלמו מהתודעה יחד עם הערכים שלכם. לי זה לא מפריע, כמו שלא מפריע לי שהימין ייעלם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:03 
teknoboy כתב:
תשמע, מי שבחר בטראמפ אולי לא בהכרח גזען, אבל אפשר לומר בביטחון די גדול שגזענות לא מפריעה לו במיוחד (וגם לא שנאה כלפי נשים, נכים, קשישים, תינוקות רועשים וכו' וכו').

אפשר להגיד באופן דומה שלמי שבחר בהילרי שחיתות, שוחד, הונאות ואיומים (לכאורה) על מתלוננת של הטרדה מינית והתגאות בשחרור אנס ממשפט לא מפריעים לו במיוחד.
בסופו של דבר זה ג׳איינט דוש וטארד סנדוויץ. גם אני אישית חושב שהיא עדיפה עליו בלי מחלוקת אבל אני לא כזה מזועזע לחשוב שיש אנשים שהפעילו מערכת שיקולים מסויימת שגרמה להם להעדיף את טראמפ והם לא גזענים או טיפשים או שונאי נשים וכו׳ וכו׳ בשום צורה אלה פשוט זה מה שהם העדיפו מבין האופציות הלא משהו בלשון המעטה הקיימות וכדי לדעת יותר על השיקולים האלה הייתי מנהל איתם דיון ולא אומר שמאז שהם זוכרים את עצמם הם שונאים אחרים.

נערך לאחרונה על ידי אוגמק בתאריך 13 נובמבר 2016, 23:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence

ואת מי היא שחטה?

(סליחה, אני מתנשא, עכשיו תצביע למרזל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:16 
KingAlpaca כתב:
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence

ואת מי היא שחטה?

:- )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
די נו, טראמפ לא איזה מועמד שמרן רפובליקאי. אל תעשה את עצמך.
התבטאויות שלו היו קיצוניות, יש לו תמיכה מקהלים בעייתיים מאוד. הוא קריקטורה של פוליטיקאי על אסיד. זאת לא התנשאות, להתעלם מזה זאת היתממות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:32 
KingAlpaca כתב:
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence
False equivalence

ואת מי היא שחטה?

בכל מקרה, אני לא בטוח איך הצלבת את השקילויות אבל אם נחלק את זה לפי קטגוריה, להגיד למישהו בשיחה ״נשים נותנות לי לתפוס אותן בכוס״ נשמע לי כמו בנאדים חזיר ודוחה אבל אני לא בטוח שמוסרית זה עדיף על מישהי שמשתיקה באיומים מתלוננת בהטדרה מינית, לפחות זה debatable. בכל מקרה אני באמת לא רוצה להיגרר למקום שבו זה נשמע שאני מסנגר על טראמפ, הנקודה היא שלהצביע לאחד מהם בבחירות, בעיקר כשהם שתי האופציות הריאליות היחידות להביחר לא בהכרח גוזר עליי שאין לי בעיה עם המעשים הלא מוסריים שהם עשו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לגמרי מסכים איתך,
זה כידוע למה אנחנו שונאים נאצים שהצביעו להיטלר כי הם היו גזענים,
ואוהבים נאצים שהצביעו להיטלר כי הפריע להם המצב הכלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 23:58 
KingAlpaca כתב:
אני לגמרי מסכים איתך,
זה כידוע למה אנחנו שונאים נאצים שהצביעו להיטלר כי הם היו גזענים,
ואוהבים נאצים שהצביעו להיטלר כי הפריע להם המצב הכלכלי.

היטלר וטראמפ. אם להשתמש במילותיך:
False equivalence

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
רק שלא השוותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 00:21 
טראמפ ממנה אנטישמי מוצהר ואיש kkk ליועץ האסטרטגי הבכיר שלו בבית הלבן
אבל זה שטויות העיקר שהוא זיין את הסמולנים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
טראמפ ממנה אנטישמי מוצהר ואיש kkk ליועץ האסטרטגי הבכיר שלו בבית הלבן
אבל זה שטויות העיקר שהוא זיין את הסמולנים!!!!

אתה לא מבין כלום, אז מה אם הוא חבר של נאצים. יש לו רעיונות טובים לפתרון הבעיות עם הביטוח הרפואי. והוא יעביר את השגרירות לירושלים. תתייחס לעניין אל תתעסק בתפל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
האיזון הקדוש מחייב את כולם להשוות בין הילארי וטראמפ?
המועמדת לנשיאות ארה"ב HRC קשורה בעבותות בקשרי הון-שלטון והפרה תקנות שימוש באימייל. המצע שלה, או ה"טיקט" שעליו היא רצה לא קשור לזה והיא כמובן ניסתה להתנער מהמעשים המיוחסים לה. מי שבחר בה הצהיר על עצמו שהוא רוצה /מזדהה עם המצע שלה ועם ההצהרות שלה במהלך מסע הבחירות. שחיתות, למיטב זכרוני, לא הייתה שם (היא לא עמדה ואמרה בדיבייט אני מושחתת, שחיתות זה סבבה, אם אבחר לנשיאה נעביר חוק ששחיתות היא סבבה) .
טראמפ לעומת זאת רץ על "טיקט" של גזענות, ושנאת נשים . זה היה המצע שלו. מי שהצביע לו חיבק את הערכים האלה. זה ההבדל, ואין דרך ואין צורך לטשטש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 08:48 
לפחות במשהו אחד ישנה הסכמה דיי גורפת בין הנאורים לגזענים המיזוגנים,
בתכלס זה מצוין, יוריד את האגרסיות של הגזענים ויתן לנאורים אפשרות להמשיך ולחיות בחלום ;)

http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... f=ynetCube

האמריקאים אמרו כן לעלה הירוק ומניות הקנאביס המריאו
הבחירה המפתיעה בדונלד טראמפ לנשיא האפילה על העובדה שתושבי ארבע מדינות נוספות בארה"ב הצביעו בעד לגליזציה של הקנאביס. מניות החברות העוסקות בתחום — מפיתוח תרופות ועד מכונות לממכר קנאביס — זינקו מיום הבחירות ב־7%–27%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2016, 19:30 
כל זאת מתוך הנחה שטרמפ לא יחליט לסגור את התעשיה הזאת, מה שהוא רשאי לעשות (כמו גם שר המשפטים שלו), לפי חוק, בדקה אחת ובלי אישור של אף גורם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: