תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
ההבטחה הכי דבילית שלו היתה החומה. מאד יקר וחסר כל ערך מעשי.
הההבטחה הזו עבדה לו טוב כי היא כיוונה לציבור הדבילים הענק והוא לא יכול להודיע סתם ככה שהוא יורד מזה.
אני מניח שהוא יודיע שזה יידחה עד שיימצא מימון, וזה יהיה כמו היציאה של אובמה מגיטמו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אוגמק כתב:
חומר טוב למחשבה ללמה השמאל צריך לעשות חשבון נפש רציני. רלבנטי מאוד גם לישראל לדעתי.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5800431935

למה הבריטי הזה הזכיר את הגארדיאן?
ביבי היה גאה בו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

תמיד נראה לי מגוחך "השמאל צריך לעשות חשבון נפש" או "הימין צריך לעשות בדק בית", כל האמירות האלה, מה זה אומר בכלל? כאילו האינטרנציונל צריך להתכנס ולדון בכשלי מפלגות השמאל? כאילו השמאל
או הימין זו איזו מקשה אחת שנעה תמיד לפי אותו מקצב. סתם קלישאה שצצה אחרי כל נצחון של צד X על צד Y. כאילו שהימין האמריקני עשה "חשבון נפש" אחרי 8 שנות אובמה. חלאס עם השטות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 10:41 
כל מילה.
בכלל כל התפיסה הזאת כאילו הימין והשמאל צריכים למשוך ולשכנע אנשים מעוותת בעיניי.
יש הבדלי אידיאולוגיה וערכים בטרייד אוף ושכל אחד יבחר. בסוף במילא 80 אחוז מהעם מצביע לפי המנהיג, בלי קשר למחנה.
רלוונטי גם לכל השיח הזה שהשמאל צריך ללכת לפריפריה להסביר לו שכשמדברים על כלכלה שמאלית-חברתית בעצם רוצים בטובתם, ואז בטח הם יצביעו לשמאל הקוקסינל האוהב ערבים. פתאטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
גביזון כתב:
אוגמק כתב:
חומר טוב למחשבה ללמה השמאל צריך לעשות חשבון נפש רציני. רלבנטי מאוד גם לישראל לדעתי.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5800431935

למה הבריטי הזה הזכיר את הגארדיאן?
ביבי היה גאה בו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

תמיד נראה לי מגוחך "השמאל צריך לעשות חשבון נפש" או "הימין צריך לעשות בדק בית", כל האמירות האלה, מה זה אומר בכלל? כאילו האינטרנציונל צריך להתכנס ולדון בכשלי מפלגות השמאל? כאילו השמאל
או הימין זו איזו מקשה אחת שנעה תמיד לפי אותו מקצב. סתם קלישאה שצצה אחרי כל נצחון של צד X על צד Y. כאילו שהימין האמריקני עשה "חשבון נפש" אחרי 8 שנות אובמה. חלאס עם השטות הזו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 12:00 
הכוונה בחשבון נפש היא שכל אחד שקוטל על אוטומט מי שלא חושב כמוהו יחשוב אם זה מועיל במשהו ולא בקיום פסגת שמאל עולמית.
התפישה שמישהו צריך לשכנע מישהו אחר בדיעותיו מעוותת? זה הרי אחד הבסיסים לקיום של חברה דמוקרטית. איך השמאל אמור לחזור לשלטון אם לא לשכנע לפחות אחוז מסויים מרב הציבור להצביע לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 12:37 
אוקיי, אולי הכללתי מדי. זה אמור להיות יותר מדוייק. אין בעיה שבשיח בין אנשים בחברה יתקיים ניסיון לשכנע את הצד השני. אין בעיה גם שמפלגה תפרסם מצע וסיסמאות שמיועדות לאוכלוסיות מסוימות כדי ל"משוך" את התשומת לב שלהם. מה שאני מדבר עליו זה בעיקר הקונצנזוס שהגיע מיד אחרי הבחירות, שהשמאל צריך לקיים סמינרים עם מצביעי ליכוד בבית שמש ובקריית שמונה כדי להסביר להם ששמאלן זה לא קללה, שערבים נוהרים לקלפי זה גזעני, ושמדיניות סוציאל-דמוקרטית לא אומר שאנחנו הופכים לרוסיה הקומוניסטית, כל אלה אמורים להיות חלק מהחשבון נפש שהשמאל אמור לעשות לעצמו, כי הוא מתנשא ולא מגיע לפריפריה. זה עלוב.

אה, והשמאל לא אמור לחזור פה לשלטון, השיח הזה פאסה. אלא אם מבחינתך יאיר לפיד זה שמאל.
יש במדינה הזאת בערך 15 מנדטים מתוך 120 שהם שמאל. בלחץ. למה שהם יהיו בשלטון?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 13 נובמבר 2016, 14:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כל מילה.
יש הבדלי אידיאולוגיה וערכים בטרייד אוף ושכל אחד יבחר. בסוף במילא 80 אחוז מהעם מצביע לפי המנהיג, בלי קשר למחנה.
רלוונטי גם לכל השיח הזה שהשמאל צריך ללכת לפריפריה להסביר לו שכשמדברים על כלכלה שמאלית-חברתית בעצם רוצים בטובתם, ואז בטח הם יצביעו לשמאל הקוקסינל האוהב ערבים. פתאטי.

זה בדיוק, אבל בדיוק, המטרה של הפוליטיקה. הפוליטיקה נועדה ליישב סכסוכים (במקור, על כסף ומשאבים) והיא נוצרה כדי לשכנע אזרחים לקבל את האידיאולוגיה שלך. נכון, זה תלוי זמן ומקום, אבל זאת עדיין המטרה של הפוליטיקה. אם כולם היו חושבים כמוך, העבדות לא הייתה מתבטלת (כי איזה לבן יצביע, שלא לדבר על להילחם, כדי לאבד פריבילגיה כזאת גדולה?). השמאל יכול לשכנע את המצביע הממוצע בפריפריה להצביע לו, הוא צריך לגרום לו להבין שהוא חלק מהמחנה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 13 נובמבר 2016, 13:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
לא לא לא. צריך לארגן משלחות מיסיונריות מטעם השמאל לפריפריה כדי להחזיר את הילידים לאור הגדול של השמאל.
גם המחשבה שמישהו יצליח לשכנע בדיון /ויכוח/שיחה את הצד השני לשנות השקפת עולם פוליטית היא מופרכת. אני מניח שזה קרה איפשהו, אבל נולדים גם תינוקות עם זנב איפשהו.
האמירה הזו על "חשבון נפש", כשהיא מגיעה מצד ימין, מטרתה לנטרל את הצד השמאלי ולהכניס pc חדש, שבו זה בסדר לשנוא את הזר והשונה ("זו התרבות של אנשים", "צריך להבין את הפחד"), אבל זה ממש לא יפה לקרוא לגזענות ופאשיזם בשמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154226142434611&id=622184610

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה ששמתי לב "חשבון נפש" זה קיצור ל"הגיע הזמן שהשמאל יבין שהעם לא שמאלני, ויפסיק גם כן להיות שמאלני ושיהיה במקום זה קצת יותר מחובר לרגשות הדתיים\לאומניים\גזעניים, או במילים אחרות שיהיה קצת פחות שמאלני ויותר ימני".
אין ספק שהצורה הראשונה קצרה, נוחה ושימושית יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 14:01 
סומך כתב:

בול. זה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 14:05 
teknoboy כתב:
עד כמה ששמתי לב "חשבון נפש" זה קיצור ל"הגיע הזמן שהשמאל יבין שהעם לא שמאלני, ויפסיק גם כן להיות שמאלני ושיהיה במקום זה קצת יותר מחובר לרגשות הדתיים\לאומניים\גזעניים, או במילים אחרות שיהיה קצת פחות שמאלני ויותר ימני".

אני לא יודע למי אתה מתכוון אבל בכל מקרה זה ממש אבל ממש לא מה שאני התכוונתי אליו. צריך לעמוד על העמדות אבל להתאמץ לעשות את זה באופן ענייני, בגובה העיניים ובלי תיבול של המילה גזען/דביל/מיזוגן בהטיה כזו או אחרת בכל דיעה שנוגדת את שלי כי זה פשוט לא מועיל בשום צורה ואנשים מתמכרים לטקטיקת וויכוח הזאת עד שהיא הופכת להשתקה ודה לגיטימציה שיצאו מפרופורציה. ורואים את זה יותר ויותר. ראיתי השבוע הודעות בפיד כמו "מה אימא שלכם עשתה לכם שאתם שונאים נשים ככה ולא מצביעים להילרי" או "הבחירות הוכיחו שהעם הישראלי לא יותר סתום/גזען מאחרים בעולם". מאיפה היוהרה הזאת להחליט מה עבר לעשרות מיליוני אמריקאים בראש באופן כל כך נחרץ ודיכוטומי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
teknoboy כתב:

אני לא יודע למי אתה מתכוון אבל בכל מקרה זה ממש אבל ממש לא מה שאני התכוונתי אליו. צריך לעמוד על העמדות אבל להתאמץ לעשות את זה באופן ענייני, בגובה העיניים ובלי תיבול של המילה גזען/דביל/מיזוגן בהטיה כזו או אחרת בכל דיעה שנוגדת את שלי כי זה פשוט לא מועיל בשום צורה ואנשים מתמכרים לטקטיקת וויכוח הזאת עד שהיא הופכת להשתקה ודה לגיטימציה שיצאו מפרופורציה. ורואים את זה יותר ויותר. ראיתי השבוע הודעות בפיד כמו "מה אימא שלכם עשתה לכם שאתם שונאים נשים ככה ולא מצביעים להילרי" או "הבחירות הוכיחו שהעם הישראלי לא יותר סתום/גזען מאחרים בעולם". מאיפה היוהרה הזאת להחליט מה עבר לעשרות מיליוני אמריקאים בראש באופן כל כך נחרץ ודיכוטומי?

אם ככה מה שאתה מציע זה שאנשים ידברו בצורה קצת יותר מנומסת\מתורבתת\שפוייה, לא שהם יעשו "חשבון נפש".

דרך אגב, לא התכוונתי דווקא אליך כשאמרתי שאנשים משתמשים ב"חשבון נפש" כקיצור לכל מה שכתבתי שם. יש לנו, אפילו פה בפורום, כמה וכמה דוגמאות מעולות הרבה יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
זה אכן מאד לא יעיל לאמר למטומטם שהוא כזה.
אבל לגזען חייבים, אין דרך אחרת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 14:27 
teknoboy כתב:
אוגמק כתב:
teknoboy כתב:

אם ככה מה שאתה מציע זה שאנשים ידברו בצורה קצת יותר מנומסת\מתורבתת\שפוייה, לא שהם יעשו "חשבון נפש".

דרך אגב, לא התכוונתי דווקא אליך כשאמרתי שאנשים משתמשים ב"חשבון נפש" כקיצור לכל מה שכתבתי שם. יש לנו, אפילו פה בפורום, כמה וכמה דוגמאות מעולות הרבה יותר.

זה מעבר ל"יותר מנומסת/מתורבת". חלקים בשמאל הפרוגרסיבי כבר מזמן לקחו את זה לרמה הבאה. אבל אני מאמין שהנקודה דיי ברורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
ב- 1984 המערך פתח את תשדירי הבחירות בקטע המצורף.
אני עוד זוכר שאמרו על התשדיר הזה שעשה הרבה נזק.
נטען אז שאסור היה להגיד לבוחרי הליכוד שהם טעו,
כי כשאמרת למצביע ליכוד שהוא טעה הוא בתגובה דווקא התחפר בהצבעתו ואי אפשר היה להזיז אותו למערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהבעיה טמונה באיך השמאל מגדיר גזענות ופאשיסטיות. כך, לדוגמא, השמאל יכול להגדיר את חוק השבות כגזעני ואת האדרת הצבא כפאשיסטיות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:12 
אני אפתיע אותך שאני בעד חוק השבות, אבל איך לעזאזאל הוא יכול להיות לא גזעני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני חושב שהבעיה טמונה באיך השמאל מגדיר גזענות ופאשיסטיות. כך, לדוגמא, השמאל יכול להגדיר את חוק השבות כגזעני ואת האדרת הצבא כפאשיסטיות.

למרבה צערך, כדי שאפשר יהיה להשתמש במילים בצורה יעילה ואפקטיבית, צריך להסכים על ההגדרה שלהן.
אם כל אחד יתחיל להגדיר מילים בהתאם להשקפת עולמו הפוליטית (כמו שקומוניסים, למשל, עושה שוב ושוב פה בפורום) תתבטל האפשרות לקיים תקשורת ולמעשה החברה האנושית תתפרק לרסיסים, כשאף אחד לא יכול בכלל לתקשר עם מי שנמצא מחוץ ל"רסיס" שלו.
בשביל זה יש מילונים וכדומה, ובהם מוגדרות המילים ומשמעויותיהן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

למרבה צערך, כדי שאפשר יהיה להשתמש במילים בצורה יעילה ואפקטיבית, צריך להסכים על ההגדרה שלהן.
אם כל אחד יתחיל להגדיר מילים בהתאם להשקפת עולמו הפוליטית (כמו שקומוניסים, למשל, עושה שוב ושוב פה בפורום) תתבטל האפשרות לקיים תקשורת ולמעשה החברה האנושית תתפרק לרסיסים, כשאף אחד לא יכול בכלל לתקשר עם מי שנמצא מחוץ ל"רסיס" שלו.

!!!
deep red כתב:
לא לא לא. צריך לארגן משלחות מיסיונריות מטעם השמאל לפריפריה כדי להחזיר את הילידים לאור הגדול של השמאל.
גם המחשבה שמישהו יצליח לשכנע בדיון /ויכוח/שיחה את הצד השני לשנות השקפת עולם פוליטית היא מופרכת. אני מניח שזה קרה איפשהו, אבל נולדים גם תינוקות עם זנב איפשהו.
האמירה הזו על "חשבון נפש", כשהיא מגיעה מצד ימין, מטרתה לנטרל את הצד השמאלי ולהכניס pc חדש, שבו זה בסדר לשנוא את הזר והשונה ("זו התרבות של אנשים", "צריך להבין את הפחד"), אבל זה ממש לא יפה לקרוא לגזענות ופאשיזם בשמם.

!!!
NARKOTIKA כתב:
כל מילה.
יש הבדלי אידיאולוגיה וערכים בטרייד אוף ושכל אחד יבחר.

!!!
NARKOTIKA כתב:
בסוף במילא 80 אחוז מהעם מצביע לפי המנהיג, בלי קשר למחנה.

הפוך.
מצביעים לפי מחנה.
בארה"ב זה יותר מ80% מאלה שמצביעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:55 
NARKOTIKA כתב:
אני אפתיע אותך שאני בעד חוק השבות, אבל איך לעזאזאל הוא יכול להיות לא גזעני?

הי, אתה קורא פה למשהו של יהודים גזעני. הבעייה היא בך, לך תעשה חשבון נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:56 
כן, זה היה שורה שמתאימה לישראלים. (לאלפקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
גם בישראל זה נכון במידה רבה.
אבל בהחלט פחות מארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 17:32 
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

שטויות.

אתה/אתם אלה שלוקחים מונחים ועושים בהם מניפולציות ועיוותים בשביל האג'נדה שלכם, לא אני.
למעט קומץ קיצוני בעם שאתה ככל הנראה נמנה עליו, אנחנו בינינו מתקשרים נהדר ומבינים זה את זה.
כך למשל, שלום אין פירושו מלחמה (אלא אחווה), התנחלות אין פירושה גזל (אלא התיישבות), אהבת ישראל אין פירושה פאשיזם, הסכם מדיני אין משמעותו בהכרח נסיגה וכניעה, ציונות אין משמעותה גזענות. ניסיון השמדת העם היהודי אין משמעותו "סכסוך", פיגוע אינו אירוע, מחבל כלוא אינו "אסיר פוליטי", ערבי עזתי אינו פלשתינאי אלא ערבי עזתי, החמאס אינו ארגון שחרור לאומי אלא ארגון טרור, (כן, גם "הזרוע המדינית" שלו!) וכך הלאה.

חמוד, אתה זה שבוחר לעוות את המונחים וההגדרות.
האמן לי, עם רוב עם ישראל אני מתקשר מצוין.
אולי הגיע הזמן שקומץ האנשים שנותן משמעותיות הזויות למונחים שרוב רובו של העם מסכים עליהם, יעשה חשבון נפש היאך וכיצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

שטויות.

אתה/אתם אלה שלוקחים מונחים ועושים בהם מניפולציות ועיוותים בשביל האג'נדה שלכם, לא אני.
למעט קומץ קיצוני בעם שאתה ככל הנראה נמנה עליו, אנחנו בינינו מתקשרים נהדר ומבינים זה את זה.
כך למשל, שלום אין פירושו מלחמה (אלא אחווה), התנחלות אין פירושה גזל (אלא התיישבות) , אהבת ישראל אין פירושה פאשיזם, הסכם מדיני אין משמעותו בהכרח נסיגה וכניעה, ציונות אין משמעותה גזענות. ניסיון השמדת העם היהודי אין משמעותו "סכסוך", פיגוע אינו אירוע, מחבל כלוא אינו "אסיר פוליטי", ערבי עזתי אינו פלשתינאי אלא ערבי עזתי, החמאס אינו ארגון שחרור לאומי אלא ארגון טרור, (כן, גם "הזרוע המדינית" שלו!) וכך הלאה.

אולי הגיע הזמן שקומץ האנשים שנותן משמעותיות הזויות למונחים שרוב רובו של העם מסכים עליהם, יעשה חשבון נפש היאך וכיצד.

ניקח דוגמה אחת, להמחשה.
פירוש המילה "התנחלות" הוא אכן התיישבות.
הבעיה היא שאתה ושכמותך מצמידים מילה חביבה ושפירה כמו "התנחלות" למעשה ממאיר ומסוכן כמו גזל קרקעות.
אתם מתעלמים לחלוטין ממשמעות המילה שאתם משתמשים בה, ומציינים בה דבר אחר לגמרי.
על זה בדיוק אני מדבר.
תודה על הדוגמאות (יכולתי לעשות, כמובן, את אותו תרגיל עם רוב הדוגמאות שנתת, אם לא עם כולן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

שטויות.

כך למשל, שלום אין פירושו מלחמה (אלא אחווה), התנחלות אין פירושה גזל (אלא התיישבות), אהבת ישראל אין פירושה פאשיזם, הסכם מדיני אין משמעותו בהכרח נסיגה וכניעה, ציונות אין משמעותה גזענות. ניסיון השמדת העם היהודי אין משמעותו "סכסוך", פיגוע אינו אירוע, מחבל כלוא אינו "אסיר פוליטי", ערבי עזתי אינו פלשתינאי אלא ערבי עזתי, החמאס אינו ארגון שחרור לאומי אלא ארגון טרור, (כן, גם "הזרוע המדינית" שלו!) וכך הלאה.

חחח ברור, ואין עם פלסטיני כי אין להם פ'
ואין כיבוש כי עם אינו כובש בארצו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 17:44 
כנראה שהכוונה לא כזו ברורה. הכוונה היא לא ללכת ללה פמיליה ולנסות ללמד אותם על גזענות ולא לפתוח סמינרי שמאל ברחבי הארץ ולא לשקול מילים למי שאומר דברים גזעניים. יש כאן תחום אפור (וגדול) של אנשים באמצע שמקוטלג על ידי אנשים אחרים כגזען/מטומטם מהר מאוד רק מעצם ההצבעה שלו. כל מה שעושה שיימינג באופן מוכלל לכל מצביע ביבי/טראמפ/ברקזיט/וכו'... הוא בעייתי מיסודו ומרחיק מצביעים מהדיעה שלך. מי שתומך בבנצי גופשטיין לא יגיד "וואלה שכנעת אותי אני בחירות הבאות מצביע מרץ" אבל יש הרבה אנשים לא טיפשים בכלל באמצע שאולי מתלבטים ומתביישים כבר בדיעה שלהם שדרך דיון ענייני אפשר היה להנגיש אותם לדיעות אחרות ובטח לא לעורר אצלם אנטגוניזם אליהם. אם פלוני חושב להצביע לביבי וקורא כל היום משמאלנים כמה שהוא דביל, ברור שיכול לפתח אנטגוניזם (מוצדק) למה שאתה אומר וזה בכלל לא תלוי באם הוא גזען/טיפש/ווטאבר או לא. העניין הוא שהתחום האפור הזה הוא גם יכול להיות התחום שיטה בחירות לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 17:53 
איפה המדינה הזאת שבה תומך ביבי קורא כל היום שהוא דביל?
ניסית לטקבק משהו שמאלני בשנים האחרונות בפייסבוק או במקום כלשהו שהוא "פתוח"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 18:05 
קורא/שומע. לא חסרים פורומים של אנשים שהייתי בהם שבהם להגיד "אני מצביע ביבי" היה מוביל ללינץ' של יתר האנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 18:13 
הדוגמאות המובהקות הם הלך הרוח והשיח אחרי שביבי נבחר וגם עכשיו

נערך לאחרונה על ידי אוגמק בתאריך 13 נובמבר 2016, 18:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: