הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:
עשה עבודה טובה היום בגדול.
עזוב סמיילי צוחק וציניות, אשמח אם תפרט למה אתה חושב ככה.
קודם כל צריך להבין נגד מי אתה משחק. אי אפשר לראות את פניני, מקל ואוחיון זורקים שלשות פנויות ולהתעצבן על ההגנה ועל שרון בלי להבין מה היה במהלך קודם.
כשאתה משחק נגד קבוצה כל כך מוכשרת התקפית אתה בוחר את הרעל שלך. הלכנו אנדר עם אוחיון ומקל (כמו שצריך) ולרוב זה עבד. שיתקנו את ווימס מצוין וכל עוד היה לנו את רביב גם גאודלוק לא עשה יותר מדי נזק. לדברים האלה יש מחיר והמחיר ששילמנו (מבחירה) זה זריקות חופשיות של ראד ופניני. לצערנו שניהם היו ביום מצוין.
גם בהתקפה עשינו דברים יפים. שלטנו בצבע לחלוטין וניצלנו את היתרון שלנו שם בצורה מאוד מרשימה. אפשר להסתכל על המספרים של וויליאמס והאוול ולחשוב שאלה תצוגות אינדיבידואליות, אבל בניגוד לגארדים, גבוהים צריכים שיעבדו בשבילם ועשינו את זה טוב מאוד.
גם מבחינת ניהול המשחק שרון עשה עבודה טובה. שיחקנו עם הרכבים נכונים רוב הזמן וגם כשהיה הרכב שלא עבד, שרון זיהה את זה די מהר ועשה שינויים מתבקשים.
שלא תחשוב שבעיני הוא עשה עבודה מושלמת. ללא ספק היו גם לא מעט טעויות. אני ספרתי לפחות פעמיים-שלוש שתמיר ניסה לשבור את החסימה במקום ללכת אנדר על מקל וזה עלה לנו בסלים. בעיני האוול היה צריך להיות מסופסל אחרי העבירה השלישית וכשזה לא קרה זה באמת עלה לנו ביוקר. לדעתי גם בנקס היה צריך לקבל בעיטה לספסל ואפילו לשחק עם צוף במקומו. לפחות הוא לא היה עולה לנו בכל כך הרבה זריקות פנויות של גאודלוק.
למרות זאת, אם אני מסתכל על הסך הכל, עבודה טובה בהחלט.
השלשות הראשונות של פניני היו מעזרות של מתן שלא קשורות לכלום. וזה אחריות של אברהמי. כמעט כל שאר השלשות של מכבי היו מטיפול נוראי בפיק אנד רול, שלא בהכרח נובע מהגנה אישית גרועה של שחקנים. אלא פשוט מהגנה גלא מתאומת. ועזרות שלא קשורות לכלום. רוטציות שלא לוקחות בחשבון את מי כן מותר להשאיר חופשי ואת מי לא. פשוט הגנה מבישה. אם שחקן של גאודלוק, אחד הקלעים הטובים באירופה, בא לעזור מתחת לסל, כשיש שם כבר שני שחקנים של הפועל - וזה קורה פעם אחרי פעם - אז הגיע הזמן שיחתימו פה כבר מאמן של ליגת על. תמיר בלאט שמר אתמול בסדר גמור. נתן עזרות מצויינות בהגנה וגם שבר כמה חסימות יפה. אבל הפועל פשוט נראתה כמי שלא יודעת מה עושים בהגנה. ממי מביאים עזרה, ממי לא. מתי עושים חילוף, מתי לא. היא נראתה בדיוק אותו הדבר נגד אילת. וברוב הדקות של חיפה. ונגד רישון. שום שיפור. בנקס שומר לא טוב. אבל אתמול ראו שהוא פשוט אובד עצות. במובן של לא יודע מה לעשות, ולא בגלל שהוא לא מזיז רגליים בהגנה. לי הוא נראה פשוט לא מוכן. וזה עניין של מאמן. לי הוא נראה גם מאוד עצבני על הספסל ושידר שהוא לא מבין מה בדיוק רוצים ממנו בהגנה. וזה בסדר. גם אני לא מבין מה שרון אברהמי רוצה בהגנה.
ולגבי ה"זיהה די מהר הרכב שלא עובד". מה זה מהר, מאוד מהר. בסך הכול הפועל עבדה קשה כדי להשוות, ואז לפתע השתנה ההרכב ומכבי ישר רצה ליתרון עשר. בדיוק כמו שנגד אילת הפועל צמצמה ברבע הראשון את ההפרש ואז מאמן העל שינה את ההרכב והמשחק הלך פייפן. דפוס קבוע אצל קואץ' אברהמי.
הוא לא מתאים להפועל תל אביב. ואי אפשר להסתיר את העובדה הזו בניתוחים יפים. מצטער, כשאני מסתכל על המשחק שלנו אני רואה רמת אימון לא טובה. ברמה הכי בסיסית שלה.
אתה לא הוגן וזה בלשון המעטה.
אתה טוחן לי בראש כבר מליגה ארצית שהעזרות של מתן זה מחלה שאף מאמן לא יפתור ופתאום בגיל 37 המאמן אשם???
נובמת..