תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהחיסרון בפועל של רביב ובנקס הוא פקטור הגנתי משמעותי, אבל אי אפשר לפטור מאמן מזה שהקבוצה שלו עומדת על ממוצע על יותר מ86 ספיגות למשחק.

אפשר לומר שלחטוף ממכבי העונה 92 זה לא האסון הכי גדול בהיסטוריה, אבל כבר 4 משחקים שהתוכנית ההגנתית של הפועל פשוט לא מחוברת למציאות. בשליפה אפשר לתת את האנדר על פרז בחיפה ו0 מוכנות לטריקים של אפיק ניסים שכל הליגה מכירה כבר עשור. הפעם זה עזרות מוגזמות בצבע.
מותר לטעות ולזכותו של שרון עומדת העובדה שהוא לא בא עם תוכניות מהבית ומשתדל להגיב ולנסות דברים חדשים כשהתוכנית לא עובדת. מותר גם להפסיד כששני הגארדים המובילים שלך נעדרים. אבל למה יש לך שני עוזרים, שבחרת בעצמך, אחרי שהעזבת מאמן הגנה מוכח ומוערך (שזו זכותו המלאה של שרון, אבל לרעתו עומדת העובדה שהוא לא מצליח לקפוץ מעל מכשולים אנושיים, ע"ע ג'ף אלן), אם ההגנה פשוט לא מכירה את נקודות החוזק והחולשה של היריבה משחק אחרי משחק?

ואחרי כל זה, אין מחילה על זה שהוא זורק את המגבת 3 דקות לסוף דרבי. ועוד דרבי ביתי. זו לא פעם ראשונה והגיע הזמן שמישהו יעמיד אותו המקום.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
זו בדיוק הבעיה, זה נראה שהוא לא בא עם תוכניות מהבית, או בכלל עם תוכניות. לקבל 13 נקודות בבית אחרי 5 התקפות של היריב מתחילת המשחק ולהזעיק פסק זמן זה אומר שלא הגעת מוכן. וזה לא שהמחלה עשו איזשהו תרגיל מתוחכם, אנחנו עשינו חילופים לא נכונים והתכווצנו לצבע בלי סיבה אמיתית. החסימה לפניני כשמתן קיבל את השחקן של בנקס ובנקס פשוט נשאר לעמוד במקום להישאר צמוד לפניני שתפר עוד שלשה זה או כשלון בהסבר של המאמן או זריקת זין של השחקן, מישהו מהם אמור לקבל בראש על הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
מדהים שלמאמן אמיתי, כמו רמי הדר, לוקחים שלשה אימונים כדי שמכבי תתחיל להראות כמו קבוצה.
ואני לא מבין את ההנחות על בנקס. הוא לא מת הוא על המגרש, שילמד לנצל אותו, או שיספסל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 09:46 
ציטוט של גאודלוק מוואן - "מעולם לא הייתי פנוי ככה לזריקות חופשיות. הייתי יותר לבד מאשר אחד-על-אפס באימוני קליעות. אם קבוצות ישאירו אותנו ככה, אנחנו נעניש",

חלק גדול אפשר לייחס לשוטטות של בנקס, אבל גם למאמן. נבנתה עם 3 גארדים בלבד כאשר 2 מהם לא שומרים בכלל.

הפתרון הוא החלפת בנקס בזר אחר או שיחליט שרוצה להתאזרח (תלוי רק בו ובאשתו) לצרף זר נוסף. עם הרכב הגארדים הנוכחי לא נגיע לשום מקום, ורביב בריא לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
הוקיץ' כתב:
עשה עבודה טובה היום בגדול.

עזוב סמיילי צוחק וציניות, אשמח אם תפרט למה אתה חושב ככה.

קודם כל צריך להבין נגד מי אתה משחק. אי אפשר לראות את פניני, מקל ואוחיון זורקים שלשות פנויות ולהתעצבן על ההגנה ועל שרון בלי להבין מה היה במהלך קודם.
כשאתה משחק נגד קבוצה כל כך מוכשרת התקפית אתה בוחר את הרעל שלך. הלכנו אנדר עם אוחיון ומקל (כמו שצריך) ולרוב זה עבד. שיתקנו את ווימס מצוין וכל עוד היה לנו את רביב גם גאודלוק לא עשה יותר מדי נזק. לדברים האלה יש מחיר והמחיר ששילמנו (מבחירה) זה זריקות חופשיות של ראד ופניני. לצערנו שניהם היו ביום מצוין.
גם בהתקפה עשינו דברים יפים. שלטנו בצבע לחלוטין וניצלנו את היתרון שלנו שם בצורה מאוד מרשימה. אפשר להסתכל על המספרים של וויליאמס והאוול ולחשוב שאלה תצוגות אינדיבידואליות, אבל בניגוד לגארדים, גבוהים צריכים שיעבדו בשבילם ועשינו את זה טוב מאוד.
גם מבחינת ניהול המשחק שרון עשה עבודה טובה. שיחקנו עם הרכבים נכונים רוב הזמן וגם כשהיה הרכב שלא עבד, שרון זיהה את זה די מהר ועשה שינויים מתבקשים.
שלא תחשוב שבעיני הוא עשה עבודה מושלמת. ללא ספק היו גם לא מעט טעויות. אני ספרתי לפחות פעמיים-שלוש שתמיר ניסה לשבור את החסימה במקום ללכת אנדר על מקל וזה עלה לנו בסלים. בעיני האוול היה צריך להיות מסופסל אחרי העבירה השלישית וכשזה לא קרה זה באמת עלה לנו ביוקר. לדעתי גם בנקס היה צריך לקבל בעיטה לספסל ואפילו לשחק עם צוף במקומו. לפחות הוא לא היה עולה לנו בכל כך הרבה זריקות פנויות של גאודלוק.
למרות זאת, אם אני מסתכל על הסך הכל, עבודה טובה בהחלט.

השלשות הראשונות של פניני היו מעזרות של מתן שלא קשורות לכלום. וזה אחריות של אברהמי. כמעט כל שאר השלשות של מכבי היו מטיפול נוראי בפיק אנד רול, שלא בהכרח נובע מהגנה אישית גרועה של שחקנים. אלא פשוט מהגנה גלא מתאומת. ועזרות שלא קשורות לכלום. רוטציות שלא לוקחות בחשבון את מי כן מותר להשאיר חופשי ואת מי לא. פשוט הגנה מבישה. אם שחקן של גאודלוק, אחד הקלעים הטובים באירופה, בא לעזור מתחת לסל, כשיש שם כבר שני שחקנים של הפועל - וזה קורה פעם אחרי פעם - אז הגיע הזמן שיחתימו פה כבר מאמן של ליגת על. תמיר בלאט שמר אתמול בסדר גמור. נתן עזרות מצויינות בהגנה וגם שבר כמה חסימות יפה. אבל הפועל פשוט נראתה כמי שלא יודעת מה עושים בהגנה. ממי מביאים עזרה, ממי לא. מתי עושים חילוף, מתי לא. היא נראתה בדיוק אותו הדבר נגד אילת. וברוב הדקות של חיפה. ונגד רישון. שום שיפור. בנקס שומר לא טוב. אבל אתמול ראו שהוא פשוט אובד עצות. במובן של לא יודע מה לעשות, ולא בגלל שהוא לא מזיז רגליים בהגנה. לי הוא נראה פשוט לא מוכן. וזה עניין של מאמן. לי הוא נראה גם מאוד עצבני על הספסל ושידר שהוא לא מבין מה בדיוק רוצים ממנו בהגנה. וזה בסדר. גם אני לא מבין מה שרון אברהמי רוצה בהגנה.
ולגבי ה"זיהה די מהר הרכב שלא עובד". מה זה מהר, מאוד מהר. בסך הכול הפועל עבדה קשה כדי להשוות, ואז לפתע השתנה ההרכב ומכבי ישר רצה ליתרון עשר. בדיוק כמו שנגד אילת הפועל צמצמה ברבע הראשון את ההפרש ואז מאמן העל שינה את ההרכב והמשחק הלך פייפן. דפוס קבוע אצל קואץ' אברהמי.
הוא לא מתאים להפועל תל אביב. ואי אפשר להסתיר את העובדה הזו בניתוחים יפים. מצטער, כשאני מסתכל על המשחק שלנו אני רואה רמת אימון לא טובה. ברמה הכי בסיסית שלה.

אתה לא הוגן וזה בלשון המעטה.
אתה טוחן לי בראש כבר מליגה ארצית שהעזרות של מתן זה מחלה שאף מאמן לא יפתור ופתאום בגיל 37 המאמן אשם???
נובמת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 09:50 
beny כתב:
ציטוט של גאודלוק מוואן - "מעולם לא הייתי פנוי ככה לזריקות חופשיות. הייתי יותר לבד מאשר אחד-על-אפס באימוני קליעות. אם קבוצות ישאירו אותנו ככה, אנחנו נעניש",

חלק גדול אפשר לייחס לשוטטות של בנקס, אבל גם למאמן. נבנתה עם 3 גארדים בלבד כאשר 2 מהם לא שומרים בכלל.

הפתרון הוא החלפת בנקס בזר אחר או שיחליט שרוצה להתאזרח (תלוי רק בו ובאשתו) לצרף זר נוסף. עם הרכב הגארדים הנוכחי לא נגיע לשום מקום, ורביב בריא לא מספיק.

צריך להתנהל כמו קבוצה מקצוענית ולהחתים גארד זר. ואחר כך להחליט מי לא נרשם בכל משחק.
כרגע להפועל יש כישראלים את מתן, איידן, בלאט, גינת, ובן משה. הזרים צריכים להתאים אליהם. ולא לחכות שרביב יחזור ובינתיים לשחק עם קו חוץ מביך הגנתית. זו לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 09:50 
כבר מתחילת העונה מפרקים אותנו עם כל מהלך התקפה ראשון ומגיעים למצב קליעה נוח. נגד קבוצות עם פחות כשרון נענשנו פחות, אבל נגד קבוצה עם כשרון התקפי וקלעים כמו גאודלוק ופניני זה נראה מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 10:09 
המשחק אתמול נראה כמו משחק אימון, מכבי אפילו לא התאמצו. מהדקה הראשונה נראינו זוועה ולרגע לא היה ספק מי לוקח את המשחק. משחק מביש ומביך, ואני מסכים, ולא לראשונה, עם מה שאמר פה פרוויס. נכון שפרוויס כמעט תמיד "אנטי" אבל לרוב הוא צודק. ההתארגנות להמשך צריכה להתבסס על ההנחה שרביב בחוץ לתקופה ממושכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הוקיץ' צודק כמעט בכל מילה. שאר הטיעונים פה הם עלבון לאינטילגנציה שחבל לבזבז זמן ולהגיב עליהם פרטנית.
אז מה צריך בשביל לשרוף מאמן? שני ניצחונות נאים, הפסד אחד ביזיוני ועוד הפסד אחד בלתי נמנע.
כשאנחנו בלי הכוכב שלנו. כנראה זה שהצלחנו להביא שני ניצחונות בלעדיו קצת טשטשו את זה שבכלל לא אמור להיות לנו יותר מדי למכור בלעדיו.
ולא, שרון לא מאמן מושלם וגם לא מאמן גדול, אבל למי שלא מחכה להעלות אותו על המוקד אין שום סיבה לבוא אליו בטענות.
הבעיות שלנו הן שתיים:
1. רביב, שפצוע
2. בנקס, שנראה לא קשור לכלום
שרון בסדר גמור עד עכשיו.

עזוב יובל, אתה פשוט הוזה. בדרך-כלל אני מתייחס לכל מה שאתה כותב ברצינות, ואני אגב מסכים שאברהמי כן מראה שיפור בהרבה מובנים ביחס לשנה שעברה, אבל מכאן ועד לטעון שהוא עושה עבודה טובה זה פשוט לשקר לעצמך.
נכון, קשה לנצח כשהכוכב הכי גדול שלך פצוע, והשני עדיין תקוע בביקורת דרכונים. עדיין, מכבי ניצחה אותנו בהילוך ראשון. ההפרש משקר לחלוטין. זה לא רק חוסר ההכנה המשווע (פשוט קופי של המשחק מולם בשנה שעברה), וזה לא רק האין-הגנה: אפילו היתרון היחסי הקטן שלנו שהוא הכשרון ההתקפי של הקו הקדמי מגיע לידי ביטוי רק ביכולת אישית ולא במשחק קבוצתי. שליש מהנקודות של הגבוהים הוא מזריקות שלהם מחצי מרחק או מפאתי הצבע. השאר מגיעות מחפירות. אין שום תרגיל שמאפשר נקודות קלות. בנוסף, ספרתי אולי שתי חדירות של הקו האחורי כי פשוט אין תרגילים שמפנים את הדרך לכאלו (ע״ע הטיולים המשפילים של מקל לסל שלנו).
כל זה עוד איכשהו נסלח. מה שלא מובן ולא מתקבל על הדעת זה להגיע לכל משחק ובטח שלדרבי עם כאלה אנרגיות נמוכות. אם לא ספי שמש שמדליק את הקהל והשחקנים עם ההחלטות שלנו, זה היה נראה כאילו אנחנו עדיין בגביע ווינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 11:19 
גאודלוק. "מעולם לא הייתי פנוי ככה לזריקות חופשיות. הייתי יותר לבד מאשר אחד-על-אפס באימוני קליעות. אם קבוצות ישאירו אותנו ככה, אנחנו נעניש", הוסיף.

מסכם יפה את העבודה של אברהמי עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
להאשים שני שחקנים בכל הבעיות של הפועל, מעבר לזה שזה סופר מגוחך, זה מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 11:27 
בנקס נראה על הפנים. מחרב אותנו בשני צידי המגרש מתחילת העונה. אם זאת היתה הבעיה היחידה, או שזאת היתה הפעם הראשונה ששחקן לא סופר את שרון - היה אפשר לטפל בזה נקודתית.
בגלל שזאת לא הבעיה היחידה, בגלל שאין לנו צורה לא בהתקפה ולא בהגנה, ובגלל שהוא לא הראשון (וכנראה לא האחרון) שלא סופר את שרון, אני חושב ששרון הוא בעיה גדולה יותר
מבנקס.
לצערי זה לא נראה שאפי מפעיל את נסיונו ואת דעתו, וזה מסקרן מדוע. זה בדיוק התפקיד של מנהל מקצועי. לפתור בעיות מקצועיות (בעיקר לא תוך כדי משחק), להציע שיטות חדשות, לדעת להתמודד
עם פיק אנד רול למשל, במידה והמאמן לא מצליח להתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 11:36 
יובל כתב:

*רמי הדר המאמן היחיד בליגה שבאמת החזקתי ממנו מאמן מצוין והוא עשה עבודה אדירה בחיפה, ומאוד רציתי שהוא יבוא להפועל. הוא העדיף ללכת להיות עוזר מאמן במכבי. מן הסתם רמי כהן לא יגיד שהחתמנו את אברהמי בתור ברירת מחדל כי רמי הדר לא היה זמין. מביך שצריך להסביר את זה.

חייב לסיים כבר את החזרה הזו על עובדה לא נכונה.
רמי הדר העדיף לאמן בהפועל מאשר להיות עוזר מאמן במכבי. הוא היה מוכן לעשות זאת בשכר נמוך משמעותית ממה שהוצע לו במכבי, אבל רמי כהן היה נעול על שרון אברהמי גם כשנפגש עם רמי הדר. עכשיו תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 11:53 
וואו.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
יובל כתב:

*רמי הדר המאמן היחיד בליגה שבאמת החזקתי ממנו מאמן מצוין והוא עשה עבודה אדירה בחיפה, ומאוד רציתי שהוא יבוא להפועל. הוא העדיף ללכת להיות עוזר מאמן במכבי. מן הסתם רמי כהן לא יגיד שהחתמנו את אברהמי בתור ברירת מחדל כי רמי הדר לא היה זמין. מביך שצריך להסביר את זה.

רמי הדר העדיף לאמן בהפועל מאשר להיות עוזר מאמן במכבי. הוא היה מוכן לעשות זאת בשכר נמוך משמעותית ממה שהוצע לו במכבי, אבל רמי כהן היה נעול על שרון אברהמי גם כשנפגש עם רמי הדר. עכשיו תמשיכו.

מאיפה המידע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
bergkamp כתב:
יובל כתב:

מאיפה המידע?

מחבר שלו קטש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 12:26 
purvis short כתב:
beny כתב:

צריך להתנהל כמו קבוצה מקצוענית ולהחתים גארד זר. ואחר כך להחליט מי לא נרשם בכל משחק.
כרגע להפועל יש כישראלים את מתן, איידן, בלאט, גינת, ובן משה. הזרים צריכים להתאים אליהם. ולא לחכות שרביב יחזור ובינתיים לשחק עם קו חוץ מביך הגנתית. זו לא רציני.

ומי ישלם? אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
שרון אברהמי מאמן ענק, הכי טוב בליגה.
רואים טביעת אצבע שלו על הקבוצה. במיוחד בהגנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 13:12 
הפצע מאותו פיגוע כדורסל שהוא עשה לנו באותו משחק בבקעה כבר לא יסגר בחיים.
אני מתוסכל כל כך לראות את הפרצוף שלו על הקווים.
הוא לא מאמן כדורסל טובX15000 פעם .
בושה.
תעודת עניות.
מביך.
מרתיח.
מתסכל.

ואני לא כועס עליו. אני פשוט מתחרפן מזה שההנהלה כל כך יהירה בנוגע אליו.
רצו לההשאיר את אברהמי כי "מגיע" לו. גם לי מגיע לשחק בדרבי כדורגל אבל אני לא מספיק טוב אז אני לא שם.
כדי לסתום לנו ת'פה שמו מעליו את אפי יעני מנהל מקצועי, כאשר אם בתכלס היינו מביאים מנהל מקצועי, ההחלטה
המקצועית הראשונה שלו הייתה להעיף את אברהמי קיבינימט.
אני לא יכול לראות אותו וכבר אין לי מילים לבטא את התסכול שלי.
זה הגיע לרמה שבמקום לשמוח בנצחונות אני רק פוחד כל הזמן שלא יחשבו שהדביל הזה מאמן בסדר וניצחנו בזכותו.
מאז שהוא מאמן את הפועל תל אביב לא ניצחנו משחק אחד בזכותו (ב2 הקדנציות). כמות הפעמים שהפסדנו בגללו
היא לא נתפסת. איזה בזבוז זמן. כמה חבל לי.
סעמק ערס.
שיעיפו אותו כבר גם ככה קשה לי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
הכי קל זה לבוא ולטעון ששרון הוא הבעיה היחידה וברגע שנחליף אותו אז הקבוצה תמצא את הפוטנציאל שלה, לשרון כמאמן יש חסרונות ברורים כמו לכל מאמן אחר ויש לו גם יתרונות שבעיני הבולט שבהם זה יכולת לעמוד מול שחקנים בכירים (יכולת שהתפתחה הרבה תודות לנייט רובינסון), דני פרנקו למשל התרפס בפני דונטה סמית במשך 3 שנים(כולל העונה בחיפה) , היתרון של שרון בנושא הזה בעיני זה מה שהופך אותו למאמן נכון לקבוצה גדולה(בדומה מאוד לרמי הדר), עוד יתרון חשוב בעיני זה ששרון מאמן צעיר ורעב שאין לו איזה עקרונות ברזל שמפריעות הרבה פעמים בהתנהלות מול מאמנים "בכירים" והוא מוכן לשים את האגו שלו בצד לטובת המערכת.
מעבר לזה אני לא חושב שיש מאמן אחר בארץ שהיה מתמודד הרבה יותר טוב עם סיטואציה של חיסרון של השחקן הכי חשוב בסגל, אפילו אפי(המנוסה והבכיר) באסיפה בפתיחת העונה אמר שאנחנו יכולים לבנות יופי של סגל אבל בסופו של דבר בגלל החוק הרוסי חסרון של ישראלי בכיר יכול לעשות את ההבדל בין עונת אכזבה לעונת הצלחה.
שרון במקום להתבכיין קידם את תמיר בלאט למעמד של ישראלי בכיר, וכבר היום מתחיל לעבוד על תחליף למתן ביום שאחרי הפרישה.
יש כיוון יפה במועדון, בונים סגל במחשבה גם על העתיד בניגוד לשאר קבוצות הליגה, נותנים במה למאמן שרוצה לצמוח ביחד עם המועדון, הביאו מנהל מקצועי מנוסה שיאזן קצת את חוסר הניסיון של שרון ונראה לפחות מבחוץ שהם עובדים בסינרגיה, אם אנחנו רוצים לחזור למעמדנו מהעבר ולהיות מועדון בכיר בארץ אנחנו צריכים להתחיל להתנהג כמועדון כזה ולא לשנות את כל האסטרטגיה של המועדון בגלל הפסד כזה או אחר.
כל ההודעות של משתמשים שדורשות להחליף מיידית את המאמן ולהביא שחקנים יותר "מתאימים" הם הודעות שקוראות למועדון להתנהל כמו עירוני נהריה ובני הרצליה, אני מצטער אבל הפועל תל אביב צריכה לשאוף ליציבות ולהישגים בטווח הארוך ולא לשאוף להשתחל לפלייאוף מהמקום השביעי בכל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 15:04 
[quote="עומרי קנדה"]הכי קל זה לבוא ולטעון ששרון הוא הבעיה היחידה וברגע שנחליף אותו אז הקבוצה תמצא את הפוטנציאל שלה, לשרון כמאמן יש חסרונות ברורים כמו לכל מאמן אחר ויש לו גם יתרונות שבעיני הבולט שבהם זה יכולת לעמוד מול שחקנים בכירים (יכולת שהתפתחה הרבה תודות לנייט רובינסון), דני פרנקו למשל התרפס בפני דונטה סמית במשך 3 שנים(כולל העונה בחיפה) , היתרון של שרון בנושא הזה בעיני זה מה שהופך אותו למאמן נכון לקבוצה גדולה(בדומה מאוד לרמי הדר), עוד יתרון חשוב בעיני זה ששרון מאמן צעיר ורעב שאין לו איזה עקרונות ברזל שמפריעות הרבה פעמים בהתנהלות מול מאמנים "בכירים" והוא מוכן לשים את האגו שלו בצד לטובת המערכת.
מעבר לזה אני לא חושב שיש מאמן אחר בארץ שהיה מתמודד הרבה יותר טוב עם סיטואציה של חיסרון של השחקן הכי חשוב בסגל, אפילו אפי(המנוסה והבכיר) באסיפה בפתיחת העונה אמר שאנחנו יכולים לבנות יופי של סגל אבל בסופו של דבר בגלל החוק הרוסי חסרון של ישראלי בכיר יכול לעשות את ההבדל בין עונת אכזבה לעונת הצלחה.
שרון במקום להתבכיין קידם את תמיר בלאט למעמד של ישראלי בכיר, וכבר היום מתחיל לעבוד על תחליף למתן ביום שאחרי הפרישה.
יש כיוון יפה במועדון, בונים סגל במחשבה גם על העתיד בניגוד לשאר קבוצות הליגה, נותנים במה למאמן שרוצה לצמוח ביחד עם המועדון, הביאו מנהל מקצועי מנוסה שיאזן קצת את חוסר הניסיון של שרון ונראה לפחות מבחוץ שהם עובדים בסינרגיה, אם אנחנו רוצים לחזור למעמדנו מהעבר ולהיות מועדון בכיר בארץ אנחנו צריכים להתחיל להתנהג כמועדון כזה ולא לשנות את כל האסטרטגיה של המועדון בגלל הפסד כזה או אחר.
כל ההודעות של משתמשים שדורשות להחליף מיידית את המאמן ולהביא שחקנים יותר "מתאימים" הם הודעות שקוראות למועדון להתנהל כמו עירוני נהריה ובני הרצליה, אני מצטער אבל הפועל תל אביב צריכה לשאוף ליציבות ולהישגים בטווח הארוך ולא לשאוף להשתחל לפלייאוף מהמקום השביעי בכל עונה.[/qu

אהבתי את מה שכתבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אגב, גם אדון האוול והאפאטיות ההגנתית שלו נשכחו קצת על רקע הנרפות הכללית. אברהמי היה צריך להעיף אותו לספסל אחרי שהוא פצח בכדרדור המטומטם שלו שעלה בחטיפה+טכני ודפק לנו רגע של מומנטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
עוד החלטה של הגאון - לפתוח רבע רביעי עם האוול ו-4 עבירות. במקום לסחוב כמה דקות (איידן?) ואז להעלות אותו לסוף. מה חשבת? שכמה זמן יעבור עד שידביקו לו את החמישית? הכי עצוב, האוול עשה את החמישית, (וככה נגמרו הסיכויים שעוד היו), ונשאר על המגרש לקליעות עונשין. לא היה לו מושג שיש לו 5 עבירות.
השחקן המחליף אמר לו שמע אתה ב-5 עבירות. אימון לתפארת.

לא שאני חושב ששרון ניהל את המשחק אתמול בצורה טובה (או סבירה) אבל אין ספק שהוא האשם הבלעדי בזה שהאוול מספיק מטומטם בשביל לא לשים לב שיש לו 5 פאולים אחרי שהכרוז אומר את זה, זה מופיע על הלוח וכבר מוכרז חילוף.
אכן אג'נדה לתפארת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הוקיץ' צודק כמעט בכל מילה. שאר הטיעונים פה הם עלבון לאינטילגנציה שחבל לבזבז זמן ולהגיב עליהם פרטנית.
אז מה צריך בשביל לשרוף מאמן? שני ניצחונות נאים, הפסד אחד ביזיוני ועוד הפסד אחד בלתי נמנע.
כשאנחנו בלי הכוכב שלנו. כנראה זה שהצלחנו להביא שני ניצחונות בלעדיו קצת טשטשו את זה שבכלל לא אמור להיות לנו יותר מדי למכור בלעדיו.
ולא, שרון לא מאמן מושלם וגם לא מאמן גדול, אבל למי שלא מחכה להעלות אותו על המוקד אין שום סיבה לבוא אליו בטענות.
הבעיות שלנו הן שתיים:
1. רביב, שפצוע
2. בנקס, שנראה לא קשור לכלום
שרון בסדר גמור עד עכשיו.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 17:01 
ItaiH6 כתב:
ranjef כתב:
עוד החלטה של הגאון - לפתוח רבע רביעי עם האוול ו-4 עבירות. במקום לסחוב כמה דקות (איידן?) ואז להעלות אותו לסוף. מה חשבת? שכמה זמן יעבור עד שידביקו לו את החמישית? הכי עצוב, האוול עשה את החמישית, (וככה נגמרו הסיכויים שעוד היו), ונשאר על המגרש לקליעות עונשין. לא היה לו מושג שיש לו 5 עבירות.
השחקן המחליף אמר לו שמע אתה ב-5 עבירות. אימון לתפארת.

לא שאני חושב ששרון ניהל את המשחק אתמול בצורה טובה (או סבירה) אבל אין ספק שהוא האשם הבלעדי בזה שהאוול מספיק מטומטם בשביל לא לשים לב שיש לו 5 פאולים אחרי שהכרוז אומר את זה, זה מופיע על הלוח וכבר מוכרז חילוף.
אכן אג'נדה לתפארת.

שחקן לא אמור להקשיב לכרוז, בטח לא במשחק דרבי בית, שגם אם רוצים קשה לשמוע אותו. יש מיליון גורמים משפיעים במהלך משחק כזה, והרבה שחקנים לא יודעים כמה עבירות יש להם ושואלים את הספסל.
בשביל זה יש מאמן ועוזר מאמן, שצריכים לצעוק לו את זה 400 פעם. היה סוף רבע, היה זמן לדבר, אבל למה להגיד לו?
אז שרון מעלה אותו, ואחרי דקה הוא יוצא.
לפי העבירה ולפי זה שהוא נשאר על המגרש עד שאמרו לו לצאת, אני בטוח במיליון אחוז שהוא לא ידע שיש לו 4 פאולים. מיליון אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 18:01 
די נו, הוציאו אותו שתי דקות לסיום הרבע השלישי כשקיבל את הרביעית. לא היה ברור אם החמישית נשרקה לו או לבלאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 18:42 
עומרי קנדה כתב:
הכי קל זה לבוא ולטעון ששרון הוא הבעיה היחידה וברגע שנחליף אותו אז הקבוצה תמצא את הפוטנציאל שלה, לשרון כמאמן יש חסרונות ברורים כמו לכל מאמן אחר ויש לו גם יתרונות שבעיני הבולט שבהם זה יכולת לעמוד מול שחקנים בכירים (יכולת שהתפתחה הרבה תודות לנייט רובינסון), דני פרנקו למשל התרפס בפני דונטה סמית במשך 3 שנים(כולל העונה בחיפה) , היתרון של שרון בנושא הזה בעיני זה מה שהופך אותו למאמן נכון לקבוצה גדולה(בדומה מאוד לרמי הדר), עוד יתרון חשוב בעיני זה ששרון מאמן צעיר ורעב שאין לו איזה עקרונות ברזל שמפריעות הרבה פעמים בהתנהלות מול מאמנים "בכירים" והוא מוכן לשים את האגו שלו בצד לטובת המערכת.
כל ההודעות של משתמשים שדורשות להחליף מיידית את המאמן ולהביא שחקנים יותר "מתאימים" הם הודעות שקוראות למועדון להתנהל כמו עירוני נהריה ובני הרצליה, אני מצטער אבל הפועל תל אביב צריכה לשאוף ליציבות ולהישגים בטווח הארוך ולא לשאוף להשתחל לפלייאוף מהמקום השביעי בכל עונה.

זה אחד הקשקושים היותר גדולים שנכתבו כאן. שרון לא היה מסוגל בשנה שעברה להתמודד מול הזרים וגם השנה לא מסוגל להשתלט על מה שקורה במגרש. נייט עשה בשנה שעברה מה שמתחשק לו ולא מה ששרון אמר. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שהקבוצה נראית כמו שהיא נראית.
בזכות הרצון המטופש "לשמור על יציבות" על חשבון הצלחה מקצועית אנחנו לא מגיעים לכלום ונמשיך לא להגיע לכלום. החשיבה הזו מתאימה בדיוק לקבוצות קטנות ולא כאלה שרוצות להיות גדולות.
בגלל חשיבה כזו מצד אוהדים וכנראה מצד ההנהלה אנחנו זורקים עונה אחרי עונה לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
עומרי קנדה כתב:

זה אחד הקשקושים היותר גדולים שנכתבו כאן. שרון לא היה מסוגל בשנה שעברה להתמודד מול הזרים וגם השנה לא מסוגל להשתלט על מה שקורה במגרש. נייט עשה בשנה שעברה מה שמתחשק לו ולא מה ששרון אמר. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שהקבוצה נראית כמו שהיא נראית.
בזכות הרצון המטופש "לשמור על יציבות" על חשבון הצלחה מקצועית אנחנו לא מגיעים לכלום ונמשיך לא להגיע לכלום. החשיבה הזו מתאימה בדיוק לקבוצות קטנות ולא כאלה שרוצות להיות גדולות.
בגלל חשיבה כזו מצד אוהדים וכנראה מצד ההנהלה אנחנו זורקים עונה אחרי עונה לפח.

הכל קשקוש, אתה יודע יותר טוב.
תמשיך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
ארז הוא איש כדורסל גדול מאמן טוב הוא לא.
כל הידענים למינהם העריצו אותו ואת הכדורסל שלו אבל הכדורסל שלו לא הביא נצחונות.אברהמי בינתיים מביא ניצחונות.
מישהו מוכן להשוות את אחוזי ההצלחה של המאמנים שלנו בליגת העל ולראות למי יש את אחוזי ההצלחה הטובים ביותר(אני לא בטוח שזה אברהמי אבל כל תוצאה לא תפתיע אותי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: