Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:
רגע. אז כשכל הנשים שהתלוננו על טראמפ פתאום צצות באוקטובר בכמויות (מישהי מהן הגישה תלונה פלילית?) זה בסדר, זה אותנטי, אין יד מכוונת וכל התלונות לגיטימיות.
שכאש ה-FBI פותח חקירה שכבר סגר, ראש מוסד מקצועי, הוא נגוע באינטרסים ולא אמין?
כשטראמפ יוצא נגד הממסד, הוא מוביל לאסון. כשקלינטון עושה את זה היא לגמרי צודקת.
הצביעות.
לא יודע איפה להתחיל איתך.
נשים שמתלוננות על תקיפה מינית בידי אחד מהאנשים החזקים בעולם בנקודת הזמן הזו, בעל לשון ארסית מאין כמוה וחשיפה תקשורתית מפלצתית, שיודעות בדיוק מה ייעשה להן ברגע שיצאו לאור ולמעשה לא יכולות להיות בטוחות שבסופו של דבר הן יהיו הצד הנתבע, אפילו אם נעזרו בקמפיין של הילארי, הן הדבר הכי אמיץ שיש על הפלנטה הזו ואתה צריך להצדיע להן בלי שום קשר לפוליטיקה.
לא להבין שמה שקומי עשה הוא נגוע, חסר תקדים והזוי זה להיות מנותק מהמציאות ומההיסטוריה של הפוליטיקה האמריקאית. גם אם היה לו משהו ביד, ואין לו כלום, זה עדיין היה קלוש. כולם מבינים את זה, כולל הרפובליקנים שתאמין לי מפחדים מתקדים כזה פחד מוות כי בפעם הבאה זה מופנה נגדם.
ולגבי מי תוקף את הממסד ואיך מגיבים לזה והצביעות, זה מנותק מהמציאות כמו לקחת את הבריון הכיתתי ולהשוות אותו לחנונית של הכיתה בפעם ההיא כשהיא לא הכינה שיעורים כי שניהם עוברים על חוקי בית הספר.
אני מבין שאתה רוצה לצייר עולם שהוא שחור ולבן, אבל יש הרבה אזורים אפורים בבחירות האלה.
בעניין ההטרדות המיניות- כמו בכל פרשה, אסור לערער על דברי הנשי כי ישר תיחשב דינוזאור שוביניסט שמחפיץ נשים. אז לא, הכוונה שלי היא לא לזלזל בנפגעות תקיפה מינית אבל יש לי את הזכות לטעון שזה כלי לחיסול פוליטי בידי הקמפיין של הילארי. למה אני חושב ככה? כי הנשים האלה נזכרו עכשיו. ״הן לא רוצות להתלונן, רק לא מוכנות לתת לאחד כמוהו להיות נשיא״- מעולה, טענה לגיטימית. למה באוקטובר? למה לא בזמן הפריימריז? למה לא ביולי, אחרי שנבחר לנציג הרפובליקנים? לא לא, מי שמשתמש בנושא כאוב כמו הטרדות מיניות למטרות פוליטיות, הוא הוא הרקוב מוסרית בסיפור הזה.
ונכו, מה שקומי עשה זה חסר תקדים. כולם כבר יודעים מה יש במיילים שנמצאו, שהם כל כך בטוחים שהמהלך הזה היה מכור. אני לא מאמין שראש ה-fbi יטיל פצצה פוליטית כזאת אם אין סיבה אמיתית. אם כן, שיילך לכלא (שמת לב איך אפשר לשלוח את קומי לכלא בכזאת קלות, אבל לברר את ענייני ההטרדות המיניות בבית משפט אסור?).
בכל מקרה, הדמוקרטים נשמעים כמו חלק מהשמאל הישראלי אחרי הבחירות האחרונות: בכיינים, לוזרים ומאשימים את כל בעולם ואשתו. ההבדל הוא שהם כנראה ינצחו, בניגוד לישראל.