תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
קומי הולך ומסתבך...

הוא יגמור בכלא.

מדהים,
קצת יותר משבוע לבחירות ומדברים קצת על הילארי וכלום על טראמפ!

מי היה מאמין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:
רגע. אז כשכל הנשים שהתלוננו על טראמפ פתאום צצות באוקטובר בכמויות (מישהי מהן הגישה תלונה פלילית?) זה בסדר, זה אותנטי, אין יד מכוונת וכל התלונות לגיטימיות.

שכאש ה-FBI פותח חקירה שכבר סגר, ראש מוסד מקצועי, הוא נגוע באינטרסים ולא אמין?

כשטראמפ יוצא נגד הממסד, הוא מוביל לאסון. כשקלינטון עושה את זה היא לגמרי צודקת.

הצביעות.

לא יודע איפה להתחיל איתך.

נשים שמתלוננות על תקיפה מינית בידי אחד מהאנשים החזקים בעולם בנקודת הזמן הזו, בעל לשון ארסית מאין כמוה וחשיפה תקשורתית מפלצתית, שיודעות בדיוק מה ייעשה להן ברגע שיצאו לאור ולמעשה לא יכולות להיות בטוחות שבסופו של דבר הן יהיו הצד הנתבע, אפילו אם נעזרו בקמפיין של הילארי, הן הדבר הכי אמיץ שיש על הפלנטה הזו ואתה צריך להצדיע להן בלי שום קשר לפוליטיקה.

לא להבין שמה שקומי עשה הוא נגוע, חסר תקדים והזוי זה להיות מנותק מהמציאות ומההיסטוריה של הפוליטיקה האמריקאית. גם אם היה לו משהו ביד, ואין לו כלום, זה עדיין היה קלוש. כולם מבינים את זה, כולל הרפובליקנים שתאמין לי מפחדים מתקדים כזה פחד מוות כי בפעם הבאה זה מופנה נגדם.

ולגבי מי תוקף את הממסד ואיך מגיבים לזה והצביעות, זה מנותק מהמציאות כמו לקחת את הבריון הכיתתי ולהשוות אותו לחנונית של הכיתה בפעם ההיא כשהיא לא הכינה שיעורים כי שניהם עוברים על חוקי בית הספר.

אני מבין שאתה רוצה לצייר עולם שהוא שחור ולבן, אבל יש הרבה אזורים אפורים בבחירות האלה.

בעניין ההטרדות המיניות- כמו בכל פרשה, אסור לערער על דברי הנשי כי ישר תיחשב דינוזאור שוביניסט שמחפיץ נשים. אז לא, הכוונה שלי היא לא לזלזל בנפגעות תקיפה מינית אבל יש לי את הזכות לטעון שזה כלי לחיסול פוליטי בידי הקמפיין של הילארי. למה אני חושב ככה? כי הנשים האלה נזכרו עכשיו. ״הן לא רוצות להתלונן, רק לא מוכנות לתת לאחד כמוהו להיות נשיא״- מעולה, טענה לגיטימית. למה באוקטובר? למה לא בזמן הפריימריז? למה לא ביולי, אחרי שנבחר לנציג הרפובליקנים? לא לא, מי שמשתמש בנושא כאוב כמו הטרדות מיניות למטרות פוליטיות, הוא הוא הרקוב מוסרית בסיפור הזה.

ונכו, מה שקומי עשה זה חסר תקדים. כולם כבר יודעים מה יש במיילים שנמצאו, שהם כל כך בטוחים שהמהלך הזה היה מכור. אני לא מאמין שראש ה-fbi יטיל פצצה פוליטית כזאת אם אין סיבה אמיתית. אם כן, שיילך לכלא (שמת לב איך אפשר לשלוח את קומי לכלא בכזאת קלות, אבל לברר את ענייני ההטרדות המיניות בבית משפט אסור?).

בכל מקרה, הדמוקרטים נשמעים כמו חלק מהשמאל הישראלי אחרי הבחירות האחרונות: בכיינים, לוזרים ומאשימים את כל בעולם ואשתו. ההבדל הוא שהם כנראה ינצחו, בניגוד לישראל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת, טראמפ והמפלגה שלו מלכי הבכיינות, בדיוק כמו הימין בארץ. "התקשורת משוחדת", "כולם משקרים".
הרי טראמפ בכלל לא מתבכיין כשהוא אומר שהבחירות מכורות, הוא פשוט אומר אמת. זה פשוט היהודים האלה ששולטים בתקשורת ולא רוצים לבן אמיתי וחזק בתור נשיא.
כמו שהימין בארץ זועק ובוכה שכל העולם אנטישמי כולל השמאלנים הבוגדים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת איציק. הוא לא בכיין, he's just telling it like it is!
השמאלנים מנהלים את התקשורת, צריך לחשוב על החיים עצמם, דעאש עוד שניה כובשים את המדינה, ושוברים שתיקה זה האיום הכי גדול על המדינה מאז נאצר. אה אופס, סליחה, התבלבלתי עם מגלומן פרנואיד ונרקיסיסט אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
טראמפ הוא האמאמא של הבכיינים. אבל טראמפ הוא לא דוגמא למועמד לנשיאות, וההשוואה של קלינטון אליו מעידה עד כמה היא מועמדת בעייתית.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שיש הרבה אנשים שחושבים שקלינטון לא בעייתית. אבל טראמפ זה באמת ליגה אחרת. הוא מנצל בצורה צינית את משבר האמון (המוצדק) במערכת הפוליטית, ורוכב עליו. זו הסיבה העיקרית שליצן כזה מצליח כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
הימרתי היום נגד הדולר. אם האידיוט יזכה אז אני ארויח המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 13:03 
Officer Barbrady כתב:

בעניין ההטרדות המיניות- כמו בכל פרשה, אסור לערער על דברי הנשי כי ישר תיחשב דינוזאור שוביניסט שמחפיץ נשים. אז לא, הכוונה שלי היא לא לזלזל בנפגעות תקיפה מינית אבל יש לי את הזכות לטעון שזה כלי לחיסול פוליטי בידי הקמפיין של הילארי. למה אני חושב ככה? כי הנשים האלה נזכרו עכשיו. ״הן לא רוצות להתלונן, רק לא מוכנות לתת לאחד כמוהו להיות נשיא״- מעולה, טענה לגיטימית. למה באוקטובר? למה לא בזמן הפריימריז? למה לא ביולי, אחרי שנבחר לנציג הרפובליקנים? לא לא, מי שמשתמש בנושא כאוב כמו הטרדות מיניות למטרות פוליטיות, הוא הוא הרקוב מוסרית בסיפור הזה.

אתה פשוט לא בכיוון, הגועל נפש של לערער על תזמון של תלונה על תקיפה מינית שנעשית תוך כדי אומץ מעורר הערצה וסיכון עצמי לא מבוטל זה בדיוק מה שאנחנו מדברים עליו.
בתור מישהו שמייצג מיעוט בפורום הזה אתה זקוק לשיעור דחוף בסולידריות.
Officer Barbrady כתב:

ונכו, מה שקומי עשה זה חסר תקדים. כולם כבר יודעים מה יש במיילים שנמצאו, שהם כל כך בטוחים שהמהלך הזה היה מכור. אני לא מאמין שראש ה-fbi יטיל פצצה פוליטית כזאת אם אין סיבה אמיתית.

חבל שהוא בעצמו לא יודע מה יש במיילים האלה, אין לו מושג כמה מיילים בכלל הגיעו מהילארי או נשלחו אליה. אם הוא בעצם לא יודע כלום, יש "סיבה אמיתית" למהלך ההזוי שלו?
Officer Barbrady כתב:

בכל מקרה, הדמוקרטים נשמעים כמו חלק מהשמאל הישראלי אחרי הבחירות האחרונות: בכיינים, לוזרים ומאשימים את כל בעולם ואשתו. ההבדל הוא שהם כנראה ינצחו, בניגוד לישראל.

פחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 14:04 
אם העובדות נכונות, לא הבנתי מה מעניין מתי הבנות שהוטרדו מתלוננות.
אתה חושב שהתזמון שלהן הוא נקמני? אחלה, אל תבחר בהן בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
יש אגב אלף דוגמאות, גם בישראל, לכך שרק כאשר אדם עומד להיבחר לתפקיד בכיר אז המתלוננות אוזרות אומץ להתלונן. זה לא כזה תהליך כיפי, כנראה צריך להיות אישה בשביל להבין כמה זה דרעק שכל העולם יתעסק בזה ששלחו לך ידיים לציצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יש אגב אלף דוגמאות, גם בישראל, לכך שרק כאשר אדם עומד להיבחר לתפקיד בכיר אז המתלוננות אוזרות אומץ להתלונן. זה לא כזה תהליך כיפי, כנראה צריך להיות אישה בשביל להבין כמה זה דרעק שכל העולם יתעסק בזה ששלחו לך ידיים לציצי.

אני דווקא לא בטוח שצריך להיות אשה כדי להבין למה רוב האנשים לא ירצו שכל העולם יתעסק באחד הרגעים הקשים, המביכים, המשפילים, הפוגעניים והחודרניים ביותר בחיים שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
זה שכל פעם זה זוכה לאותן תגובות מזלזלות מראה שכנראה שכן. תמיד זה "למה נזכרה רק עכשיו", ו"איך שהיא נראית מי בכלל יטריד אותה", ו"סתם רודפת פרסום". תשלים את הרשימה כמיטב רצונך. תמיד זה אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה שכל פעם זה זוכה לאותן תגובות מזלזלות מראה שכנראה שכן. תמיד זה "למה נזכרה רק עכשיו", ו"איך שהיא נראית מי בכלל יטריד אותה", ו"סתם רודפת פרסום". תשלים את הרשימה כמיטב רצונך. תמיד זה אותו דבר.

זה לא אומר שצריך להיות אשה, זה רק אומר שהם לא מבינים או בוחרים שלא להבין*.

*דברים פשוטים שכל בנאדם עם שתי עיניים ודופק יודע

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 15:18 
תקשיבו, אמרתי את זה כבר באשכול הזה, אבל ממש מזמן.
הוא לוקח את הבחירות האלה קלללל ובפער גדול.
אני אקפיץ את זה עוד שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:

אתה פשוט לא בכיוון, הגועל נפש של לערער על תזמון של תלונה על תקיפה מינית שנעשית תוך כדי אומץ מעורר הערצה וסיכון עצמי לא מבוטל זה בדיוק מה שאנחנו מדברים עליו.
בתור מישהו שמייצג מיעוט בפורום הזה אתה זקוק לשיעור דחוף בסולידריות.
Officer Barbrady כתב:

ונכו, מה שקומי עשה זה חסר תקדים. כולם כבר יודעים מה יש במיילים שנמצאו, שהם כל כך בטוחים שהמהלך הזה היה מכור. אני לא מאמין שראש ה-fbi יטיל פצצה פוליטית כזאת אם אין סיבה אמיתית.

חבל שהוא בעצמו לא יודע מה יש במיילים האלה, אין לו מושג כמה מיילים בכלל הגיעו מהילארי או נשלחו אליה. אם הוא בעצם לא יודע כלום, יש "סיבה אמיתית" למהלך ההזוי שלו?
Officer Barbrady כתב:

פחחחחח
תקשיב, אני יודע שזה לא נושא קל ובטח לא ייקבע בפורום נידח באשכול נידח (סליחה אלפקה). אבל צריך רגע להתעלם מהאמוציות שהנושא מעורר (תאמין לי, אני נגעל מגברים שמחפיצים נשים בדיוק כמוך. אני בעד הפרדה בין גברים לנשים בתחומי העבודה והלימודים), אבל צריך להתייחס אליו בקור רוח כי הוא פשוט חורץ גורלות. על אף שהצדק האוניברסלי עומד לצידו של החלש, ואין ספק שהנשים הן הצד החלש בסיפור, בעידן הנוכחי תלונה על הטרדה מינית הופכת לעיתים לנשק, במיוחד כשמדובר על אישי ציבור. אז כן, אני חושב שהעיתוי של תלונות הנשים הוא חשוד. אני לא מזלזל לרגע בתחושות הנוראיות שהן חוו ממנו (לכאורה), אבל אני כן מבקר את העיתוי שבו הן נחשפו. וזה לא שזה לא בסדר להיחשף כשהאדם שהטריד אותך מינית רץ לנשיאות, הקטע הוא שהיה להן כל כך הרבה זמן להיחשף ולסכל את הריצה שלו. למה אני חושד שיש יד מכוונת? כי אם הן היו נחשפות בפריימריז, הוא לא היה נבחר ומישהו אחר היה רץ במקומו. אם הן היו נחשפות ביולי (אחרי שנבחר רשמית) ואוגוסט, היו מחליפים אותו גם. הן נחשפו בדיוק בזמן שבו אין זמן להחליף אותו מחד, וזמן קריטי שיכול לגרום לסחף שיביא לו הפסד צורם מאידך.

ובאשר לג׳יימס קומי, אם זה היה כל כל הזוי (ואפילו לא חוקי), הוא היה מעז לעשות מהלך כזה? הוא הרי יודע שינברו עמוק מאוד בעניין הזה. מי שבריא בנפשו, עושה מהלך כזה רק אם הוא בטוח שיש לו גב מקצועי ומשפטי רחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 18:38 
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:

ובאשר לג׳יימס קומי, אם זה היה כל כל הזוי (ואפילו לא חוקי), הוא היה מעז לעשות מהלך כזה? הוא הרי יודע שינברו עמוק מאוד בעניין הזה. מי שבריא בנפשו, עושה מהלך כזה רק אם הוא בטוח שיש לו גב מקצועי ומשפטי רחב.

לפי הפרסומים לא היה לו.
הוא קיבל עדכון ראשוני באמצע אוקטובר ועדכון מלא ביום חמישי.
במחלקת המשפטים התנגדו לפרסום.
אריק הולדר פירסם מאמר ביקורת חריף שלדעתו קומי הפר את החוק.
עורך הדין הראשי של הנשיא בוש הבן הגיש תלונה נגד קומי.
http://lawnewz.com/high-profile/former- ... hatch-act/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
פרט להתנגדות של משרד המשפטים (שאני מניח שהיא מחלוקת מקצועית אבל לא משפטית. אחרת היו אוסרים עליו כליל), אין במה שהבאת בשר. אבל ימים יגידו, ההיגיון אומר שהמהלך תקין, גם אם לא נעים לתומכי קלינטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
טראמפ לוקח.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 18:55 
אופיסר, הנשים האלו, לדבריהן, לא החליטו להתלונן בגלל הבחירות הקרובות אלא בגלל ההקלטה שדלפה שאחריה טרמפ אמר בעימות שהוא מעולם, אבל מעולם, לא עשה את מה שהוא אומר בקלטת שהוא עושה.
וזה ידוע מהרבה מקרים אחרים שכאשר מדובר בעברייני מין מפורסמים, התלונה הראשונה מעודדת את מתלוננות נוספות לספר את סיפורן. ככה גם היה עם איציק מרדכי ומשה קצב. אז זה לא ממש מפתיע.
דווקא אם היתה רק מתלוננת אחת היה לי הרבה יותר קל להאמין שזה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, העניין עם הקלטת נשמע יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 19:38 
Officer Barbrady כתב:
פרט להתנגדות של משרד המשפטים (שאני מניח שהיא מחלוקת מקצועית אבל לא משפטית. אחרת היו אוסרים עליו כליל), אין במה שהבאת בשר. אבל ימים יגידו, ההיגיון אומר שהמהלך תקין, גם אם לא נעים לתומכי קלינטון.

למשרד המשפטים אין סמכות לאסור על ה-FBI.
כמו בהרבה בעניינים משפטיים, אין שחור ולבן.
אני גם נוטה לחשוב שהייתי עושה אותו דבר כמו קומי - רק מנסח הודעה אחרת כמו שניסחתי בעמוד הקודם.
בסופו של דבר, אם היתה הדלפה הנזק ל-FBI היה גדול בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
למה הדלפה עכשיו?
הם יודעים על האימיילים האלה כבר כמה חודשים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 20:23 
החקירה החלה ב22 בספטמבר.
קיבל עדכון ראשון באמצע אוקטובר.
קיבל עדכון מלא ביום חמישי.
לכן פירסם בשישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
1. ממה שידוע לי, לא נכון.
2. אתה הרגע רמזת שהוא חשש שהוא עצמו ידליף?!
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 20:36 
http://www.ibtimes.co.uk/fbi-gets-warra ... in-1589027

אל תהיה דביל. יכול להיות שהוא חשש שמישהו ידליף. אני במקומו הייתי חושש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
בדיחת ההדלפה מזכירה לי את זה שטראמפ אמר שהוא קרא משהו באינטרנט, והתברר שהוא קרא את עצמו. הוא היחיד שכתב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
http://www.ibtimes.co.uk/fbi-gets-warra ... in-1589027

אל תהיה דביל. יכול להיות שהוא חשש שמישהו ידליף. אני במקומו הייתי חושש

כן, אבל אפילו לפי הגרסה שלך (ששוב, סותרת מה שקראתי), ידעו על זה יותר מחודש ולא הדליפו.

הדבר היחיד שהשתנה זה שהוא ידע.

והוא באמת הדליף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 21:38 
דיווח עכשיו ב cnbc שה fbi הגיע למסקנה שרוסיה מנסה להשפיע על הבחירות בארהב אבל קומי סירב לפרסם את זה כי זה קרוב מדי למועד הבחירות ועלול להשפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
לאיפה נעלמה ההודעה שלי?!

בכל מקרה,
זה לא מעכשיו,
הארי ריד פירסם את זה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2016, 21:50 
נכון אבל עכשיו זה מגיע מתוך ה fbi

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: