el dudernio כתב:
אדום נחמד.
א. לא זה ממש לא היה לי ברור. היו לך 3 אפשרויות לחזור בך ולתקן את דבריך ובכולם בחרת להמשיך עם הנרטיב היהודי גזעני.
ג. לא אמרתי תושב, וכוונתי הייתה לאזרחיה, אבל גם לתושוביה ומהגריה מגיעים לא מעט זכויות "אזרחיות". (ותן לי לוותר לך מראש על מתקני הכליאה למהגרים וכו שיש בארץ שניתן להשתמע שאתה תומך בהן).
ד. ראה את הודעתי לאיציק. אם ישנה עברה על רשויות אכיפת החוק והמשפט יפעלו בנידון. בין זה ובין טענתך שליהודים אין שום זכיוצ אזרחיות במקום כל שהוא בשל יהדותם יש מרחק גדול. טענתך גזענית וצבטאת צורך חשיבה גזענית. ולכן אני טוען שאתה גזען. כמו שאמרתי בסעיף א היו לך מספר לא מבוטל של הזדמנויות לחזור בך מאמירה גזענית זאת ועדין לא עשית זאת.
* אם אתה חושב שלקורא לך גזען מטונף זה דיבור מלוכלך תנסה לחשוב כמה מלוכלך מרגיש מי שאתה מפעיל עליו את הגזענות ותפסיק. אז אולי לא תפסיק להיות גזען אבל לפחות לא תהיה מטונף.
נ.ב. את טענתי הבאתי ברור לך שטעית ובמקום יהודים היית צריך לכתוב ישראלים. אני מוכן לקבל שזה מה שרצית לכתוב וזאת כוונתך. נתראה בשטות הבאה שמישהו יכתוב כאן ותעצבן אותי 8-)
אתה חתיכת דמגוג עלוב שכל מטרתך בדיון הזה היא להכנס בי.
הבהרתי כל פעם מחדש שכל עוד ישראל משמרת את השטחים במצב הנוכחי - כלומר, שטחים תחת כיבוש שתושביהם משוללי זכויות, ליהודים אין לגיטימציה לדרוש זכויות אזרחיות שם. זה ש"רשויות אכיפת החוק" בישראל מאפשרות לאנשים לגור שם לא הופך את זה ללגיטימי. הטענה היא לא מתוקף גזע או מוצא אתני, אלא מתוקף פוליטי. ומן הסתם הכוונה היתה ליהודים ישראלים, כי אנחנו מדברים פה על פעילות שהיא שלוחה של ישראל, ובנוסף, מה לעשות, פלסטינים אזרחי ישראל לא שותפים לפרוייקט הדגל של הציונות בשטחים.
ועם הטיעון הזה אתה פשוט מסרב להתמודד, ובמקום ממשיך לצווח כמו ילד מפגר על גזענות שלא קיימת.
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד, השאלה המרכזית היא האם אתה בעצם תומך בהקמת מדינה שתפר בצורה בוטה את אחד העקרונות הדמוקרטיים הבסיסיים. אם אתה תומך בפלשתין שתוכל לאסור בחוק על יהודים (לא ישראלים!) להיות אזרחים שלה, אתה צבוע. אתה מבקר את ישראל כי היא מציבה מחסומים בטענה שזה לא דמוקרטי והומני, אבל בו בזמן תומך (גם אם בקריצת עין) בהקמת מדינה נוסח גרמניה 33' (לפחות ברצון שלה להיות נקייה מיהודים). ולא, לעובדה שאתה יהודי אין שום הצדקה לתמיכה בדבר הזה. אני מניח שאתה תומך בזה לא בגלל שאתה לא דמוקרטי, ולא בגלל שאתה אוטו-אנטישמי, אלא בגלל שאתה חושב שהפלשתינאים המוסלמים נחותים מוסרית מהיהודים והנוצרים ולכן אין לדרוש מהם לעמוד בסטנדרטים מוסריים בסיסיים ביותר.
אופיסר, מה שאני חושב שצריכה להיות מדיניות ההגירה של מדינות בעולם לא רלוונטית לדרישה שלי לסיים את הכיבוש, ולא ליחס שלי למתנחלים *היום*. אני תומך בהקמת מדינה פלסטינית בלי שום קשר לשאלות שאתה שואל. יש לה זכות לקום גם כמדינה שאוסרת על יהודים להכנס אליה. כמובן שמדיניות לפיה אסור ליהודים להתאזרח במדינה מסוימת היא בעייתית, אבל כמו שאמרתי, טלו קורה. ישראל לא נותנת *לאף אדם שאינו יהודי* להתאזרח פה, וכולכם חיים עם זה בשלווה.
ולגבי המסקנה שלך, אני מבקש לא להשליך עלי את העמדות שלך.