תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השחקנים יא בני זונות
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
maurosilva כתב:
אוהדי הפועל שאני מכיר מעודדים את הקבוצה שלהם לא משנה מה קורה וזה מה שתמיד הבדיל אותנו משאר האוהדים

איזה מרגשים, צמרמורת, you'll never walk alone, תשיג לי חתימה שלהם שיהיה למה לסגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 00:26 
אדום אופטימי כתב:
מצטער,
לא מסכים אתכם.
שחקנים שעולים לדרבי בכזו אנדרלמוסייה במועדון אינם האשמים העיקריים בוודאי לא בני זונות.
שחקנים שעולים לדרבי כאשר כמה ימים לפני כן רב החובל של הספינה מחליט שהוא רוצה להיות קצין ימי על החוף וכי נמאס לו לשוט אין להאשימם.

פעם כשעוד היה מקובל שחקנים מגיעים למשחק מהבתים שלהם היו לפני משחקים חשובים ובוודאי דרבי לוקחים אותם לבית מלון כדי להרחיק אותם מהסביבה ולמקד אותם במטרה.
השחקנים עלו לדרבי כשהם ממוקדים בברדק, וברב חובל שנטש את הספינה כי נמאס לו לשוט ונימאס לו מצוות המלחים שאסף לו לאנייה.

השחקנים הם לא הבני זונות. יש מישהו אחר שאמו אינה זונה אבל התנהג כמו האם אמא של בן זונה.

שתהיה לכולנו שנה טובה, טובה מקודמתה.

לגמרי, אבל זה לא חדש.
חיים רמון מכר את ורמוט? רייכרט וגולדברג יקבלו בוז.
גוטמן הפקיר את הפועל כמה ימים לפני דרבי? יקללו את השחקנים.
פשוט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 07:06 
לא נחזור אחורה לסיבות שבגללן שרקו בוז לרייכרט וגולדברג
אבל דיי להיתמם, לקהל של הפועל כמו קהלים אחרים יש עקרונות וקווים
אדומים, שעוברים אותם הקהל מגיב.
כדורגל זה לא רק לבוא ולראות משחק, לאחרים זה גם מעבר.
לאחרים דרבי זה משחק יותר חשוב ממשחק מול רעננה.
לאחרים הדרבי זה המשחק הכי חשוב העונה, שאתה חוטף תוצאה היסטורית
הגיוני שהקהל יגיב ובחומרה.
דרך אגב גם גוטמן חטף קללות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
איזה התפלמסות וחפירות יש פה, עוד מעט תביאו לי ציטוטים מהברית החדשה (אחלה חומר ב"הבשורה עפ"י לוקאס").
מי שגורם להפסד הכי מביך, גדול ומעליב ב46 השנים האחרונות בכל המסגרות צריך לקבל בוז עד שיתפוצצו לו האוזניים.
טריוויאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
איזה התפלמסות וחפירות יש פה, עוד מעט תביאו לי ציטוטים מהברית החדשה (אחלה חומר ב"הבשורה עפ"י לוקאס").
מי שגורם להפסד הכי מביך, גדול ומעליב ב46 השנים האחרונות בכל המסגרות צריך לקבל בוז עד שיתפוצצו לו האוזניים.
טריוויאלי.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 10:34 
אני חושב שיותר מלגיטימי היה להבהיר למערכת(אם היו שריקות בוז לפני המשחק ובמהלכו לא בגלל מהלך כזה או אחר אלא באופן כללי, או לפחות שקט תהומי) שמה שהיה בדרבי זה משהו חד פעמי שאנחנו כאוהדים לא יכולים לסבול ולעבור על סדר היום.
לא חושב שזה כזה נורא כמו שכמה חבר'ה פה חושבים וזה אפילו נחוץ מאוד לדעתי, מעבר להוצאת העצבים(קללות זה כבר משהו אחר) להבהיר מה זה מבחינתנו, במשחק אחד להבהיר לשחקנים ולמערכת מה עומק הבושה.
נתחיל בזה שזה לא "סתם" משחק, זה פאקינג דרבי, וזה לו סתם תוצאה, זו השפלה.
נמשיך בזה שזה לא בא אחרי תקופה מדהימה ואפילו לא תקופה בינונית, זה בא אחרי תקופה נוראית של הפועל בכל הבחינות, אם זה ניהולית עם הברדק ועל אחת כמה וכמה מקצועית.
זה לא סתם תבוסה בדרבי משום מקום בגלל איזה יום חלש שלנו ויום מעולה שלנו, זה רק החריף את המצב הנוראי שלנו בליגה ולא באמת יש לנו איזשהו תקווה לנקמה, אנשים פה חושבים שאנשים מחאו רק על עצם הדרבי(שזו חרפה לכשעצמה), מדובר על יותר מרק הדרבי כשהדרבי היווה את נקודת המשבר הכי גדולה ומבישה שלנו כאוהדים בשנים האחורונת ואני אחד ש99% נגד בוז(שלא נדבר על שריקות) אבל חלאס, יש גבול, אני בחיים בתור אוהד הפועל לא הרגשתי לדפוק בוז לכל המערכת הזו כמו שהרגשתי אחרי הדרבי הזה(ולא אכפת לי שאנשים יגידו את הסיסמאות הרגילות של "וואו, איך השחקנים מפחדים שאתה עושה בוז" או "ממש משנה להם", אז וואלה אני חושב שברמה יחסית מתונה של משחק אחד ואם זה לא נעשה תוך כדי קללות ותוך כדי ללכת לבתים של השחקנים והצוות ולאיים עליהם או דברים כאלה, כן, זה יכול לעזור, גם אם אתם לא מאמינים, זה נכנס למח, גם אם בתת מודע, ובמצב שלנו מחאה כזו בעיניי היא יותר מלגיטימית ויכולה לעזור.
עכשיו כשאנחנו אחרי זה כבר, כן, לדעתי צריך לחזור לתמוך, אני מבין שיש תחושת ייאוש וחוסר תשוקה אבל אם לא לעודד לפחות לא להיכנס בשחקנים אחרי כל פעולה שלילית.

לגבי איך שבפועל התנהל הקהל במשחק מול אשקלון.
דווקא הייתי רוצה לראות את הקהל שורק בוז צורם בעלייה על המגרש, אחד שמחריש את האוזניים ולא חצי חצי, תוך כדי שקט תהומי לאורך 90 דקות.
בטח לא עידוד במהלך המשחק כאילו כלום לא קרה, ובטח ובטח לא בוז צורם בסוף המשחק כמו שנעשה, אחרי המשחק זה כבר פחות רלוונטי, לפחות לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 12:16 
אני כבר 33 שנים אוהד הפועל מעולם לא שרקתי בוז לשחקן של הפועל, בטח לא לקבוצה.
מה שקרה בדרבי היה משהו אחר, ברור שגוטמן אשם יותר מהשחקנים, ברור שהניהול הוא זוועתי, אבל גם ברור שבסוף השחקנים השתינו עלינו בקשת.
אני הייתי המום שהאולטראס שרק לפני שבועיים שלושה עשו מחאה של עשר דקות ללא עידוד על המחשבה להעביר את הדרבי לאיצטדיון לא ביתי שונה מהאיצטדיון הלא ביתי העכשווי, התחילו לעודד בתחילת המשחק.
חבורה של שטיחים נהיינו. העובדה שבוולפסון לא חיכו להם אלף אוהדים אחרי הדרבי ובאימון שאחרי זה מה שמביך.
נהיינו קהל כמו כל האחרים, יאללה יא מתנשאים, אנחנו קהל מגעיל לא פחות כבר שנים, עם שירי שואה ואקטים של אלימות, אל תתחסדו. מצד שני כשצריך פעם אחת אחרי 46 שנים להכנס באמאמא של כל מי שהיה מעורב בתצוגת הנפל הזאת, יש פה עוד כאלה שמצקצקים וכאלה שאשכרה מחאו כפיים לערימת המשוטטים באדום הזאת.
לניקוליץ' אסור להיות קפטן יותר, דגני לא אמור לראות דשא יותר גוטמן צריך לקבל קללות כל שלוש דקות, ולשיר להם "אין לכם כבוד" ו"השחקנים יא בני זונות" זה פשוט כלום ממה שהיה אמור לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אדום אופטימי כתב:
מצטער,
לא מסכים אתכם.
שחקנים שעולים לדרבי בכזו אנדרלמוסייה במועדון אינם האשמים העיקריים בוודאי לא בני זונות.
שחקנים שעולים לדרבי כאשר כמה ימים לפני כן רב החובל של הספינה מחליט שהוא רוצה להיות קצין ימי על החוף וכי נמאס לו לשוט אין להאשימם.

פעם כשעוד היה מקובל שחקנים מגיעים למשחק מהבתים שלהם היו לפני משחקים חשובים ובוודאי דרבי לוקחים אותם לבית מלון כדי להרחיק אותם מהסביבה ולמקד אותם במטרה.
השחקנים עלו לדרבי כשהם ממוקדים בברדק, וברב חובל שנטש את הספינה כי נמאס לו לשוט ונימאס לו מצוות המלחים שאסף לו לאנייה.

השחקנים הם לא הבני זונות. יש מישהו אחר שאמו אינה זונה אבל התנהג כמו האם אמא של בן זונה.

שתהיה לכולנו שנה טובה, טובה מקודמתה.

לגמרי, אבל זה לא חדש.
חיים רמון מכר את ורמוט? רייכרט וגולדברג יקבלו בוז.
גוטמן הפקיר את הפועל כמה ימים לפני דרבי? יקללו את השחקנים.
פשוט מביך.

כשרמון מכר את ורמכט היינו מתחת לבית שלו באותו יום, והוא היה מחוץ לקבוצה לפני שההרכב שלנו היה נקי משחקנים של מכבי. זה לא הוריד לשנייה מהבזיון של מי שבחר לשתף ולהשביח שחקנים של מכבי אחרי זה.
מסכים שהקללות גם ואפילו בעיקר לגוטמן, ואני חושב שאם הם לא היו באים לחגוג את הניצחון האגדי על האימפריה האשקלונית גם הרבה יותר היו מצטרפים לקללות נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
למה לא שרקתם בוז לשחקנים במשחק שאחרי ה- 4:0?
4 זה בסדר? 5 זה הגבול שבו מגיע הבוז?

יש כאן משתמשים שאני מאוד מכבד שכותבים כמו ילדים בגן, בחיי.
למה מי זאת הפועל ת"א של היום שלא תחטוף פעם בכמה משחקים חמישייה מקבוצה עם תקציב גבוה פי 3 משלה? אם ריאל מדריד יכולה לחטוף מברצלונה, אם ארסנל יכולה לחטוף מצ'לסי, אם ברצלונה יכולה לחטוף מבאיירן, אם מכבי חיפה יכולה לחטוף ממכבי ת"א, אז למה חשבתם שאנחנו מוגנים? תבינו, אף אחד לא השתין עליכם בשקט. הם רוצים לפחות כמונו. הם פשוט לא מספיק טובים. תאשימו את מי שמביא אותם (או יותר נכון את מי שהכלים שהוא מעמיד מאפשרים להביא אותם ולא אחרים).
אפשר לשרוק בוז עד מחר. בסוף דולי מנגה צריך לעבור את איתן טיבי. בסוף אדי גוטליב צריך לעצור חלוץ של 3 מיליון יורו דמי העברה. בסוף גל שיש צריך לעמוד מול סקאריונה, שחקן עם שכר של מיליון יורו. בסוף ידין וניקוליץ' צריכים לעמוד מול גל אלברמן, מדוניאנין ואיגיבור. בסוף קבוצה שמשקיעים בה ובכושר שלה X צריכה לעמוד מול קבוצה שמשקיעים בה ובכושר שלה 3X. אין קסמים, ככה זה נראה וככה זה ימשיך להיראות, עד שיהיה לנו בעלים שישקיע כסף. מי שחושב אחרת מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 14:42 
Eros Ramazzotti כתב:

למה מי זאת הפועל ת"א של היום שלא תחטוף פעם בכמה משחקים חמישייה מקבוצה עם תקציב גבוה פי 3 משלה? אם ריאל מדריד יכולה לחטוף מברצלונה, אם ארסנל יכולה לחטוף מצ'לסי, אם ברצלונה יכולה לחטוף מבאיירן, אם מכבי חיפה יכולה לחטוף ממכבי ת"א, אז למה חשבתם שאנחנו מוגנים? תבינו, אף אחד לא השתין עליכם בשקט. הם רוצים לפחות כמונו. הם פשוט לא מספיק טובים. תאשימו את מי שמביא אותם (או יותר נכון את מי שהכלים שהוא מעמיד מאפשרים להביא אותם ולא אחרים).
אפשר לשרוק בוז עד מחר. בסוף דולי מנגה צריך לעבור את איתן טיבי. בסוף אדי גוטליב צריך לעצור חלוץ של 3 מיליון יורו דמי העברה. בסוף גל שיש צריך לעמוד מול סקאריונה, שחקן עם שכר של מיליון יורו. בסוף ידין וניקוליץ' צריכים לעמוד מול גל אלברמן, מדוניאנין ואיגיבור. בסוף קבוצה שמשקיעים בה ובכושר שלה X צריכה לעמוד מול קבוצה שמשקיעים בה ובכושר שלה 3X. אין קסמים, ככה זה נראה וככה זה ימשיך להיראות, עד שיהיה לנו בעלים שישקיע כסף. מי שחושב אחרת מטומטם.

מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
אותי בעיקר מצחיק העניין של קבוצה עם תקציב פי 3 או 4, ככה שזה בסדר לקבל חמישייה.
קצת אונס של המציאות עוזר לשכוח שזה לא שהם הביאו שחקנים שגדולים על הליגה ב-3 או 4 דרגות,
הם בסך הכל ניפחו את המשכורות של אלה שהיו נחשבים לטובים יותר כדי שיבואו לשחק אצלם.

הטענות האלה נשמעות כאילו המגן של מכבי זה פליפה לואיס ולא עומרי בן הרוש, והקשר האחורי שלהם זה צ'אבי אלונסו ולא גל אלברמן.
אני בכלל לא מציין את צמד הבלמים המצחיק שלהם שקבוצה כמו הפועל לא מסוגלת לאיים להם על השער יותר מפעם וחצי כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 15:01 
סקאריונה מרוויח מעל מליון יורו, השוער והחלוץ עלו 3 מליון יורו ומרוויחים איזה מליון גם. מדוניאנין זה שחקן הרכב בנבחרת בוסניה.
זה לא שיש להם בהרכב 11 איתן טיבי וריקן שאני מסכים איתך שנהנים משכר הזוי.
גם טבח פאק מכבי הולך תכף לקבל העלאה בשכר לאיזה מליון יורו בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
קצת אונס של המציאות עוזר לשכוח שזה לא שהם הביאו שחקנים שגדולים על הליגה ב-3 או 4 דרגות,
הם בסך הכל ניפחו את המשכורות של אלה שהיו נחשבים לטובים יותר כדי שיבואו לשחק אצלם.

הטענות האלה נשמעות כאילו המגן של מכבי זה פליפה לואיס ולא עומרי בן הרוש, והקשר האחורי שלהם זה צ'אבי אלונסו ולא גל אלברמן.
אני בכלל לא מציין את צמד הבלמים המצחיק שלהם שקבוצה כמו הפועל לא מסוגלת לאיים להם על השער יותר מפעם וחצי כל המשחק.

השחקנים שלהם לא גדולים על הליגה? באמת? פשוט בכל הליגה מסתובבים שוערים כמו ראיקוביץ', חלוצים כמו קיארטנסון וקשרים כמו מדוניאנין. ואני אפילו לא מדבר על זה שהישראלים שלהם הם הכי טובים בליגה. "צמד הבלמים המצחיק שלהם" במקרה מורכב מהבלם הישראלי הכי טוב שיש היום (איתן טיבי) ומעוד בלם שהוא בטופ 5 של הבלמים הישראלים.
הם לא גדולים על הליגה, הם סתם דורסים אותה כבר שנה חמישית ברציפות. הכל בסדר. אנחנו רק צריכים להתרכז בניהול נכון ולנסות לפגוע עונה אחת בכל חמשת הזרים של ה200 אלף יורו שלנו יחד עם שאריות מוצלחות ממכבי חיפה וסכנין והכל יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השחקנים יא בני זונות
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 15:39 
Eros Ramazzotti כתב:
כיפה אדומה כתב:

השחקנים שלהם לא גדולים על הליגה? באמת? פשוט בכל הליגה מסתובבים שוערים כמו ראיקוביץ', חלוצים כמו קיארטנסון וקשרים כמו מדוניאנין. ואני אפילו לא מדבר על זה שהישראלים שלהם הם הכי טובים בליגה. "צמד הבלמים המצחיק שלהם" במקרה מורכב מהבלם הישראלי הכי טוב שיש היום (איתן טיבי) ומעוד בלם שהוא בטופ 5 של הבלמים הישראלים.
הם לא גדולים על הליגה, הם סתם דורסים אותה כבר שנה חמישית ברציפות. הכל בסדר. אנחנו רק צריכים להתרכז בניהול נכון ולנסות לפגוע עונה אחת בכל חמשת הזרים של ה200 אלף יורו שלנו יחד עם שאריות מוצלחות ממכבי חיפה וסכנין והכל יהיה בסדר.

בדיוק!!!!
כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 16:11 
כיפה אדומה כתב:

לא לא, זה הכל תקציב.
בגלל זה הבאנו באשקלון 10:0 ביום שבת, ובגלל זה השפלנו שנה שעברה קבוצות כמו סכנין, רעננה ומכבי פ"ת וסיימנו בפלייאוף העליון. כי התקציב שלנו היה גבוה יותר. הרי זה הכל עניין של תקציב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 17:39 
ובכל ההפסדים הגדולים של קבוצות אחרות שנמנו פה אוהדי הקבוצות המפסידות לא שרקו בוז? לא קיללו את האמאמא של השחקנים שלהם? מי ישמע מה כבר עשו לחבורת מזדיינים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 18:10 
Eros Ramazzotti כתב:

עד הגול השני של מ*בי גם אני חשבתי שהם רוצים כמונו והם אכן נראו לא פחות טוב, וגם אם ההחמצה של מנגה הולכת פנימה כל המשחק נראה אחרת. אבל, מה שקרה מהרגע הזה, כל השוטטות על המגרש, החוסר אכפתיות והקלילות הזו שבה קיבלנו גול אחרי גול אחרי גול אחרי גול, לא מקובלת עלי, מצטער, אולי אתה אוהב שהשחקנים הולכים על המגרש במקום לרדוף אחרי השחקנים של הקבוצה השנואה עלינו ביותר. זה נכון שהניהול שערורייתי, ושלשרמוטות יש מאמן כושר פי אלף יותר טוב ומשקיעים בהם הרבה יותר כסף, וזה נכון שכבר חטפנו רביעיות ולא נשרק בוז אחר כך, אבל האדישות הזו הפעם הייתה כבר יותר מדי. וכן ההבדלים האלה הם עוד מלפני הדאבל ומאז עם קבוצות נחותות משמעותית הצלחנו לנצח אותם, לעשות איתם תיקו ואפילו להפסיד הפסדים קטנים. אחרי ההשפלה הגדולה ביותר מזה כמעט 50 שנה לעודד אותם? למחוא להם כפיים? אז אל תשירו כל שבת פאק מ*בי, אל תבואו לשדה תעופה לקבל זרים בזה שמסבירים להם כמה אנחנו שונאים את הקבוצה בצהוב, בוא נפסיק לשיר מ*בי חזירים, כי לא מגיע להם הם בסך הכל מנצלים מצב נתון של כסף, מה יש לנו לקלל אותם? הם יותר טובים ואנחנו נקבל את זה כמו שטיחים, אם לך מתאים שהשחקנים לא יירקו דם על המגרש אחרי שהם חוטפים שני שערים, אל תשרוק בוז, ואל תשיר השחקנים יא בני זונות, אבל לי ההליכה העלובה והליווי מרחוק של דגני וניקוליץ לא מקובלת, זה בעיני לא רוצים ולא מחוייבים, לא לא מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2016, 21:21 
ג׳ונטי - :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2016, 06:39 
אשכול עדות לחוסר הבנת חלקו של המאמן והמומנטום.
כשהכל רע, גם השחקנים רעים ונירפים. נכון שהם אחראים אבל האחריות הראשית היא על הקודקוד. כנראה בגלל זה יש רק מעט קודקודים שווים בעולם.
אני רואה שמויס וון חאל שהרסו שחקנים בסיטונאות לא הספיקו.

ואצלנו הזדקנותו באחת של גוטמן.
ונקודתית, מערך לא אחראי של לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
תישארו יא בני זונותתתת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:31 
בדיוק היום חשבתי על זה, הדרך היחידה שלהם להחזיר את הכבוד תהיה להישאר בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:36 
jonati כתב:

מתי הם איבדו את הכבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:39 
redrony כתב:
jonati כתב:

מתי הם איבדו את הכבוד?

בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:43 
תכלס הפועל הופכת להיות העניין המרכזי בליגה העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:44 
לירון האדום כתב:
redrony כתב:
jonati כתב:

מתי הם איבדו את הכבוד?

בדרבי

די נו...
האשמים האחרונים. הדרבי עצוב אבל יכול לקרות. אם אתה מחפש מישהו שצריך להחזיר את הכבוד זה אוכל החינם גוטמן. אותו אני רוצה לראות נשאר גם אם הוא אמור להרוויח שקל בחודש (כלומר, לא באמת רוצה לראות אותו נשאר, כי הוא אפס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:04 
תשלמו משכורות יא בני זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
מרגיש כמו 1989

אם השחקנים עושים שביתה איטלקית כמו אז, הלך עלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 15:21 
Red Pride כתב:
מרגיש כמו 1989

אם השחקנים עושים שביתה איטלקית כמו אז, הלך עלינו

איזו שביתה איטלקית? שני משחקים הם לא הופיעו (חולון שיחקו עם הנוער וחיפה משחק בוטל) השאר היו משחקים ששחקנים היו מורחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: