Eros Ramazzotti כתב:
למה לא שרקתם בוז לשחקנים במשחק שאחרי ה- 4:0?
4 זה בסדר? 5 זה הגבול שבו מגיע הבוז?
יש כאן משתמשים שאני מאוד מכבד שכותבים כמו ילדים בגן, בחיי.
למה מי זאת הפועל ת"א של היום שלא תחטוף פעם בכמה משחקים חמישייה מקבוצה עם תקציב גבוה פי 3 משלה? אם ריאל מדריד יכולה לחטוף מברצלונה, אם ארסנל יכולה לחטוף מצ'לסי, אם ברצלונה יכולה לחטוף מבאיירן, אם מכבי חיפה יכולה לחטוף ממכבי ת"א, אז למה חשבתם שאנחנו מוגנים? תבינו, אף אחד לא השתין עליכם בשקט. הם רוצים לפחות כמונו. הם פשוט לא מספיק טובים. תאשימו את מי שמביא אותם (או יותר נכון את מי שהכלים שהוא מעמיד מאפשרים להביא אותם ולא אחרים).
אפשר לשרוק בוז עד מחר. בסוף דולי מנגה צריך לעבור את איתן טיבי. בסוף אדי גוטליב צריך לעצור חלוץ של 3 מיליון יורו דמי העברה. בסוף גל שיש צריך לעמוד מול סקאריונה, שחקן עם שכר של מיליון יורו. בסוף ידין וניקוליץ' צריכים לעמוד מול גל אלברמן, מדוניאנין ואיגיבור. בסוף קבוצה שמשקיעים בה ובכושר שלה X צריכה לעמוד מול קבוצה שמשקיעים בה ובכושר שלה 3X. אין קסמים, ככה זה נראה וככה זה ימשיך להיראות, עד שיהיה לנו בעלים שישקיע כסף. מי שחושב אחרת מטומטם.
עד הגול השני של מ*בי גם אני חשבתי שהם רוצים כמונו והם אכן נראו לא פחות טוב, וגם אם ההחמצה של מנגה הולכת פנימה כל המשחק נראה אחרת. אבל, מה שקרה מהרגע הזה, כל השוטטות על המגרש, החוסר אכפתיות והקלילות הזו שבה קיבלנו גול אחרי גול אחרי גול אחרי גול, לא מקובלת עלי, מצטער, אולי אתה אוהב שהשחקנים הולכים על המגרש במקום לרדוף אחרי השחקנים של הקבוצה השנואה עלינו ביותר. זה נכון שהניהול שערורייתי, ושלשרמוטות יש מאמן כושר פי אלף יותר טוב ומשקיעים בהם הרבה יותר כסף, וזה נכון שכבר חטפנו רביעיות ולא נשרק בוז אחר כך, אבל האדישות הזו הפעם הייתה כבר יותר מדי. וכן ההבדלים האלה הם עוד מלפני הדאבל ומאז עם קבוצות נחותות משמעותית הצלחנו לנצח אותם, לעשות איתם תיקו ואפילו להפסיד הפסדים קטנים. אחרי ההשפלה הגדולה ביותר מזה כמעט 50 שנה לעודד אותם? למחוא להם כפיים? אז אל תשירו כל שבת פאק מ*בי, אל תבואו לשדה תעופה לקבל זרים בזה שמסבירים להם כמה אנחנו שונאים את הקבוצה בצהוב, בוא נפסיק לשיר מ*בי חזירים, כי לא מגיע להם הם בסך הכל מנצלים מצב נתון של כסף, מה יש לנו לקלל אותם? הם יותר טובים ואנחנו נקבל את זה כמו שטיחים, אם לך מתאים שהשחקנים לא יירקו דם על המגרש אחרי שהם חוטפים שני שערים, אל תשרוק בוז, ואל תשיר השחקנים יא בני זונות, אבל לי ההליכה העלובה והליווי מרחוק של דגני וניקוליץ לא מקובלת, זה בעיני לא רוצים ולא מחוייבים, לא לא מספיק טובים.