תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמעון פרס
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל כתב:
שאלה מצויינת למה נושא הלהט"ב באמת כ"כ בעייתי ברשימה המשותפת? למה עודה לא יכול להתבטא בו בחופשיות, למרות שחד"ש כמפלגה עצמאית קידמה כמה וכמה חוקים לטובת הלהט"ב? בואו ניזכר - כי המיינסטרים הפוליטי הישראלי עשה כמיטב יכולתו כדי להיפטר מכל המפלגות הערביות והכריח את עודה לשבת עם חבורת איסלמיסטים חשוכים שהוא מתעב כדי שיוכל להיכנס לכנסת.
אולי אם היה בא לאיזה 2000 לוויות לא היו עושים את זה. או שלא.

זו התממות. הוא מנהיג או שהוא פופוליסט שמתחנף לקיצונים במחנה שלו? בעצם, אני הרי יודע את התשובה.
אם מחר תועלה בכנסת הצעת חוק לשוויון זכויות לחברי הקהילה אתה תראה שהרשימה המשותפת תצביע בדיוק כמו שסמוטריץ' יצביע. אבל קל לטמון את הראש בחול ולצייר אותם כאבירי זכויות אדם וכנאורים. הם לא. אפילו בליכוד יש חבר כנסת מהקהילה. בוא נחשוב מה הסיכוי שיהיה חבר כנסת מהקהילה ברשימה המשותפת. יודע מה, בוא ניתן להם שלושה שרים בממשלה. בוא נראה אותם מקימים מרכז גאה אחד באחת הערים הערביות במדינה. אני מבטיח לך שהם לא יעשו כלום ויעטפו את זה בטיעונים יפים. בשורה התחתונה: הם והסמוטריצ'ים אלה שני צדדים של אותו מטבע. הם לא אבירי זכויות אדם. סתם קיצוניים ופרובוקטורים.
זה אמנם סטייה מהנושא של פרס וכו', אבל זה מראה שוב ממה המפלגה הזו עשויה. מקיטוב, הדרה, שלילת האחר וכמו שכתבה מיכל אהרוני: "או שאתם בדיוק מה שאנחנו רוצים שתהיו או שתחיו ותמותו בלעדי". בלי שום פרגמטיות או רצון לקדם משהו.
אי ההגעה להלוויה היא לא איזה אמירה, זו סתם פרובוקציה בגרוש, וזו בערך המדיניות של המפלגה הזו.
המפלגה הזו היא חלק מהאסון של השמאל. כי יש לה כוח פוליטי עצום ופוטנציאל עוד יותר עצום שהמנהיגים שלה, חסרי האומץ והחזון, זורקים לפח. הם אפילו לא מוכנים להושיט יד למפלגה כמו מרצ, מהמחנה שלהם, וזה אומר הכול.

מה זה "מנהיג"? הוא זה בראש הרשימה כי היה צריך מישהו שיהיה בראש, טכנית. בל"ד ורע"ם ממשיכות להתנהל כמפלגות וסיעות נפרדות. בכל רגע הרימה המשותפת עשויה להתפרק. המחלוקות לא נעלמו כי דחפו אותם בכח לשבת ביחד.
נורא יפה לדבר על מרכזים גאים. בכמה ערים יהודיות יש מרכזים גאים? הליכוד שכ"כ ידידותי ללהט"בים ויש בו ח"כ גאה, כמה כאלו הקים? יש בישראל מרכז גאה אחד בדיוק למיטב ידיעתי, בעיר שבשליטת מרצ והעבודה. וזהו. אז מה, הליכוד והסמוטריצים זה אותו דבר?

עצם ההצגה של הרשימה המשותת והימין הקיצוני על אותו משקל רק מראה על ניתוק מהוויית הקיום של הערבים, ומדגימה היטב את התעוזה שיש בהטפות המוסר שהם מקבלים עכשיו. הרי הימין הקיצוני בישראל מעולם לא נפסל מישיבה בממשלה. למעשה הוא נטוע עמוק בקואליציה הנוכחית כולל במפלגת השלטון. הרשימה המשותפת לעומת זאת פסולת חיתון באופן מוחלט ע"י המיינסטרים הישראלי. איה כח ופטנציאל יש שם? פוטנציאל לדפוק וזרוק מקסימום.

חבל לי מאד שברשימה המשותפת לא מצליחים להתגבר על משקעי הטינה והזכרונות המרים מהיסטורית יחס המיינסטרים הישראלי, כולל השמאל הקרוב אליהם. הלוואי שהיו עושים זאת, היו ראויים לכל מחמאה על כך. אבל אמור - קשה לי להאשים אותם שהם מתנהגים אחרת, בטח ובטח, כשנראה שזה מה שציבור המצביעים שלהם רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אגב הח"כ ההומו מהליכוד - בכל הצבעה שהתקיימה בנושא זכויות להט"ב (אני כבר לא מדבר על "סתם" מיעוטים מקופחים) הוא הצביע נגד קידום זכויותיהם של חברי קהילתו (להשתבח בזה שהוא הומו הוא יודע, אבל שם זה נגמר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 10:15 
teknoboy כתב:
אגב הח"כ ההומו מהליכוד - בכל הצבעה שהתקיימה בנושא זכויות להט"ב (אני כבר לא מדבר על "סתם" מיעוטים מקופחים) הוא הצביע נגד קידום זכויותיהם של חברי קהילתו (להשתבח בזה שהוא הומו הוא יודע, אבל שם זה נגמר).

ח״כ אוחנה מציית להסכמים הקואוליציונים והוא לא מצביע עם האופוזיציה.
*כמובן שאני חושב שכל משחקי הפוליטיקה בגרוש שאסור להצביע עם האופוזיציה
רק בגלל היותם אופוזיציה אלו שטויות שרק מראות שכל מה שמעניין את החכים
זה הכסא שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

ח״כ אוחנה מציית להסכמים הקואוליציונים והוא לא מצביע עם האופוזיציה.
*כמובן שאני חושב שכל משחקי הפוליטיקה בגרוש שאסור להצביע עם האופוזיציה
רק בגלל היותם אופוזיציה אלו שטויות שרק מראות שכל מה שמעניין את החכים
זה הכסא שלהם

לא אמרתי שאין לו תירוצים.
אגב, אין עליו חובה חוקית להישמע להסכים האלה והוא רשאי להצביע לפי צו מצפונוץ
והחלק החשוב הוא שזה מגוחך להתנגח ברשימה המשותפת על ידי ציון העובדה שבליכוד יש ח"כ הומו (באמת תודה לליכוד שהוא מרשה להומואים להיבחר ברשימה שלו), כשבפועל הח"כ הזה הוא אנטי-להט"ב בעליל ומשמש כעלה תאנה\אביזר פינקוושינג.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 10:52 
https://www.youtube.com/watch?v=74N1_f9ovRk

אין מה לומר. תומך נלהב בנישואים חד מיניים ומנהיג אמיתי. דוגמא ומופת. אני בטוח שזהבה גלאון היה משיבה כמוהו על השאלה.

http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2560022

והרשימה הזו היא גם תומכת נלהבת בזכויות הנשים, כפי שרואים בטור הזה. שמאל אמיתי וצודק. מעניין מה היה קורה אילו מישהו מהבית היהודי היה תומך בפוליגמיה.

בשורה התחתונה איימן עודה הוא פוליטיקאי קטן כמו הרבה פוליטיקאים קטנים. חושב על מה יקרה בפעם הבאה בקלפי וזהו. ובסוגיית ההלוויה של פרס הוא יצא קטנטן, זעיר. באופן לא מפתיע. וזה לא משנה באילו טיעונים הוא יעטוף את זה. במבחן הבסיסי - להתנהג באנושיות - הוא נכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:04 
ושוב, הטענה המרכזית שלי בנוגע להדרה של חברי הכנסת הערבים היא לרוב היהודי. אין פה בכלל ויכוח. ואם אני יו"ר מפלגת העבודה ובתסריט דמיונטי המפלגה שלי פלוס מרצ פלוס הרשימה המשותפת משיגים ביחד 61 ח"כים אני הולך על קואליציית שמאל, ושיקפצו כולם עם הקשקושים הגזעניים על "רוב יהודי".
אבל אי אפשר להתעלם מכך שהרשימה עושה כל מאמץ כדי להדיר את עצמה אפילו מהמיינסטרים של השמאל. אם עם מרצ היא לא מוכנה לחתום על הסכם עודפים, אז מי בדיוק פרטנר עבורה לשת"פ פוליטי? באיזה ממשלה היא כן תהיה מוכנה להיות חברה? אם להלוויה של שמעון פרס, אדריכל אוסלו, איימן עודה לא מוכן להגיע - אז מה הוא בדיוק רוצה? מה הוא משדר? הוא משדר שהוא מעדיף להתבדל מאשר להשתלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
1. ושוב, הטענה המרכזית שלי בנוגע להדרה של חברי הכנסת הערבים היא לרוב היהודי. אין פה בכלל ויכוח. ואם אני יו"ר מפלגת העבודה ובתסריט דמיונטי המפלגה שלי פלוס מרצ פלוס הרשימה המשותפת משיגים ביחד 61 ח"כים אני הולך על קואליציית שמאל, ושיקפצו כולם עם הקשקושים הגזעניים על "רוב יהודי".
2. אבל אי אפשר להתעלם מכך שהרשימה עושה כל מאמץ כדי להדיר את עצמה אפילו מהמיינסטרים של השמאל. אם עם מרצ היא לא מוכנה לחתום על הסכם עודפים, אז מי בדיוק פרטנר עבורה לשת"פ פוליטי? באיזה ממשלה היא כן תהיה מוכנה להיות חברה? אם להלוויה של שמעון פרס, אדריכל אוסלו, איימן עודה לא מוכן להגיע - אז מה הוא בדיוק רוצה? מה הוא משדר? הוא משדר שהוא מעדיף להתבדל מאשר להשתלב.

1. אז הטענה העיקרית שלך היא שהרוב היהודי אשם, אבל את עיקר מרצך אתה משקיע בהצלפה בנציגי המיעוט הערבי?
2. יש מצב שהם באמת לא רואים בשמאל הציוני שותפים לדרך, מקסימום שותפים לחזית טקטית בהקשר מסוים.
על פניו נראה שההבנה הזאת ("אוי הערבים לא אוהבים אותם למרות שאנחנו כל כך בעדם"), ואולי גם העלבון שכרוך בה, היא המניע למה שאתה כותב פה בדיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
לא יעזור לך כל המלל. טענת טענה שקרית לגבי דפוס ההצבעה של חברי הרשימה. במינימום תחזור בך, אם יש לך כבוד בסיסי לדיון.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:15 
אדום נחמד כתב:
לא יעזור לך כל המלל. טענת טענה שקרית לגבי דפוס ההצבעה של חברי הרשימה. במינימום תחזור בך, אם יש לך כבוד בסיסי לדיון.

מה כל כך מסובך היה לעודה להשיב לשאלה במילים הבאות: "כן, אני תומך בנישואים חד מיניים"?
מה הייתה משיבה זהבה גלאון אילו הייתה נשאלת את אותה שאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל כתב:
שאלה מצויינת למה נושא הלהט"ב באמת כ"כ בעייתי ברשימה המשותפת? למה עודה לא יכול להתבטא בו בחופשיות, למרות שחד"ש כמפלגה עצמאית קידמה כמה וכמה חוקים לטובת הלהט"ב? בואו ניזכר - כי המיינסטרים הפוליטי הישראלי עשה כמיטב יכולתו כדי להיפטר מכל המפלגות הערביות והכריח את עודה לשבת עם חבורת איסלמיסטים חשוכים שהוא מתעב כדי שיוכל להיכנס לכנסת.
אולי אם היה בא לאיזה 2000 לוויות לא היו עושים את זה. או שלא.

זו התממות. הוא מנהיג או שהוא פופוליסט שמתחנף לקיצונים במחנה שלו? בעצם, אני הרי יודע את התשובה.
אם מחר תועלה בכנסת הצעת חוק לשוויון זכויות לחברי הקהילה אתה תראה שהרשימה המשותפת תצביע בדיוק כמו שסמוטריץ' יצביע. אבל קל לטמון את הראש בחול ולצייר אותם כאבירי זכויות אדם וכנאורים. הם לא. אפילו בליכוד יש חבר כנסת מהקהילה. בוא נחשוב מה הסיכוי שיהיה חבר כנסת מהקהילה ברשימה המשותפת. יודע מה, בוא ניתן להם שלושה שרים בממשלה. בוא נראה אותם מקימים מרכז גאה אחד באחת הערים הערביות במדינה. אני מבטיח לך שהם לא יעשו כלום ויעטפו את זה בטיעונים יפים. בשורה התחתונה: הם והסמוטריצ'ים אלה שני צדדים של אותו מטבע. הם לא אבירי זכויות אדם. סתם קיצוניים ופרובוקטורים.
זה אמנם סטייה מהנושא של פרס וכו', אבל זה מראה שוב ממה המפלגה הזו עשויה. מקיטוב, הדרה, שלילת האחר וכמו שכתבה מיכל אהרוני: "או שאתם בדיוק מה שאנחנו רוצים שתהיו או שתחיו ותמותו בלעדי". בלי שום פרגמטיות או רצון לקדם משהו.
אי ההגעה להלוויה היא לא איזה אמירה, זו סתם פרובוקציה בגרוש, וזו בערך המדיניות של המפלגה הזו.
המפלגה הזו היא חלק מהאסון של השמאל. כי יש לה כוח פוליטי עצום ופוטנציאל עוד יותר עצום שהמנהיגים שלה, חסרי האומץ והחזון, זורקים לפח. הם אפילו לא מוכנים להושיט יד למפלגה כמו מרצ, מהמחנה שלהם, וזה אומר הכול.

https://oknesset.org/tags/%D7%9C%D7%94%D7%98%22%D7%91/
אמנם זה לא הכי עדכני, אבל יש שם לא מעט הצבעות של הכנסת הזאת, ובאף אחת מהן חברי הרשימה המשופת לא מצביעים נגד החוק. יתר על כן, על כמעט כל החוקים חתומים גם חברים מהרשימה המשותפת, ולא, לא רק מחד"ש.
בפרט, הצעת החוק להכיר בנפגעי טרור על רקע נטיות מיניות כניפגעי טרור, עם 10 קולות בעד מהרשימה המשותפת, כשחצי מהם הם בין מציעי החוק.

באופן כללי, בכנסת ה20 נראה שכל מי שמצביעים נגד הצעות חוק בנוגע לקהילה הגאה הם מהקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:20 
teknoboy כתב:
purvis short כתב:
1. ושוב, הטענה המרכזית שלי בנוגע להדרה של חברי הכנסת הערבים היא לרוב היהודי. אין פה בכלל ויכוח. ואם אני יו"ר מפלגת העבודה ובתסריט דמיונטי המפלגה שלי פלוס מרצ פלוס הרשימה המשותפת משיגים ביחד 61 ח"כים אני הולך על קואליציית שמאל, ושיקפצו כולם עם הקשקושים הגזעניים על "רוב יהודי".
2. אבל אי אפשר להתעלם מכך שהרשימה עושה כל מאמץ כדי להדיר את עצמה אפילו מהמיינסטרים של השמאל. אם עם מרצ היא לא מוכנה לחתום על הסכם עודפים, אז מי בדיוק פרטנר עבורה לשת"פ פוליטי? באיזה ממשלה היא כן תהיה מוכנה להיות חברה? אם להלוויה של שמעון פרס, אדריכל אוסלו, איימן עודה לא מוכן להגיע - אז מה הוא בדיוק רוצה? מה הוא משדר? הוא משדר שהוא מעדיף להתבדל מאשר להשתלב.

1. אז הטענה העיקרית שלך היא שהרוב היהודי אשם, אבל את עיקר מרצך אתה משקיע בהצלפה בנציגי המיעוט הערבי?
2. יש מצב שהם באמת לא רואים בשמאל הציוני שותפים לדרך, מקסימום שותפים לחזית טקטית בהקשר מסוים.
על פניו נראה שההבנה הזאת ("אוי הערבים לא אוהבים אותם למרות שאנחנו כל כך בעדם"), ואולי גם העלבון שכרוך בה, היא המניע למה שאתה כותב פה בדיון.

1. הדיון פה על עודה ואי הופעתו להלוויה, אז אני מתייחס להתנהגות הקטנונית ולהיותו לטעמי פוליטיקאי קטן. אם הדיון היה בנוגע ליחס של הרוב היהודי למיעוט הערבי הייתי מתייחס לנושא.
2. אני לא נעלב. אני אפילו מבין חלק מהגישה שלהם. זה לא משנה את העובדה שבשורה התחתונה, לדעתי, הם גורמים נזק לציבור שאותו הם מייצגים, ולטעמי גם לעמדותיהם המדיניות. בשורה התחתונה, לטעמי, הרשימה המשותפת היא מפלגה כושלת (לזכותה ייאמר שהיא לא כושלת יותר מרוב המפלגות בכנסת. אבל ממנה דווקא היו לא מעט ציפיות). ובשורה התחתונה אני, במצביע שמאל, לא הייתי מצביע למפלגה שיש בה גורמים שתומכים בפוליגמיה ומפלגה שלא מצהירה שהיא תומכת בנישואים חד מיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
teknoboy כתב:
purvis short כתב:

1. הדיון פה על עודה ואי הופעתו להלוויה, אז אני מתייחס להתנהגות הקטנונית ולהיותו לטעמי פוליטיקאי קטן. אם הדיון היה בנוגע ליחס של הרוב היהודי למיעוט הערבי הייתי מתייחס לנושא.
2. אני לא נעלב. אני אפילו מבין חלק מהגישה שלהם. זה לא משנה את העובדה שבשורה התחתונה, לדעתי, הם גורמים נזק לציבור שאותו הם מייצגים, ולטעמי גם לעמדותיהם המדיניות. בשורה התחתונה, לטעמי, הרשימה המשותפת היא מפלגה כושלת (לזכותה ייאמר שהיא לא כושלת יותר מרוב המפלגות בכנסת. אבל ממנה דווקא היו לא מעט ציפיות). ובשורה התחתונה אני, במצביע שמאל, לא הייתי מצביע למפלגה שיש בה גורמים שתומכים בפוליגמיה ומפלגה שלא מצהירה שהיא תומכת בנישואים חד מיניים

1. אבל עודה לא בא בדיוק בגלל מה שכינית "היחס של הרוב היהודי למיעוט הערבי".
2. אז אתה מבין את ההיגיון, אבל עדיין חושב שאתה יודע יותר טוב מהמנהיגים הנבחרים מה טוב בשבילם. בקיצור, אתה לא מוכן לוותר על העמדה האדנותית, היהירה והשחצנית שבחרת לעמוד בה, לפחות בכל הנוגע לערבים.
אחר כך אתה עוד מתפלא למה הם לא עצובים כשהקדוש שלך מת ולמה הם לא רצים אחריך עם הלשון בחוץ ומתחננים להסכם עודפים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:33 
1. אני מצפה ממנהיגים ליותר. אבל עודה הוא לא מנהיג. סתם פוליטיקאי קטנטן.
2. אני מביע את דעתי. וכן, זכותי המלאה לחשוב שהם גורמים נזק לציבור שלהם. כמו שאני חושב שנתניהו גורם נזק עצום למדינה. זו לא עמדה אדנותית, זו הבעת דעה לגיטימית. אבל אני מבין שבהתדיינות איתך כל ביקורת על הרשימה המשותפת הקדושה היא הבעת דעה אדנותית ויהירה. אז אני מבין שלפי אותו היגיון אסור לך לבקר את נתניהו, משום שאם הוא נבחר פעם אחרי פעם הוא יודע מה העם הזה צריך יותר טוב ממך והמדיניות שלו נכונה.
צר לי, מי שיהיר פה זה אתה.

נ.ב.
פרס לא הקדוש שלי. אבל אפשר להתנהג כמו בן אדם גם כשמישהו שהוא לא קדוש מת ולא לפצוח במסע מחאות והתרסות. אבל כנראה שלאביר זכויות האדם שלא מוכן להגיד שהוא תומך בנישואים חד מיניים ושבמפלגה שלו יש פוליגמיים זה קצת קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
1. אני מצפה ממנהיגםי ליותר. אבלעודה הוא לא מנהיג. סתם פוליטיקאי קטנטן.
2. אני מביע את דעתי. וכן, זכותי המלאה לחשוב שהם גורמים נזק לציבור שלהם. כמו שאני חושב שנתניהו גורם נזק עצום למדינה. זו לא עמדה אדנותית, זו הבעת דעה לגיטימית. אבל אני מבין שבהתדיינות איתך כל ביקורת על הרשימה המשותפת הקדושה היא הבעת דעה אדנותית ויהירה. אז אני מבין שלפי אותו היגיון אסור לך לבקר את נתניהו, משום שאם הוא נבחר פעם אחרי פעם הוא יודע מה העם הזה צריך יותר טוב ממך והמדיניות שלו נכונה.

נ.ב.
פרס לא הקדוש שלי. אבל אפשר להתנהג כמו בן אדם גם כשמישהו שהוא לא קדוש מת ולא לפצוח במסע מחאות והתרסות. אבל כנראה שלאביר זכויות האדם שלא מוכן להגיד שהוא תומך בנישואים חד מיניים ושבמפלגה שלו יש פוליגמיים זה קצת קשה.

1. הבנתי, ערבי שלא מקבל את דעתך משונמך בין רגע מדרגת מנהיג לדרגת פוליטקאי קטנטן.
2. אתה לא מביע את דעתך, אתה מסביר להם (למנהיגי הציבור ולציבור עצמו) שאתה יודע יותר טוב מהם מה טוב להם.
אתה יכול לבקר אותו, כמובן, אבל בשביל זה אתה צריך להבין את ההקשר שבתוכו הוא פועל ולהתייחס אליו.
לגבי הסיפור עם ביבי, כמה נקודות:
א. גם ביקורת על ביבי היא מוצדקת, אבל ביקורת מסוג "אם הם רק היו מבינים מה טוב להם ולא הולכים אחריו כמו עוורים", "למה הם שוב ושוב מצביעים למי דופק אותם?" וכו' וכו' לא תועיל לך בכלום (ממני, אגב, לא שמעת משפטים כאלה, רק מאנשי השמאל-מרכז פה).
ב. דומני שכולנו פה אזרחי ישראל, ושביבי הוא ראש הממשלה של כולנו, ועל כן כולנו רשאים לבקר אותו באותה מידה.
עודה, לעומת זאת, הוא לא הנציג שלך, לא מייצג אותך ולא מתיימר לייצג אותך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אדום נחמד כתב:

מה כל כך מסובך היה לעודה להשיב לשאלה במילים הבאות: "כן, אני תומך בנישואים חד מיניים"?
מה הייתה משיבה זהבה גלאון אילו הייתה נשאלת את אותה שאלה?

הכל טוב, אבל אתה טענת שהם יתנגדו לחוקים למען זכויות אדם, ובפרט להטבים. במקרה הטוב התבלבלת, והמקרה הרע שיקרת. כך או כך, ההתעקשות לא לחזור בך מעידה בעיקר עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:02 
teknoboy כתב:
purvis short כתב:
1. אני מצפה ממנהיגםי ליותר. אבלעודה הוא לא מנהיג. סתם פוליטיקאי קטנטן.

נ.ב.

1. הבנתי, ערבי שלא מקבל את דעתך משונמך בין רגע מדרגת מנהיג לדרגת פוליטקאי קטנטן.
2. אתה לא מביע את דעתך, אתה מסביר להם (למנהיגי הציבור ולציבור עצמו) שאתה יודע יותר טוב מהם מה טוב להם.
אתה יכול לבקר אותו, כמובן, אבל בשביל זה אתה צריך להבין את ההקשר שבתוכו הוא פועל ולהתייחס אליו.
לגבי הסיפור עם ביבי, כמה נקודות:
א. גם ביקורת על ביבי היא מוצדקת, אבל ביקורת מסוג "אם הם רק היו מבינים מה טוב להם ולא הולכים אחריו כמו עוורים", "למה הם שוב ושוב מצביעים למי דופק אותם?" וכו' וכו' לא תועיל לך בכלום (ממני, אגב, לא שמעת משפטים כאלה, רק מאנשי השמאל-מרכז פה).
ב. דומני שכולנו פה אזרחי ישראל, ושביבי הוא ראש הממשלה של כולנו, ועל כן כולנו רשאים לבקר אותו באותה מידה.
עודה, לעומת זאת, הוא לא הנציג שלך, לא מייצג אותך ולא מתיימר לייצג אותך.

1. אדם שלא מקבל את דעתי - זו זכותו המלאה. יהודי או ערבי. עודה, לטעמי, פוליטיקאי קטן לא בגלל זה. אלא בגלל התנהלותו בלא מעט סוגיות, התבטאויותיו המתחמקות ואי ההגעה של להלוויה של פרס. זו דעתי. פוליטיקאי קטנטן.
2. אני מביע את דעתי. זה שאתה מפרש את זה אחרת זו זכותך המלאה. אני אמשיך לבקר את מי שאני רוצה למרות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:03 
עייפתי מלקרוא את ההודעות שלכם
אין אתם הכי גדולים הכי טובים יודעים יותר טוב מכולם ואסור לחשוב אחרת ממכם
אני בטוח שתגיעו רחוק מאוד עם הגישה שלכם, למעשה כבר עכשיו רואים כמה רחוק הגעתם איתה
רק שתדעו שלפעמים המלך הוא ערום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אני בטוח שתגיעו רחוק מאוד עם הגישה שלכם, למעשה כבר עכשיו רואים כמה רחוק הגעתם איתה

אתה מדבר על אלה שיודעים יותר טוב מהערבים מה טוב בשבילם, נכון? :SMOKE:

פרוויס, אנחנו כבר חוזרים על עצמנו. בוא נפסיק לחפור לכולם עם התקליטים השחוקים שלנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:10 
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:

אתה מדבר על אלה שיודעים יותר טוב מהערבים מה טוב בשבילם, נכון? :SMOKE:

פרוויס, אנחנו כבר חוזרים על עצמנו. בוא נפסיק לחפור לכולם עם התקליטים השחוקים שלנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

לא הבנתי.. מישהו אסר על דעות אחרות? או שעצם הויכוח בעייתי בעיניך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 13:54 
לא נותר לי אלא להסכים עם המשתמש סימרוטיץ'.
כבר 3 ימים שהמדינה רותחת כי חבר הכנסת עודה העז להביע עמדה שנמצאת מחוץ לשורטליסט הדעות של הציונות, והשמאל הציוני be like "איך הוא מעז לא לבנות גשרים ולהוקיר את פועלו של רודף השלום הגדול, העצום והנצחי פרס?"
אז כן, קצת פלורליזם לא היה מזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
זה באמת באמת באמת בלתי נתפש כמה מתעסקים בעודה.

לא חשבתי שיש משהו יותר מוגזם מפסטיבלים בישראל (ניצחון של מכבי או מוות של מישהו, די דומה ולא משנה),
אבל הנה משהו הצליח להתעלות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

לא חשבתי שיש משהו יותר מוגזם מפסטיבלים בישראל (ניצחון של מכבי או מוות של מישהו, די דומה ולא משנה),

כולם כל כך עסוקים בעודה ולאף אחד לא אכפת שאבו מאזן טרח ובא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
KingAlpaca כתב:

למה אתה סתם מלכלך?
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
KingAlpaca כתב:

שרה הזמינה אותו בלבביות לבקר אצלם בבית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
יורם כתב:
teknoboy כתב:
3. אני מבין שאתה מכיר את הציבור הערבי ואת האינטרסים והרצונות שלו יותר ממי שקיבלו למעלה משמונים אחוז מקולות המצביעים שם. יפה לך. שקלת להפוך את זה לקריירה?
אז אני מבין שאין לך דעה חיובית במיוחד על כל מיני קלינטונים ואובמות שחושבים שהם מכירים את הציבור הישראלי ואת האנטרסים והרצונות שלו יותר ממי שאזרחי ישראל בחרו בו לראש ממשלתם כבר 3 פעמים ברציפות, נכון?
עד כמה שזכור לי ביבי אינו אזרח ממדרגה שנייה בארצות הברית, ולא עומד בראש מפלגה שמייצגת מיעוט של כעשרים אחוז מהאוכלוסייה האמריקאית שמופלה לרעה על רקע של סכסוך לאומי ודתי, כך שהאנלוגיה מופרכת מיסודה (מדינאים אומרים לפעמים מה דעתם על מדינאים אחרים ומדיניותם. לבוא בטענות על כך שהמקופח לא משתתף באבלו של המקפח זה משהו קצת אחר).
ואיך כל מה שאתה כותב כאן קשור למה שכתבתי או ציטטתי? כתבתי שמעמד היהודים והערבים בארץ זהה? שהמצב בארץ הוא כמו בארה"ב? אתה הבאת פה טיעון שאומר, אם הבנתי נכון, שהעובדה שעודה קיבל בבחירות מעל 80 אחוז מקולות המצביעים הערבים מראה שהוא יודע יותר טוב מפרביס מה טוב לציבור הערבי. אני טוען שזה טיעון ריק מתוכן, וכשם שהבחירות החוזרות ונשנות בנתניהו לא מוכיחות שהוא יודע מה טוב לאזרחי ישראל, גם האחוזים שמפלגתו של עודה קיבלה לא מראים כלום. אל תשכח גם שנתניהו קיבל מנדט מחדש על סמך הרקורד שלו כראש ממשלה, וה-80 אחוז הגיעו לפני שעודה בילה יום אחד בכנסת.
אם אתה חושב שאני טועה, תסביר לי בבקשה איך אחוזי הצבעה שמפלגתו של מישהו קיבלה לפני שהוא היה חבר-כנסת מראים כמה הוא מבין מה טוב לציבור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
קלאסי.
אתה לא בא להלוויה - בוגד.
אתה בא להלוויה - רוצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
teknoboy כתב:
יורם כתב:
teknoboy כתב:
3. אני מבין שאתה מכיר את הציבור הערבי ואת האינטרסים והרצונות שלו יותר ממי שקיבלו למעלה משמונים אחוז מקולות המצביעים שם. יפה לך. שקלת להפוך את זה לקריירה?
אז אני מבין שאין לך דעה חיובית במיוחד על כל מיני קלינטונים ואובמות שחושבים שהם מכירים את הציבור הישראלי ואת האנטרסים והרצונות שלו יותר ממי שאזרחי ישראל בחרו בו לראש ממשלתם כבר 3 פעמים ברציפות, נכון?
עד כמה שזכור לי ביבי אינו אזרח ממדרגה שנייה בארצות הברית, ולא עומד בראש מפלגה שמייצגת מיעוט של כעשרים אחוז מהאוכלוסייה האמריקאית שמופלה לרעה על רקע של סכסוך לאומי ודתי, כך שהאנלוגיה מופרכת מיסודה (מדינאים אומרים לפעמים מה דעתם על מדינאים אחרים ומדיניותם. לבוא בטענות על כך שהמקופח לא משתתף באבלו של המקפח זה משהו קצת אחר).
ואיך כל מה שאתה כותב כאן קשור למה שכתבתי או ציטטתי? כתבתי שמעמד היהודים והערבים בארץ זהה? שהמצב בארץ הוא כמו בארה"ב? אתה הבאת פה טיעון שאומר, אם הבנתי נכון, שהעובדה שעודה קיבל בבחירות מעל 80 אחוז מקולות המצביעים הערבים מראה שהוא יודע יותר טוב מפרביס מה טוב לציבור הערבי. אני טוען שזה טיעון ריק מתוכן, וכשם שהבחירות החוזרות ונשנות בנתניהו לא מוכיחות שהוא יודע מה טוב לאזרחי ישראל, גם האחוזים שמפלגתו של עודה קיבלה לא מראים כלום. אל תשכח גם שנתניהו קיבל מנדט מחדש על סמך הרקורד שלו כראש ממשלה, וה-80 אחוז הגיעו לפני שעודה בילה יום אחד בכנסת.
אם אתה חושב שאני טועה, תסביר לי בבקשה איך אחוזי הצבעה שמפלגתו של מישהו קיבלה לפני שהוא היה חבר-כנסת מראים כמה הוא מבין מה טוב לציבור שלו.

זה לא מה שכתבתי. כתבתי שאחוזי ההצבעה מראים שציבור הבוחרים חושב כך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
איימן עודה, יתר חברי הסיעה שלו, יתר חברי הרשימה, והיועצים של כל הנ"ל לא יודעים מה המצביעים של הרשימה המשותפת רוצים.
המשתמש יורם מפורום שדים יודע מה המצביעים של הרשימה המשותפת רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: