תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפני שבת
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 16:01 
אין פה סתירה.
הפערים הם לא 5 שערים, ראינו את זה אפילו במשחק עצמו.
אבל כן צריך להיות ריאלים ולדעת שזו בכל זאת תוצאה אפשרית בתקופה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:05 
RedFox כתב:
סימרוטיץ כתב:
אבירמוס כתב:
אם מוכרחים לעודד אז עם הגב למגרש.
בוז גדול.
בית קברות שקט. דממה .
קללות לגוטמן השפן
אני אישי בא לפרוק את כל החרא שבוע הזה

אז עדיף שלא תגיע
לפעמים צריך לדעת גם מתי לסתום את הפה
לפעמים גם שתיקה יכולה להיות רועמת

אתה צודק, לכן אם אתה מתכנן להגיע ולעודד אז עדיף שתשב בבית.

לקרוא אתה יודע?
ראית שאני בא לעודד?
להדגיש לך את המילים לסתום את הפה ושתיקה? או שתסתדר לבד?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
[quote]אני חושב שכדי להתחיל להתאושש מהטראומה של ראשון, צריך להתחיל ביחד - אוהדים ושחקנים, להרים את הראש. אני באמת לא רואה מה בוז לשחקנים ישרת חוץ מפריקת עצבים על אנשים שרצו לנצח במשחק הזה בדיוק כמונו. אולי הם לא מבינים עד כמה זה כואב, אבל הם גם לא אוהדי הפועל עשרות שנים והתפקיד שלהם הוא לא להזדהות איתנו באופן מוחלט אלא לשחק כדורגל. אני ממש לא הולך להפריע להם לשחק, פשוט כי אני לא מבין איזה אינטרס שלי כאוהד זה ישרת. זה יעזור לקבוצה? זה יצנע בהכרח תבוסה בדרבי הבא? לא, זה אולי יעזור לי לשחרר כעסים ובדרך יגמור לקבוצה שלי את העונה. בחישוב מהיר של עלות תועלת שריקות מיותרות לגמרי מחר.

ולא, אני לא רוצה להיות כמו הכדורסל, אבל יש משמעות לזה שהם מביאים עוד ועוד שחקנים במיליוני יורו ואנחנו צריכים להקיז דם בשביל לשמור על שחקן שלנו ששווה משהו כל פעם מחדש.
אם יש משהו ללמוד מהכדורסל זה אורך רוח אחרי הפסד, סבלנות והתמדה מול מי שמעוניין להביס אותך. יש מספיק אוהדי מכבי שישרקו להפועל בוז, לא צריך גם אוהדי הפועל שיעשו את זה.[/quote]

:ROSE:
לך ולכל אוהדי הפועל לא יתן כלום לשרוק בוז.
לחבורת המטנפים הסדרתיים זה יכול לתת עוד חודש של ביקורת רצחנית על כל העולם ואשתו, או בקיצור מוי כיף.
לאנשים האלה אין הנאה גדולה יותר בחיים מאשר לקרוא את טורי הביקורת הקטלנית של עצמם. לשגיא כהן ולרון קופמן לפחות משלמים על הפה הגדול שלהם, מה יוצא לאנשים שעושים את זה בהתנדבות, ועוד על הקבוצה שהם כביכול אוהדים? לא מצאתי את התשובה לזה עדיין, אבל זה כפי הנראה בתחום הפסיכיאטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:27 
הקהל הזה,וכתבתי את זה פה,צריך לקבל מדליה נשיאותית מארגון האוהדים בינלאומי הדמיוני,על הדבקות שלו בקבוצה ב4 השנים האחרונות.ואנשים פה עוד מעזים לבוא אליו בתלונות ורוצים עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 17:30 
שכל אחד יעשה מה שמתאים לו, אני בא מחר בייחוד בשביל לצעוק שניקוליץ׳ יוריד את הסרט קפטן מהיד ושערימת האנשים שמשוטטת באדום יתחילו להתעורר.
דרך אגב מחצית ראשונה הפועל נלחמה, אבל מה שקרה אחרי הגול השני זה לא מלחמה ולא כלום, זו התפרקות טוטאלית של חבורת לוזרים חסרי אופי, שאני לא מוכן לקבל.
אתה לא יכול לבוא כל שבת לצעוק פאק מ*בי, ללכת לשדה תעופה לקבל פנים של זר חדש בצעקות על כמה חשוב לנו הדרבי ואז שבוע אחרי ההפסד הכי גדול ב-40 שנה להמשיך להתנהג כרגיל. שקט, בוז, קללות, הכל מותר בשביל להבהיר לאנשים המשוטטים באדום שמה שקרה במשחק האחרון לא מקובל עלינו בשום צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 18:06 
jonati כתב:
שכל אחד יעשה מה שמתאים לו, אני בא מחר בייחוד בשביל לצעוק שניקוליץ׳ יוריד את הסרט קפטן מהיד ושערימת האנשים שמשוטטת באדום יתחילו להתעורר.
דרך אגב מחצית ראשונה הפועל נלחמה, אבל מה שקרה אחרי הגול השני זה לא מלחמה ולא כלום, זו התפרקות טוטאלית של חבורת לוזרים חסרי אופי, שאני לא מוכן לקבל.
אתה לא יכול לבוא כל שבת לצעוק פאק מ*בי, ללכת לשדה תעופה לקבל פנים של זר חדש בצעקות על כמה חשוב לנו הדרבי ואז שבוע אחרי ההפסד הכי גדול ב-40 שנה להמשיך להתנהג כרגיל. שקט, בוז, קללות, הכל מותר בשביל להבהיר לאנשים המשוטטים באדום שמה שקרה במשחק האחרון לא מקובל עלינו בשום צורה.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 21:20 
Adom Bdam כתב:
יש סיבה שלמרות שבכל העונות האחרונות הפערים היו בערך כאלה רק פעם אחת התקרבנו לחמש ועוד פעם אחת שהגענו לשם.
בשני המקרים מדובר במאמנים מפגרים שזלזלו בדרבי וחשבו שהם יכולים לנצח התקפי ובלי הערכות מיוחדת, במקרה השני האשמה גם על אלי גוטמן שידע שזה הולך להיות ככה ולא עשה כלום כדי למנוע את זה חוץ מלברוח.

איזה שטויות.
אפשר לחשוב שלא ראינו את ריאל פעמיים חוטפת תבוסות הסטוריות מברצלונה, את גרמניה משפילה את ברזיל בחצי גמר המונדיאל ואפילו את המחלה דוחפת שש חתיכות לב"ש בגמר גביע.
כדורגל זה משחק די רנדומלי בסופו של דבר, הרבה יותר מענפי ספורט אחרים, ותוצאות כאלו יכולות להגיע גם במעמדים יוקרתיים.
אז כן, הרבה פעמים האווירה שמתלווה למשחק כזה גורמת לשחקנים להוציא מעצמם קצת יותר, אבל באופן כללי כשפערי הרמות כל כך גדולים והמאמן שלך מפקיר אותך כמה ימים לפני, זה יותר מסביר שדבר כזה יקרה.

ודרך אגב, אני מגיע לעודד. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 21:38 
jonati כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 22:52 
הוקיץ' כתב:
Adom Bdam כתב:
יש סיבה שלמרות שבכל העונות האחרונות הפערים היו בערך כאלה רק פעם אחת התקרבנו לחמש ועוד פעם אחת שהגענו לשם.
בשני המקרים מדובר במאמנים מפגרים שזלזלו בדרבי וחשבו שהם יכולים לנצח התקפי ובלי הערכות מיוחדת, במקרה השני האשמה גם על אלי גוטמן שידע שזה הולך להיות ככה ולא עשה כלום כדי למנוע את זה חוץ מלברוח.

איזה שטויות.
אפשר לחשוב שלא ראינו את ריאל פעמיים חוטפת תבוסות הסטוריות מברצלונה, את גרמניה משפילה את ברזיל בחצי גמר המונדיאל ואפילו את המחלה דוחפת שש חתיכות לב"ש בגמר גביע.
כדורגל זה משחק די רנדומלי בסופו של דבר, הרבה יותר מענפי ספורט אחרים, ותוצאות כאלו יכולות להגיע גם במעמדים יוקרתיים.
אז כן, הרבה פעמים האווירה שמתלווה למשחק כזה גורמת לשחקנים להוציא מעצמם קצת יותר, אבל באופן כללי כשפערי הרמות כל כך גדולים והמאמן שלך מפקיר אותך כמה ימים לפני, זה יותר מסביר שדבר כזה יקרה.

ודרך אגב, אני מגיע לעודד. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
סימרוטיץ כתב:
אבירמוס כתב:
אם מוכרחים לעודד אז עם הגב למגרש.
בוז גדול.
בית קברות שקט. דממה .
קללות לגוטמן השפן
אני אישי בא לפרוק את כל החרא שבוע הזה

אז עדיף שלא תגיע
לפעמים צריך לדעת גם מתי לסתום את הפה
לפעמים גם שתיקה יכולה להיות רועמת

אתה צודק, לכן אם אתה מתכנן להגיע ולעודד אז עדיף שתשב בבית.

איזה גבר אתה, אני מבין שחוץ מלהיות סקאוט עם יכולות על אנושיות לדעת בדיעבד איזה שחקנים לא מתאימים אתה גם יודע לעקוץ, בחור מוכשר אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: