[quote]אני חושב שכדי להתחיל להתאושש מהטראומה של ראשון, צריך להתחיל ביחד - אוהדים ושחקנים, להרים את הראש. אני באמת לא רואה מה בוז לשחקנים ישרת חוץ מפריקת עצבים על אנשים שרצו לנצח במשחק הזה בדיוק כמונו. אולי הם לא מבינים עד כמה זה כואב, אבל הם גם לא אוהדי הפועל עשרות שנים והתפקיד שלהם הוא לא להזדהות איתנו באופן מוחלט אלא לשחק כדורגל. אני ממש לא הולך להפריע להם לשחק, פשוט כי אני לא מבין איזה אינטרס שלי כאוהד זה ישרת. זה יעזור לקבוצה? זה יצנע בהכרח תבוסה בדרבי הבא? לא, זה אולי יעזור לי לשחרר כעסים ובדרך יגמור לקבוצה שלי את העונה. בחישוב מהיר של עלות תועלת שריקות מיותרות לגמרי מחר.
ולא, אני לא רוצה להיות כמו הכדורסל, אבל יש משמעות לזה שהם מביאים עוד ועוד שחקנים במיליוני יורו ואנחנו צריכים להקיז דם בשביל לשמור על שחקן שלנו ששווה משהו כל פעם מחדש.
אם יש משהו ללמוד מהכדורסל זה אורך רוח אחרי הפסד, סבלנות והתמדה מול מי שמעוניין להביס אותך. יש מספיק אוהדי מכבי שישרקו להפועל בוז, לא צריך גם אוהדי הפועל שיעשו את זה.[/quote]
לך ולכל אוהדי הפועל לא יתן כלום לשרוק בוז.
לחבורת המטנפים הסדרתיים זה יכול לתת עוד חודש של ביקורת רצחנית על כל העולם ואשתו, או בקיצור מוי כיף.
לאנשים האלה אין הנאה גדולה יותר בחיים מאשר לקרוא את טורי הביקורת הקטלנית של עצמם. לשגיא כהן ולרון קופמן לפחות משלמים על הפה הגדול שלהם, מה יוצא לאנשים שעושים את זה בהתנדבות, ועוד על הקבוצה שהם כביכול אוהדים? לא מצאתי את התשובה לזה עדיין, אבל זה כפי הנראה בתחום הפסיכיאטרי.