תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 12:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 374 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיא לוזון מאמן הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 17:52 
ברונו, איך הצלחת לכתוב כל כך הרבה ולפספס את הנקודה בצורה כל כך קיצונית?
אתה לא מבין שכבירי היה רק דוגמא בתרגיל המחשבתי הזה למנהל שהוא לא המאמן? שאלת אותי מה הבעיה שגוטמן זז הצידה כי הקבוצה צריכה שינוי, אז עניתי לך מה הבעיה על ידי ניתוק בין גוטמן כמנהל מקצועי לגוטמן כמאמן.
אוקיי ננסה שוב - אם אלונה ברקת היתה מפטרת את אלי גוטמן אחרי 4 משחקים בנסיבות דומות וממנה במקומו את גיא לוזון. זה היה מהלך נכון כי הקבוצה צריכה שינוי מקצועי? האם היית רץ להגן עליה בטענה שהקבוצה צריכה שינוי ומה בכלל הבעיה שלי?
אם התשובה היא לא, אז גם המצב הנוכחי לא נכון. זהו, זה הכל. בשורה התחתונה גוטמן החליף לקבוצה מאמן במחזור 4, והוא החליף לקבוצה מאמן כמו אלי גוטמן במאמן כמו גיא לוזון. זה מהלך בעייתי מכל הבחינות, וההסברים שגוטמן נתן רק גרמו לי להיות יותר מודאג ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
מני ויצמן זה בן אדם אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 19:40 
Fez כתב:
ברונו, איך הצלחת לכתוב כל כך הרבה ולפספס את הנקודה בצורה כל כך קיצונית?
אתה לא מבין שכבירי היה רק דוגמא בתרגיל המחשבתי הזה למנהל שהוא לא המאמן? שאלת אותי מה הבעיה שגוטמן זז הצידה כי הקבוצה צריכה שינוי, אז עניתי לך מה הבעיה על ידי ניתוק בין גוטמן כמנהל מקצועי לגוטמן כמאמן.
אוקיי ננסה שוב - אם אלונה ברקת היתה מפטרת את אלי גוטמן אחרי 4 משחקים בנסיבות דומות וממנה במקומו את גיא לוזון. זה היה מהלך נכון כי הקבוצה צריכה שינוי מקצועי? האם היית רץ להגן עליה בטענה שהקבוצה צריכה שינוי ומה בכלל הבעיה שלי?
אם התשובה היא לא, אז גם המצב הנוכחי לא נכון. זהו, זה הכל. בשורה התחתונה גוטמן החליף לקבוצה מאמן במחזור 4, והוא החליף לקבוצה מאמן כמו אלי גוטמן במאמן כמו גיא לוזון. זה מהלך בעייתי מכל הבחינות, וההסברים שגוטמן נתן רק גרמו לי להיות יותר מודאג ממנו.

אתה מפספס אותי ידידי
גם אני מודאג ממנו לכן אני מעדיף שמישהו אחר
יהיה על הקווים.
אל תחפש מינהל תקין בהפועל אנחנו לא קרובים לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 21:19 
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.
יש מאמן החליט להתקפל כי לא הולך. אם הוא יהיה מנג'ר או יישב בבית זה פחות מעניין אותי.
אני יודע שאלי גוטמן כן רוצה לאמן. אני יודע שאם מחר יתנו לאלי גוטמן לאמן את מכבי ת"א/מכבי חיפה/הפועל ב"ש הוא יילך לשם ויישאר, גם אם הוא יפתח רע את העונה.

הבעיה היא לא אלי גוטמן, והבעיה היא ממש לא הכוח שנתנו לאלי גוטמן. הבעיה היחידה היא הפער העצום שנפער בין המותג שנקרא הפועל ת"א לבין המשאבים שיש למועדון הפועל ת"א. לי כאוהד נמאס. נמאס לשמוע על הגרעון המתמשך וכל הזבל הזה. זה פשוט לא מעניין אותי. אני רוצה קבוצה חזקה, הכי חזקה שיש. לא מקובל עלי שהפועל ת"א תחתים את השאריות של הגדולות. הבעלים לא יכול לגרום לזה לקרות? שילך הביתה.

סלח לי, אבל זה שטויות.
אין לך שום דרך לדעת אתה שאתה "יודע" ולמען האמת העובדות די מצביעות להיפך.
אם לגוטמן היה כל כך רע עם היעדר המשאבים הוא יכל לעזוב בקיץ. היעדר המשאבים נחת עליו כרעם ביום בהיר?
אגב היעדר משאבים, גוטמן החתים בקיץ זרים כמו סימיץ' וגורובסוב, ישראלים כמו עזרא, דגני וידין והארכות חוזה לניקוליץ' ושוינפלד. תראה לי עוד קבוצת מרכז טבלה עם שחקנים שמרוויחים את הסכומים האלה. הבעיה שלו לא הייתה היעדר משאבים, הבעיה שלו הייתה ניצול עלוב של המשאבים האלה.
ואני באמת לא מבין איך אפשר להגיד שהכוח שנתנו לגוטמן הוא לא בעיה. בן אדם עושה עבודה לא טובה אבל הוא לא רוצה ללכלך לעצמו את המוניטין, אז הוא מעביר את עצמו לעמדת המנג'ר ומוצא מאמן שעיר לעזאזל. זה לא נראה לך בעייתי? באמת?

ואם גוטמן כל כך היה רוצה להיות "מנהל מקצועי" הוא היה עושה את זה בקיץ, לא?
להחתים שחקנים חופשיים זה רחוק מלהיות משאבים שמתאימים להתמודד על האליפות בארץ. נגמרו הימים האלה.
אם אין לנו בעלים שמעמיד תקציב של 70 מיליון שקל בעונה אתה יכול לדבר ללמפה. גוטמן קלט לאן זה הולך ועשה ויברח (כן, נכון שהוא נפל עם חלק מהרכש וזה עזר לו). אני בכל אופן לא מאשים אותו.

איפה כתבתי שהוא רוצה להיות מנהל מקצועי? אין לי מושג מה הוא רוצה להיות, מה שדי ברור זה שהוא ברח כדי לא להתמודד עם העבודה המחורבנת שהוא עשה.
להגיד שהוא פתאום קלט לאן זה הולך זה מגוחך. הוא ידע מה התקציב, הוא ידע איזה שחקנים הוא מביא ואיזה שחקנים הוא לא מביא. הדבר היחיד שהשתנה זה שהוא פתאום הבין שהוא עשה עבודה מחורבנת כי אחרי ארבעה מחזורים אנחנו נראים כמו כלום.
ומצטער, אבל הגישה הזאת של "אם לכבירי אין 70 מיליון שקל לזרוק על הקבוצה אז שילך הביתה" זאת גישה ילדותית ואין לי טעם לענות לה. זה בערך כמו להגיד שלהפועל אין זכות קיום אם היא לא מתמודדת על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 05:27 
סמל אישי של המשתמש
מריו האדום כתב:

viewtopic.php?f=5&t=114336&p=2218707

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 07:05 
הזיקנה, או שמא המחלה, נפלה על גוטמן במפתיע.
אם הפועל היתה משחקת כמו ששיחקה בחודשים האחרונים בעונה שעברה עם כיוונן של סימיץ' והאחרים, אף אחד לא היה פוצה מילה. היינו מתמודדים על אירופה.

כל אחד והזיקנה שלו.
ונגר הפסיק לאיים על תארים.
מגע הקסם של שחר נהפך לפני שנים למגע הזבל.
השריף הפסיק לשלוף אחרי התאקל עם בניון.

זיקנה זה לא גיל, זיקנה זה לא מראה. זיקנה זו התרופפות אנרגטית.
לפעמים זו התרוקנות אחרי שיא, כמו שגם שרף הפסיק להיות מאמן אחרי הנבחרת. אז גוטמן משך עוד כמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 07:13 
נגמר לתמיד גוטמן-מאמן.
הבעיה שלנו היא איך גוטמן-מנג'ר.

לא נראה לי טוב.
בזרים גוטמן לא כוכב.
הכוכבות שלו ברצינות האימון ובטיפוח שחקנים עלולה להתפוגג. אם יהפוך אותנו לאירופה (כמו אימוני מכבי), הכל שווה. וזה הסיכוי העיקרי שיתרום.
אם יתעלה על עצמו ויעמיק גם בסקאוטריות חו"ל (כולל קשר עם סוכנים חדשים שווים ורצינות גם בגילאי הנוער), חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 08:11 
אם יעבוד גוטמן בתור מנג'ר, אז יעבוד.
לא יעבוד אז לא יעבוד.
אני לא הייתי פוסל את זה כ"כ מהר.

חבל שהתקווה שלנו שגוטמן של הדאבל יחזור להיות מאמן הפועל התבדתה, אבל זה כבר עבר.
בכל מקרה, עצבן אותי לשמוע שהוא נתן עצות, או יותר נכון "עצות טובות" לטפיל הקירח. מה אתה מנסה לעזור לו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
אין בעיה שהוא עזר לו בתפקידו כמאמן נבחרת ישראל. יש בעיה גדולה שהוא מנפנף בזה בתפקידו כמנג'ר הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 10:00 
גם במה כבר יש לנפנף? בטיפים ועצות שסידרו את יצחקי, סה בן ובסט לכל החיים?
עצות איזה אימוג'ים לשלוח ומתי לורמוט בוואטסאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2016, 11:32 
בסדר אז אמר, כל המסיבות עתונאים האלה קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 11:19 
לירון האדום כתב:
אדום תלאביבי כתב:
לירון האדום כתב:
כלכלית אנחנו לא נפגעים.
מקצועית ? גוטמן הבין שהוא נכשל ושכנראה זה לא זה.
לוזון? ימים יגידו...

דרך אגב האם היה בהפועל או בקבוצה אחרת מקרה של מאמן כושל
שחזר לקדנציה שניה ? והצליח?

מדהים אותי שעדיין יש מי שקונה את הסיפור הזה של "כלכלית אנחנו לא נפגעים".

הפועל תשלם מחר בבוקר לגיא לוזון כסף, במקום כסף שהייתה אמורה לשלם לגוטמן? מה מונע מגוטמן לתבוע בסיום דרכו את הפועל (כמו כל מאמן שעזב את הפועל בשנים האחרונות)? אתה באמת חושב שהוא חתום על כתב ויתור שמכסה את הפועל במאה אחוז? ושכתב הויתור הזה יחזיק מים בבית הדין לעבודה (או מול בורר) כשגוטמן יוכיח בקלות שגם את הכסף שהוא לא ויתר עליו בשום אופן, לא שילמו לו בזמן (או בכלל)?

ובהנחה הסבירה שגם גיא לוזון לא יקבל כסף בזמן, האם מצבנו לא נפגע מעצם זה שיש לנו עכשיו עוד התחייבויות שאנחנו לא עומדים בהן, כלפי גורם נוסף? אנחנו לא נפגעים מזה שיש עוד גורם שביום מן הימים יתבע אותנו ויצטרף לרשימת הנושים? ומה הסיכוי שכל המהלך הזה נעשה בלי תמיכה (פיננסית? אחרת?) של הדודים של גיא? ברגע שלא ישלמו לו משכורת בזמן, הדודים שלו לא ישימו רגל בדלת של הבית זונות הזה שנקרא "הפועל רגל"?

וכל זה עוד לפני שדיברנו על זה שמביאים עוזר מאמן חדש ומפטרים עוזר מאמן קיים. גם זה בחינם?

כן כן כן וכן.
אני בטוח שגוטמן שמצוי ביחסים טובים עם כבירי ועם ויצמן ויתר על החלק שלו בשכר בשביל לוזון.
אני מאמין שהוא גם חתום על זה, אני גם מאמין שגוטמן לא אחד שלא יעמוד במילה שלו, בעיקר כשמדובר בהפועל
ובכבירי וויצמן.
אני בטוח שלוזון יקבל את השכר שלו והוא גם חתום רק עד סוף העונה.
אם יחליפו את וואליד אני מאמין שבמקרה כזה לא מדובר על סכומים גדולים, וואלד יוותר על חלק
וזה יקוזז מהשכר של נמני או עוזר אחר.
וואליד גם ככה לא מתפרנס מהכדורגל ולא נראה לי שהוא ירצה להיות מאמן ראשי מתישהו.
יש הרבה דברים לא טובים בהפועל גם מקצועית וגם כלכלית אבל לא צריך לכתוב דברים באוטומט

זה היה ב 21.9.
אנחנו היום ב 9.10.
אתה עדיין בטוח שגוטמן חתום על כתב ויתור, ושהוא לא יתבע את הפועל, ושיש לו מילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 12:52 
התשובה היא כן.
אני גם לא מאמין שהפרסומים האלו נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2016, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
מריו האדום כתב:

viewtopic.php?f=5&t=114336&p=2218707

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 374 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: