אדום תלאביבי כתב:
לירון האדום כתב:
כלכלית אנחנו לא נפגעים.
מקצועית ? גוטמן הבין שהוא נכשל ושכנראה זה לא זה.
לוזון? ימים יגידו...
דרך אגב האם היה בהפועל או בקבוצה אחרת מקרה של מאמן כושל
שחזר לקדנציה שניה ? והצליח?
מדהים אותי שעדיין יש מי שקונה את הסיפור הזה של "כלכלית אנחנו לא נפגעים".
הפועל תשלם מחר בבוקר לגיא לוזון כסף, במקום כסף שהייתה אמורה לשלם לגוטמן? מה מונע מגוטמן לתבוע בסיום דרכו את הפועל (כמו כל מאמן שעזב את הפועל בשנים האחרונות)? אתה באמת חושב שהוא חתום על כתב ויתור שמכסה את הפועל במאה אחוז? ושכתב הויתור הזה יחזיק מים בבית הדין לעבודה (או מול בורר) כשגוטמן יוכיח בקלות שגם את הכסף שהוא לא ויתר עליו בשום אופן, לא שילמו לו בזמן (או בכלל)?
ובהנחה הסבירה שגם גיא לוזון לא יקבל כסף בזמן, האם מצבנו לא נפגע מעצם זה שיש לנו עכשיו עוד התחייבויות שאנחנו לא עומדים בהן, כלפי גורם נוסף? אנחנו לא נפגעים מזה שיש עוד גורם שביום מן הימים יתבע אותנו ויצטרף לרשימת הנושים? ומה הסיכוי שכל המהלך הזה נעשה בלי תמיכה (פיננסית? אחרת?) של הדודים של גיא? ברגע שלא ישלמו לו משכורת בזמן, הדודים שלו לא ישימו רגל בדלת של הבית זונות הזה שנקרא "הפועל רגל"?
וכל זה עוד לפני שדיברנו על זה שמביאים עוזר מאמן חדש ומפטרים עוזר מאמן קיים. גם זה בחינם?
כן כן כן וכן.
אני בטוח שגוטמן שמצוי ביחסים טובים עם כבירי ועם ויצמן ויתר על החלק שלו בשכר בשביל לוזון.
אני מאמין שהוא גם חתום על זה, אני גם מאמין שגוטמן לא אחד שלא יעמוד במילה שלו, בעיקר כשמדובר בהפועל
ובכבירי וויצמן.
אני בטוח שלוזון יקבל את השכר שלו והוא גם חתום רק עד סוף העונה.
אם יחליפו את וואליד אני מאמין שבמקרה כזה לא מדובר על סכומים גדולים, וואלד יוותר על חלק
וזה יקוזז מהשכר של נמני או עוזר אחר.
וואליד גם ככה לא מתפרנס מהכדורגל ולא נראה לי שהוא ירצה להיות מאמן ראשי מתישהו.
יש הרבה דברים לא טובים בהפועל גם מקצועית וגם כלכלית אבל לא צריך לכתוב דברים באוטומט
זה היה ב 21.9.
אנחנו היום ב 9.10.