Fez כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אני לא מבין למה אתם לוקחים את זה למקום של קבלת החלטות ומנהל תקין.
אלי גוטמן הבין שאין לו את הכלים להצליח בהפועל ת"א, והוא לא מוכן לדשדש בין מקום 3 בעונה פנטסטית לבין מקום 9 בעונה רעה. הוא מעדיף לשבת בבית ולחכות לג'וב באירופה או משבר אצל יענקלה.
אני לא רואה את גוטמן נשאר במערכת שלנו עוד הרבה זמן. אין לו מה לחפש כאן כמנהל מקצועי.
גוטמן הוא אחד המאמנים הכי טובים בישראל, וחבל לי מאוד שזה קרה. זה בעיקר מעיד על החזון שהוצג לו על ידי הבעלים (שלאף אחד אין מושג מי הוא). אם הוא היה יודע שיש כסף ויש משאבים, הוא היה נושך שפתיים וממשיך. כנראה שאין וזה לא מתאים לו, ואני גם יכול להבין אותו.
צר לי אבל אני פשוט לא מבין את ההודעות האלה. הן מנותקות מהסיטואציה.
אלי גוטמן היה "מבין" את מה שהוא "הבין" גם אם לא היתה לו את האפשרות לברוח לג'וב של מנהל מקצועי? הוא היה מתפטר לדעתך במחזור 4 ונפרד מחוזה העתק שלו?
אם התשובה היא לא, ואני בטוח שהתשובה היא לא, אז הבעיה היא גם בחוצפה של גוטמן וגם בתנאים שאפשרו לו לעשות מה-בראש-שלו. סה טו.
והוא בינתיים לא מחכה בבית לשום ג'וב אחר וגם לא הולך לקבל שום ג'וב אחר. אם כבר אז בתפקיד שלו כרגע יש לו הרבה פחות יכולת להשפיע במועדון בלי כסף מאשר בתור מאמן.
אתה אומר לא פרסונלית ואתה לוקח את זה הכי פרסונלי
סליחה יש לך בעל בית קוראים לו אמיר כבירי,כבירי נתן לגוטמן את המפתחות
ברמה המקצועית לנווט את המועדון הזה כראות עיניו.
החל כמנהל מקצועי,ירד לדשא והציל,בנה את הסגל לעונה הקרובה התחיל לאמן
ראה שהכיוון לא הולך פלוס אלוהים יודע מה שעובר עליו ברמה האישית וקיבל החלטה
שלטובת המועדון צריך מישהו אחר על הקווים.
כולנו טוב כמעט כולנו חשבנו במשך ארבעה מחזורים שמשהו לא עובד שם
ועכשיו שהוא מודה בזה ומביא מישהו אחר זה לא טוב,למה? כי הוא לא הלך הביתה!
אז וואלה יש לך בעלים והוא רוצה שגוטמן יישאר במערכת כמנהל מקצועי מה ככ רע בזה?
תהליך קבלת ההחלטות? אתה לא אוהד הפועל30 שנה?! אפילו מעבר לכביש היו בחמש השנים האחרונות
חילופי מאמנים תמוהים בטח למועדון מסודר ועשיר שכזה.
למי שיש בעיה עם גוטמן שייפנה לכבירי,גוטמן לא הבעל בית של הקבוצה.
בהצלחה לכולנו