תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 374 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 15:33 
למד מהטובים ביותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גיא לוזון מאמן הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 15:37 
הימורים
באיזה מחזור גוטמן הולך הבייתה ?
באיזור מחזור לוזון הולך הבייתה ?
מי המאמן הבא ?

קחו בחשבון שב99% התסריטים הם כמעט תמיד הזויים ובלתי צפויים בקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
הימור שלי: גוטמן ולוזון הולכים הביתה יחדיו בסוף העונה אחרי עוד עונת פלייאוף תחתון מאכזבת
לוזון מטריף את השחקנים במאבקי הירידה ונשארים בליגה במחזור 32.
בחודש יוני עמוס לוזון בראיון מיוחד במדורי סוף השבוע פותח את הלב ומגלה את כל האמת מאחורי הקלעים: האשכנזים לא נתנו לגיא לוזון להצליח.

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 21 ספטמבר 2016, 15:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
הימור שלי: גוטמן ולוזון הולכים הביתה יחדיו בסוף העונה אחרי עוד עונת פלייאוף תחתון מאכזבת
לוזון מטריף את השחקנים במאבקי הירידה ונשארים בליגה במחזור 32.
בחודש יוני עמוס לוזון בראיון מיוחד במדורי סוף השבוע פותח את הלב ומגלה את כל האמת מאחורי הקלעים: האשכנזים לא נתנו לגיא לוזון להצליח.

זה לא יגמר בלי תביעה למליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 16:54 
NARKOTIKA כתב:
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp

ציטוט:
אייל ברקוביץ' בטור אישי ל-ONE: כבירי, אין לך מושג בניהול קבוצת כדורגל, גוטמן עבד עליך בעיניים. גוטמן בחר בדרך הקלה - לקחת את הכסף ולהשקיף

ציטוט:
גוטמן בחר בדרך הקלה - לקחת את הכסף הגדול ולבוא פעמיים בשבוע להשקיף מלמעלה עם אחריות קטנה.
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

אני קורא את זה פעם אחר פעם ולא מאמין למה שרואות עיני... כמה מעט מודעות עצמית. האיש אשכרה היה באותו תפקיד באותו מועדון לפני שנתיים והציג את עצמו בזמנו כמושיע בעל האחריות האולטימטיבית, האבסורד זועק לשמים.

לגבי המהלך עצמו - כל מודל האלכס פרגוסון הזה בכיכוב אלי גוטמן ("סמכות בלעדית ומוחלטת") כנראה נדון לכישלון. היו בארץ כבר מספיק ניסיונות להפוך מאמן לאוטוריטה מקצועית מוחלטת בכל התחומים ולתת לו כוח בלתי מוגבל, גם בכדורגל וגם בכדורסל. הדבר הזה כמעט אף פעם לא עובד, בעיקר כי הציפיות פשוט לא פרופורציונליות. הציפיה הזאת מאיש מקצוע שהוא בסה"כ מאמן טוב לתפקד בתור סוג של אלוהים שהכל נעשה בדברו היא מוגזמת, וגורמת לאנשים האלה גם לשיכרון של כוח וגם לקריסה תחת הלחץ. המועדון בנה את כל החזון שלו, התקוות שלו והשיווק שלו על אדם אחד (גוטמן) והחזון הזה חטף אתמול מכה קשה - גם אם בסוף יתברר שגיא לוזון הוא מאמן טוב יותר לקבוצה בנקודת הזמן הזאת. לא יודע אם הפיתרון מנגד זה להפוך את המאמן לפיסה של כלום ושום דבר כמו שטביב עושה בהצלחה, כנראה שהאמת היא איפשהו באמצע.
מה שבטוח, ההתפכחות הזאת מקונספט "גוטמן האלוהים" מגיעה בעיתוי די בעייתי, שיוצר משבר לא קטן מול הקהל והתקשורת.

העונה הזאת הזכירה עד עכשיו בעיקר את עונת רב"ש - גם אז היה מאמן על תקן אלוהים שבנה את הקבוצה עם סמכות בלתי מוגבלת, נתנו לו כמעט את כל מה שרצה גם במחיר של הימורים כלכליים ובסופו של דבר קיבלנו זרים כושלים (גורובסוב על תקן גרזיצ'יץ'), בחירות רעות (עזרא במקום מוגרבי על תקן זגורי במקום בוזגלו) וקבוצה שהניעה כדור בלי תכלס. ועדיין, רב"ש סיים כאן את העונה ובסוף איכשהו הקבוצה התייצבה והגיעה לאירופה בזכות חלוץ אחד טוב. עכשיו, כשהאלוהים בורח אחרי מחזור רביעי זה נראה הרבה יותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:04 
ערמצת קשקושים.
גוטמן נגמר. די בהפתעה כי בעונה שעברה תפקד.
הביאו מאמן לגיטימי שהתבגר בליאז' מאז שנכשל אצלנו.

במקום להגיד תודה לכבירי ואפילו לגוטמן (שיזם מהלך מהיר שלא עולה להפועל אגורה) מקשקשים כמו זקנות בלויות שכבר איבדו את שמחת החיים ואת כוח החיים.

בהצלחה לגיא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:07 
ולזקנות הבלויות (כולל קשקשן שלא טרחתי לראות האם השיב לי) -
אתם חיים בארץ שלא היתה קמה עם זקנות כמותכן, בצבא שלא היה מחזיק רגע עם בלויות שכמותכן ועם הצלחות בהיי טק נגד הסיכוים והצלחות אחרות שנמצאות ברמה גבוהה מכן.
אז, תתנהגו בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:17 
יש פה טינופי פורום קלאסיים. על כבירי כמובן.
כולם פה רצו את גוטמן בינואר, כולם רצו שיאמן במקום גיא לוי.
מה כבירי אשם בזה שגוטמן בילף והגיע לפה בלי שום חשק ורצון לאמן? גוטמן בעצם החליט להתפטר. איך כבירי אשם בזה?
אולי גוטמן פורש בגלל עניינין בריאותיים, אולי הוא מותש, אולי הוא מצטער שבא לפה. זו לא אשמתו של כבירי.

כבירי כמובן הספיק לעשות בהפועל הרבה טעויות. פה אין לי טענות אליו, במיוחד כשכלכלית אין פה עלויות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
מה כבירי אשם בזה שגוטמן בילף והגיע לפה בלי שום חשק ורצון לאמן? גוטמן בעצם החליט להתפטר. איך כבירי אשם בזה?
אולי גוטמן פורש בגלל עניינין בריאותיים, אולי הוא מותש, אולי הוא מצטער שבא לפה. זו לא אשמתו של כבירי.

כבירי כמובן הספיק לעשות בהפועל הרבה טעויות. פה אין לי טענות אליו, במיוחד כשכלכלית אין פה עלויות נוספות.

אתה צודק אבל בכל זאת מדובר בבעלים והבעלים תמיד אשם כי הוא המנהל. נכון רצינו(רובינו) את גוטמן ונכון גוטמן אכזב ובגדול, אבל גם לכבירי יש חלק באשמה בבנית הסגל או במתן כל הסמכויות בסגל לגוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:27 
דל פיירו כתב:
טכנית לארז כתב:

אתה צודק אבל בכל זאת מדובר בבעלים והבעלים תמיד אשם כי הוא המנהל. נכון רצינו(רובינו) את גוטמן ונכון גוטמן אכזב ובגדול, אבל גם לכבירי יש חלק באשמה בבנית הסגל או במתן כל הסמכויות בסגל לגוטמן

הטעות של כבירי הייתה שלא ידע לזהות מראש את העייפות, השובע וחוסר החשק של גוטמן.
להאשים אותו בזה זו חוכמה מאוד קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
נכתב כאן על כך שסיבנו את האוהדים וכו'.
אני חושב שסיבנו בעיקר את השחקנים!
הרי חן עזרא שוכנע ע"י גוטמן לבחור בהפועל והשחקן בא כדי לשחק אצלו.
שוינפלד שוכנע להישאר ולא לבקש להשתחרר ע"י גוטמן, והשחקן רוצה לשחק אצלו.
לא אתפלא אם ניקוליץ' המליץ לסימיץ' לבוא וסיפר לו על גוטמן. כנ"ל דגני שיש לו כימיה עם גוטמן. ויש עוד שחקנים.

בסוף אחרי חודש גוטמן נעלם במשרדיי המועדון והשחקנים יקבלו איזה גיא לוזון כמאמן.

(מעניין איך זה ישפיע על "השחקנים של גוטמן" ועל אלו שלא בתכניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride ו-bruno conti הגיעו לאימון?
ציטוט:
לפני תחילת האימון אנשי המועדון ניסו לאפשר לצלמי התקשורת שהגיעו לקחת מספר תמונות מהאימון, אך אוהדי הקבוצה התפרעו וניסו למנוע בגופם מהצלמים להיכנס. האוהדים קיללו את אנשי התקשורת ואמרו להם: "תישרפו בשואה, גוטמן פחדן? הוא מספר אחת, אתם אשמים במצב של הפועל".

איזה אוהדים מנותקים לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:36 
איזה יחס מחפיר לבאדיר, ניהול מבזה ודורסני :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

באדיר זה גבר אני אומר לך אל תשגע אותי אם הוא והיא והם לא היה שלם עם ההחלטה הוא לא היה לוקח אותה יד ביד מה אתה משווה בכלל דודו דאהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:39 
Charlie כתב:
אני חושב שסיבנו בעיקר את השחקנים !
לא אתפלא אם ניקוליץ' המליץ לסימיץ' לבוא וסיפר לו על גוטמן. כנ"ל דגני שיש לו כימיה עם גוטמן. ויש עוד שחקנים.

תגיד אתה אמיתי?
מה זה שחקנים של גוטמן? זה שחקנים של מועדון הפועל תא.
כמו קשקושים חלאס,בכל מועדון בתחילת עונה מאמן בוחר שחקנים אז
כשהוא מוחלף מתפטר מפוטר השחקנים עוזבים יחד איתו?
די השתגעתם לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:45 
RedFox כתב:
chimpfive כתב:

באדיר זה גבר אני אומר לך אל תשגע אותי אם הוא והיא והם לא היה שלם עם ההחלטה הוא לא היה לוקח אותה יד ביד מה אתה משווה בכלל דודו דאהן?

:BOW:
אחד מרגעי הקאלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:47 
RedFox כתב:
Red Pride ו-bruno conti הגיעו לאימון?
ציטוט:
לפני תחילת האימון אנשי המועדון ניסו לאפשר לצלמי התקשורת שהגיעו לקחת מספר תמונות מהאימון, אך אוהדי הקבוצה התפרעו וניסו למנוע בגופם מהצלמים להיכנס. האוהדים קיללו את אנשי התקשורת ואמרו להם: "תישרפו בשואה, גוטמן פחדן? הוא מספר אחת, אתם אשמים במצב של הפועל".

איזה אוהדים מנותקים לא יאמן.

אם תביא לי הודעה אחת שלי שכתוב בה שהתקשורת אשמה במצב של הפועל
לא אכתוב יותר בפורום.
אז מי מנותק?
ולא לא הייתי שם גם לא קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 17:48 
טכנית לארז כתב:

אין לי ספק שהאחריות הנקודתית פה היא על גוטמן.
גם אין לי ספק שגוטמן היה בחירה טובה מאוד בתור מאמן.
ואני יכול רק להניח שכבירי מאוכזב מגוטמן ושזה הדבר האחרון שהוא ציפה לו בשלב הזה.

אבל ברור שנוצרה פה סיטואציה שגוטמן היה חזק מדי, עם כוח בלתי מוגבל במועדון, והוא ניצל את הסיטואציה הזאת לרעה. אי אפשר להתעלם מהרקע שאפשר לכל המצב הזה להתרחש, ולהראות כל כך רע מבחינת המועדון. צריך להסיק מזה מסקנות לגבי כל הקונספט הזה שבנינו עליו את החזון של המועדון, לא בעניין של חיפוש אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
Charlie כתב:

תגיד אתה אמיתי?
די השתגעתם לגמרי

אל תיתמם. ברור שכולם שחקני המועדון אבל בכל קבוצה יש "שחקנים של מאמן". אלו שחקנים שבדרך כלל המאמן הביא, שהוא יתן להם לשחק כמעט בכל מחיר, שהוא מתייעץ איתם ושומע מהם מה קורה בחדר הלבשה.
למשל ניקוליץ׳. גוטמן האריך לו את החוזה בטרם זה הגיע אפילו קרוב לסיום, מינה אותו לקפטן ונותן לו לשחק גם כשהוא גרוע.
יש מספיק דוגמאות מהעבר ולא רק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 18:11 
Charlie כתב:
bruno conti כתב:
Charlie כתב:

תגיד אתה אמיתי?
די השתגעתם לגמרי

אל תיתמם. ברור שכולם שחקני המועדון אבל בכל קבוצה יש "שחקנים של מאמן". אלו שחקנים שבדרך כלל המאמן הביא, שהוא יתן להם לשחק כמעט בכל מחיר, שהוא מתייעץ איתם ושומע מהם מה קורה בחדר הלבשה.
למשל ניקוליץ׳. גוטמן האריך לו את החוזה בטרם זה הגיע אפילו קרוב לסיום, מינה אותו לקפטן ונותן לו לשחק גם כשהוא גרוע.
יש מספיק דוגמאות מהעבר ולא רק בהפועל.

מה הטענה שלך בעצם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הטענה הזאת. מה זאת אומרת "מה כבירי אשם" ו"כבירי מאוכזב"? הוא אשם בניהול חובבני בצורה יוצאת דופן. מאוכזב? שיבהיר לגוטמן שהוא מצפה להתפטרותו המיידית. שלא ירפד אותו בתפקיד פנסיה ביציע.
יש לגוטמן חוזה כמאמן הפועל תל אביב. אם החליט שהספיק לו והוא לא יכול לאמן יותר, שיתפטר.
מה זה הדבר הזה שמנהל מאפשר 'התפטרות' בפועל של עובד אבל משאיר לו משכורת ותפקיד?
לא קונה את הבולשיט ששכרו של לוזון קוזז משכרו של גוטמן. גוטמן עדיין מקבל שכר ויושב על חוזה.
העניין הזה שאתה מתאר פז, ככוחו הבלתי מוגבל של גוטמן, שאני מתייחס אליו ספציפית ככוחו להחליט לנוע ולנוד בין היציע לספסל כאוות נפשו ובכל פעם שנמאס לו,
זה לב העניין, הניהול החובבני. ואי הלמידה מטעויות. שוב פעם מוחלף מאמן במחזור רביעי. זה פשוט לא יאומן ואני לא מבין איך כבירי עוד ממשיך לקבל קרדיט ממישהו מאוהדי הפועל.
ואני לא מסיר את האחריות מגוטמן העלוב (מתנצל על השפה הקופמנית אבל האנשים במועדון ראויים לה), פשוט אני לא מבין איך אפשר להסיר את האחריות מכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 18:30 
פרימו לוי כתב:
אני לא מבין את הטענה הזאת. מה זאת אומרת "מה כבירי אשם" ו"כבירי מאוכזב"? הוא אשם בניהול חובבני בצורה יוצאת דופן. מאוכזב? שיבהיר לגוטמן שהוא מצפה להתפטרותו המיידית. שלא ירפד אותו בתפקיד פנסיה ביציע.
יש לגוטמן חוזה כמאמן הפועל תל אביב. אם החליט שהספיק לו והוא לא יכול לאמן יותר, שיתפטר.
לא קונה את הבולשיט ששכרו של לוזון קוזז משכרו של גוטמן. גוטמן עדיין מקבל שכר ויושב על חוזה.
העניין הזה שאתה מתאר פז, ככוחו הבלתי מוגבל של גוטמן, שאני מתייחס אליו ספציפית ככוחו להחליט לנוע ולנוד בין היציע לספסל כאוות נפשו ובכל פעם שנמאס לו,
זה לב העניין, הניהול החובבני. ואי הלמידה מטעויות. שוב פעם מוחלף מאמן במחזור רביעי. זה פשוט לא יאומן ואני לא מבין איך כבירי עוד ממשיך לקבל קרדיט ממישהו מאוהדי הפועל.
ואני לא מסיר את האחריות מגוטמן העלוב (מתנצל על השפה הקופמנית אבל האנשים במועדון ראויים לה), פשוט אני לא מבין איך אפשר להסיר את האחריות מכבירי.

מי מסיר אחריות?
הניהול הוא חובבני במקרה הטוב זה עובדה.
לגבי גוטמן,גוטמן הובא מלכתחילה כמנהל מקצועי וירד לדשא
כשלא היתה ברירה והשאיר אותנו בליגה.
הטעות שלא הביאו את לוזון או כל מאמן אחר בקיץ ואז כל הפארסה הזאת היתה נחסכת.
בנוסף כתבתי כאן גם אתמול שיש מצב שיש לגוטמן בעיה אחרת שאנחנו לא יודעים עליה
ולאט לאט מתחילים לדבר על זה גם בתקשורת.
הניהול חובבני על זה אין ויכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:03 
פרימו לוי כתב:

אני בעיקר מודאג מהכתבות לפיהן גוטמן רקח את המהלך הזה מאחורי הגב של כבירי בימים האחרונים כשהוא היה בכלל בחו"ל. וגם אם זה לא היה ככה, הרושם כאן הוא שגוטמן יזם את המהלך הזה ועשה אותו על דעת עצמו.
האחריות של כבירי כאן היא בעיקר לכוח העצום של גוטמן במערכת, כוח שגוטמן מנצל לרעה. וכאן הביקורת שלי על כל קונספט המאמן-מנג'ר-אלוהים שנפלנו לתוכו - בסוף מרוב סמכויות בלתי מוגבלות אתה מקבל סוג של דיקטטור בלי תפקיד מוגדר, שמחליט מה הוא עושה ומה הוא לא עושה לפי שיקולים שהם לפעמים לטובת הקבוצה ולפעמים לטובתו האישית. העובדה שגוטמן יכול לקום בבוקר ולהחליט "לא בא לי לאמן יותר כי אני סובל" אבל להמשיך להיות "מנהל מקצועי" היא לא בריאה, העובדה שגוטמן יכול להחליף מאמן לקבוצה במחזור רביעי על דעת עצמו (עם כל הנזק התדמיתי והזעזוע המקצועי שנלווים לכך) בלי להתפטר ובלי לשאת בהשלכות היא לא בריאה. כל מערכת התמריצים של גוטמן היא לא תקינה, זו מערכת תמריצים שהיא נגד הטבע האנושי, ועל זה הביקורת הגדולה בתקשורת שמאמן נכשל ובעצם "מקדם את עצמו". אני חושב שזה ברור שזו ביקורת שיש בה אמת, גם אם היא מגיעה מכל מיני ברקוביצ'ים הזויים וחסרי מודעות עצמית.
הכוח של גוטמן במועדון הוא כוח לא פרופורציונלי ואף אחד לא צריך להתפלא שהוא מנצל אותו לרעה, זה פשוט הטבע האנושי והתפקיד של המערכת הוא למנוע את זה מלכתחילה עם הגדרות תפקיד נכונות, תמריצים נכונים ומאזני כוחות נכונים. כאן כל המאזן הזה הופר ואנחנו משלמים מחיר תדמיתי גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:08 
גבעתיים כתב:
ערמצת קשקושים.
גוטמן נגמר. די בהפתעה כי בעונה שעברה תפקד.
הביאו מאמן לגיטימי שהתבגר בליאז' מאז שנכשל אצלנו.

במקום להגיד תודה לכבירי ואפילו לגוטמן (שיזם מהלך מהיר שלא עולה להפועל אגורה) מקשקשים כמו זקנות בלויות שכבר איבדו את שמחת החיים ואת כוח החיים.

בהצלחה לגיא :ROSE:

:LOL2:
"תודה לכבירי ואפילו לגוטמן״
אין אתה פשוט אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
פרימו לוי כתב:

אני בעיקר מודאג מהכתבות לפיהן גוטמן רקח את המהלך הזה מאחורי הגב של כבירי בימים האחרונים כשהוא היה בכלל בחו"ל. וגם אם זה לא היה ככה, הרושם כאן הוא שגוטמן יזם את המהלך הזה ועשה אותו על דעת עצמו.
האחריות של כבירי כאן היא בעיקר לכוח העצום של גוטמן במערכת, כוח שגוטמן מנצל לרעה. וכאן הביקורת שלי על כל קונספט המאמן-מנג'ר-אלוהים שנפלנו לתוכו - בסוף מרוב סמכויות בלתי מוגבלות אתה מקבל סוג של דיקטטור בלי תפקיד מוגדר, שמחליט מה הוא עושה ומה הוא לא עושה לפי שיקולים שהם לפעמים לטובת הקבוצה ולפעמים לטובתו האישית. העובדה שגוטמן יכול לקום בבוקר ולהחליט "לא בא לי לאמן יותר כי אני סובל" אבל להמשיך להיות "מנהל מקצועי" היא לא בריאה, העובדה שגוטמן יכול להחליף מאמן לקבוצה במחזור רביעי על דעת עצמו (עם כל הנזק התדמיתי והזעזוע המקצועי שנלווים לכך) בלי להתפטר ובלי לשאת בהשלכות היא לא בריאה. כל מערכת התמריצים של גוטמן היא לא תקינה, זו מערכת תמריצים שהיא נגד הטבע האנושי, ועל זה הביקורת הגדולה בתקשורת שמאמן נכשל ובעצם "מקדם את עצמו". אני חושב שזה ברור שזו ביקורת שיש בה אמת, גם אם היא מגיעה מכל מיני ברקוביצ'ים הזויים וחסרי מודעות עצמית.
הכוח של גוטמן במועדון הוא כוח לא פרופורציונלי ואף אחד לא צריך להתפלא שהוא מנצל אותו לרעה, זה פשוט הטבע האנושי והתפקיד של המערכת הוא למנוע את זה מלכתחילה עם הגדרות תפקיד נכונות, תמריצים נכונים ומאזני כוחות נכונים. כאן כל המאזן הזה הופר ואנחנו משלמים מחיר תדמיתי גדול.

מה שאתה כותב כאן זה בדיוק מה שניסיתי לטעון (רק מנוסח בצורה רהוטה יותר, תודה), ואני מסכים עם זה במאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גיא לוזון מאמן הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
מעבר להתנהלות המבישה והחובבנית שאליה כבר התרגלנו, כל הסיפור עם באדיר זה עוד כתם גדול על המועדון הרקוב הזה. בן אדם שעזב הכל ובא לעזור למועדון בכל תפקיד אפשרי ועם שכר מצחיק, ועכשיו הוא צריך לחפש את עצמו ולראות איזה תפקיד מציעים לו, אם בכלל.
אני מאוד מקווה שהוא ישאר במערכת בתפקיד ראוי, מילא 0 שחקני בית בסגל אבל עד שיש מישהו שעוד איכשהו אפשר להזדהות איתו גם אותו זורקים מכל המדרגות תוך שהוא מתעדכן על סיפור לוזון דרך התקשורת.
עצוב שעם כל המיתוג של I am Hapoel, אין אף אחד במערכת שהוא הפועל והקבוצה הבוגרת נראית כמו ערימה של כלומניקים שהיום הם פה ומחר במקום אחר. רמת הניתוק בין הקהל לקבוצה רק עולה מדרגה בכל פעם, וזו הפגיעה האמיתית כי בכל מערכת יחסים, כשאתה עובר מכעס לאדישות ויאוש זה תחילת הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:27 
הבעיה שאם לא גוטמן מישהו יצטרך לנהל את הפועל מישהו יצטרך לקבל החלטות מישהו יצטרך להיות בפרונט
כבירי לא נראה לי רוצה להיות שם וגם לא כדאי לו ולנו שיהיה שם

אז כרגע זה גוטמן זה לא אידיאלי אבל אני לא כל כך רואה מה אפשר לעשות
אם אתה רוצה להביא מנהל מקצועי אתה צריך כסף

מן הסתם מה שהפועל צריכה זה בן אדם שיודע לנהל קבוצת כדורגל
כבירי לא מבין לא בכדורגל ולא בניהול קבוצת כדורגל גוטמן לפחות מבין בכדורגל
אין אחד במערכת חוץ מגוטמן שמבין כדורגל ויש לו ניסיון כזה

וגם אני לא רוצה את גוטמן מנהל מקצועי ובכלל בהפועל
אבל אני לא כל כך יודע מה הפועל כבר יכולה לעשות במצב שהיא נמצאת בו מבחינה כלכלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
היא יכולה להתנהל נכון.
לא יקרה, אבל יכולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:37 
kobster כתב:
מעבר להתנהלות המבישה והחובבנית שאליה כבר התרגלנו, כל הסיפור עם באדיר זה עוד כתם גדול על המועדון הרקוב הזה. בן אדם שעזב הכל ובא לעזור למועדון בכל תפקיד אפשרי ועם שכר מצחיק, ועכשיו הוא צריך לחפש את עצמו ולראות איזה תפקיד מציעים לו, אם בכלל.
אני מאוד מקווה שהוא ישאר במערכת בתפקיד ראוי, מילא 0 שחקני בית בסגל אבל עד שיש מישהו שעוד איכשהו אפשר להזדהות איתו גם אותו זורקים מכל המדרגות תוך שהוא מתעדכן על סיפור לוזון דרך התקשורת.
עצוב שעם כל המיתוג של I am Hapoel, אין אף אחד במערכת שהוא הפועל והקבוצה הבוגרת נראית כמו ערימה של כלומניקים שהיום הם פה ומחר במקום אחר. רמת הניתוק בין הקהל לקבוצה רק עולה מדרגה בכל פעם, וזו הפגיעה האמיתית כי בכל מערכת יחסים, כשאתה עובר מכעס לאדישות ויאוש זה תחילת הסוף.

דוקא את הביקורת הזאת אני לא ממש מבין. מאוד נהוג שמגיע מאמן חדש ורוצה עוזר מאמן משלו שהוא סומך עליו ומחזיק ממנו, זה לגיטימי ואפילו די סטנדרטי. אם באדיר הוא עוזר מאמן אז זו חלק מהמשמעות של להיות עוזר מאמן והוא צריך להתרגל למציאות הזאת, אתה יכול לקרוא לזה "זריקה מכל המדרגות" אבל תכלס זה פשוט חלק מהספורט גם בכדורגל וגם בכדורסל. ברגע שאין כימיה בין לוזון לבאדיר אז אין פה אופציה אחרת, מה רצית? שיכריחו אותם לעבוד ביחד? שיקבלו את ההחלטה על זהות המאמן לפי באדיר? זו ביקורת לא עניינית. זה שמנסים להציע לבאדיר תפקידים אחרים כדי שישאר במועדון זה מצוין, לא רואה מה עוד אפשר לעשות כאן. חבל שמערבבים ביקורת שהיא עניינית עם ביקורת שהיא לא עניינית ומועברת בצורה אובר-דרמטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 19:46 
Fez כתב:
kobster כתב:

דוקא את הביקורת הזאת אני לא ממש מבין. מאוד נהוג שמגיע מאמן חדש ורוצה עוזר מאמן משלו שהוא סומך עליו ומחזיק ממנו, זה לגיטימי ואפילו די סטנדרטי. אם באדיר הוא עוזר מאמן אז זו חלק מהמשמעות של להיות עוזר מאמן והוא צריך להתרגל למציאות הזאת, אתה יכול לקרוא לזה "זריקה מכל המדרגות" אבל תכלס זה פשוט חלק מהספורט גם בכדורגל וגם בכדורסל. ברגע שאין כימיה בין לוזון לבאדיר אז אין פה אופציה אחרת, מה רצית? שיכריחו אותם לעבוד ביחד? שיקבלו את ההחלטה על זהות המאמן לפי באדיר? זו ביקורת לא עניינית. זה שמנסים להציע לבאדיר תפקידים אחרים כדי שישאר במועדון זה מצוין, לא רואה מה עוד אפשר לעשות כאן. חבל שמערבבים ביקורת שהיא עניינית עם ביקורת שהיא לא עניינית ומועברת בצורה אובר-דרמטית.

אולי שלתת מינימום כבוד לבן אדם זה שהוא צריך לשמוע על זה לפניך ולא איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 374 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: