תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לו"ז משחקי אימון: בשישי באולמנו הביתי מול אשדוד
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2016, 15:08 
שלום חברות וחברים. תקופת משחקי אימון עמוסה לפנינו, וכאן תוכלו להתעדכן בשעות, תאריכים ומיקומי המשחקים

יום שישי, 30.9 בשעה 14:00 מול אשדוד בהיכל קבוצת שלמה

בנוסף, עודכן לוח המשחקים לארבעת המחזורים הראשונים: http://bit.ly/2cNKcwL

נערך לאחרונה על ידי הפועל תל אביב כדורסל בתאריך 29 ספטמבר 2016, 19:23, נערך 7 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לו"ז משחקי אימון - קיץ 2016
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2016, 18:50 
האם במשחק ביום ראשון אפשר יהיה לקבל חתימות/צילום עם שחקנים?
או במשחק מול ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 18:59 
אז מה קורה באולם התיכונט? יש חשמל באוויר??
אנחנו נראים כמו קבוצה כשתמיר רכז ורביב בחוץ? איך הזרים? ותומר? וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 19:01 
52:42 להפועל במחצית. לפי הדיווחים וויליאמס קלע 23 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
52:42 להפועל במחצית. לפי הדיווחים וויליאמס קלע 23 נקודות

:SHOCK3:
ואני חשבתי שהוא יהיה הזר ההגנתי שלנו. מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לו"ז משחקי אימון - קיץ 2016
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
Hapoel Tel Aviv BC
89:95 להפועל על נהריה, עם הרבה לב ונשמה של שחקני הספסל. דארל וויליאמס הצטיין בחצי הראשון עם 25 נקודות. שאר הקלעים: בנקס 21, האוול 16, גינת 15, בלאט 8, איידן 7, דותן 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע מה עם טאקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 20:34 
טוב אין ספק שיש בהפועל העונה הרבה יותר כישרון מבשנים קודמות. כל אחד מהזרים הוא שחקן עם נוכחות התקפית ומן הסתם כשרביב יחזור זה יראה הרבה יותר טוב.
יש בעיה לא קטנה של אתלטיות בקבוצה הזאת. בנקס אתלט נהדר ו... זהו פחות או יותר. היום פחות הרגישו את זה כי נהריה מלבד גילברט בראון קבוצה מאוד לא אתלטית אבל לדעתי מול שחקנים כמו אריק גריפין, ג'ף אדריאן וטוני מיטשל אנחנו הולכים להרגיש את זה טוב. זה התבטא גם (וכנראה גם ימשיך) בהיעדר משחק ריצה.
חוץ מזה יש בעיה גם עם הגארדים. תמיר בלאט כרכז מחליף יחיד זה לא משהו. במידה והאוול או בנקס מקבלים אזרחות צריך לחשוב טוב באיזו עמדה מביאים זר. בהתחלה חשבתי שיביאו 3-4 אתלטי אבל לא בטוח שלא עדיף גארד.
בסך הכל זה היה משחק ראשון טוב. מי שזוכר את הזוועה שראינו בתיכונט נגד חיפה בעונה שעברה צריך להיות מעודד.

קצת רשמים מהשחקנים:
בלאט - למרות שאנחנו רואים אותו כבר לא מעט זמן עדיין אני לא ממש יודע איך לאכול אותו. מבחינה הגנתית הוא נטל ובהתקפה הוא לא מסוגל לייצר שום דבר. מצד שני הוא כבר הוכיח שהקליעה שלו היא ברמה גבוהה, הוא מוסר מצוין ובסופו של דבר הוא מוסיף דברים למשחק שאין ממש בהפועל. אני לא ממש אוהב שחקנים מסוגו. הוא מכריח את כל הקבוצה לשחק סביבו במין לופ אינסופי של פיק אנד רול ואני אישית לא מתחבר לסגנון הזה. כשהכדור אצלו הוא כמעט אף פעם לא ימסור לאחד הגארדים ותמיד יחכה לחסימה מגבוה. הוא גם תמיד יעדיף את המסירה פנימה על פני הוצאה החוצה לקלעי. הדברים האלה הם סבבה כשאתה הכוכב של הקבוצה (כמו שהוא בעתודה) אבל אני לא אוהב לראות את זה מרכז מחליף. צריך גם להגיד את האמת והיא שאת כל הדברים האלה הוא מבצע ברמה טובה מאוד אבל אני עדיין לא שקט איתו כרכז מחליף יחיד.
איידן - מלך העולם. המשך ישיר לסוף העונה שעברה. אגרסיבי מאוד ואקטיבי, עושה רק מה שהוא יודע. לא שמים לב לזה כי הוא לא לוקח יותר מדי על עצמו אבל הוא שחקן מאוד אינטליגנטי. לא פעם הוא מוסר מסירות מאוד חכמות ומפעיל מצוין את הגבוה שלידו. יש לו גם נוכחות הגנתית מצוינת. הוא חזק מאוד בפוסט ויש לו טיימינג נהדר בעזרה שמוסיף לנו איום חסימה שדי חסר לנו. לא יודע איך אפשר לשחרר אותו.
גינת - אוהב אותו. לא משחק מאוד גדול שלו צריך להגיד אבל הוא שחקן שתמיד יתן אימפקט. נע מצוין בלי כדור, מחפש את הסל, קופץ לריבאונד התקפה ובסופו של דבר עושה את הנקודות שלו. חטפנו עליו גם לא מעט נקודות בהגנה אבל אני לא מאוד מודאג. הוא כן שחקן שרוצה לשמור בניגוד לכל מיני חורים שחורים כמו שולדברנד. הוא יצטרך להתרגל לרמה בליגת העל אבל אני מאמין שנהנה ממנו לא מעט. היום גם לא ראינו ממנו את הקליעה מחצי מרחק ומעלה שעוד תהיה נשק די רציני בשבילו.
וויליאמס - נתן הצגה. שיחק מחצית אחת והיה רמה מעל המשחק. שחקן שמאוד מאוד אהבתי בעונה שעברה בפרטיזן (לדעתי לא הוערך שם מספיק) והראה היום למה. הוא לא עושה שום דבר מבריק אבל יש לו שילוב של פיזיות, ניידות וטכניקה ברמה שבליגה שלנו יתקשו מאוד להתמודד לפי דעתי. צריך לזכור שהוא שיחק נגד האין הגנה של יונתן וגייטס אבל לדעתי הוא הולך להיות מצוין. גם מבחינה הגנתית הוא נהדר. מצוין באחד על אחד ומאוד מאוד אקטיבי בעזרה (לפעמים אפילו יותר מדי סטייל מתן). מקווה שהפציעה שלו לא חמורה.
האוול - נראה פחות או יותר כמו בעונה שעברה. שחקן מאוד מאוד סולידי. לא עושה שום דבר שיגרום לך להפיל את הלסת אבל מצד שני מדובר במשאבת ריבאונדים אדירה ושחקן שאת הנקודות שלו בפוסט תמיד יעשה. בכלל השילוב שלו עם וויליאמס הולך להיות כוח די רציני. שני ריבאונדרים נהדרים.
בנקס - לא היה ממש דומיננטי ולמען האמת נראה כאילו המשחק הזה לא מאוד מעניין אותו. נעלם למשך דקות ארוכות ולא השקיע יותר מדי מאמצים בהגנה. מצד שני זה בדיוק ממחיש כמה הוא מוכשר. בלי להתאמץ יותר מדי הוא קלע 21 נקודות באחוזים מצוינים והראה איזה כישרון התקפי אדיר הוא. עד כמה השילוב שלו עם רביב יעבוד ועד כמה הוא יצליח להרים את הקבוצה גבוה? yet to be seen.
טאקר - היה אאוט לחלוטין. כל הזריקות שלו נראו לא בכיוון והוא נפצע בצורה די מעוררת דאגה. מקווה שהכל בסדר איתו כי הוא אמור להיות כוח מאוד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
מהקו האחורי לא היה יותר מדי מה להתרשם אבל עושה רושם שיש לנו רביעיה קדמית מפלצתית בעיקר בריבאונד בשני הצדדים אבל גם בהתקפה וגם (חוץ מהאוול) בהגנה, כולל משחק התקפה בין גבוהים.

לי ויליאמס גם נראה די אתלטי לפרקים אבל הוא באמת לא היה צריך להראות משהו מיוחד כי הוא עשה מה שהוא רצה בלי קושי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 21:04 
הקבוצה לא כל כך אתלטית אבל דוקא כל השחקנים מאוד ניידים. אתה רואה את וויליאמס והאוול, זה גבוהים שרצים את המגרש מצוין (בעיקר וויליאמס) וגם גינת ואיידן מאוד ניידים. זה לא כמו גייטס ושולדבראנד שצריך להביא להם מונית.
מה שיותר בלט לי זו הבעיה בהגנה שלנו בקו האחורי בלי רביב. רביב זה הסטופר שלנו בקו האחורי ובלעדיו מאוד קשה לנו להתמודד, צריך להגיד שהגארדים של נהריה לא ממש הרשימו במשחק הזה (טיג מאוד זריז ואתלטי אבל הוא לא מסתכל אפילו על הסל מבחינת קליעה וזה מגביל אותו מאוד, פאוסט נראה סקורר באופי עם לא מעט כישרון אבל קבלת החלטות מחרידה וגם עדיין צריך להתרגל למשחק האירופאי) ובכל זאת היה לנו מאוד קשה להתמודד עם הצעד הראשון שלהם וגם לרדוף אחרי הקלעים בחסימות. בדקות שאסנטי וברקוביץ' על המגרש יכלנו לזייף בשקט יחסית ולהביא עזרות פנימה, לעומת זאת סטו דאגלס פשוט חגג. אין מה לעשות, כשמתן משחק 3 והוא צריך להתחיל לרדוף אחרי קלעים בחסימות ולבוא לעזרות מהקלעים ההגנה שלו פחות אפקטיבית, וגם יותר קשה לו לקבל מבטים פנויים מבחוץ בהתקפה. איידן מאוד עזר לנו עם החיפוי ההגנתי שלו, נתן 3-4 גגות ואפשר לגארדים הרבה חופש פעולה בהגנה, אבל רוב הזמן אנחנו נשחק בלי חוסם וצריך להיות מוכנים לזה.

סה"כ היה משחק בשליטה מוחלטת שלנו עד שהרוטציה התקצרה לרמה שבקושי יכלנו לשחק, משחק אימון יחסית טוב. נהריה היו מאוד רכים בצבע כצפוי ודרל וויליאמס חגג עליהם כאילו הוא משחק מול ילדים בקט סל, לא ראיתי דומיננטיות כזאת הרבה זמן. 25 נק' במשהו כמו 12 דקות לדעתי, הוא דרס שם שחקנים וגם כשהביאו עליו טריפל טים הוא לא ספר אותם. הוא לא קלע בכלל מחצי מרחק (שזו זריקה מאוד משמעותית במשחק שלו) אלא עשה את כל הנקודות בצבע ומהקו. אני לא מתרגש יותר מדי ממשחקי אימון ובטח לא מול שולדבראנד וגייטס אבל זאת היתה בכורה טובה לביטחון שלו, חבל שנפצע.
איידן וגינת היו מצוינים, באמת כיף לראות אותם משחקים. כשהם ביחד המשחק ההתקפי קצת מוגבל אבל בסה"כ כשחקנים משלימים הם נראו היום נהדר.
בנקס והאוול לדעתי שניהם היו מתחת לרמתם, לא ממש היו באינטנסיביות של המשחק (בעיקר האוול שהיה לפרקים ממש אאוט), ועדיין סיימו ביחד עם כמעט 40 נקודות (ולא נקודות קלות) כי הם פשוט מאוד מוכשרים.
חבל שלאומי וצוף לא שיחקו במשחק כזה שיכלו לקבל הרבה צ'אנסים להוכיח את עצמם במשחק יחסית תחרותי וברמה, קצת בזבוז כי לפחות יכל לצאת משהו טוב מכל הפציעות האלה. באמת מבאס ומקווה שהם כבר ישחקו בטורניר אלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
למה הם לא היו באמת? צבא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 21:08 
צוף ורבינוביץ' בצבא, לאומי היה חולה על אזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
פעם היה משחק קדם עונה של הפועל ואף אחד לא נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 21:37 
יש להם ניידות סבבה (בעיקר וויליאמס כאמור, האוול פחות) אבל אף אחד מהם הוא לא איזה בריאן רנדל או אפילו מישהו כמו ג'ף שחורך את המגרש.
גם כאמור הנוכחות של איידן נתנה הרבה וזה כנראה לא הולך להיות העונה.
אני מסכים שמשחק ההגנה של הגארדים הדאיג יותר היום אבל לדעתי בטווח הארוך (כשרביב וטאקר יחזרו ובנקס יתחיל לשמור כמו מישהו שרוצה) המחסור באתלטיות בקו הקדמי יהיה יותר משמעותי.

ואני מאוד התרשמתי מפאוסט אגב. אתה רואה שהוא עוד לא לגמרי מלוטש וגם לא ממש רגיל לאירופה אבל משהו בתנועה שלו נראה מאוד מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 22:47 
יש מישהו שלא נפצע היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 23:41 
הוקיץ' כתב:
יש להם ניידות סבבה (בעיקר וויליאמס כאמור, האוול פחות) אבל אף אחד מהם הוא לא איזה בריאן רנדל או אפילו מישהו כמו ג'ף שחורך את המגרש.
גם כאמור הנוכחות של איידן נתנה הרבה וזה כנראה לא הולך להיות העונה.
אני מסכים שמשחק ההגנה של הגארדים הדאיג יותר היום אבל לדעתי בטווח הארוך (כשרביב וטאקר יחזרו ובנקס יתחיל לשמור כמו מישהו שרוצה) המחסור באתלטיות בקו הקדמי יהיה יותר משמעותי.

ואני מאוד התרשמתי מפאוסט אגב. אתה רואה שהוא עוד לא לגמרי מלוטש וגם לא ממש רגיל לאירופה אבל משהו בתנועה שלו נראה מאוד מרשים.

פאוסט תמיד היה מוכשר מאוד. הוא אתלט והוא סקורר טבעי. הבעיה שלו היא שהוא רואה רק את הסל, זה משהו שאולי מתאים בקולג' Mid Major שהוא שיחק בו בתור סניור אבל הרבה פחות מתאים לעונת רוקי בליגה טובה באירופה. זו גם הסיבה שהוא לא הסתדר במרילנד שזה קולג' גדול בביג 10, היה שם בעייתי עם בחירת זריקות רעה וקבלת החלטות מפוקפקת ובסוף נפרד מהם בטונים צורמים כדי ללכת לקולג' קטן יותר שהוא יקבל רישיון להפציץ. באירופה צריך ללמוד לשחק בתוך סיסטמה, בטח אם הוא הולך להיות זר אחד מתוך 5 זרים (ואני חושב שנהריה יביאו עוד זר) וכאן הוא יצטרך לעשות שינוי משמעותי. חוץ מזה הוא גם צריך להתאקלם למשחק האירופאי בעוד כמה דברים קטנים (נושא הצעדים במיוחד בלט היום ויש לו גם עוד כמה הרגלים רעים) אבל זה אני מניח שיקרה לאט לאט.
יש לך שחקנים כמו וויל קלייבורן ודיאנטה גארט ששיחקו באיווה סטייט אצל פרד הויברג שזה בית ספר לכדורסל, זה סקוררים שבאמת יודעים לשחק בתוך סיסטמה ולהתאים את עצמם לרמות הגבוהות ואפילו להם היו קצת חבלי לידה באירופה בתור רוקיז. לא קל להתחיל כרוקי בליגה חזקה ובטח לא למי שמגיע מקונפרנס מיד מייג'ור כמו פאוסט. אם נהריה יפגעו איתו זה באמת יהיה שיחוק, זה מאוד לא טריוויאלי והסיכון כאן לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
צוף ורבינוביץ' בצבא, לאומי היה חולה על אזרחי.

רגע.
אם רבינוביץ' היה בצבא אז מי זה היה שלבש את הבגדים שלו ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2016, 23:52 
גיא דותן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
שהוא שחקן שלנו או נבחן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 04:59 
גיא דותן בכלל ברמה לליגת העל ? אם לא היה מספיק טוב לגלבוע/גליל, מתאים להפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
מתי רבינוביץ הספיק להתגייס? בשישי הייתה לו רעמת שיער מפוארת וזקן לעילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 08:25 
אני מאמין שהוא לא בשלדג, ובקריה הכל מותר, גם אם תיראה כמו אקסל רוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 13:59 
גיא דותן מתאמן איתנו כבר יותר משבוע כדי לשמור על כושר, בעקבות הסיטואציה עם רביב הוא נרשם למשחק בתור נבחן.

עוד קצת לגבי הזרים -
טאקר דוקא השחקן שנראה הכי טוב באימונים, הפציעה ממה שנראה זה גב תפוס ולא איזה משהו רציני מדי. כרגע אין סיבה להיות יותר מדי מודאגים ממנו אני מקווה, למרות שהוא החזיק את הגב וצלע כמו בן 80.
בנקס מחצית ראשונה שיחק מאוד off the ball ורק נע על חסימות, מחצית שניה שיחק יותר פיק אנד רול והוביל כדור קצת שבעיני אלו דברים שהוא חייב לעשות הרבה - בטח בלי רביב. עדיין ב-5 הדקות האחרונות כששיחקנו בלי רביב ושלושת הזרים (כלומר בלי 4 הסקוררים המובילים מלבדו) היה צריך לקחת על עצמו יותר, למרות שהשלשה שלו ניצחה את המשחק. קשה לבוא בטענות לשחקן שקלע 21 נקודות שהוא צריך לקחת על עצמו יותר אבל הייתי רוצה לראות אותו יותר אקטיבי ודומיננטי בסיטואציות כאלה.
וויליאמס והאוול קצת "החליפו תפקידים" כי במשחק הזה האוול יותר שיחק 4 בסגנון ו-וויליאמס יותר שיחק 5 בסגנון. בעצם וויליאמס עשה את כל הנקודות שלו מתחת לסל והאוול עשה כמעט את כל הנקודות שלו מחצי מרחק, פלוטרים וכו' ודוקא מתחת לסל לא היה מספיק אסרטיבי. וויליאמס תפס מיקום בלי בעיה בצבע כשהאוול יותר התקשה, במחצית הראשונה וויליאמס נפנף את גילברט בראון בקלות כאילו זה שחקן נוער ודוקא האוול לא הצליח לתפוס עליו מיקום בכלל מחצית שניה גם במשחק מעבר. לא חושב שבכלל יש מה ללמוד מזה ולא נראה לי שזה משהו שימשך יותר מדי לתוך העונה, אבל כן אפשר לראות שהאוול מאוד מנסה להראות skills של 4 והוא גם הוריד במשקל, גם לקח הרבה יותר זריקות מחצי מרחק לעומת שנה שעברה, גם מנסה לכדרר לא מעט עם הפנים לסל ומנסה למסור המון (נתן כמה אסיסטים יפים אבל גם הרבה איבודים). יכול להיות שבאמת לטובת הקריירה שלו יש לו אינטרס להראות יותר כישורים של 4 ולנסות לדחוף את עצמו ל-4 אבל ברמת הליגה שלנו זאת בטוח לא העמדה שלו והוא צריך להיות יותר אפקטיבי בצבע שזה מה שעשה אותו דומיננטי שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 14:11 
שימו לב שמועד ומיקום משחק האימון בשבוע הבא מול מכבי ראשל"צ השתנה. לגבי רבינוביץ', מכיוון שהתגייס עם זקן אז מותר לו לשמור עליו עד הוצאת פטור קבוע. גם השיער עומד בתקנים.

בהמשך היום נפרסם עדכון על המשחק בחמישי, מכיוון שעדיין לא ברורה כמות הכרטיסים (המצומצמת) שנקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 14:17 
מזל שהוא בסדר, כבר שקלתי להתקשר לרס"ר שלו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
גם אצל אופירע כותבים שטאקר זה גב תפוס. נו שוין, נקווה שייכנס לעניינים בהקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
הגב של טאקר אני מניח שיסתדר.
מה עם הברכיים של ויליאמס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 15:55 
לא ברכיים, נקע קטן בקרסול ממה שזה נראה. יש מצב שאם זה היה משחק רשמי הוא היה אפילו חוזר לשחק מחצית שניה.
מצד שני, גם הפציעה של רביב נראתה בהתחלה משהו קטן, לא תמיד אפשר לדעת מה הופך להיות כרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
שימו לב שמועד ומיקום משחק האימון בשבוע הבא מול מכבי ראשל"צ השתנה. לגבי רבינוביץ', מכיוון שהתגייס עם זקן אז מותר לו לשמור עליו עד הוצאת פטור קבוע. גם השיער עומד בתקנים.

בהמשך היום נפרסם עדכון על המשחק בחמישי, מכיוון שעדיין לא ברורה כמות הכרטיסים (המצומצמת) שנקבל.

יש אפשרות לקיים את המשחק נגד ראשון בשעה ו/או מקום שאנשים עובדים גם יוכלו לראות אותו?
גם התשובה לא לגיטימית. בכל זאת משחק אימון, אבל נראה לי שאתמול ראו את הרעב של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2016, 19:03 
עידכונים לגבי מצב הפציעות של השחקנים ולא שתיקה רועמת! איזה כיף שפז במערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: