הוקיץ' כתב:
יש להם ניידות סבבה (בעיקר וויליאמס כאמור, האוול פחות) אבל אף אחד מהם הוא לא איזה בריאן רנדל או אפילו מישהו כמו ג'ף שחורך את המגרש.
גם כאמור הנוכחות של איידן נתנה הרבה וזה כנראה לא הולך להיות העונה.
אני מסכים שמשחק ההגנה של הגארדים הדאיג יותר היום אבל לדעתי בטווח הארוך (כשרביב וטאקר יחזרו ובנקס יתחיל לשמור כמו מישהו שרוצה) המחסור באתלטיות בקו הקדמי יהיה יותר משמעותי.
ואני מאוד התרשמתי מפאוסט אגב. אתה רואה שהוא עוד לא לגמרי מלוטש וגם לא ממש רגיל לאירופה אבל משהו בתנועה שלו נראה מאוד מרשים.
פאוסט תמיד היה מוכשר מאוד. הוא אתלט והוא סקורר טבעי. הבעיה שלו היא שהוא רואה רק את הסל, זה משהו שאולי מתאים בקולג' Mid Major שהוא שיחק בו בתור סניור אבל הרבה פחות מתאים לעונת רוקי בליגה טובה באירופה. זו גם הסיבה שהוא לא הסתדר במרילנד שזה קולג' גדול בביג 10, היה שם בעייתי עם בחירת זריקות רעה וקבלת החלטות מפוקפקת ובסוף נפרד מהם בטונים צורמים כדי ללכת לקולג' קטן יותר שהוא יקבל רישיון להפציץ. באירופה צריך ללמוד לשחק בתוך סיסטמה, בטח אם הוא הולך להיות זר אחד מתוך 5 זרים (ואני חושב שנהריה יביאו עוד זר) וכאן הוא יצטרך לעשות שינוי משמעותי. חוץ מזה הוא גם צריך להתאקלם למשחק האירופאי בעוד כמה דברים קטנים (נושא הצעדים במיוחד בלט היום ויש לו גם עוד כמה הרגלים רעים) אבל זה אני מניח שיקרה לאט לאט.
יש לך שחקנים כמו וויל קלייבורן ודיאנטה גארט ששיחקו באיווה סטייט אצל פרד הויברג שזה בית ספר לכדורסל, זה סקוררים שבאמת יודעים לשחק בתוך סיסטמה ולהתאים את עצמם לרמות הגבוהות ואפילו להם היו קצת חבלי לידה באירופה בתור רוקיז. לא קל להתחיל כרוקי בליגה חזקה ובטח לא למי שמגיע מקונפרנס מיד מייג'ור כמו פאוסט. אם נהריה יפגעו איתו זה באמת יהיה שיחוק, זה מאוד לא טריוויאלי והסיכון כאן לא קטן.