bruno conti כתב:
אנשים פה קצת מתבלבלים אין קשר למצב הכלכלי של הפועל לעסקה הזאת
זה לא מקרה גילי ורמון.
יש בהפועל היום אוטוריטה מקצועית בשם אלי גוטמן,אם אני מבין את הדברים נכון
גוטמן או לא מחזיק ממנו או לא נמצא במקום של לתת לו להתפתח כשחקן שצריך את הדקות
מבחינתו. תוסיפו לזה את הרבע שעה הבזיונית שלו בשבת ותבינו שאולי ואני עדין גם השחקן
לא ממש רוצה להיות פה.
מדובר בעסקה לגיטימית לחלוטין מבחינתי בסכומים המדוברים ובהנחה שמגיעים שני שחקני
התקפה במקומו.
אני בעיקרון נגד לעשות עסקים איתם אבל יש כאן מקרה שונה ובסוגיה הנוכחית זה מחליק לי בגרון כמו כוסית
וויסקי משובח.
המקרה כאן לא שונה ואתה לא יכול לנתק אותו מסדר האירועים הכרונולוגי מאז שג'ורדי קרויף החליט לרמוס לך את הכבוד.
לא עושים עם מכבי עסקים. נקודה. בטח שלא עושים איתם עסקים שהם מציעים וברור שדופקים אותך.
מילא אתה היית בא אליהם ולוקח להם שחקנים שאתה רוצה (ולא בן בסט החלש הזה שהם גם ככה רוצים להיפטר ממנו), אבל עוד פעם למכור להם שחקן?
שיזדיין כבירי עם הכסף שלו, הסינים שלו והמני ויצמן שלו.
זה מאד פשוט, אם האלטנרטיבות הן להיות חממה של מכבי ולמכור להם שחקנים שנה אחרי שנה או להיות קבוצה בליגה השנייה, אני מעדיף קבוצה בליגה השנייה בלי ספק בכלל.
מה בדיוק נותן לי להיות בין פלייאוף תחתון לעליון, כשהם משפילים אותנו גם במגרש וגם בכל חלון העברות?
מה שהופך אותך ל"מושפל" זה שאתה בטוח שכל עסקה שג'ורדי קרוייף ומכבי עושים היא העסקה הכי טובה ושכל עסקה שהפועל עושים היא העסקה הכי גרועה.
יש אנשים בהנהלה ובצד המקצועי שעסוקים 24 שעות כדי שהפועל תהיה טובה אבל אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהם מה היא עסקה טובה על סמך שום ידע חוץ מכתבה בone.
אני גם לא חסיד של ההנהלה (בעיקר בגלל שהבעלים הקודמים עדיין בקבוצה) אבל להסתכל על ג'ורדי קרוייף ולראות גאון שלעולם לא עושה טעות וידו תמיד על העליונה זה כבר משפיל.
בדיעבד עסקת גילי ורמוט הייתה גרועה מאוד למכבי. גם אם המטרה שלהם זה להשפיל אותנו וגם אם המטרה שלהם היא נטו מקצועית.