תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 07:29 
villa crespo כתב:
bruno conti כתב:
אנשים פה קצת מתבלבלים אין קשר למצב הכלכלי של הפועל לעסקה הזאת
זה לא מקרה גילי ורמון.
יש בהפועל היום אוטוריטה מקצועית בשם אלי גוטמן,אם אני מבין את הדברים נכון
גוטמן או לא מחזיק ממנו או לא נמצא במקום של לתת לו להתפתח כשחקן שצריך את הדקות
מבחינתו. תוסיפו לזה את הרבע שעה הבזיונית שלו בשבת ותבינו שאולי ואני עדין גם השחקן
לא ממש רוצה להיות פה.
מדובר בעסקה לגיטימית לחלוטין מבחינתי בסכומים המדוברים ובהנחה שמגיעים שני שחקני
התקפה במקומו.
אני בעיקרון נגד לעשות עסקים איתם אבל יש כאן מקרה שונה ובסוגיה הנוכחית זה מחליק לי בגרון כמו כוסית
וויסקי משובח.

המקרה כאן לא שונה ואתה לא יכול לנתק אותו מסדר האירועים הכרונולוגי מאז שג'ורדי קרויף החליט לרמוס לך את הכבוד.
לא עושים עם מכבי עסקים. נקודה. בטח שלא עושים איתם עסקים שהם מציעים וברור שדופקים אותך.
מילא אתה היית בא אליהם ולוקח להם שחקנים שאתה רוצה (ולא בן בסט החלש הזה שהם גם ככה רוצים להיפטר ממנו), אבל עוד פעם למכור להם שחקן?
שיזדיין כבירי עם הכסף שלו, הסינים שלו והמני ויצמן שלו.
זה מאד פשוט, אם האלטנרטיבות הן להיות חממה של מכבי ולמכור להם שחקנים שנה אחרי שנה או להיות קבוצה בליגה השנייה, אני מעדיף קבוצה בליגה השנייה בלי ספק בכלל.
מה בדיוק נותן לי להיות בין פלייאוף תחתון לעליון, כשהם משפילים אותנו גם במגרש וגם בכל חלון העברות?

מה שהופך אותך ל"מושפל" זה שאתה בטוח שכל עסקה שג'ורדי קרוייף ומכבי עושים היא העסקה הכי טובה ושכל עסקה שהפועל עושים היא העסקה הכי גרועה.
יש אנשים בהנהלה ובצד המקצועי שעסוקים 24 שעות כדי שהפועל תהיה טובה אבל אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהם מה היא עסקה טובה על סמך שום ידע חוץ מכתבה בone.
אני גם לא חסיד של ההנהלה (בעיקר בגלל שהבעלים הקודמים עדיין בקבוצה) אבל להסתכל על ג'ורדי קרוייף ולראות גאון שלעולם לא עושה טעות וידו תמיד על העליונה זה כבר משפיל.
בדיעבד עסקת גילי ורמוט הייתה גרועה מאוד למכבי. גם אם המטרה שלהם זה להשפיל אותנו וגם אם המטרה שלהם היא נטו מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 07:30 
קשה לי להאמין שמכבי תשלם עליו כל-כך הרבה.
משהו נראה לא הגיוני כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 07:35 
kobster כתב:
המחיר המופקע שהם משלמים על שחקן שהמאמן שלנו לא רוצה בהחלט משפיל אותנו. זה אחלה שמדברים על "לנצח בצילנו" אבל האובססית מכבי שלכם מעבירה אותכם על דעתכם, הפועל צריכה לעשות מה שטוב להפועל. יש לך חור בכיס עם חוב של 600 אלף יורו וחור בסגל עם עמדה שכרגע אין אף אחד שיכול לשחק שם, והזדמנות לטפל שני החורים האלו, זה טמטום אם לא נעשה את זה.

לצערי כבירי חושב ופועל בדיוק כמו הווילה קרספואים של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 07:46 
לבלגן-שגיב-יחזקאל יכולה להיות הצדקה מהותית והיא שגוטמן באמת לא רוצה אותו.
אז כבירי יוצא טוב, אבל יש סיכון למקרה שיתברר שגוטמן טעה.

הכלטוב, אבל שיתחשבו בבריאות הציבור ושלא יזכירו אפילו את השם עאבד.
יש מספיק אפשרויות אחרות.
1 כולם יודעים מי הם. כולל יצחקי שלא עשה שום דבר הדומה למה שבוגדים עשו.
2 וכולם יודעים שכל שם שיועלה, אפילו שלא על ידי, יזכה לביקורת צורמת באינפנטיליותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 08:02 
המשתמש FEZ חסר בדיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 08:16 
נראה לי חזל"ש

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 08:20 
מתי נסגר החלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 08:29 
לפי וואלה, המטרה היא לשלם משכורות ולקנות במקום יחזקאל חלוץ חוד זר
http://sports.walla.co.il/item/2992583

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 08:36 
גבעתיים כתב:
לבלגן-שגיב-יחזקאל יכולה להיות הצדקה מהותית והיא שגוטמן באמת לא רוצה אותו.
אז כבירי יוצא טוב, אבל יש סיכון למקרה שיתברר שגוטמן טעה.

הכלטוב, אבל שיתחשבו בבריאות הציבור ושלא יזכירו אפילו את השם עאבד.
יש מספיק אפשרויות אחרות.
1 כולם יודעים מי הם. כולל יצחקי שלא עשה שום דבר הדומה למה שבוגדים עשו.
2 וכולם יודעים שכל שם שיועלה, אפילו שלא על ידי, יזכה לביקורת צורמת באינפנטיליותה.

יש דברי שהם מעל גוטמן בכל מה שקשור לשחרור ורכש וזה קו וחזון של המועדון. טיפוח של שחקני בית מוכשרים (שחקן נבחרת במקרה הזה אני מזכיר), שגם כרגע מרוויחים מעט, ויכולים לעשות פריצה אמיתית תוך שנה-שנתיים זה צריך להיות קו מנחה של הבעלים.
גם ערן זהבי היה ילד-זין עוד לפני שהוא נהיה ערן זהבי וחטף קללות ביציע משל היה כפיר אודי. יחזקאל שחקן שעוד אפשר לעצב ולחנך. בטח לא צריך לקרוע אותו כי הוא נתן רבע שעה פחות טובה, אפילו אם עשה שביתה איטלקית (ואני בספק אם זה היה המקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:05 
אז כולכם פה הייתם מוכנים לעשות עסקאות עם דון שימון, כי הפועל צריכה לעשות מה שטוב להפועל? המחראה הזו קרוייף לקח אותנו כפרוייקט בשנים האחרונות, הוא דון שימון של הכדורגל, ידרוס את כולם בשביל עצמו. וזה בלי לדבר שהפכנו קבוצה קטנה שמזינה אחרות ועוד אותם. לא עושים עסקים עם מכבי, בושה וחרפה אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:07 
אם שימון היה מציע 1.2 מיליון יורו על תמיר בלאט לא היית מוכר?
תהיה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:23 
redrony כתב:
יחזקאל שחקן שעוד אפשר לעצב ולחנך

די עם החינוך הזה כבר הרגתם אותנו הרגתםםםםםםםםםםם
מי יחנך אותו מי ???? איזה מחנכים דגולים יש לנו במועדון ??????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:33 
joshsoos כתב:
אז כולכם פה הייתם מוכנים לעשות עסקאות עם דון שימון, כי הפועל צריכה לעשות מה שטוב להפועל? המחראה הזו קרוייף לקח אותנו כפרוייקט בשנים האחרונות, הוא דון שימון של הכדורגל, ידרוס את כולם בשביל עצמו. וזה בלי לדבר שהפכנו קבוצה קטנה שמזינה אחרות ועוד אותם. לא עושים עסקים עם מכבי, בושה וחרפה אם זה יקרה.

עושים עסקים שמכל בחינה טובים להפועל. לצורך העניין, אם השאיפות הן להיאבק מתישהו על האליפות עם מכבי, אז לחזק את מכבי זה שיקול, ואז אולי לא עושים עסקה. אם הפועל מרוויחה מהעסקה, מה אכפת לי עם מי עושים אותן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:35 
מושקוביץ כתב:
redrony כתב:
יחזקאל שחקן שעוד אפשר לעצב ולחנך

די עם החינוך הזה כבר הרגתם אותנו הרגתםםםםםםםםםםם
מי יחנך אותו מי ???? איזה מחנכים דגולים יש לנו במועדון ??????

לחנך זה לא אומר ללמד אותו חשבון. זה אומר לגרום לו להבין שהוא משחק בקבוצת כדורגל, לקבל החלטות נכונות במגרש. אני לא יודע איזה מחנכים דגולים יש במועדון, אבל מי שאמור לגרום לדברים האלה לקרות זה המאמן נראה לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אם שימון היה מציע 1.2 מיליון יורו על תמיר בלאט לא היית מוכר?
תהיה בריא.

אי אפשר להשוות.
בלאט שיחק יותר מיחזקאל, נפצע פחות ממנו, נתן את התחת בכל משחק והוא ספורטאי בניגוד לערס צעצוע המדובר מהכדורגל. לא זוכר שביתות איטלקיות של בלאט והוא האחרון שאפשר לכנות ילד זין.
התרומה של בלאט להפועל כדורסל גדולה מזו של שגיב להפועל כדורגל.

ובכל זאת - כן, הייתי מוכר בסכום הזה ומביא במקומו מחליפים לא פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:38 
לא, לא הייתי מוכר. מה השאלה פה בכלל לא ממש ברור לי. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:40 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

עושים עסקים שמכל בחינה טובים להפועל. לצורך העניין, אם השאיפות הן להיאבק מתישהו על האליפות עם מכבי, אז לחזק את מכבי זה שיקול, ואז אולי לא עושים עסקה. אם הפועל מרוויחה מהעסקה, מה אכפת לי עם מי עושים אותן

לא, לא עושים עסקים עם שטן. מה בכלל צריך להסביר פה? מישהו שפגע בך אישית, תעשה איתו עסקים? אני רוצה לראות ( ואם כן, עצוב לי בשבילך ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
ועם ביתר של טביב מותר לעשות עסקים?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:45 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

לא, לא עושים עסקים עם שטן. מה בכלל צריך להסביר פה? מישהו שפגע בך אישית, תעשה איתו עסקים? אני רוצה לראות ( ואם כן, עצוב לי בשבילך ).

פגע בי אישית? מי פגע בי אישית? אתה מדבר כמו ילד.
בעלים של קבוצת כדורגל שרוצה לדרוס ולשלוט פה ומבחינתו הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אם אני יכול לעשות איתו עסקה שטובה להפועל, בודאי שאעשה איתו. זה לא כולל למכור לו שחקנים טובים כמו שגיב יחזקאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:45 
ברור שאפשר. הרי הוא רק גנב עשרות מיליונים וכמעט פירק אותנו.
רבאק, גם בחיים הפרטיים שלכם אתם ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:48 
joshsoos כתב:

אז בוא נעניש אותו ונמנע מעצמנו דברים שטובים לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:48 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

בעלים של קבוצת כדורגל שרוצה לדרוס ולשלוט פה ומבחינתו הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אם אני יכול לעשות איתו עסקה שטובה להפועל, בודאי שאעשה איתו. זה לא כולל למכור לו שחקנים טובים כמו שגיב יחזקאל.

אני היום פוגע בך אישית, מחר תעשה איתי עסקים? אם כן צר לי בשבילך.
אתה יודע ש52 שנה לא עבר שחקן בין מנצ'סטר יוניטד לליברפול? וזה בלי דון שימון או הר קרוייף, פשוט יריבות ספורטיבית עזה. לך תגיד להם שהם ילדותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:49 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אני היום פוגע בך אישית, מחר תעשה איתי עסקים? אם כן צר לי בשבילך.
אתה יודע ש52 שנה לא עבר שחקן בין מנצ'סטר יוניטד לליברפול? וזה בלי דון שימון או הר קרוייף, פשוט יריבות ספורטיבית עזה. לך תגיד להם שהם ילדותיים.

מי פגע בי אישית???????
מה אכפת לי אם עבר שחקן בין מנצ'סטר יונייטד לליברפול. אם אני יכול להביא ממכבי מחר שחקן טוב אני לא אביא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:50 
הפועל צריכה לעשות מה שטוב להפועל.

במקרה הזה אני לא חושב שלמכור למכבי את יחזקאל זה מה שטוב להפועל, אלא אם הסכום באמת יהיה גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 09:53 
וואו רוני, עזוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 10:15 
joshsoos כתב:
וואו רוני, עזוב...

עזוב אתה...
אתה מפריח ססמאות לאוויר עם כל מיני דברים שכבר אף אחד לא מאמין בהם.
אני מתנגד נחרצות למכירה של יחזקאל למכבי כי בעיניי זה רע להפועל. זה להחליש את הפועל עכשיו, לוותר על שחקן שאני מאמין בו וזה לחזק קבוצה שאמורה להיות אולי בטווח של שנתיים יריבה שלנו למאבק אליפות (כן, אני אופטימי). אם היינו מוכרים את אדי גוטליב ב 1.2 מיליון יורו לא היית שומע ממני ציוץ, כי דעתי האישית היתה שזו עסקה טובה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אני מניח שגם עם יענקלה לא כדאי לעשות עסקאות, כי הוא תמיד דופק אותנו.
אלונה מתנהגת בנבזיות וגונבת לנו שחקנים באופן קבוע אז איתה בטח שאסור לעשות עסקים.
ואיך שכחתי את עמוס לוזון הנאלח שתקע אותנו עם טב"ח והוא גם חבר של טביב הגנב.
איזי בכלל אסון. קודם עם אלרואי ועכשיו מחפש לרוקן אותנו עם עאבד. הוא גם מכביסט מסריח ועוד לא מסתיר את זה!

אבל היי, תמיד נוכל לעשות עסקים עם אבו יונס, אברמוב, שיימן והעו"ד שמונתה כמפרקת של נתניה וזה עוד בלי להזכיר את אשר אלון, שחם ועיריית עכו.

אין ספק שככה נגיע הכי רחוק. אירופה במרחק נגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 10:18 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
וואו רוני, עזוב...

עזוב אתה...
אתה מפריח ססמאות לאוויר עם כל מיני דברים שכבר אף אחד לא מאמין בהם.
אני מתנגד נחרצות למכירה של יחזקאל למכבי כי בעיניי זה רע להפועל. זה להחליש את הפועל עכשיו, לוותר על שחקן שאני מאמין בו וזה לחזק קבוצה שאמורה להיות אולי בטווח של שנתיים יריבה שלנו למאבק אליפות (כן, אני אופטימי). אם היינו מוכרים את אדי גוטליב ב 1.2 מיליון יורו לא היית שומע ממני ציוץ, כי דעתי האישית היתה שזו עסקה טובה להפועל.

כן, סיסמאות... מי שזורק סיסמאות הוא אתה. ואם זה לא המצב, ממש עצוב לי בשבילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 10:21 
Charlie כתב:
joshsoos כתב:

אני מניח שגם עם יענקלה לא כדאי לעשות עסקאות, כי הוא תמיד דופק אותנו.
אלונה מתנהגת בנבזיות וגונבת לנו שחקנים באופן קבוע אז איתה בטח שאסור לעשות עסקים.
ואיך שכחתי את עמוס לוזון הנאלח שתקע אותנו עם טב"ח והוא גם חבר של טביב הגנב.
איזי בכלל אסון. קודם עם אלרואי ועכשיו מחפש לרוקן אותנו עם עאבד. הוא גם מכביסט מסריח ועוד לא מסתיר את זה!

אבל היי, תמיד נוכל לעשות עסקים עם אבו יונס, אברמוב, שיימן והעו"ד שמונתה כמפרקת של נתניה וזה עוד בלי להזכיר את אשר אלון, שחם ועיריית עכו.

אין ספק שככה נגיע הכי רחוק. אירופה במרחק נגיעה.

אפרופו סיסמאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 10:24 
מתי אנשים כאן יתבגרו ויחליטו להתחבר לכדורגל של היום- זה שאין בו סמלים, שהכסף משחק תפקיד, שהאינטרס של המועדון והעתיד שלו חשובים יותר מהרומנטיקה.
אני באמת לא יודע להגיד אם העסקה הזו טובה לנו או לא, אבל אני לא פוסל על הסף עסקאות שיעזרו לקבוצה שלנו.
צריך להבין שהפועל היא מעל לכול (כמו בשיר), גם מעל לאגו המנופח של חלק מאיתנו.
מי שראה את המשחק בשבת באצטדיון רצה להיכנס למגרש ולחנוק את יחזקאל. אפילו ורמוט היה באותו הדרבי השחקן הכי טוב שלנו במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: