תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 827 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות אוגוסט - דיונים
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 08:42 
הוא עדיין צעיר מ-21?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות אוגוסט - דיונים
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
המנגה הזה הוא הכי ברירת מחדל שלנו אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 09:21 
אני לא יודע מה אתם אתם רואים, ולמה מדברים כל כך הרבה על ההרכב.
לדעתי הבעיה של הקבוצה כרגע היא המאמן, ושם שינוי נקודתי של שחקן לא יעזור.
אסתייג ואומר שאני מבין פחות בכדורגל מהרבה משתמשים כאן, את חלקם אני יכול להזכיר ולהגיד שאני לומד מהם.
ובכל זאת, לא צריך להיות גאון כדי להבין, למשל, שכוון ההתקפה שלך הוא מהשער שלך כלפי שער המתנגד, ומהלך המשחק צריך להיות בכוון הזה. בחיפה ראיתי כל כך הרבה פעמים שהיינו כבר ב-16 של המתנגד, והכדור הגיע בסופו של דבר אחורה, אל השוער שלנו. זה לא היה נראה כגחמה של שחקן, זה היה נראה משהו מאד שיטתי.
לא צריך להיות גאון כדי להבין ששחקן שהכדור מגיע אליו, צריך לשאוף להניע אותו קדימה אל השחקנים שמסוגלים להבקיע ונמצאים קרוב לאזור שבו הם מסוגלים לעשות את זה. בחיפה ראיתי שכל שחקן שקיבל כדור, חיפש כברירת מחדל למסור אחורה, משל היינו במשחק רגבי שמשוחק ברגל. גם זו לא נראתה כתופעה מקומית, אלא שיטה ממש, הנחיה מלמעלה.
אלה רק דוגמאות. משהו גורם לשחקנים לקבל החלטות לא נכונות ב-95% מהמקרים בהם הם מקבלים החלטות.
לכן הויכוח אם זה יהיה יחזקאל או אלטמן, ידין או גורבצ'וב הוא עקר, כל עוד השיטה או ההנחיות הן כאלה.
המשחק בחיפה כולל המחצית הראשונה היה נורא בעיני, לא זוכר מתי משחק של הפועל הרגיז אותי כל כך. אותם שחקנים עם אימון נכון יכולים להגיע להרבה יותר.
אני אשמח מאד אם מישהו מהמבינים כאן יסביר לי איפה אני טועה.

* הערה: יכול להיות שהעצבים שלי בחיפה נבעו מתוך הנסיבות בהן אני שרוי, וממצבי הנפשי הירוד כרגע. ובכל זאת, אני מחכה שמישהו יאיר את עיני באופן ענייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
צריך להיות עם זיכרון מאוד קצר בשביל להאשים את גוטמן במשהו. תנסה להיזכר איך הקבוצה שיחקה עם כל המאמנים שהיו בין גוטמן לגוטמן. לא נראינו כמו קבוצת כדורגל.
חוץ מזה שלא היינו רעים במחצית הראשונה בחיפה אז אני לא מבין את הפאניקה...

אם כבר משהו מרגיז זה ההתפשרות על דולי מנגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 09:41 
IdanTheLittle כתב:
צריך להיות עם זיכרון מאוד קצר בשביל להאשים את גוטמן במשהו. תנסה להיזכר איך הקבוצה שיחקה עם כל המאמנים שהיו בין גוטמן לגוטמן. לא נראינו כמו קבוצת כדורגל.
חוץ מזה שלא היינו רעים במחצית הראשונה בחיפה אז אני לא מבין את הפאניקה...

אם כבר משהו מרגיז זה ההתפשרות על דולי מנגה.

גם כל המאמנים בין הגוטמנים היו גרועים. אבל היו תקופות שראית שהשחקנים מנסים ככל יכולתם, ואי אפשר להוציא מהם יותר.
היום התחושה בדיוק הפוכה, השחקנים כיחידים יכולים, אבל משהו בשיטה אומר להם לעשות הכל לא נכון.
וכן היינו רעים במחצית הראשונה, כי שיחקנו אחורה ולא הגענו אף פעם לשער. דווקא בגלל שראית שזה אפשרי אבל ההנחיות או השיטה מונעים את זה, זה מרגיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 09:49 
אדום מטלי כתב:
אסתייג ואומר שאני מבין פחות בכדורגל מהרבה משתמשים כאן, את חלקם אני יכול להזכיר ולהגיד שאני לומד מהם.
ובכל זאת, לא צריך להיות גאון כדי להבין, למשל, שכוון ההתקפה שלך הוא מהשער שלך כלפי שער המתנגד, ומהלך המשחק צריך להיות בכוון הזה. בחיפה ראיתי כל כך הרבה פעמים שהיינו כבר ב-16 של המתנגד, והכדור הגיע בסופו של דבר אחורה, אל השוער שלנו. זה לא היה נראה כגחמה של שחקן, זה היה נראה משהו מאד שיטתי.
לא צריך להיות גאון כדי להבין ששחקן שהכדור מגיע אליו, צריך לשאוף להניע אותו קדימה אל השחקנים שמסוגלים להבקיע ונמצאים קרוב לאזור שבו הם מסוגלים לעשות את זה. בחיפה ראיתי שכל שחקן שקיבל כדור, חיפש כברירת מחדל למסור אחורה, משל היינו במשחק רגבי שמשוחק ברגל. גם זו לא נראתה כתופעה מקומית, אלא שיטה ממש, הנחיה מלמעלה.
אלה רק דוגמאות. משהו גורם לשחקנים לקבל החלטות לא נכונות ב-95% מהמקרים בהם הם מקבלים החלטות.
לכן הויכוח אם זה יהיה יחזקאל או אלטמן, ידין או גורבצ'וב הוא עקר, כל עוד השיטה או ההנחיות הן כאלה.
המשחק בחיפה כולל המחצית הראשונה היה נורא בעיני, לא זוכר מתי משחק של הפועל הרגיז אותי כל כך. אותם שחקנים עם אימון נכון יכולים להגיע להרבה יותר.

* הערה: יכול להיות שהעצבים שלי בחיפה נבעו מתוך הנסיבות בהן אני שרוי, וממצבי הנפשי הירוד כרגע. ובכל זאת, אני מחכה שמישהו יאיר את עיני באופן ענייני.

לא צריך להיות גאון כדי להבין שהקבוצה הזו מורכבת משחקנים בינוניים ולכן הוא גם תהיה קבוצה בינונית
הרי אם אחד כמו יחזקל שמתוך 15 פעולות תצא לו פעולה אחת אפקטיבית היה נמצא היום במכבי פ"ת, אף אחד לא היה יודע מי זה בכלל. כנ"ל לגבי שיימן, ורטה, גוטליב, רייכרט, אלטמן, ידין, דגני ועזרא. כולם ללא יוצא מן הכלל שחקנים בינוניים שנתנו עד היום עונות בינוניות במקרה הטוב.
לכן, למסקנה שלך שעם אימון נכון הם היו יכולים להגיע להרבה יותר אין שום ביסוס.
מה שכן, גוטמן היה צריך להפנים את המוגבלויות הרציניות מאוד של הסגל הזה ולהיערך באופן אחר, לא יכול להיות שבמצבנו הנוכחי הרכש של שנביא להתקפה יהיה הדולי מנגה הזה כי אנחנו פשוט נהיה קבוצה שלא מבקיעה שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 09:58 
בניית הסגל לא מספיק טובה, חלק עניין כלכלי, חלק זה גוטמן, בשוק שעל המדף היה לך את מוגרבי ובחרת לשלם כפול לעזרא, חלוץ אחד שעכשיו את מחתים חלוץ זר שלא עשה כלום, בעוד שהיו לך לפחות עשרה חלוצים ישראלים סבירים לקחת, נשארת עם ורטה שהיה את בנש וגבאי, והבאת משאית של קשרים איטיים כבדים שמשחקים אחורה, לא נראה הרבה יותר מקבוצה שנאבקת בתחתית. גוטמן צריך להפנים שזו קבוצה למאבקים בפלייאוף תחתון ולהתחיל לשחק בהתאם.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 27 אוגוסט 2016, 10:14, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 10:05 
pogi כתב:
אדום מטלי כתב:

לא צריך להיות גאון כדי להבין שהקבוצה הזו מורכבת משחקנים בינוניים ולכן הוא גם תהיה קבוצה בינונית
הרי אם אחד כמו יחזקל שמתוך 15 פעולות תצא לו פעולה אחת אפקטיבית היה נמצא היום במכבי פ"ת, אף אחד לא היה יודע מי זה בכלל. כנ"ל לגבי שיימן, ורטה, גוטליב, רייכרט, אלטמן, ידין, דגני ועזרא. כולם ללא יוצא מן הכלל שחקנים בינוניים שנתנו עד היום עונות בינוניות במקרה הטוב.
מה שכן, גוטמן היה צריך להפנים את המוגבלויות הרציניות מאוד של הסגל הזה ולהיערך באופן אחר, לא יכול להיות שבמצבנו הנוכחי הרכש של שנביא להתקפה יהיה הדולי מנגה הזה כי אנחנו פשוט נהיה קבוצה שלא מבקיעה שערים.

אני לא אתווכח איתך על רמת השחקנים עצמם. ראיתי כבר קבוצות שלנו עם הרכבים שעל הניר היו פחות טובים, אבל ניסו לעשות את המיטב.

אני אשאל אותך שאלה אחת בלבד, כדי לפשט את הדיון במקום להתפזר: האם שחקנים בינוניים מתוכנתים לחפש תמיד מסירה אחורה כאופציה ראשונה, או שיכול להיות שתחת הדרכה נכונה ינסו לפחות לחפש שחקן בעומק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 10:05 
יכול להיות שיש שמבינים יותר בכדורגל ויש שמבינים פחות, ואולי יש כאלה שצופים את העתיד. אני מציע שנתעזר בסבלנות, במיוחד שבמסגרת מגבלת התקציב זה המיטב שניתן היה להוציא, אז אולי מנגה עושה רושם שהוא לא איזה להיט, אבל שאין כסף זה מה שיש. נוסיף לזה שקיבלנו הגרלה קשה ומחורבנת. אני עדיין מאמין שעם גוטמן נצליח להיראות טוב בהמשך. תקוותי לא פחות מפליאוף עליון, ומי יודע אולי אירופה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
pogi כתב:
אדום מטלי כתב:

אני לא אתווכח איתך על רמת השחקנים עצמם. ראיתי כבר קבוצות שלנו עם הרכבים שעל הניר היו פחות טובים, אבל ניסו לעשות את המיטב.

אני אשאל אותך שאלה אחת בלבד, כדי לפשט את הדיון במקום להתפזר: האם שחקנים בינוניים מתוכנתים לחפש תמיד מסירה אחורה כאופציה ראשונה, או שיכול להיות שתחת הדרכה נכונה ינסו לפחות לחפש שחקן בעומק?

שחקן בינוני יותר מוגבל מבחינת סט הפעולות שהוא יכול לנקוט. לכן יותר קל לסגור לו את הדרך (למסירה או לפריצה) ולכן מה שבדרך כלל ישאיר לו המתנגד זה רק אופציה למסירה אחורה.
אני מניח שההנחיה של גוטמן היא לא למסור אחורה אלא לשחק אחראי, כלומר לא לנסות בעיטות חסרות סיכוי ממרחק (היי ספורי) ולא למסור לשחקן מכוסה.
כרגע מה שזה משאיר לשחקנים מוגבלים זה מסירות אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 10:50 
לפי החצי שעה בטוטו מנגה הזה נגר רציני.
כבר היה עדיף להביא איזה יוגוסלבי עם רזומה לא מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 10:51 
אדום מטלי כתב:

העניין הוא לא אם השחקנים מחפשים למסור אחורה או קדימה.
כתבתי על זה לפני כמה ימים- גוטמן בנה קבוצה שמתוכנתת להחזיק בכדור, לשלוט ובדרך הזו גם להגיע למצבים ולכבוש.
הבעיה היחידה היא שאין לך שחקנים טובים מספיק לשיטה הזו ובגלל זה ראית את מה שראית בחיפה.
הרי ברור לך שאם היו לך שחקנים ברמה גבוהה יותר והיית שולט כמו ששלטת במחצית הראשונה היית יורד ביתרון 3:0 למחצית נכון?
אבל, כשהמגנים שלך לא יודעים לפתוח בקו או להגביה לרחבה, הקיצוניים שלך לא מסוגלים לשחרר כדור בזמן וקשרי האמצע לא מסוגלים להעביר כדור בשתי שניות מההגנה להתקפה אז מה שיוצא זה שאנחנו "שולטים" שליטה לא אפקטיבית ומוסרים בעיקר אחורה ולרוחב.
בשורה התחתונה, אין ספק שאם הקבוצה תמשיך לשחק ככה האחריות תהיה על גוטמן ופה אתה צודק, אבל זה לא שמאמן אחר יצליח לעשות משהו יותר טוב כי ככה הקבוצה נבנתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
גם לא היה למנגה אוויר אחרי 2 דקות זה נראה שחקן שנצחק ממנו הרבה ביציע, גם הרקורד מרשים בסך הכל עונה שעברה 32 משחקים 0 שערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 11:07 
מדברים כאן על מנגה כאילו הוא חתם?
אפשר לקבל בבקשה את אותה הידיעה כביכול?

הדבר הכי קרוב שמצאתי היה כתבה של ONE שאמרו שהצענו בקשה להשאיל אותו, לא שום דבר שמזכיר משהו סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 11:24 
ערוצי הספורט גנבים כתב:
מדברים כאן על מנגה כאילו הוא חתם?
אפשר לקבל בבקשה את אותה הידיעה כביכול?

הדבר הכי קרוב שמצאתי היה כתבה של ONE שאמרו שהצענו בקשה להשאיל אותו, לא שום דבר שמזכיר משהו סגור.

ב-וואלה כתוב שהוא חתם:

http://sports.walla.co.il/item/2991802

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 11:48 
אגב הכתבה בוואלה, יכול להיות שיש פרטים נכונים אבל בקריאה רצופה זה פשוט כתבה ברמה מאוד נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 11:57 
גולדשטיין כצפוי עם כתבה שהעסקה עם הסינים לא שווה כלום, לא חשבתי אחרת.
צנציפר מצידו טען ביציע העיתונות שהכסף יועבר בלי קשר לאצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 12:02 
העיקר שגולדשטיין מכסתח את עצמו עם ״חשוב לציין כי גם אם החברה הסינית אכן תעביר כעשרה מיליון שקלים כפי שהבטיחה״ אולי תחליט ואז תכתוב את התזה שלך?
לוקח ציטוטים מבעלי מניות מתוסכלים ועושה מזה כתבה שחורה. שיחנק הוא וכל הדסקלים של וואלה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 27 אוגוסט 2016, 12:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 12:03 
יש את הגרסא הזאת ויש את הגרסא שאחרי אישור האצטדיון הם אולי יזרימו כסף מעבר ל10 מיליון.
אני אלך לפי החולצות. אם הם יהיו הספונסר הרשי על החולצה אז קשה לי להאמין שנתנו להם את השטח פרסום הזה עוד לפני שהסכום של ה10 מיליון כבר סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 12:07 
אני עם צנציפר שמספר על הסינים כבר איזה חצי שנה.
החברה הסינית נראית לי רצינית, יחד עם האירוע וסבסוד הכרטיסים היום נראה לי יותר הגיוני שהכסף יועבר ואם יוקם אצטדיון הם יכנסו בצורה רצינית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 12:12 
לפי הפייסבוק אזלו כל הכרטיסים למשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
לפי הפייסבוק אזלו כל הכרטיסים למשחק היום.

מצויין. חייבים לעשות תצוגה חיובית לגברת סינית שביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יש את הגרסא הזאת ויש את הגרסא שאחרי אישור האצטדיון הם אולי יזרימו כסף מעבר ל10 מיליון.
אני אלך לפי החולצות. אם הם יהיו הספונסר הרשי על החולצה אז קשה לי להאמין שנתנו להם את השטח פרסום הזה עוד לפני שהסכום של ה10 מיליון כבר סופי.

הם לא יהיו הספונסר הראשי על החולצה, לפחות לא העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 13:07 
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:

הם לא יהיו הספונסר הראשי על החולצה, לפחות לא העונה.

בוואן כתבו שהם כן לפני כמה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
מטלי.
א. פילוסופיית המשחק של גוטמן היא כזאת שדוגלת בכך שאם הכדור ברגלים שלנו לא יקרה משהו שנתחרט עליו.
ב. הפועל תל אביב היום היא קבוצה עם אמצעים מוגבלים כלכלית (ובעקבות זאת גם מקצועית).
ג. שילוב של א ו ב יוצר מצב שבו היכולת של השחקנים לסכן את השער היא פחותה ולכן יעדיפו להחזיק את הכדור ולהעביר אותו לשחקן אחר (ללכת על בטוח) זאת הסיבה שלא מעט אומרים שגוטמן הוא " פחדן".
ד. אחת הסיבות למשל שגוטמן מאןד אוהב את ורמוט היא שה" בטוח שלו" הרבה יותר אפקטיבי משל שחקנים אחרים למרות הבעיה בתאכלס ליד השער.
ה. אני מאמין שזאת גם הסיבה שעזרא הועדף על פני מוגרבי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
גולדשטיין כצפוי עם כתבה שהעסקה עם הסינים לא שווה כלום, לא חשבתי אחרת.
צנציפר מצידו טען ביציע העיתונות שהכסף יועבר בלי קשר לאצטדיון.

ממה שהוא כותב, זה נראה שאין לו מושג מה באמת יקרה או קורה ורק חשוב לו לשמור על האג'נדה שלו של בעיות כלכליות ופסימיות.
פעם הרבה יותר החזקתי ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 15:03 
אולי צריך לבקש מהסינים לממן לנו איזה בטאון שיוכלו לכתוב בו כמה הכל בסדר ואין בעיות, ככה כולם יהיו רגועים.
אפשר יהיה לקרוא לו "קול הרעם מוולפסון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 15:24 
Noam כתב:
אולי צריך לבקש מהסינים לממן לנו איזה בטאון שיוכלו לכתוב בו כמה הכל בסדר ואין בעיות, ככה כולם יהיו רגועים.

קיים כבר דבר כזה וקוראים לזה "Red Pride".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 16:39 
אדום כתב:
Noam כתב:

קיים כבר דבר כזה וקוראים לזה "Red Pride".

על החתום:

מר אדום קרית שלום.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
כדאי לפתוח אשכול משחק? מה התנאים לפתוח אחד כזה, מה צריך לכלול בפנים?
עריכה: לא רוצה בעצם. אחריות כבדה מידי.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 27 אוגוסט 2016, 16:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 827 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: