תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 15:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 01:23 
האשכול ירד לפסים הזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום אופטימי כתב:
הדיון במשכורות והעבודה המקצועית מאוד שעשה כאן פוקרה קצת התישו אותי.

גילי שפוקרה מצטייד בהרבה הומור . מדבר ל עתיד נכדיו של טכנו במדינה.

מה שחשוב להבין הוא :
האם בשורה התחתונה ארגון בצלם הוא הפרולטריון של ארגוני השנאה לישראל ואילו שוברים שתיקה הוא הארגון הצווארון הלבן שבין אירגוני השנאה לישראל ?

ידידי,
לי באמת חשוב להבין משהו אחר: האם אתה מאמין למה שכתבת עכשיו, שאנשים החברים בארגון "בצלם" או בארגון "שוברים שתיקה" באמת אוהבים את מדינתם במידה פחותה ממה שאתה אוהב אותה? יכול להיות שאתה שוזר בהודעות שלך הומור שאני לא קולט, ולכן פיספסתי משהו, אבל השאלה שלי היא רצינית לחלוטין.

ידידי,
לא חושב שבהודעותי , לפחות לא אלה שבעמוד זה או הקודם לו יש ניסיון מצידי לטבל הודעותי בהומור.

חשוב שתקרא תשובתי כמיכלול אחד ולא תיתפס למילה ספציפית.

אנחנו מדברים כותבים וגם שואלים בהכללות.

אני לא רלוונטי לדיון לגבי אהבה למדינת ישאל. כתבתי לך זאת אם איני טועה בתגובתי הקודמת אליך.
אם ניקח את המעגל של ה- 20 אנשים הקרובים אלי ,שאינם קשורים אלי בקשר דם כלשהו.
שני האירגונים שמנית חבריהם ותומכיהם אוהבים את ישראל לא פחות אלא הרבה פחות מכל ה-20 הנ"ל.

אם נרחיב את היריעה ל-40 אנשים הקרובים אלי ,שאינם קשורים אלי בקשר דם כלשהו ושכוללים גם 2 בני מיעוטים גם אז
שני האירגונים שמנית חבריהם ותומכיהם אוהבים את ישראל פחות מכל ה-20 הנ"ל.

חוששני שאם נרחיב את היריעה גם ל-100 האנשים הקרובים אלי ושאינם קשורים אלי בקשר דם כלשהו, גם אז לצערי לא תשתנה התמונה משמעותית אלא יתכן שהאמירה שכתבתי לא תחול על מספר אנשים שולי (שולי = כ-10%) באירגונים האלה.

הבהרה : דעתי זו אינה מתייחסת רק לאירגונים שמנית אלה גם לרוב התומכים (רוב= למעלה מ-80%) המצויים בשמאל הרדיקלי בגלל השקפת עולם הקשורה בפיתרון סיום הכיבוש. היא אינה מתייחסת לכאלה שנימצאים שם בגלל השקפת עולם כלכלית , סוציאלית שאיתה אינני מסכים אבל מאוד מאוד מכבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
חלאה אבא שלך

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
אבי עליו השלום היה אדם מקסים.
חבל שאתה עובר לקלל בני משפחה.
ה"חברייה" של "מוות לערבים" במזרחי הרבה הרבה פחות חלאות ממך בהתנהגותם ואני לא מדבר על דעותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
חבל שמעיסוק במקצועו של אדם עברו לילדיו והוריו של אדם
עצוב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
שישמור על הפה שלו לפני שהוא מתלונן על איך שמדברים אליו. וזה לא עצוב, זה פתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:07 
אופטימי ידידי, אני מודה לך על התשובה הכנה. אני מניח שלא פשוט לחשוף אמת פנימית, כשהיא הולכת למקומות כאלה.

אם מה שכתבת מייצג את דעתם של אחרים כאן (כמו לירון, פוקרה, ועוד כיו״ב ימנים לא קיצוניים), הרי שהמצב עוד פחות טוב משחשבתי. כי העיוורון שאתם לוקים בו בראיית המציאות המדינית ובשיפוט המוסרי (שאותו אני עוד יכול להבין), הוא מדבק וגורם לעיוורון כללי יותר, וכך אתם מצליחים לראות שאנשים שכואבים ומבכים את מצב המדינה מתוך אהבתם אליה, כאנשים ששונאים אותה.
זה מדאיג. זה הולך למקום רע מאד.

אם מישהו מהאנשים שהזכרתי לעיל אינו בסירה הזו, אני מתנצל.

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 23 אוגוסט 2016, 09:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
עצוב

חבל, אבל לא מפתיע.

גם חבל שאי אפשר לנהל דיון תרבותי אבל זה מה יש (ולא מאתמול) וזה בדיוק למה אני משתדל לא להשתתף בדיונים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:17 
אדום מטלי כתב:
אופטימי ידידי, אני מודה לך על התשובה הכנה. אני מניח שלא פשוט לחשוף אמת פנימית, כשהיא הולכת למקומות כאלה.

אם מה שכתבת מייצג את דעתם של אחרים כאן (כמו לירון, פוקרה, ד״ר אבי ועוד כיו״ב ימנים לא קיצוניים), הרי שהמצב עוד פחות טוב משחשבתי. כי העיוורון שאתם לוקים בו בראיית המציאות המדינית ובשיפוט המוסרי (שאותו אני עוד יכול להבין), הוא מדבק וגורם לעיוורון כללי יותר, וכך אתם מצליחים לראות שאנשים שכואבים ומבכים את מצב המדינה מתוך אהבתם אליה, כאנשים ששונאים אותה.

רק להבהרה כי יכול להיות שלא הבנתי אותך עד הסוף
אתה חושב שלירון, פאביו, ד"ר אבי (עזוב אותי) הם ימנים לא קיצונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
עצוב

חבל, אבל לא מפתיע.

גם חבל שאי אפשר לנהל דיון תרבותי אבל זה מה יש (ולא מאתמול) וזה בדיוק למה אני משתדל לא להשתתף בדיונים האלה.

אדום אופטימי כתב:
אלה שצורחים מוות לערבים חלאות באותה מידה כמו רוב (לא אמרתי כל) שותפיו לדרך של המתקרא בפורום נחמד שלהגנתו נזעקת.
ד"א אזכיר לך כי מזמן לא כתבתי זאת בפורום ואולי שכחת כי אני מאוד מאמין במשפט. "קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

בהחלט חבל, לא מפתיע, ופשוט אי אפשר לנהל דיון תרבותי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אופטימי ידידי, אני מודה לך על התשובה הכנה. אני מניח שלא פשוט לחשוף אמת פנימית , כשהיא הולכת למקומות כאלה.

אם מה שכתבת מייצג את דעתם של אחרים כאן (כמו לירון, פוקרה, ד״ר אבי ועוד כיו״ב ימנים לא קיצוניים), הרי שהמצב עוד פחות טוב משחשבתי. כי העיוורון שאתם לוקים בו בראיית המציאות המדינית ובשיפוט המוסרי (שאותו אני עוד יכול להבין), הוא מדבק וגורם לעיוורון כללי יותר, וכך אתם מצליחים לראות שאנשים שכואבים ומבכים את מצב המדינה מתוך אהבתם אליה, כאנשים ששונאים אותה.

ידידי.

אתה טועה בהנחה הבסיסית שלך . כשאתה (הכוונה אלי) שלם עם השקפתך זה מאוד מאוד קל. מאוד.
כתבתי את דעתי בלבד ואיני מייצג את השורה המכובדת של האנשים שמנית.
לגבי ראיית המציאות המדינית , נסכים שלא להסכים.
ניראה לי שהמכנה המשותף כימעט היחידי ביננו בנושא המדיני הוא ששנינו חושבים שצריך לחזור לגבולות 67. (ד"א אני גם מסכים לפחות מכך - הכוונה לווטר על שטחים שהיו באחזקתינו לפני 67) .

לגבי העיוורון הכללי ומה שכתבת, יכולתי לכתוב זאת עליך. בחרתי שלא לעשות זאת.

אותך מדאיגים אנשים שחושבים כמוני. אותי מדאיגים מאוד אנשים שחושבים כמותך.

להערכתי , ההבדל בגישותינו נעוץ בכך שאני מאוד מאמין במשפט "עניי עירך קודמים"
אדגיש כדי לא להכשילך בהבנת הכוונה , כי הם לא קודמים בכל מצב ובכל מחיר אבל בד"כ הם קודמים .
אני כמעט בטוח שגם אתה מאמין במשפט ברבדים מסויימים של החיים. איני מכיר אדם שבהיתנהגותו היום יומית מתנהג בכל האספקטים של החיים כשמשפט זה לא משפיע על אורחות חייו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:37 
pokara כתב:
אדום מטלי כתב:

כן.
קיצוניות היא יחסית, וברור שיש, אפילו בפורום הזה הרבה יותר קיצוניים מהם. אני מתקשה לראות איפה לא הייתי מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

בהחלט חבל, לא מפתיע, ופשוט אי אפשר לנהל דיון תרבותי פה.

נו שויין.

זה שקורא לאחרים השכם וערב "תולעת" ו"אפס" מטיף לנו מוסר על דיון תרבותי.

מה השלב הבא שמירי רגב או חנין זובי תאמר לנו שצריך לדבר בנועם ולא להסיט כנגד אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:41 
אדום מטלי כתב:
pokara כתב:
אדום מטלי כתב:

כן.
קיצוניות היא יחסית, וברור שיש, אפילו בפורום הזה הרבה יותר קיצוניים מהם. אני מתקשה לראות איפה לא הייתי מובן.

נו שויין,
אתה מודע שרשימת האנשים שציינת שהם ימנים לא קיצונים לא הצביעה מעולם ימינה ממפלגת העבודה? (לפי מה שאני זוכר לגביהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
כל המדידות זיין האלו של מי "אוהב את המדינה יותר" תמיד נראו לי מגוחכות.
מדינה היא כלי שמטרתו לשרת את האזרחים, לא יותר ולא פחות. עכשיו זה לגיטימי שתהיה לך דעה על מה מדינה מסויימת עושה טוב ומה היא לא, וזה כמובן לגיטימי שתהיה לך דעה על טיב האוכל, מזג האוויר והנוף במדינה מסויימת. אפשר וגם רצוי להתווכח על הדברים האלו, אבל לרדד דיונים פוליטיים לרמת טיעונים שבתכלס אומרים שמי שיש לו דעה יותר חיובית על המדינה דעתו נחשבת יותר זה מטופש.
אני מבין למה לאומנים, שוביניסטים ופשיסטים (לא עלינו) אוהבים להשתמש במסגור הזה, מדובר באנשים שברמה כזו או אחרת שמים את המדינה לפני האזרח, אבל למה אנשים שלא מקבלים את הקביעה הזו הולכים למקומות האלו זה משהו שאף לא היה לי ברור (אוקיי זה לא לגמרי נכון, זה ברור לי, הם עושים את זה כי הם חושבים שזה יעזור להם לנצח בבחירות, אבל אפילו בהתסכלות הצרה הזו זה לא עובד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

נו שויין.

מה השלב הבא שמירי רגב או חנין זובי תאמר לנו שצריך לדבר בנועם ולא להסיט כנגד אחרים.

אני מרגיש משב רוח סלפני.
בבקשה גבה את הטענה שלך על כך שאני מקלל השכם וערב (וספציפית, לא זכור לי שאמרתי תולעת למישהו).

סלפן ומשקר, שקרן ומסלף.
אי אפשר לנהל פה דיונים תרבותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב, אמיר, שהכוונה של אנשים אלה כשהם אומרים 'אוהב את המדינה' היא 'רוצה שיהיה פה טוב'.
אבל אני מסכים שנדמה לפעמים שהם שוכחים את זה, ופתאום המדינה עצמה הופכת להיות ערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אם מה שכתבת מייצג את דעתם של אחרים כאן (כמו לירון, פוקרה, ועוד כיו״ב ימנים לא קיצוניים), הרי שהמצב עוד פחות טוב משחשבתי. כי העיוורון שאתם לוקים בו בראיית המציאות המדינית ובשיפוט המוסרי (שאותו אני עוד יכול להבין), הוא מדבק וגורם לעיוורון כללי יותר, וכך אתם מצליחים לראות שאנשים שכואבים ומבכים את מצב המדינה מתוך אהבתם אליה, כאנשים ששונאים אותה.

הערה קטנה ברשותך : אם אתה מגדיר את בצלם או מפלגת חדש ואת התנועה האיסלאמית בתור שמאל אני בהחלט ימני לא קיצוני.
והערה גדולה ברשותך : אם היית קורא את הודעותיי בשקיקה הייתה שם לב שלא רק אני אבא לילדים אלא קרוב מאוד מאוד בדעותיי אליך ואל אפור נחמד הרבה יותר ממה שאתה מדמיין

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום אופטימי כתב:

נו שויין.

אני מרגיש משב רוח סלפני.
בבקשה גבה את הטענה שלך על כך שאני מקלל השכם וערב (וספציפית, לא זכור לי שאמרתי תולעת למישהו).

סלפן ומשקר, שקרן ומסלף.
אי אפשר לנהל פה דיונים תרבותיים.

אשכול הכי נחמד בפורום וולטון.
בתאריך 19 באוגוסט
viewtopic.php?f=7&t=111197&start=2130
אדום נחמד כתב:
מה רוצה התולעת?

עוד לא עבר שבוע ואתה כבר לא זוכר ?
מה יהיה כשתגיע לגילי ?

אכן אי אפשר לנהל פהדיונים תרבותיים.
פחחחחחחחחחחח

מי שמדבר על סלפנים ומשקרים.
פחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
אני ראיתי גיבוי.
ואתה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:28 
אמיר כתב:
כל המדידות זיין האלו של מי "אוהב את המדינה יותר" תמיד נראו לי מגוחכות.
מדינה היא כלי שמטרתו לשרת את האזרחים, לא יותר ולא פחות. עכשיו זה לגיטימי שתהיה לך דעה על מה מדינה מסויימת עושה טוב ומה היא לא, וזה כמובן לגיטימי שתהיה לך דעה על טיב האוכל, מזג האוויר והנוף במדינה מסויימת. אפשר וגם רצוי להתווכח על הדברים האלו, אבל לרדד דיונים פוליטיים לרמת טיעונים שבתכלס אומרים שמי שיש לו דעה יותר חיובית על המדינה דעתו נחשבת יותר זה מטופש.
אני מבין למה לאומנים, שוביניסטים ופשיסטים (לא עלינו) אוהבים להשתמש במסגור הזה, מדובר באנשים שברמה כזו או אחרת שמים את המדינה לפני האזרח, אבל למה אנשים שלא מקבלים את הקביעה הזו הולכים למקומות האלו זה משהו שאף לא היה לי ברור (אוקיי זה לא לגמרי נכון, זה ברור לי, הם עושים את זה כי הם חושבים שזה יעזור להם לנצח בבחירות, אבל אפילו בהתסכלות הצרה הזו זה לא עובד).

אמיר, לא מודדים.
ואולי המילה ׳מדינה׳ פחות מתאימה, יותר נכון לומר ״אוהבים את המקום הזה״.
אני חושב שהנחת היסוד של אדם כמו אופטימי, שמניח שמי שיש לו ביקורת, קיצונית ככל שתהיה, על המדינה הוא ״שונא ישראל״ היא בעיה אמיתית בפני עצמה וראויה להתייחסות, בלי שבסוף יחליטו מי אוהב יותר.

נערך לאחרונה על ידי אדום מטלי בתאריך 23 אוגוסט 2016, 11:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום מטלי כתב:

הערה קטנה ברשותך : אם אתה מגדיר את בצלם או מפלגת חדש ואת התנועה האיסלאמית בתור שמאל אני בהחלט ימני לא קיצוני.
והערה גדולה ברשותך : אם היית קורא את הודעותיי בשקיקה הייתה שם לב שלא רק אני אבא לילדים אלא קרוב מאוד מאוד בדעותיי אליך ואל אפור נחמד הרבה יותר ממה שאתה מדמיין

מחזק את הטיעון שלך ידידי. במיוחד את המודגש.
רק אולי בשונה ממך אני ימני לא קיצוני מאוד מאוד גאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אמיר, לא מודדים.
ואולי המילה ׳מדינה׳ פחות מתאימה, יותר נכון לומר ״אוהבים את המקום הזה״.
אני חושב שהנחת היסוד של אדם כמו אופטימי, שמניח שמי שיש לו ביקורת, קיצונית ככל שתהיה, על המדינה הוא ״שונא ישראל״ היא בעיה אמיתית בפני עצמה וראויה להתייחסות, בלי שבסוף יחליטו מי אוהב יותר.

אני חושב שזו טעות בכלל להכנס לויכוח הזה. מה זה "אוהב את המקום הזה" בכלל?
אוהב את הכל?
את הפקקים באיילון?
את מכבי תל אביב?
את כל חברי הכנסת?
כל חוק שאי פעם עבר פה?
את בית הדין לתעבורה?
את פאקינג עפולה?

עכשיו כן, להרבה אנשים בשיח הפוליטי "שונא ישראל" זה קוד ל"בוגדים" או "סייעני אויב". לדעתי אישית אם אתה ממש רוצה לנסות להתדיין עם אנשים כאלו, שווה להתדיין על הנקודה הזו במקום להשבע שאתה באמת באמת אוהב את המדינה כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אני ראיתי גיבוי.
ואתה?

למי פנית ידידי.
גיבוי למה ?

לשפה התרבותית ?
לסקלרוזה ?
זה לא סילוף אז אולי לשקר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:54 
אדום אופטימי כתב:
אדום מטלי כתב:
אופטימי ידידי, אני מודה לך על התשובה הכנה. אני מניח שלא פשוט לחשוף אמת פנימית , כשהיא הולכת למקומות כאלה.

ידידי.

אתה טועה בהנחה הבסיסית שלך . כשאתה (הכוונה אלי) שלם עם השקפתך זה מאוד מאוד קל. מאוד.
כתבתי את דעתי בלבד ואיני מייצג את השורה המכובדת של האנשים שמנית.
לגבי ראיית המציאות המדינית , נסכים שלא להסכים.
ניראה לי שהמכנה המשותף כימעט היחידי ביננו בנושא המדיני הוא ששנינו חושבים שצריך לחזור לגבולות 67. (ד"א אני גם מסכים לפחות מכך - הכוונה לווטר על שטחים שהיו באחזקתינו לפני 67) .

לגבי העיוורון הכללי ומה שכתבת, יכולתי לכתוב זאת עליך. בחרתי שלא לעשות זאת.

אותך מדאיגים אנשים שחושבים כמוני. אותי מדאיגים מאוד אנשים שחושבים כמותך.

להערכתי , ההבדל בגישותינו נעוץ בכך שאני מאוד מאמין במשפט "עניי עירך קודמים"
אדגיש כדי לא להכשילך בהבנת הכוונה , כי הם לא קודמים בכל מצב ובכל מחיר אבל בד"כ הם קודמים .
אני כמעט בטוח שגם אתה מאמין במשפט ברבדים מסויימים של החיים. איני מכיר אדם שבהיתנהגותו היום יומית מתנהג בכל האספקטים של החיים כשמשפט זה לא משפיע על אורחות חייו בכלל.

ידידי,
כתבת תגובה ארוכה ומפורטת, אלא שהיא ענתה להרבה דברים שלא טענתי ולא התייחסה לנקודה היחידה עליה כתבתי.
הדאגה ההדדית שלנו מפני הדעה של השני היא לגיטימית, כפי שכתבתי. אלא שאני לא טוען שאתה ( או לפיד, או מירי רגב, או אפילו הצל לצורך העניין) ״שונאי ישראל״. אתה כן טוען זאת כלפי אנשים אחרים.
הגישה הזו, חוץ מזה שהיא בלתי מובנת, היא גם הרסנית ותוביל לאסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מבצע רחב היקף נגד סוחרי אמל"ח ביהודה ושומרון: שבעה מפעלים, 54 כלי נשק

54 כלי נשק מסוגים שונים, רובם אקדחים, נתפסו הלילה במבצע הגדול ביותר השנה לאיתור אמצעי לחימה. במהלך המבצע הוחרמו מכונות לייצור כלי נשק בשבעה מפעלים. במהלך השנה נעצרו יותר מ-140 חשודים בסחר ובייצור של אמצעי לחימה. מחיר הרובה הפופולרי קרלו: 5,000-2,000 שקלים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4845139,00.html

מה אמצעי התקשורת הציוניים מתלהבים.
הפלשתינאים חייבים להתגונן מול קלגסי הצבא המתקרא צבא ההגנה לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
פאק, אכן אמרתי תולעת :)
אבל ביקשתי גיבוי לטענה שאני מקלל 'השכם וערב'. מחכה.
או שאפשר פשוט להתקדם, ולא לעשות עניין מזה שהגבתי למי שהודעה לפני כן קרא לי חלאה. מה שבא לכם :) אני סיימתי לעסוק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
מבצע רחב היקף נגד סוחרי אמל"ח ביהודה ושומרון: שבעה מפעלים, 54 כלי נשק

54 כלי נשק מסוגים שונים, רובם אקדחים, נתפסו הלילה במבצע הגדול ביותר השנה לאיתור אמצעי לחימה. במהלך המבצע הוחרמו מכונות לייצור כלי נשק בשבעה מפעלים. במהלך השנה נעצרו יותר מ-140 חשודים בסחר ובייצור של אמצעי לחימה. מחיר הרובה הפופולרי קרלו: 5,000-2,000 שקלים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4845139,00.html

מה אמצעי התקשורת הציוניים מתלהבים.
הפלשתינאים חייבים להתגונן מול קלגסי הצבא המתקרא צבא ההגנה לישראל.

אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
ידידי,
אדום מטלי כתב:

ידידי,
כתבת תגובה ארוכה ומפורטת, אלא שהיא ענתה להרבה דברים שלא טענתי ולא התייחסה לנקודה היחידה עליה כתבתי.
הדאגה ההדדית שלנו מפני הדעה של השני היא לגיטימית, כפי שכתבתי. אלא שאני לא טוען שאתה ( או לפיד, או מירי רגב, או אפילו הצל לצורך העניין) ״שונאי ישראל״. אתה כן טוען זאת כלפי אנשים אחרים.
הגישה הזו, חוץ מזה שהיא בלתי מובנת, היא גם הרסנית ותוביל לאסון.

אתה לא טענת שאני שונא ישראל וגם אני לא טענתי שאתה שונא ישראל.
חבריך למחנה, לפחות בפורום, טוענים כך כלפי מי שנמצא במרכז ובוודאי ימינה. הם לא משתמשים בביטוי "שונא ישראל" . הם משתמשים בביטויים חריפים מכך.

ומאחר ואני מאמין שקיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה, ומאחר ולדעתי פחות מ-5% מהאוכלוסייה היהודית במדינת ישראל מחזיקה בבדעות של חד"ש והאירגונים שמנית אחת מהודעותיך הקודמות, אותי זה לא מטריד. זה שבפורום הרשימה הערבית המייצגת טוב יותר מכל המפלגות האחרות את האירגונים שמנית בהודעותיך הקודמות היתה המפלגה הגדולה בממשלה לא אומר שזה כך בחיים שמחוץ לורום.[/quote]

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 23 אוגוסט 2016, 18:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 13:30 
בחייך אופטימי, איך אפשר להתדיין ככה? איזו מן טקטיקת ויכוח זו?
נכנסים לדיון על A ואז אתה פתאום אומר B.
אומרים לך "אבל דיברנו על A, מה קשור עכשיו B?"
אז אתה טוען c, וכך הלאה.
איך אפשר להתקדם ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: